Smartphonehoesjes.nl - Reviews & Ervaringen

4,7 Lees 33 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Smartphonehoesjes.nl.

Smartphonehoesjes.nl stelt zich voor

Gratis en supersnel thuisbezorgd!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 9 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

4,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

I. 09-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ben zeer tevreden. heb een hoesje besteld, die kwam aan binnen 2 dagen . Deze bleek beschadigd dus ik stuurde een mail en kreeg binnen 1 dag antwoord met dat ik een ander hoesje kon uitzoeken. Ik heb een duurder hoesje besteld en bijbetaald. Dit hoesje kwam weer aan binnen 2 dagen. Top service, hartstikke snel antwoord via de mail en goede communicatie en goede kwaliteit. Zeker een aanrader!

Reageer

L.M 10-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

1,0
Heb een bestelling geplaatst en deze was na een week niet aangekomen. Smartphonehoesjes.nl raadde mij aan om enkele dagen te wachten en wanneer mijn bestelling toch niet aankwam hebben zij mijn order opnieuw geplaatst. Deze is na 5 dagen ook niet geleverd geweest. Ik ga daar NOOIT MEER iets bestellen. Je gaat mij niet zeggen dat iets leveren naar België zo lang duurt.
Bende leugenaars.
Smartphonehoesjes.nl 11-09-2019

Beste L.M,

Bedankt voor het plaatsen van uw review. Uit uw review begrijp ik dat u niet tevreden bent met de levering van uw bestelling, daar het erg lang heeft geduurd. Dat vinden wij erg vervelend om te vernemen. Wij zouden u vriendelijk willen vragen om hierover contact met ons op te nemen per mail, zodat wij dit met u op kunnen lossen. Helaas kunnen wij de bestelling niet terugvinden aan de hand van uw review, onze excuses voor het ongemak.

Wij zien uw bericht graag tegemoet, zodat wij u hiermee verder kunnen helpen!

Met vriendelijke groet,

Smartphonehoesjes.nl

Reageer

AVS 23-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer snelle levering. Website duidelijk en makkelijk zoeken op merk type en soort. Kwalitatief goed hoesje ontvangen

Reageer

Roeland 17-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gewoon goed hoesje en screenprotectors. Binnen twee dagen geleverd. Gewoon dikke prima, heel netjes.

Reageer

Vera 12-08-2019

Algemene score

1,0
Ook hier een probleem met afhandeling van garantie. Hoesje is na meer dan 1 jaar kapot gegaan maar is nog binnen fabrieksgarantie van 2 jaar. Samsung geeft twee jaar fabrieksgarantie op hun accessoires, maar smartphonehoesjes.nl is niet bereid de klant daarmee te helpen. Als de garantie die zij 'geven' is verlopen dan wijzen ze gewoon naar Samsung want daar loopt de garantie nog. Ook na twee keer vragen en vermelden dat ik een koopovereenkomst met hen heb en niet zozeer met Samsung. Erg spijtig dus dat ze niet hun verantwoordelijkheid nemen of willen helpen en je aan je lot overlaten. Ik raad deze webwinkel daarom niet aan.
Smartphonehoesjes.nl 14-08-2019

Beste Vera,

Bedankt voor het plaatsen van uw review. Uit uw review begrijp ik dat u niet tevreden bent over de afhandeling van de garantie op uw product. Dat vinden wij erg vervelend om te lezen. Wij willen het graag met u oplossen en u vriendelijk vragen om contact met ons op te nemen per mail. Helaas kunnen wij de bestelling niet vinden in ons systeem. Excuus, Zodra wij uw mail ontvangen hebben, helpen wij u graag verder!

