Winparts.nl

Winparts, de meest uitgebreide auto onderdelen winkel!
7.3

Deze score is gebaseerd op 469 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Winparts.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Mark Jongsma02-12-2024
Ik ben tevreden. Vandaag besteld en de volgende dag ontvangen. Keurig op de hoogte gehouden. Alle verwachtingen zijn waargemaakt. Dankjewel!
Augustinus Ab02-12-2024
Inpakken wordt allengs minder: nu het tweede pakket op rij wat slecht is verpakt waardoor en vertraging bij Post.nl optrad omdat post.nl de verpakking moest repareren. Wonder boven wonder was de zending nog compleet want alles lag los in de doos te rammelen…
Jan Bakker02-12-2024
Snelle levering. Overzichtelijke website

Jan Dondorff02-12-2024
Snelle afhandeling en altijd correct, ik heb al vaker besteld hier en ben altijd tevreden geweest, ook de prijs is altijd scherp, team winparts jullie zijn toppers.
Yolanda02-12-2024
Snel geleverd duidelijkheid op de site zelfs voor een leek als ik. Prima
Marcel Waninge02-12-2024
Ik vind de website heel overzichtelijk. Het product werd goed verpakt geleverd en voldeed aan mijn verwachtingen. Een minpuntje is dat ik had gekozen voor een avondbestelling. Omdat we de eerst volgende leverdag niet thuis waren. Hiervoor betaal je meer, maar ik wilde de achterlamp zo snel mogelijk hebben. In de avond van deze betreffende leverdag werd het pakket niet geleverd; het werd verplaatst naar de volgende avond. De volgende dag was ik gewoon thuis. Ik snap dat PostNL hier misschien invloed op had, maar ik vind dat als je extra betaalt voor een avondbestelling, het pakket dan ook moet worden geleverd. Voor de rest ben ik helemaal tevreden en vind ik het een goed bedrijf. Ze hebben naar aanleiding van deze review contact met mij gezocht. Ik proef aan alles dat ze heel serieus zijn en dat dit een samenloop van omstandigheden was. Bedankt Winparts voor jullie betrokkenheid.
Ruben01-12-2024
Ik heb voor t eerst besteld volgens mij toen ik 25 was oid, nu 24 jaar later bestaat het bedrijf nog steeds en heeft gewoon weer alles wat ik nodig heb. Alles weer tegen goede prijzen en snelle service/ levering. Beter dan dit wordt t niet.
Marcel Waninge01-12-2024
Ik vind de website heel overzichtelijk. Het product werd goed verpakt geleverd en voldeed aan mijn verwachtingen. Een minpuntje is dat ik had gekozen voor een avondbestelling. Hiervoor betaal je meer, maar ik wilde de achterlamp zo snel mogelijk hebben en op de eerstvolgende ontvangstdag waren we overdag niet thuis. In de avond werd het pakket niet geleverd; het werd verplaatst naar de volgende avond. De volgende dag was ik gewoon thuis. Ik snap dat PostNL hier misschien invloed op had, maar ik vind dat als je extra betaalt voor een avondbestelling, het pakket dan ook moet worden geleverd. Voor de rest ben ik helemaal tevreden en vind ik het een goed bedrijf.
Rene De Visser01-12-2024
Altijd blij met Winparts, een groot assortiment, redelijke prijzen en een snelle bezorging,
Toine30-11-2024
4.0
Bestelling zou de volgende dag geleverd worden. Helaas vrijdag niets.... zaterdag niets.... uiteindelijk dinsdagmiddag geleverd. Voor mij te laat!
prima webshop30-11-2024
snelle en correcte levering
J Dirkx30-11-2024
Een winkel met goede kwaliteit,service en levering. Je krijgt waar voor je geld. Een echte aanrader voor vele WP224-891022
Dick30-11-2024
Met enige regelmaat heb ik onderdelen nodig voor een van onze auto’s, Winparts is voordelig, altijd het juiste geleverd en snel ontvangen in huis.
J.M.Woets29-11-2024
Ik zal maar geen review afgeven , onderdelen die volgens jullie passen ; maar voor de klant niet bruikbaar zijn ! Dat schiet niet echt lekker op . En dan ben weer €6,99 kwijt voor een herstelzending ,en dat terwijl het jullie fout is. Trieste manier van zaken doen! Groet J.M.Woets. P.S. deze review probeerde ik naar Winparts te sturen , dat lukte uiteindelijk ; maar kreeg snel een geautomatiseerd tegenbericht dat zij niet zullen reageren .
29-11-2024
topshop,altijd snel en correct geleverd als er iets niet mklopt word het snel en netjes opgelost
Ruud29-11-2024
