visunext - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 440 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over visunext.

visunext stelt zich voor

Visunext is dé partner voor home.cinema en presentatietechniek. Het omvangrijke assortiment met meer dan 3000 merkartikelen bestaat onder andere uit beamer's, projectieschermen, plafondbeugels, reserve lampen etc. etc. Wij voorzien onze uitgebreide internationale klantenkring op snelle en efficiënte wijze van kwaliteitsproducten tegen zeer scherpe prijzen. Onze professioneel geschoolde medewerkers helpen u graag bij het vinden van het passende product.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 15 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ina Pronk 28-11-2018 Via de website gekocht

goede telefonische informatie!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
beamer gekocht (al eerder bij deze shop), snelle levering en kreeg goede info bij keuze maken.
telefonisch goed bereikbaar en duidelijke website

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

I. van den Broek 07-11-2018 Via de website gekocht

Professioneel advies en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In het verleden ook al bij Visunext besteld, ook toen kregen we goed professioneel en duidelijk advies. Snel geleverd en de materialen zijn stevig verpakt. Dit keer een draagbaar projectiescherm gekocht en de vorige keer een beamer en projectiescherm. De optie achteraf betalen zou wel eens makkelijk kunnen zijn voor ons als bedrijf.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roel 02-11-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer snelle en correcte levering. Ik heb een mooi professioneel projectiescherm gekocht. Duidelijke website en omschrijving klopt met het geleverde product. Prima tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michael 28-10-2018 Via de website gekocht

Professioneel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hadden snel een beamerscherm nodig; de keuze is enorm.
Maar met duidelijke uitleg een scherm geselecteerd.
Binnen 2 dagen in huis en voldoet meer dan aan de verwachting.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janny 29-06-2018 Via de website gekocht

Perfecte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima service. Keurig op tijd bezorgd. Steeds via de mail op de hoogte gehouden. En de bezorger was kleurig op de afgesproken tijd.Janny

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Erik 25-06-2018 Via de website gekocht

Prima geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar een vervangende beamer. Na telefonisch overleg een prima advies gekregen. Enkele dagen later bestelling definitief geplaatst. 2 dagen later had ik de beamer in huis. Prima advies en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Theo 03-03-2018 Via de website gekocht

De juiste ......

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ik zocht een lamp voor mijn beamer.
Zoals zo vaak staat dan net jou model er niet bij.
Vraag gesteld welke lamp ik zou moeten kiezen voor dat model.
Binnen 12 uur antwoordt.
Na deze reactie lamp besteld en werd na 24 uur geleverd

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerrit 27-02-2018 Via de website gekocht

snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
snel geleverd en goed verpakt, zonder overbodige milieuonvriendelijke materialen.
De website is overzichtelijk en de prijs is goed.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JPS 20-02-2018 Via de website gekocht

Uitstekende advisering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Voortreffelijke voorlichting, uiterst deskundig en to-the-point.
Verzending duurde wat langer dan verwacht, ivm grote drukte.
Enige minpunt is de povere gebruiksaanwijzing bij de Epsom beamer.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk uit Ruurlo 30-01-2018 Via de website gekocht

Ik zocht een beamer

Algemene score

9,0
Beamershop gebeld een goed geholpen en samen het filter doorlopen om de juiste beamer te vinden.
Daarom bij beamershop24 de beamer besteld!!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evert 25-01-2018 Via de website gekocht

Top site voor inbouwschermen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De beamerschermen, inbouw plafond, zijn moeilijk te vinden en zeker voor deze prijs. Super snelle levering, moet deze nog installeren, maar de informatievoorziening is super (zodat ik de juiste maat kon bestellen (is nogal groot voor inbouw). Zodra ik deze heb geïnstalleerd, laat ik de kwaliteit van het scherm weten (Celexon).

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 24-01-2018 Via de website gekocht

Ontzettend slechte levering

Algemene score

3,0
Ik heb meer dan een week geleden mijn bestelling geplaatst en nog steeds niks ontvangen. De verzending van mijn bestelling is ontzettend slecht. Een klacht bij de winkel heeft tot nu toe ook niet geholpen.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Slecht

Reageer

Willy 18-01-2018 Via de website gekocht

goede ervaring, duidelijke info en snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering, voldoende informatie over de te verwachte levertijd en bezorgingsdag.
Product werd geleverd in de originele verpakking door pakketdienst. Geen extra doos.
Tevreden met het product dus geen ervaring met het retourneren naar de winkel of andere klantenservice onderdelen.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Fred Wauters 14-01-2018 Via de website gekocht