Met vriendelijke groet,

Smartphonehoesjes.nl

Reageer

JN 03-07-2019

Algemene score

1,0
LET OP: Verkoopt namaak Apple hoesjes als echte! Had een Apple silicone hoesje besteld, na ontvangst ging ik twijfelen of het wel een origineel Apple product was omdat de letters binnenin niet leesbaar waren, het hoesje anders aanvoelde dan een echte en de afwerking bij de openingen niet mooi was.
Om mijn vermoedens te bevestigen ben ik er mee naar de Apple store gegaan en na vergelijking kwam ik samen met een medewerker tot de conclusie dat dit een namaak product is. Ik voel mij dus zeer misleid aangezien dit nergens in de tekst vermeld staat en het hoesje even duur was als een origineel Apple hoesje!
Ik heb het hoesje weer retour gestuurd en melding gemaakt bij de klantenservice die net deed alsof ze hier niet vanaf wisten.
Ik was altijd zeer tevreden over Smartphonehoesjes.nl maar zal hier niet meer bestellen.
Smartphonehoesjes.nl 05-07-2019

Beste JN,

Wat vervelend dat u niet tevreden bent over uw aankoop. U heeft aangegeven dat u een Apple hoesje bij ons heeft besteld, die niet origineel is. Wij hebben dit zowel bij onze inkoop afdeling en de leverancier nagevraagd en beide geven aan dat alle Apple cases origineel zijn. Ik vind het dan ook erg vervelend om te horen dat de Apple store heeft bevestigd dat onze hoesjes niet echt zijn.

Wij hebben uw klacht inmiddels opgelost en het aankoopbedrag tevens ook teruggestort op uw rekening.

Onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,

Smartphonehoesjes.nl

Reageer

J Alting 14-06-2019

Algemene score

2,0
Beetje jammer , bestel ik een leder bruinhoesje voor een Motorola /Lenovo G5s , krijg ik het hoesje van de G6 s binnen . Omdat bij het vorige hoesje ( zelfde uitvoering ) het randje in de weg zit om het laadstekkertje aan te sluiten het al weggeknipt , terug sturen gaat dus niet meer . 18 euro naar de klote . Kan beter gewoon naar de winkel gaan dan zie je wat je in handen hebt . Winkel aanbevelen ? Nee na vorige keer wel , nu niet meer .
Smartphonehoesjes.nl 18-06-2019

Beste meneer/mevrouw,

Bedankt voor het plaatsen van uw review. Wat vervelend om te vernemen dat het geleverde product niet passend is voor het toestel. Dat is jammer om te horen! Wij willen het graag met u oplossen en u vriendelijk vragen om contact met ons op te nemen per mail. Zodra wij uw mail ontvangen hebben, helpen wij u graag verder!

Met vriendelijke groet,

Smartphonehoesjes.nl

Reageer

Tk 23-03-2019

Algemene score

5,0
Overzichtelijke site snelle levering product voldeed niet aan de eisen dus helaas terug moeten sturen en dat kost me dus 4,85 omdat retour kosten voor je zelf zijn. Geen hoesje maar wel 4.85
Smartphonehoesjes.nl 25-03-2019

Beste meneer/mevrouw,

Bedankt voor het plaatsen van uw beoordeling. Wat vervelend om te horen dat u niet tevreden bent met de kosten voor het retourneren. Deze kosten bij ons inderdaad voor eigen rekening wanneer een artikel niet naar wens is. U kunt het pakketje via de briefpost naar ons terugsturen, dit kost slechts enkele postzegels.

Mocht er iets met het artikel aan de hand zijn geweest, horen wij dit graag van u, zodat wij dit wellicht alsnog met u op kunnen lossen.

Alvast bedankt!

Met vriendelijke groet,

Smartphonehoesjes.nl

Reageer

Cees 25-02-2019

Algemene score

1,0
Je kan beter een product in de winkel of op de markt kopen ,soms goedkoper maar wat veel belangrijker is ,je zit geen 5 dagen op je aankoop te wachten.
Waardeloos bedrijf doen niets om fout te herstellen
Smartphonehoesjes.nl 28-02-2019

Beste Cees,

Bedankt voor het plaatsen van uw review. Wij vinden het erg vervelend om te vernemen dat u niet tevreden bent over de service! Ook geeft u aan dat de levertijd wat lang was. Wij vinden het erg vervelend om te horen dat dit is voorgevallen. Onze excuses hiervoor. Wij willen het alsnog graag met u oplossen en u vriendelijk vragen om contact met ons op te nemen via de mail. Zodra wij uw mail ontvangen hebben, lossen wij dit graag met u op!

