Winparts.nl
Winparts, de meest uitgebreide auto onderdelen winkel!
Winparts, de meest uitgebreide auto onderdelen winkel!
7.3
Deze score is gebaseerd op 469 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Winparts.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Ik bestelde dakdragers en een koffer. De koffer had de sleutels in de koffer los liggen waardoor deze niet open kon. Na vee gepuzzel en de hulp van kinderhandjes konden we bij de sleute komen.
Dakdragers waren nieuw besteld
Maar tweede keus ontvangen. Beschadigd en alles los in een doos zonder zakjes. Ook maar 2 van dr 4 sleutels aanwezig. Deze dus retour gestuurd nu afwachten op de afhandeling
Dit keer maar een laag cijfer.
Had een onderdeel wat kapot was terug gestuurd. Nadat ik terug was van vakantie het onderdeel opnieuw besteld en dan krijg je het kapotte exemplaar weer opgestuurd.
Dus maar weer terug gestuurd, alleen durf ik bijna niet nog een keer het onderdeel te bestellen.
Handigom keuze te maken je geeft kenteken door en je kunt onderdeel bestellen
erg handig
Fijne winkel. Ik had een luchtfilter nodig en kon gelijk de juiste vinden op de website door mijn kenteken in te voeren. Vervolgens het artikel uitzoeken voor de gewenste prijs, afrekenen, leveradres invullen en klaar. Een dag later werd het artikel al geleverd. Ik ben een tevreden klant, en zal hier nog vaker bestellen.
Het een duidelijke site waar je makkelijk de juiste onderdelen kan vinden en met pas garantie, dat geeft je gerust gevoel.
Je heb daarnaast veel keuze in verschillende merken en prijsklasse.
En super snel geleverd
Ik bestel alleen nog maar bij winparts.
Winparts hebben kwalitatief mooie spullen en de verzending is zoals aangegeven altijd op tijd.
Altijd klant geweest bij winparts ik doe bijna alles zelf op mijn auto's nooit teleurgestelling gehad van winparts ze lever snel en altijd de gooi onderdelen het is nooit verkomen dat onderdelen die ik besteld fout zijn of niet passend de website geeft ook altijd aan of je die onderdelen kan gebruiken of niet voor je huidige auto bestel zeker bij winparts 💯💯
Snelle levering en juiste pasvorm.
Levering en kwaliteit prima maar om 8 mailtjes te sturen voor 1 bestelling is wel heeeeel overdreven
Onderdelen zijn goed vindbaar aan de hand van het kenteken van de auto. Goed verpakte onderdelen, snelle verzending.
Ik heb gereageerd met dat de remblokken voor de SLK na vervanging incl voor schijven nog steeds vreselijk piepend gillen bij zachtjes remmen. Nog geen reactie
Prima product, goede prijs en snelle levering
meerdere keren spullen besteld en alttijd netjes aangekomen.
zeer tevreden
Altijd correct altijd prima service
Bestelling vlot gedaan, bezorging via Postnl. artikel niet bezorgd, (afgesproken plaats met camera beveiliging). Volgens Postnl bezorgd. Laten uitzoeken door Winparts.nl
Die doen niks omdat het op een afgesproken plaats was. GEEN onderdelen, en GELD NIET terug. Bedankt.
Bestelling geplaatst en volgende dag geleverd. TOPPIE
Olie en Filter voor Mazda CX3 aangeschaft die weer vrolijk een aantal kilometers kan maken.
Onderdelen op tijd binnen.
Jammer genoeg moest eea retour door mijn fout.
Maar dit was geen probleem
Goede service snel geleverd en geen problemen met retour sturen van verkeert bestelde artikelen
Winnares is echt een aanrader
De website is overzichtelijk en met de kentekentool zijn de juiste onderdelen snel te vinden. Ook als je geen kenteken hebt, zoals toen ik een auto geïmporteerd had, kan je op model en gegevens zoeken. Levering is ook redelijk snel, maar helaas niet een 10 voor het totaalplaatje. Ik had een verkeerd onderdeel gekregen in een bestelling van diverse onderdelen en het crediteren van het bedrag van dat artikel plus de nieuwe verzendkosten van het opnieuw bestellen van dit artikel was nogal een drama. Gelukkig uiteindelijk goed opgelost.
Alles netjes geleverd met de juiste pasvormen van alle verschillende producten.
Alleen de bezorging was niet volgens afspraak.
Altijd wanneer ik iets bestel, is het altijd op voorraad. Een goede prijs en goede kwaliteit producten. En snelle levering. Ben zeer tevreden. Ik heb winoarts bij anderen aanbevolen.
Had een kapje voor de achter ruitenwisser nodig. Kenteken ingevoerd en het aangegeven kapje besteld. Past mooi niet! Waardeloos!
Ik had van een vorige bestelling een positieve ervaring. Maar nu bij de tweede bestelling van een accu. Waarvan stond dat die in voorraad was. Eerst zou hij zaterdag geleverd worden. Ik ben thuis gebleven. Toen werd het dinsdag. Een levertijd van 5 dagen is mij teveel.
Makkelijk bestellen, snelle levering, mooie prijs en redelijke verzendkosten.
Niks meer aan doen. Prima zo.
Super snelle levering, juiste info op site.
Duidelijke info over bestelling en tijd levering