Woord bij daad!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
4 jaar geleden al een beamer gekocht bij Beamershop24 deze ook naar tevredenheid gebruikt. In verband met hogere eisen oude vervangen en nu zeer tevreden met nieuwe aankoop.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rebecca Bredenhof 15-12-2017 Via de website gekocht

Alles vlekkeloos en snel verlopen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
telefonsich contact was okay, kreeg de info die ik nodig had om te kunnen bestellen. daarna werd ik op de hoogte gehouden van hoe het met de bestelling vorderde. tot bijna voor de deur wist ik wanneer de levering plaats zou vinden. ook hulde aan UPS. toen bleek dat het bestelde materiaal niet alleen vakkundig verpakt was, maar ook alles compleet was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Wiedijk 11-11-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na heel wat zoeken op jet Internet kwam deze zaak als beste uit de bus. En achteraf bleek het ook zo te zijn. Geen probleem gehad en op tijd geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Guerand 08-11-2017 Via de website gekocht

Duidelijke website, snelle levering en goede producten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website met goede zoekfunctie, snelle levering en goede producten. Zeer zeker een aanrader voor beamerlampen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Pieter 02-11-2017 Via de website gekocht

Vakkundig advies en supersnelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor deze zaak gekozen wegens eerdere aankopen. Prijsstelling van het gekochte product absoluut top. Ter zake kundig bij het verstrekken van de gevraagde (tel) informatie. Conform afspraak supersnel geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rob 16-08-2017 Via de website gekocht

snel, deskundig en goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Beamershop heeft een groot assortiment; daarnaast een prima telefonsiche helpdesk en een snelle levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evie de Jong 14-08-2017 Via de website gekocht

Gebruiksvriendelijke site, snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op zoek naar een beamertas voor speciaal type beamer, dankzij duidelijke website snel gevonden wat ik zocht en ook nog eens supervoordelig! Snelle levering en een perfecte match voor mijn type beamer.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bjorn 14-07-2017 Via de website gekocht

Geweldige producten en een duidelijke goede web-shop.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een groot assortiment aan goede producten. Ik heb zelf een scherm besteld. Deze is van uitstekende kwaliteit en was snel geleverd. Alles op deze site is duidelijk omschreven en voorzien van alle benodigde informatie om het juiste artikel te vinden. Dus een top-site.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cora Westerink 05-07-2017 Via de website gekocht

Zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitstekende telefonische bereikbaarheid en zeer goed persoonlijk advies. De bestelde beamerlamp werd bovendien binnen 24 uur geleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jeerdam 10-06-2017 Via de website gekocht

Veel kennis, site kan veel gebruiks vriendelijker

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De inhoudelijke kennis van de mensen is super, maar de site kan enorm verbeterd worden vwb het gebruik.
Als je meer bestellingen wilt doen is het lastig werken op de site.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Goed

Reageer

Joop van nugteren 22-05-2017 Via de website gekocht

Snel en goed verpakt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een mailtje was voldoende. De lampen verschillen behoorlijk in prijs. De duurste is wel een originele van Epson. Na ontvangst vsn de lamp was het heel simpel om de beamer lamp te vervangen met de aanwijzingen die bij gesloten zaten.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben Mertens 19-05-2017 Via de website gekocht

Betrouwbaar en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De informatie over de artikelen is zeer compleet en heeft mij geholpen om zonder moeite het ideale projectiescherm binnen mijn budget te vinden. Daarbij had ik mijn bestelling binnen 2 dagen binnen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 04-05-2017 Via de website gekocht

Goed advies en service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eerst gebeld voor een advies voor draadloos HDMI en deze gekregen. Na installatie werkte het perfect.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

OR-training.nl 27-03-2017 Via de website gekocht

Service helemaal top!

Algemene score

9,0
Op zoek naar de juiste beamer voor een zakelijke toepassing vooraf prima advies gekregen. Snelle reactie en levering. Alles dik in orde!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mr anthem 14-03-2017 Via de website gekocht

Zeer goede kennis van beamers en schermen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gebeld met de webwinkel om advies van het type scherm al snel vroeg de verkoper wat voor beamer ik had en gaf daar een advies over wat voor scherm dat het best bij past en ook waarom de ander niet . Kijk en daar heb ik wat aan deze mensen hebben verstand van zaken en zal er zeker ook mijn nieuwe beamer gaan bestellen
Scherm werd netjes geleverd in 3 dagen . Duurde wat langer ivb met de lengte

Aanbeveling
Ivb met het grote aanbod van beamers en schermen is het van goed belang om het juiste advies te geven ik denk en weet zeker dat zij dit kunnen

