Winparts.nl
Winparts, de meest uitgebreide auto onderdelen winkel!
Winparts, de meest uitgebreide auto onderdelen winkel!
7.3
Deze score is gebaseerd op 469 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Winparts.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Duidelijke, gemakkelijke website,
Goede producten en belangrijk:
Snelle levering!
al meerdere keren besteld hier, altijd correct geleverd !
Mijn ervaring met winparts is een beetje een dubbelzijdig zwaard. Aan de ene kant een fijne webwinkel voor auto onderdelen die snel leverd, voor niet heel veel meer als autodoc, maar ik heb nu net een ervaring gehad die mijn algehele mening wel erg naar beneden haalt. Ik had een oliefilter besteld via hun website waarbij ik mijn auto had voor geselecteerd. Nu wilde ik zondag 15 december 2024 de filter installeren, de eerste paar slagen ging wel, maar daarna dermate stroef dat ik hem er weer afdraaide en de moer waar je de filter opschrieft gewoon meenam. Lijkt er mij dus op dat de filter niet past, maar kan gebeuren. Ik heb die maandag ochtend via de chat op de website contact gezocht, bleek dit enkel een chatbot te zijn, wat prima is in deze digitale tijd mits zij een andere optie ook aanbieden, dat dezen zij, zowel telefonisch als mail, als whatsapp. Dus ik naar het nummer een appje sturen, krijg ik alsnog een bot voor me, na wat gezooi met die whatsapp bot gaf hij mij de optie om het nummer te bellen, dus deed ik dat. Kreeg ik vervolgens te horen via het keuze menu dat ze mij niet konden helpen en dat ik er voor kon kiezen om een appje te laten sturen, of een mail kon schrijven. ik natuurlijk gekozen voor het appje. Wel fijn dat ik vlak na die keuze een appje krijg met daarin dat ze proberen binnen 30min bij mij terug te komen, krijg ik een reactie pas naar 3uur. Krijg ik een reactie, voelt ook dit als een bot, het bericht begon met: Goedemiddag dank voor uw bericht, het beste wat u kunt doen is.... en dan een lange uitleg wat ik kan doen niet heel persoonlijk van joh je chat nu met die en die, maar prima op z'n minst een goedemorgen. Maar dan reageer ik daarop met van de oliefilter is beschadigd want ik wilde die bout los krijgen dus kan nu moeilijk retourneren. Krijg ik de reactie: Ik begrijp het. of ik begrijp de vraag. Dit soort reacties voelde echt alsof ik tegen een vertaal apparaat aan het praten was of weer een AI chat bot, daarvoor neem ik geen contact met jullie op. Nou ah fijn, krijg ik de tip via die "bot" om naar hun garantie email een mail te sturen, prima doe ik dat. Nu twee dagen later nog steeds geen reactie, heb ik zelf een nieuwe moer moeten bestellen om de filter er op te kunnen draaien, en heb ik nog steeds geen "fatsoenlijke" reactie vanuit winparts. Hele fijne winkel, tot dat er iets misgaat en je contact wilt opnemen.
Ik gebruik deze shop graag. Er is weinig dat ze niet hebben. Verzending keurig en snel verzorgd. Evtl. retournering geen enkel probleem en netjes afgewerkt
juiste artikel ontvangen. netjes verpakt. communicatie rond verzending prima.
Bosch Ruitenwisser voor achterruit auto besteld voor een zeer schappelijke prijs. Binnen twee dagen werd deze al netjes geleverd. Prima service.
Snelle en correcte levering. Goed verpakt. De artikelen zijn makkelijk te vinden op de website.
Snel besteld en snel geleverd en alles volgens afspraak. Bestel hier wel vaker en tot op heden altijd zeer tevreden.
Zo door gaan of nog beter worden
Leveren redelijk snel
Retourneren geen probleem en ook zo geregeld
Snel geleverd,toppie!!
Heldere website en snelle levering
Erg ingewikkeld. Ik bestelde een achter ruitenwisser maar ontving alleen de lege doos. Kan natuurlijk gebeuren maar de klantenservice en de retourprocessen zijn dramatisch. Half Engels en half Nederlands en een chatbot via Whatsapp die echt totaal niet werkt. Een medewerker chatten of spreken is onmogelijk. Dat dit nog kan in deze tijd........
Ik koop al vele jaren producten en ik heb altijd alles gevonden wat ik wilde
Vlotte levering
Bestellen van de ruitenwisserbladen was zo gedaan. Door het invullen van mijn kenteken kreeg ik voor mijn auto de juiste zo te zien waar ik een keuze uit kon maken. Levering geschiedde snel. Ruitenwisserbladen zien er goed uit en werken perfect. Zo zou het met elke webshop moeten gaan.
site is goed overzichtelijk en geeft voldoende informatie over de verschillende autohoezen.
levering ging heel snel. had gewoon via google winparts.nl gevonden en beviel me prima.
Mijn product was prima nog overlegt na twijfel prima opgelost
Alle goederen op tijd
En in goede staat ontvangen tegen een goede
Prijs
Had ruitenwissers besteld zonder te checken of de maat ok was. Winparts kwam terug met vraag over kenteken en heeft direct gecommuniceerd dat de bestelde wissers niet correct waren. Alternatief aangeboden en bestelling gecorrigeerd en veel gedoe vermeden (terug sturen etc).
wat bestelling geleverd NOG NIKS GELEVERD geen reactie waarom smoesjes ergens anders besteld en al geleverd NOOIT MEER winparts beter verliesparts
Snel en precies wat je verwacht.
Beide bestellingen snel en goed geleverd.
Prima materiaal (Bosch ruitenwissers), goede prijs en snelle levering.
Duidelijke webshop, goede uitleg. Adequate bezorging zoals het hoort.
Goed gebruik van kenteken ingave waardoor je het juiste artikel voor je auto( in dit geval aero ruitenwisserbladen) krijgt toegestuurd.
Goede prijs , zeker voor herhaling vatbaar.