Met vriendelijke groet,

Smartphonehoesjes.nl

Reageer

Huibert 10-11-2018 Via de website gekocht

prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
snelle reactie op bestelling, korte levertijd en duidelijke bevestiging van bestelling
Duidelijke site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Coen Bakker 06-09-2018 Via de website gekocht

niet lezen en nog beter fantaseren

Algemene score

2,0
Na mijn kritische klacht/opmerking over deze firma gaven ze als commentaar dat ik niet meer in het bezit van het artikel zou zijn en mij een tegemoetkoming was aangeboden. Ze kunnen er goed fantaseren daar. Ik heb nl. het verkeerde scherm nog in mijn bezit. Keurig in een zakje in het laatje telefoonattributen voor je weet maar nooit. Daar is nooit om gevraagd laat staan dat er een tegemoetkoming is aangeboden. Daar vroeg ik ook niet om. In eerste instantie melde mij - ongevraagd dus - geen garantie.... echter het ging me er enkel om hen te laten weten dat hun product niet deugde, het hoe en het waarom. Dit opdat ze zich konden verbeteren. Deze firma zit echter niet op positieve kritiek te wachten en ik laat onwaarheden niet graag onweersproken!

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Goed
Smartphonehoesjes.nl 10-09-2018

Beste meneer Bakker,

Nogmaals bedankt voor het plaatsen van uw review. Wij vinden het erg spijtig dat u wederom niet tevreden bent. Naar aanleiding van uw vorige review hebben wij contact met u opgenomen. Dit hebben wij gedaan omdat wij graag het probleem voor u hadden willen oplossen. Naar aanleiding van ons contact hebben wij daarom ook het aankoopbedrag teruggestort op uw rekening. Wij vinden het daarom ook erg jammer dat u niet tevreden bent met de manier waarop wij met uw feedback zijn omgegaan. Ik zal uw feedback intern doorzetten zodat wij u in de toekomst wellicht beter van dienst kunnen zijn.

Met vriendelijke groet,

Smartphonehoesjes.nl

Reageer

Coen Bakker 05-09-2018 Via de website gekocht

te krappe inham screenprotector....lezen is moeilijk

Algemene score

4,0
Voor mijn lumia 950xl hier een glasscreenprotector besteld en deze voor installatie erop gedaan. Sommige functies zoals DDTW werkten niet. Telefoon met verlies verkocht. Ergens anders een 950xl verkregen en die eerst geïnstalleerd. Daarna opnieuw eenzelfde screenprotector besteld en opgebracht. En opeens kreeg ik dezelfde problemen. Gezocht op internet bleek de inham voor de proximity sensor te klein. Na een klacht het antwoord geen garantie. Daar vroeg ik echter niet om. Ik wilde ze enkel attent maken op de fout. Daarna kreeg ik de aankoop van de tweede ongevraagd wel terug maar voor mij was toen de deur al dicht. Zal er niets meer kopen.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • Klantenservice

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Goed
Smartphonehoesjes.nl 05-09-2018

Beste meneer Bakker,

Bedankt voor het plaatsen van uw review. Wij vinden het erg vervelend om te vernemen dat de klacht niet naar tevredenheid is verholpen. Wij hebben naar aanleiding van uw klacht over de screenprotector u geprobeerd een oplossing aan te bieden. Echter heeft u aangegeven dat u niet meer in het bezit bent van het artikel, daar deze is weggegooid. Om deze reden was het voor ons helaas niet mogelijk om het probleem te bekijken. Wij hebben u daarom een tegemoetkoming aangeboden, echter bent u hier niet mee akkoord gegaan. Er is echter al reeds een uitzondering voor u gemaakt, waarbij wij u hebben voorzien van een oplossing.

Met vriendelijke groet,

Smartphonehoesjes.nl

Reageer

J.A. van den Oever 27-08-2018 Via de website gekocht

Slechte garantieafhandeling.