Verder geniet ik van mij. Scherm 2.40 /1.35

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jo 03-03-2017 Via de website gekocht

Bestelling en levering zoals het hoort te zijn.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Informatie op webshop duidelijk met goede vergelijkingsmogelijkheden. Bestellen eenvoudig en toegezegde leverdatum exact uitgevoerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Twan 26-02-2017 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is een top bedrijf. Hele goeie service. En de producten worden snel en netjes afgeleverd.
Ik heb de beamer Epson EH-TW5210 gekocht en hij bevalt me heel erg goed. Ook een aan rader voor mensen die hem willen gebruiken voor game en films kijken!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben 17-02-2017 Via de website gekocht

Gedoe

Algemene score

4,0
Via google gezocht naar een beamer lamp voor Benq W1110 waardoor ik vervolgens op de website van beamershop24.nl kom. Daar bleek ik naderhand op een lamp voor een Benq W1100 te zijn beland ook al was het type nummer op google juist ingevuld. Alle beamer lamp foto's zijn voorzien van de tekst "afbeelding kan afwijken" en kunnen derhalve dus niet vergeleken worden met het product thuis. Na de doos geopend te hebben thuis bleek het dus de verkeerde lamp te zijn. Als de zegel echter verbroken is neemt beamershop24.nl geen lamp meer terug. Dat doen ze alleen onder "coulance" wat betekend dat ze het product wel terug willen nemen maar geen bedrag vergoeden. Dan ben je je geld dus kwijt. Zelfs ruilen voor de juiste, duurdere lamp was niet mogelijk.

Vervolgens op de juiste lamp gezocht en genoodzaakt toch weer via beamershop24.nl te bestellen. Dit keer stond er boven de tekst "Vandaag tot 15.00 uur besteld, de volgende werkdag in huis!", "Levertijd op aanvraag". De lamp besteld voor 15.00u besteld en werd een week later geleverd. De belofte "Vandaag tot 15.00 uur besteld, de volgende werkdag in huis!" stond er dus onterecht bij.

Op zich lijkt het een nette webwinkel te zijn maar ik ben na deze ervaringen allerminst tevreden over de service.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Onvoldoende

Reageer

Johan 10-02-2017 Via de website gekocht

Mini beamer besteld

Algemene score

9,0
Ik zocht een mini beamer en heb voor advies toch maar even direct telefonisch contact opgenomen met Beamershop24. Ik kreeg een goed en duidelijk advies om voor mijn toepassing de Acer K335 te bestellen. Heel erg tevreden over de afhandeling van de order en zeker over het product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L 02-02-2017 Via de website gekocht

Snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op de website een fijne sortering kleine projectieschermen. De bestelling was goed verpakt en werd snel geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gezinshuis Lémano 31-01-2017 Via de website gekocht

Overzichtelijke website en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het is makkelijk om de producten te vinden die bij jouw wensen passen. Geen opdringerige verkoop van overdreven uitgebreide (en dus duurdere) producten.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mart 19-01-2017 Via de website gekocht

Hulp bij selectie van de beamer

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Persoonlijk en deskundig duidelijke uitleg van de eigenschappen en wat voor mij zinvol was. Geef nu goed leesbare presentatie in lichte ruimtes.

Pluspunten

  • Goede ondersteuning tel.via de webshop
  • Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leo 17-12-2016

mr.palstra

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gezocht via internet en kwam betrouwbaar over en had eem ruime sortering en keuze
en de levering was ook super snel

Reageer

Walter Tuenter 15-12-2016 Via de website gekocht

Videofilmclub Hengelo

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Was op zoek naar een lichtsterke HD beamer. Goed voorgelicht en verzending hiervan was supersnel. Kreeg een half uur mogelijk om te testen, bij niet voldoen retourmogelijkheid.

Pluspunten

  • Goede voorlichting
  • Snelle levering
  • Retourgarantie

Minpunten

  • n.v.t.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

W. van Scharenburg 09-12-2016 Via de website gekocht

Prima geholpen!

Algemene score

10,0
Voor de beamer raakte in de afstandsbediening kwijt. Zocht een nieuwe. Soepel kunnen vinden op de site, snel kunnen betalen en vlot geleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Flinkenflogel 08-12-2016 Via de website gekocht

Dhr

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zeer prettig te woord gestaan, zeer volledige algemene informatie, helaas was de gerichte informatie niet geheel volledig en ontdekte ik later dat er bij elke beamer beschrijving een aanhangsel zit wat de projectieafstand en -oppervlakte nauwkeurig aangeeft.

