Winparts.nl

Winparts, de meest uitgebreide auto onderdelen winkel!
7.3

Deze score is gebaseerd op 469 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Winparts.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

RG08-12-2024
5.0
5.0
Helaas waren de gaten rond in plaats van langwerpig. Hierdoor pasten de knoppen niet. Opgelost door de plastic ringen te verwijderen. En zonder ringen neer te leggen. De afstand is wel goed. De gaten zou ik groter kunnen snijden en de oude ringen gebruiken.
goede ervaringen met Winparts.08-12-2024
Ik heb goede ervaringen met Winparts. Snelle service en goede communicatie. Olie en filters besteld en na twee dagen netjes thuis bezorgd. Kreeg nog een mail dat het iets later kon worden door sinterklaas. Voor mij prima zo!
Ronald08-12-2024
winparts is voor mij een shop die snel levert en goede kwaliteit opstuurt

Koch08-12-2024
alles naar wens en niet te duur snelle levering
Ben08-12-2024
Automati voor mijn Peugeot past prima en eigenlijk mooier dan het origineel, dikker en met hakken gedeelte.
Patrick08-12-2024
Site is overzichtelijk, snelle levering Als er iets niet op voorraad is gelijk Een melding met overleg tot een oplossing
Hans van Doorn08-12-2024
Bestelling liep vlekkenloos en snelle levering. Product naar wens!
Handige-willy08-12-2024
De besteling was snel geleverd en goed verpakt en ook nog de juiste onderdellen die ik besteld had voor het voertuig en pasten goed ook een dikke 10 voor winparts
Age08-12-2024
Ruitenwisserbladen voor onze UP! GTI op zaterdag besteld werden op zondag geleverd. Bladen van Bosch voor een derde van de dealerprijs. Helemaal top!
Jan 07-12-2024
Hallo ik heb hier onderdelen besteld via de site waar je advies krijgt en de goede onderdelen gelijk zijn geselecteerd voor jou. Daarnaast krijg je gelijk te zien wanneer je de spullen thuiskrijgt gestuurd. En is er dan nog iets niet goed gegaan dan kan je het op een goede manier retourneren. Ik ben zeer tevreden over Whiparts.nl kan het iedereen aanraden.
Peter , Heemstede07-12-2024
Top bedrijf / denkt met je mee. Reageert snel via email indien nodig. Groot assortiment en keuze mogelijkheden. Zeer tevreden nover hun pas-garantie.
John07-12-2024
Bestelling verliep heel voorspoedig en de ruitenwissers werden de volgende dag al geleverd. Helemaal top!
FR Wuck 06-12-2024
Op tijd en de juiste product geleverd!
arie bloos06-12-2024
heb nog steeds mijn multiriem niet
Andre05-12-2024
Prima winkel, vlotte verzending en product, wieldoppen, naar verwachting
Chantal05-12-2024
Snel verzonden en goed verpakt. Onderdeel zoals beschreven en helemaal goed.
Rinus van Beek05-12-2024
snelle levering en goede kwaliteit en zeer klantvriendelijk
R. Kraanen04-12-2024
Pluspunt Goede en snelle levering van goed passende producten. Minpunt. Bestelde accu levering liet op zich wachten en was niet duidelijk wanneer deze geleverd werd.
Top geweldig uitstekend.04-12-2024
Na het bestellen de andere dag het product al in huis.
Ilona04-12-2024
Ik bestel expres hier op aanraden van mijn monteur, omdat de levertijd kort zou zijn bij materialen (in dit geval banden) die op voorraad zijn, maar helaas blijken de teksten op de website één grote misleiding! Men meld heel duidelijk dat vandaag voor 16:00 bestellen, morgen geleverd betekend, maar niets is minder waar. En als je ze er later over belt, blijkt zelfs hun hele telefoonsysteem zelfs al ingericht op deze misleiding, aangezien ze donders goed weten dat materiaal pas na 5 dagen geleverd gaat worden. Bel ze zelf ook maar eens, het wordt je direct duidelijk als je de opties kiest voor het volgen van je bestelstatus. Een volgende keer komt er bij Winparts niet meer, ik bestel voortaan in Duitsland. Daar zijn ze goedkoper en leveren ook pas na 5 werkdagen, maar die zijn daar tenminste wel eerlijk over! Het gaat me niet eens over die levertijd, maar over het liegen en bedriegen wat Winparts doet. Pure misleiding in mijn optiek
Luukjan Kruit04-12-2024
Echt al heel wat jaren klant, prijzen zijn goed, zeer uitgebreid assortiment, snelle levering! Zeker een aanrader...
DB04-12-2024
Duidelijkheid over transport kosten en de lage prijs waren doorslaggevend
Peter03-12-2024
Prima geregeld weer, het was prima verpakt en op tijd bezorgd.
Erik03-12-2024
Ruim assortiment, prima website met goede zoekfunctie en snelle check-out. Bovendien: razendsnelle levering!
Edwin02-12-2024
Ik bestelde op maandag bij Winparts vanwege de goede prijs en de levering binnen een dag omdat ik de bestelling snel nodig had. Voor de zekerheid liet ik het bij de supermarkt om de hoek bezorgen zodat ik het zeker niet zou missen. Winparts kwam hun deel na en verzond dezelfde dag. Helaas kwam PostNL hun deel niet na; de levering locatie werd twee keer gewijzigd en op zaterdag werd het op 7 km. afstand van mijn huis bezorgd op een gesloten vestiging waar ik maandag, uiteindelijk een week later dus, pas terecht kon. “Liep alles gesmeerd?” vroeg Winparts na levering. Totaal niet maar dat lag dus aan hun verzendpartner. Bij DHL kun je tenminste tussentijds nog bijsturen waar het pakket naartoe gaat. Bij PostNL mag je hun capriolen volgen maar kun je niet ingrijpen. .