Ritel.nl

9.2

Deze score is gebaseerd op 848 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Ritel.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Van der Kolk19-03-2024
Fijne winkel waar de klant nog koning is. Voor mensen die niet echt helemáál alles digitaal willen regelen maar af en toe nog het e.e.a.. op papier wensen en een reminder voor afloop van een contractdatum wel fijn vinden, is dit dé zaak. Ook als je er zelf niet helemaal uitkomt met je mobiel, helpt men je graag verder. Top!
De Wilde18-03-2024
Bijzonder vriendelijk en goed geholpen door deze winkel. Met veel dank aan de medewerker Amy.
Ap18-03-2024
Klantvriendelijkheid en service zijn hier normaal. Weer naar tevredenheid bediend.

Mark17-03-2024
Prima geholpen dachten met mij mee bij keuze telefoon en abonnement. Ook telefoon gegevens omgezet
Cornelie15-03-2024
Super service! Ben gebeld dat mijn abonnement na verlengen goedkoper zou zijn. Via de overzichtelijke website gekeken en inderdaad goedkoper en ik kreeg er nog EarPods bij ook. Deze zijn een dag later al bezorgd.
Corry14-03-2024
Wordt hier altijd heel vriendelijk geholpen en leggen geduldig iets uit als je vragen hebt.
Wouter12-03-2024
Wordt altijd heel goed geholpen, en het personeel is erg vriendelijk, vooral (*)
Elly de Jong11-03-2024
super geholpen door heel vriendelijk personeel. komen hier al aantal jaren en worden altijd heel vriendelijk geholpen
Roy05-03-2024
3.0
3.0
Al meerdere emails verstuurd met de vraag waar mijn zending blijft. Deze email blijven onbeantwoord vanuit Ritel
Chris04-03-2024
Ik stel het zeer op prijs als Ritel mij opbelt als ze een mogelijkheid zien om mijn abonnement goedkoper te maken. Daarna regelen ze het ook direct en keurig. Top!
vd Bijl29-02-2024
We komen hier al jaren en we worden altijd vriendelijk en goed geholpen. Ze helpen je met het maken van de juiste keuze voor een abonnement. Als er eens iets mis gaat wordt dat netjes opgelost. Ga zo door
Oppassen29-02-2024
Omdat ze de enige zijn in ons dorp en ze zijn behulpzaam, vriendelijk , geduldig.
Alex28-02-2024
Shop is overzichtelijk, ruim genoeg, en lekker dicht bij mijn huis. Vriendelijk en vakkundig personeel, geen poespas maar correct antwoord op mijn vragen!
Marian27-02-2024
Ik ben grandioos geholpen hele geduldige en lieve personen werken daar,ik ben dol gelukkig met deze winkel in de buurt,zeer klantvriendelijk
Rob26-02-2024
Altijd fantastische service, goed geholpen en zeer klantvriendelijk. Komen beloftes na en bestellen is nooit een probleem.
Ray Aarts24-02-2024
Ik kom inmiddels al 16 jaar bij jullie en dat is niet voor niets . Ben echt ook nu weer heel vriendelijk en goed geholpen.
Erik22-02-2024
De shop is oké, maar bij mij gaat het om de mensen die daar werken . Super geduldig en kennis van zaken. Daarom bij deze winkel 2x abonnement verlengt
Marie Jeanne Brandwijk20-02-2024
Wij komen al jaren in deze winkel in Oud Beijerland. Bij elk bezoek worden wij goed en vooral vriendelijk geholpen en wordt er een oplossing voor ons gezocht.
JAJM Stijger-Peters19-02-2024
Altijd vriendelijke en behulpzame medewerkers, die het geduld hebben met ons (als ouderen) om iets uit te leggen en/of te installeren! Heerlijk dat er nog zulke geduldige mensen zijn in deze hectische tijden!
Heidman17-02-2024
Vriendelijk behulpzaam voor de wat oudere mensen,goed advies en duidelijke uitleg
Raoul17-02-2024
We liepen langs de winkel en wilden even de iphone 15 voelen voor aanschaf. De dame achter de balie was super vriendelijk en niet sale gedreven. Dit gaf een comfortabele en gezellige sfeer. Hierdoor konden wij vrij het product testen en zelf overgaan tot aankoop. Doordat de toestel ook nog eens voorradig was kon dit makkelijk.
Josee17-02-2024
Top geholpen , fijne omgeving , prettige uitstraling , vriendelijke mensen , groot assortiment
Jacqueline16-02-2024
Ik heb niet zoveel verstand van telefoons kopen en had dan ook nogal wat vragen. Dit is heel goed en vriendelijk uitgelegd. De medewerker had engelen geduld. Bedankt hiervoor.
Vivian16-02-2024
Ik ben goed geholpen in de winkel. Er werd goed met mij meegedacht en advies gegeven over de aanschaf van een nieuwe telefoon met abonnement.
Elly15-02-2024
Ik werd zeer goed geholpen met de aankoop van een mobiele telefoon. Goed advies gekregen. Alles werd voor mij geïnstalleerd. Zo kon ik meteen gebruikmaken van de nieuwe telefoon...