Pluspunten

  • goede verkoper
  • vlotte aflevering

Minpunten

  • matige website
  • geen fysieke winkel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

John 15-11-2016 Via de website gekocht

Pech gehad

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Goede site en goedkoop. Echter voor15:00 besteld volgende dag in huis ging bij mij niet op. Na 2 dagen gebeld. Netjes geholpen was nog niet verstuurt. Volgende dag afgeleverd.
Ik heb gewoon pech gehad.... verder geen klachten is me bij een ander bedrijf ook al eens overkomen.

Pluspunten

  • Snelle opname van telefoon
  • Goede site

Minpunten

  • Ups kan geen tijd geven alleen na de middag.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

A 10-10-2016 Via de website gekocht

Leveringsvoorwaarden niet nakomen

Algemene score

1,0
Op de website wordt aangegeven: voor 15 uur besteld morgen in huis. Dit wordt niet nagekomen 3 dagen later de bestelling pas. Bij de pakketservice wordt aangegeven: eind van de dag bezorgd en ze komen om half 11 smorgens. Bij mailcontact om dit door te geven blijft een reactie uit. Kortom ik zal anderen afraden om iets te bestellen.

Pluspunten

  • Het was het goede apparaat

Minpunten

  • Geen service

Review criteria:

Slecht
Slecht
Voldoende
Officiele reactie van Beamershop24.nl 02-11-2016

Wij van Beamershop24 betreuren het zeer, dat niet alles naar wens verlopen is. Normaliter is het zo, dat indien een product op voorraad is en indien voor 15.00 besteld het inderdaad de volgende werkdag afgeleverd wordt. Het kan echter zijn dat het niet op voorraad was, dan staat er de bijvoorbeeld de opmerking: "verkrijgbaar in 1-3 dagen";. Dat betekend dus dat het product in 1-3 dagen leverbaar zal zijn. Tevens vormen projectieschermen met een afmeting groter dan 250 cm een uitzondering. Deze dienen per speciaal transport bezorgd te worden wat 1 tot 2 dagen langer kan duren. Daar wij het transport uitbesteden, hebben wij helaas geen invloed op het aflevertijdstip. Nogmaals ons excuus voor de gang van zaken.

Reageer

Rinus Melenboer 07-10-2016 Via de website gekocht

Beamer Epson EB-S04

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze site maakt zijn verwachting waar, een goede omschrijving die klopt.
Snelle levering en mooie prijs. Een artikel die aan mijn verwachting voldoet.
Mooi helder beeld ook bij daglicht, makkelijk in gebruik.
Aanrader voor mensen die een beamer zoeken voor presentaties.

Pluspunten

  • Goede kwaliteit
  • Mooie prijs
  • Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter_H 07-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gezocht artikel makkelijk te vinden

Service
snelle en korrekte levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arthur Janssen 28-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Je wordt goed geholpen als je deze webshop belt. Wij zijn goed geadviseerd.

Assortiment
Voldoende keus

Aanbeveling
Doen wat ze zeggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hansm 28-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
directe afhandeling van de opdracht

Service
prima aflevering en beantwoording van aanvullende vragen

Aanbeveling
deze shop levert snel en goed wat hij belooft

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Consument 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed doorzoekbare website

Assortiment
De lamp die ik zocht hadden ze op voorraad en veel anderen niet

Aanbeveling
Snel telefonisch contact is mogelijk zonder lange bandjes of half uur wachten.

Extra toelichting
Let wel op dat het niet levering de volgende dag is zoals vaak bij webshops maar het is de volgende WERKDAG. (dit staat er ook netjes bij maar je leest er natuurlijk snel over heen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op de site staat wat je zoekt. Gevonden? Dan kan je ook nog bellen voor meer info. En? Top te woord gestaan! Kennis van zaken. Heb em nu en is FANTASTISCH!

Service
Snel in huis

Assortiment
Gewoon veel keuze. Is lekker!!

Aanbeveling
Lees mijn eerder ....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dlpc28 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Ruime betaalmogelijkheden, prima assortiment, duidelijke website en wordt goed op de hoogte gehouden van het bestel/bezorg process.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten Pieterse 10-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ik zocht een beamer. Door de vele beamers op de website was het lastig kiezen. Nadat ik had gebeld en aanvullend informatie vroeg kon ik een keuze maken.

Service
Ik kreeg een prima advies, voor zowel de beamer als de benodigde aansluitkabel.

Aanbeveling
Waar ik zelf goed word geholpen, geef ik graag door aan anderen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RichardSnel 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
alles naar wens

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews