Tandenborstel.com

Tandenborstel.com voor al uw internet aankopen op het gebied van mondverzorging. Vooral producten die in de winkels moeilijk verkrijgbaar zijn zoals speciale opzetborstels, etc. Tandenborstel.com biedt een uitstekende en persoonlijke service en doet er alles aan om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met uw aankoop. Het motto luidt “De klant is koning”. Kopen via internet biedt vele voordelen. Zeer snelle levering van 1 à 2 werkdagen. Ook m.b.t. garantie bieden wij een uitstekende serviceverlening.
9.1

Deze score is gebaseerd op 221 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Tandenborstel.com zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Toos19-04-2023
Prima opzetborstels, goede prijs kwaliteit verhouding en super snelle levering.
Polli19-04-2023
Zeer goed spoelmiddel. Zocht tevergeefs in belgie. Goede prijs/kwaliteit. Snelle levering. Veilige verpakking. Kan site aanbevelen. Goed bezig
Ellen18-04-2023
Makkelijke site, alles goed en snel te vinden. Super voordelige prijzen en netjes snel bezorgd, aanrader!

Peter16-04-2023
duidelijke website , snelle levering, prima prijzen. mijn volgende bestelling doe ik weer bij Tandeborstel.com
Will15-04-2023
Duidelijke website, grote keus. De prijzen zijn goed en de levering us zeer snel. De volgende tandenborstel koop ik ook weer bij "Tandenborstel.com" .
Jeroen van Beek12-04-2023
Prijs is goed en de verzending was de volgende dag al binnen. En ik waardeer het zeer, dat mijn bestelling gewoon in de brievenbus kon worden gedaan. Dank!
Thea11-04-2023
Ben blij dat ik voor deze winkel heb gekozen, goede service ,en de goed koopste ik zou hier weer bestellen
Damian Znamiec11-04-2023
I do not recommend ordering anything there. On March 26, I ordered electric toothbrushes and they were supposed to be delivered the next day, as they write on their website. After 4 days I didn't receive anything, so I called there and found out that what I ordered was no longer in stock, no one informed me about it . On April 5th I was supposed to get my money back but I didn't get it. 319,70€. It's April 11th I still have no money and I'm still calling them trying to get my money back.
Wilma11-04-2023
Snelle levering en de echte oral b borstels zijn vele malen beter dan de merkloze’!
Uitstekend en goedkoop.10-04-2023
Ik heb twee soorten tandpasta en een mondgel besteld. Binnen 2 dagen is het bezorgd, netjes in n doosje. De tandpasta is veel goedkoper dan bij de drogist. Scheelt bijna de helft!! Dus geef ik een 10.
H.M.10-04-2023
Snel en voordelig en groot assortiment. had beste aanbieding. Zeker een aanrader
Karin10-04-2023
Snel gevonden wat ik zocht, zeer goedkoop en mijn bestelling werd ook nog eens razendsnel bezorgd.
Kit09-04-2023
Prima duidelijke site . Snelle en goed ingepakte verzending. Goede prijs .
Antje08-04-2023
Goede eerlijke prijs , goede aanbiedingen Snel bezorgd en perfecte tandenborstels
Pieter Taffijn07-04-2023
Wat ik zocht, had Tandenborstel.com in voorraad tegen een prijs die niemand anders kon bieden. Snel geleverd en goed verpakt, aanrader dus
Carla Sikorski07-04-2023
Snelle levering. Alleen jammer dat de tandenborstels in een doos werden geleverd en niet een (brievenbus) envelop.
Els04-04-2023
goeie prijs en snelle prima service, nog niet veel ervaring met deze firma
AvdK04-04-2023
zeer ruim assortiment aantrekkelijke prijzen snelle levering goede (mail)communicatie
Willem02-04-2023
Duidelijke site met de juiste informatie helemaal top echt een aanrader. Ik was opzoek naar Oral-B trizone en hier in de buurt bij diverse zaken gekeken maar helaas.
André31-03-2023
Wat een service! Snelle levering. En na constatering van een deels foute levering stuurt men direct het juiste. Het verkeerde product kan ik behouden.
Helena29-03-2023
Snelle verzending, ruim assortiment en leuk cadeautje bij je bestelling. Kortom een aanrader
A29-03-2023
Via mijn mondhygiëniste op deze website geattendeerd en een tandenborstel besteld. Levering was uitstekend en je word keurig op de hoogte gehouden d.m.v. Track & Trace. Aanrader !
Albert26-03-2023
Goede website en keurig op de hoogte gehouden betreffende de levering en het artikel is keurig om de afgesproken tijd afgeleverd.
Lepeltjes26-03-2023
Goede en snelle levering van mijn geplaatste bestelling. Overzichtelijke website
Erwin25-03-2023
Snelle correcte levering van opzetborstels. De prijs die men vraagt is competitief t.o.v. andere (web)winkels.