Algemene score

1,0
Vorig jaar juli een hoesje van het merk Valenta gekocht bij Smartphonehoesjes.nl voor een bedrag van 29.95.Op het merk Valenta zit een garantie van 2 jaar.Vorige week brak er een hoekje af van de case waarin de telefoon wordt geklemd waardoor de telefoon er steeds uitvalt.
Contact gezocht met smartphonehoesjes maar die verschuilt zich erachter dat zij maar 1 jaar garantie geven en ik het maar moet uitzoeken met Valenta.Zij realiseren zich niet dat zij het produkt geleverd hebben en ik een overeenkomst met hun heb gesloten.Duidelijk een voorbeeld van hoe het niet hoort.Aftersale en kennis van consumentenrecht bepaald mede de goede naam van een firma dus in dit geval nooit meer Smartphonehoesjes.nl

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Slecht
Slecht
Voldoende
Smartphonehoesjes.nl 28-08-2018

Beste meneer Van den Oever,

Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te vernemen dat u niet tevreden bent over de service naar aanleiding van uw klacht. Wij vinden het erg vervelend om te horen dat dit is voorgevallen. Onze excuses hiervoor. Wij willen het alsnog graag met u oplossen en u vriendelijk vragen om wederom contact met ons op te nemen via de mail. Zodra wij uw mail ontvangen hebben, lossen wij dit graag met u op!

Met vriendelijke groet,

Smartphonehoesjes.nl

Reageer

Pietjou. J.G. 14-02-2018 Via de website gekocht

Enorm veel keus.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snel en gratis leveren. Mooie producten, mooie site met een goed overzicht van de producten, niets te klagen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerarad Aardema 01-02-2018 Via de website gekocht

Geweldige Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel gebruiksvriendelijk van de site ,en een heel goede Service, ik had een smartphone hoesje met een eigen ontwerp aan geboden en dat hebben ze uitstekend gemaakt,ziet er echt keurig uit ,het is aan iedereen aan te bevelen , je hebt het heel snel thuis bezorgt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van hell 01-01-2018 Via de website gekocht

snelle levering, duidelijke omschrijving

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
wij hebben een prachtig hoesje besteld voor de telefoon. de volgende dag was het hoesje binnen en de omschrijving was helder en klopte helemaal...

Pluspunten

  • Levertijd
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjolein 29-11-2017 Via de website gekocht

Snel en klantvriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Levering en verpakking snel en goed. Heb 2 x hoesjes besteld. De tweede bestelling vergat ik een kortingcode te gebruiken die ik kreeg bij de eerste bestelling, toen ik daarover een mailtje stuurde kreeg ik binnen 30 minuten antwoord dat het geld was overgemaakt, erg klantvriendelijk :-)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter 10-10-2017 Via de website gekocht

Meer dan geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nadat ik zelf een verkeerd hoesje had besteld, ik had GM 5 ingevuld ipv GM 5+ ,
Stuurde ik een mail met dit feit maar omdat het een hoesje betrof die met mijn foto erop geprint was en ik nou niet verwacht dat iemand anders deze wil hebben en dit ook zo werd gezegd baalde ik even van mijn eigen stommiteit !
Maar nadat ik toch een mailtje stuurde met mijn verhaal kreeg ik ondanks het feit dat het mijn eigen fout was een kortingscode van de helft van de waarde van mijn bestelling!
Echt bijzonder goede service toch!!!!
En echt gewoon de dag na bestellen in huis he, superbedrijf!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maria van Praag 14-09-2017 Via de website gekocht

Smartphonehoesje

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een leuk hoesje, dag van tevoren besteld via Internet, andere dag al in huis.
Alleen de verpakking was beschadigd,waarschijnlijk om dat het door de brievenbus moest. Verder zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vervoort 29-08-2017 Via de website gekocht

super snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Veel keus ,vlotte levering, binnen en werkdag, je krijgt wat je ziet en het past door de brievenbus zodat je geen verzendkosten hoeft te betalen en er ook niet achteraan hoeft te gaan alleen jammer dat de verpakking open was gegaan heb ik geluk dat ik een eerlijke bezorger had anders was ik het kwijt geweest er zat folie tussen het plak gedeelte dus dat was jammer