Diverse keren iets besteld en altijd prima verzorgd. Deze keer was bij jullie ook alles in orde en op tijd verzonden maar post liet steken vallen. Pakket zou op zaterdag bezorgd worden, werd verzet naar dinsdag. Uiteindelijk op woensdag kunnen ophalen.
Danny hoekstra29-11-2024
Ik heb al vaker bij winnares gekocht. Krijg altijd goed materiaal geen Chinezen rommel. Weer goede ruitenwissers, een combi pak voor voor en achter voor helder zicht
René29-11-2024
makkelijk bestellen, snelle levering en bij een niet passend onderdeel heel goed geholpen door de helpdesk en meteen het goede onderdeel geleverd.. echt TOP van WINPARTS
Arie28-11-2024
Scherpe prijzen, goeie spullen, snel geleverd. Binnen twee dagen m'n auto weer op de weg.
Adrie28-11-2024
4.0
ondanks dat ik mijn kenteken met de juiste voertuig gegevens had ingetoets kreeg ik toch een accu met de verkeerde polen, dus de accu is weer retour. Aangezien ik het op de website verder niet zo heel veel wijs uit werd, een nieuwe accu bij de lokale automaterialen gehaald die eigenlijk net zo goedkoop was met de accu als bij jullie op de website. Ik hoop een eenmalige misbestelling, want het lijkt me wel een handige website voor al je automaterialen die vrij snel de bestelling weet te leveren
Richard28-11-2024
3.0
Mijn bestelling raakte in de PostNL drukte kwijt. Uiteindelijk weer gebeld met Winparts om in ieder geval wat hulp te krijgen, want PostNL is een kut bedrijf om iets op te laten helderen. Wederom kregen ik weer te horen dat ik maar moest wachten en meneer van de klantenservice zat me letterlijk uit te lachen door de telefoon. Bovendien vermelden ze een verkeerd telefoon nummer in hun mails. Dieptriest, waarschijnlijk mijn laatste keer dat ik hier wat gekocht heb.
René27-11-2024
3.0
Hierbij mijn motivatie. Ik vind de website slecht in elkaar zitten Teveel onderdelen die achteraf niet passen op het type/bjr van de auto die je aangeeft. Heel verwarrend. Meerdere onderdelen van verschillende maten blijken dus niet te passen. Er worden te weinig onderdelen op gestuurd die als set worden aangeboden. Voorbeeld, 4 cilinder auto 1 set bougies gekocht. Dan mag je aannemen dat je er 4 krijgt en niet 2. De site geeft geen duidelijkheid daarover. Winparts doet het steeds slechter de laatste jaren
Sinclair27-11-2024
5.0
5.0
Ordernummer WP224-885926 Een accu besteld op donderdag en een order bevestiging ontvangen met de mededeling dat het meegegeven is met de transporteur voor aflevering de volgende dag. Je voelt de bui al hngen, die werd niet afgemeld, ook geen email van de transporteur met een tijd. Contact via WhatsApp met Winparts, die verzekerden mij dat het vrijdag nog afgeleverd zou worden.. echter 's avonds kreeg ik een email van de transporteur dat de accu was aangemeld en maandag!! afgeleverd zou worden. Een slechte beurt van Winparts vwb informatie verstrekking. Niet de eerste keer het afgelopen jaar.
Frank27-11-2024
3.0
Producen besteld maar bij het betreffende artikel staat niet vermeld dat hier een black Friday deal voor is. Direct de order geannuleerd via de mail en de chat. Maandag om half 11 pas bericht ; “Ik zie helaas dat de bestelling al is ingepakt en op een grote stapel met alle pakketten ligt om verzonden te worden. Ik kan hier dus niets meer aan veranderen, mijn excuus. Wat je wel zou kunnen doen, is de flessen in de korting bestellen en vervolgens de flessen die nu al in het pakket zitten retourneren.” Ik heb dus de deal besteld dus beide paketten gekregen waarvoor ik voor 1 pakket de verzendkosten betaal wat logisch is. Ik kon zonder enig probleem het eerste pakket terugsturen omdat ze te laat hadden gereageerd nou keurig netjes zou je zeggen. Maar wel zelf de verzendkosten betalen huh.? Is mijn fout niet dat ze niet de mail en chat checken na het weekend? Ik weet het de verzendkosten zijn maar 7 euro maar het is gewoon het principe . Staat niet bij het product dat er een deal is en ze reageren niet op geannuleerde orders. Dit kan vele malen beter winparts. En los het netjes op zo hou je klanttevredenheid!
Wieldoppen27-11-2024
Toch even een rectificatie:) na t lezen van mijn review ( nadat deze geplaatst was),zag ik dus wel een paar foutjes,sorry. Dit was de eerste bestelling die ik gedaan heb,niet de 21ste. Dit doet niets af aan vorige review. Van bestelling tot levering,Top!