Tandenborstel.com

Tandenborstel.com voor al uw internet aankopen op het gebied van mondverzorging. Vooral producten die in de winkels moeilijk verkrijgbaar zijn zoals speciale opzetborstels, etc. Tandenborstel.com biedt een uitstekende en persoonlijke service en doet er alles aan om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met uw aankoop. Het motto luidt “De klant is koning”. Kopen via internet biedt vele voordelen. Zeer snelle levering van 1 à 2 werkdagen. Ook m.b.t. garantie bieden wij een uitstekende serviceverlening.
9.1

Deze score is gebaseerd op 221 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Tandenborstel.com zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

D06-03-2023
Prima shop, even gebeld of ze hem meteen konden versturen ivm Kadotje meteen geregeld
Marianne Meyer05-03-2023
Op advies van mobdhygieniste deze keus gemaakt en ba rondkijken bij jullie uitgekomen. Zeer blij met vlotte levering, zeer correct
Geert05-03-2023
Zeer vlotte levering en gunstige prijs, bestel hier de volgende keer weer opzetborsteltjes

JZ05-03-2023
Genoeg keuze en snelle levering! Je kan zelf aangeven op welke dag je de levering wilt ontvangen. Super handig dus.
Albert04-03-2023
Ze hebben een supersnelle levering, en de prijs is prima. Ik bestel al een paar jaar zeven tubes tandpasta per keer voor mijn vrouw. En als ik 7 tubes bestel hoef ik geen verzendkosten te betalen.
Barber04-03-2023
Ik had tandenstokers en een nieuwe electrische tandenborstel nodig. Doordat ik de tandenstokers in het ´groot´ kan inkopen zonder daar de hoofdprijs voor te betalen. Is via de site voor mij bestellen ideaal. En ik had op een zondag besteld en dinsdag kon ik het pakketje ophalen bij het servicepunt. Doordat ik het bij het servicepunt kan ophalen/selecteren is dit voor mij de ideale manier van bestellen.
MB03-03-2023
Prima. Goede prijzen. Voor één produkt werd een levertijd van 10 dagen aangegeven, toch was het er na 2 dagen.
Geertje Peggeman03-03-2023
Goede levering. Prima prijzen en fijne website. Ben er blij mee!! Volgende keer weer van deze website gebruik maken.
Marianne03-03-2023
Prima webshop. Goede prijs en de volgende dag al afgeleverd. Ik beveel deze webshopvan harte aan.
Louis de Nijs02-03-2023
Groot assortiment spullen netjes verpakt en een paar dagen later ontvangen.
Wim28-02-2023
Zeer gebruiksvriendelijke site, duidelijk en een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding bij de aankoop van nieuwe scheerkoppen.
Leny27-02-2023
Zeer handige webshop, heeft alles wat ik wil voor electrische tandenborstel, ik heb al eerder gekocht bij deze webshop. Nu alles supersnel beantwoord en bestelde dingen snel ontvangen in een te gek doosje: origineel en instructief! professioneel heet zoiets!
Hanneke27-02-2023
Prima webshop duidelijk en ook de goedkoopste site om dit artikel te kopen. Snelle afhandeling.
Jacob Tamis26-02-2023
De bestelling was duidelijk, de bezorging op tijd en prima, de tandenborstels goed verpakt en die het uitstekend
Fijne tandverzorging26-02-2023
Snelle levering juiste artikel wat niet in fysieke winkels te koop is. Erg blij met tandenborstel.nl
Jan25-02-2023
Duidelijke en goede site; eerlijke prijs en snelle en perfecte levering. Zelfs een gratis aardigheidje ontvangen.
RP25-02-2023
De shop voor mijn favoriete ragers! Los van deze ragers is er volop keuze in tandpasta en -borstels. Ook de gratis verzending bij aankoop van minimaal €35,- vind ik een pluspunt.
Jos24-02-2023
Alles volgens afspraak geregeld en tegen een prima prijs. Uitstekende webshop 👍
zeer goede webwinkel24-02-2023
Originele scheerkop braun scheerapparaat gekocht. Snelle levering en de goedkoopste vergeleken met andere aanbieders. Voor herhaling vatbaar.
lotte22-02-2023
Snelle levering met juiste informatie. Toen 1 artikel ontbrak is dit direct in orde gemaakt met excuses erbij. En erg snel geleverd. In het weekend niet bereikbaar, maar maandagochtend direct reactie via de mail. Transparant bedrijf!!
Ejf21-02-2023
Prima webshop veel keuze voor een concurerende prijs. En vaak de volgende dag alles al in huis.
Pieter J.21-02-2023
Ik had vroeger al eens diverse soorten opzetborstels bij Tandenborstel.com gekocht en dat ging prima. Nu dus weer een aantal en die werden de volgende dag goed stevig verpakt door de brievenbus afgeleverd. Ik had ook graag een aantal van .... vervangende opzetborstels willen bestellen, maar helaas zag ik die nu niet in hun site.
Annie20-02-2023
Speciale ragers bij hun gevonden tegen zeer aantrekkelijke prijs. Geweldige snelle service en goed verpakt en bezorgd.Zeer aan te bevelen firma!
Annie20-02-2023
Gemakkelijke site, snelle afhandeling en binnen een dag goed verpakt thuis.niets dan lof!
Spyro18-02-2023
Goede prijs/kwaliteit. Ruim assortiment. Altijd juist afgeleverd en een keertje dat ietsje mis was direct gecorrigeerd. Geen minpunt.