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marrijke 11-08-2017 Via de website gekocht

Prima webwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Veel keus ,vlotte levering, binnen en werkdag, je krijgt wat je ziet en het past door de brievenbus zodat je geen verzendkosten betaalt en er ook niet achteraan hoeft te gaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas Hendrix 02-08-2017 Via de website gekocht

Smartphonehoesjes

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Als je wil putten uit een zeer ruim assortiment dan ben je bij deze webwinkel aan 't goede adres. In mijn geval was de levering snel en compleet. Over de smartphone folie was ik niet tevreden en daar maakte ik gewag van. De winkel bood mij aan om gratis een nieuw product te sturen of de gemaakte kosten daarvan te vergoeden,. Ik heb er geen gebruik van gemaakt omdat smartphonehoesjes.nl daarvoor niet verantwoordelijk wilde stellen. Een dergelijke service kom je vandaag de dag niet meer zo gauw tegen is mijn ervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Smartphonehoesjes.nl 02-08-2017

Beste meneer Hendrix,

Hartelijk dank voor uw review! Wij zijn blij om te vernemen dat u tevreden bent met onze service! Wij hopen u in de toekomst nogmaals goed van dienst te kunnen zijn.

Met vriendelijke groet,

Maria

Smartphonehoesjes.nl

Reageer

Eric 30-12-2016 Via de website gekocht

Slechte service

Algemene score

1,0
Tablethoes gekocht die niet deugd ( geen uitsparing aan druktoetsen dus tablet valt steeds uit ). Omdat het een cadeau was is de termijn van 30 dagen voorbij maar nog niet de garantie van 3 maanden. Na eindeloos heen en weer gemail nog steeds geen resultaat. Houden vast aan de 30 dagen omruiltermijn terwijl ik een beroep doe op de garantietermijn ( niet deugdelijk produkt ). Willen mij ook geen contactgegevens doorgeven van de hoofdverantwoordelijke. Nooit meer koop ik hier iets.

Pluspunten

  • snelle levering

Minpunten

  • slechte dienst naverkoop
  • wijken af van de wettelijke norm rond garantie

Review criteria:

Slecht
Slecht
Goed

Reageer

T ponsen 14-12-2016 Via de website gekocht

telephonehoesje

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
deze winkel is echt heel gesorteerd met alle merken hoesje voor mobiel,s & tablet,s
heel veel keus ik zelf heb er een hoes voor een tablet gekocht ook nog voor mijn mobiel
en nu mijn man ook een hoesje voor zijn mobiel mooie uitvoering
ook hele snelle levering bestellen en de andere dag al in huis
wij zij zeer tevreden onze volgende koop zal weer bij smartphonehoesjes zijn x
zeker weten

Pluspunten

  • goede kwalitijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Freek38 04-12-2016 Via de website gekocht

Superwebshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hebben al meerdere keren hoesjes besteld. De volgende dag heb je het in huis en de producten voldoen steeds aan de verwachtingen!

Pluspunten

  • Snel
  • Prijs-kwaliteit verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Snippe 27-11-2016 Via de website gekocht

Super!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hele fijne webshop. Snelle levering, had mijn hoesje de volgende dag al in huis!!! Hoesje is precies wat ik ervan har verwacht. Kortom, super tevreden!

Pluspunten

  • Snelle levering
  • Fijne website

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick 23-11-2016 Via de website gekocht

Perfecte service van Smartphonehoesje.nl

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een maand of 3 geleden een hoesje bij hun besteld en netjes de volgende dag ontvangen.

De laatste weken begon het hoesje scheuren te vertonen en daarop heb ik ze gemaild met een foto.
Binnen een uur reactie dat ik een nieuwe voor hetzelfde aankoopbedrag mocht uitkiezen.
De dag erna had ik hem weer binnen.

Perfecte afhandeling dus en raadt het zeker aan.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Luigi 23-11-2016 Via de website gekocht

Zeer ontevreden, slecht te woord gestaan,verkeerde product

Algemene score

1,0
Snelle levering, maar het verkeerde product (compleet iets anders).Na het uitspreken van mijn verbazing hierover volgde een sneer "overal worden fouten gemaakt" en ik moest nu zelf het product eerst retourneren voor ik mijn geld terug krijg.Geen ophaalservice.Eerste en meteen laatste keer bij deze winkel.

Pluspunten

  • Snelle levering

Minpunten

  • Totaal niet sympathieke medewerker
  • Verkeerde product geleverd
  • Geen ophaalservice bij door hen gemaakte fout

Review criteria:

Slecht
Voldoende

Reageer

Ko 04-05-2016 Via de website gekocht

Algemene score

4,8

Gemak
Zoeken en bestellen ging prima.

Service
Na 9 maanden is het materiaal van mijn autohouder doorgescheurd, blijkt dit bedrijf een maximale garantietermijn te hanteren van 3 maanden. Producten zijn dus ondeugdelijk.

Assortiment
Veel keuze, maar let op! Zij vinden dat hun producten maar 3 maanden te gebruiken hoeven te zijn.

Aanbeveling
Smartphonehoesjes.nl verkoopt producten die veel te snel kapot gaat en verleent na 3 maanden geen garantie.

Review criteria:

Goed
Slecht
Onvoldoende

Reageer

Jay 08-04-2016 Via de website gekocht

Algemene score

1,0

Gemak
Geen passende screenhoes gekregen maar ee niet passende

Service
geen geld terug gekregen voor screenprotector die niet pas op galaxy s6 edge. superslecht geholpen. echt belachelijk. zelfs in originele verplakking wilden ze het wanprodukt niet terugnemen. Ik zou aangifte moeten doen hiervan!

Assortiment
rotwinkel met niet passende hoesjes en screenprotectors

Aanbeveling
bij eindeloos emailen over klacht echt behandeld als een crimineel

Extra toelichting
niks kopen hier!

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Jessica 13-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk te bestellen

Service
Volgende dag in huis

Assortiment
Best veel keuze

Aanbeveling
Niet precies gekregen waarop ik gehoopt had

Extra toelichting
Het bestellen ging makkelijk en zoals aangegeven was hij de volgende dag in huis. Nu stond er transparant case en op vakantie heb ik doorzichtige hoesjes zien hangen in een souvenir winkel, maar die hadden ze natuurlijk niet voor mijn telefoon. Dus ik maar via internet zoeken... Maar deze is niet doorzichtig! Hij is een beetje wit achtig en je kan er zeker niet doorheen lezen. Mijn telefoon lijkt nu zilver terwijl die eigenlijk goud is. Erg jammer want ik had me echt verheugd op een doorzichtige hoes.. zoals stond bescheven op de site.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JBT1980 23-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Extra toelichting
Ik was op zoek naar een screen protector en kwam toevallig uit op smartphonehoesjes. Het bestelproces ging gemakkelijk en eenvoudig. Het is ook fijn dat je ook als guest een bestelling kunt doen, zonder de verplichting om een account aan te maken. Ik vind dat zo vervelend wanneer dit verplicht is.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

anoukske 12 01-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik klikte de telefoon aan die ik wil en ik krijg meteen al die hoesjes te zien want bij andere sites krijg je andere hoesjes te zien die niet voor die telefoon bestemd is en op deze site is dat juist niet topppieee.

Service
Ik had het gisteren besteld en ik heb hem vandaag binnen gekregen dus dat is vrij snel bij bol.com duurt het minstens 3 dagen en dat is hier niet. Petje af.

Assortiment
Er was veel keus ik heb het hoesje wat ik wil dus vind ik dat er genoeg keus is dus petje af.

Aanbeveling
Je krijgt super snel je hoesje binnen je hebt veel keus en je kunt kiezen welk hoesje je wil en je krijgt alleen de hoesjes te zien van de telefoon die je aanklikt dus je hebt veel keus.

Extra toelichting
Ik vind het juist goed want: Je krijgt super snel je hoesje binnen je hebt veel keus en je kunt kiezen welk hoesje je wil en je krijgt alleen de hoesjes te zien van de telefoon die je aanklikt dus je hebt veel keus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer