Otto.nl

OTTO is één van de grootste online warenhuizen in Nederland met meer dan 30 jaar ervaring. Bij OTTO heb je keuze uit een ruim assortiment met meer dan 250.000 artikelen en 500 merken op het gebied van fashion & lifestyle.

Deze score is gebaseerd op 146 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Otto.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Elisa15-11-2019
veel keus, no nonsense webshop die al lang tot tevredenheid in de lucht is en via de verkoop van vele kwaliteitsmerken een tijdrovende zoektocht op internet veelal overbodig maakt!
Wilmher Ross15-11-2019
Otto is een echte mega-familiezaak met complete voorzieningen voor het ideale huis. Hun kleding en mode is opmerkelijk stijlvol en degelijk. Klant en bezorgservice zijn uitstekend. Ik koos voor Otto vanwege het hoogwaardige huishoudelijke, elektronische en algemene gebruiksgoederen.
Eric De groot14-11-2019
Ik koop altijd bij OTTO , goede quality kleding en meubels. Snelle service en betrouwbaar bedrijf , raad het iedereen aan !

Janine14-11-2019
Mijn man wil per se een pyjama waarvan de broek boordjes heeft aan de onderkant. Jeetje, wist niet dat dat ook al niet meer ‘in’ is, maar gelukkig heeft OTTO nog heel hip uitziende pyjama’s mét boordjes !!! Gemakkelijke site, simpel bestellen, gebruiksgemak top !!!! Ben benieuwd naar de pyjama’s... want die moeten nu nog geleverd worden :)
Anne-Marie13-11-2019
Vind het erg leuk om hier te shoppen. Veel keus en soorten en stylen. Hopen dat de maten goed zijn dan ben ik heel tevreden.
ronald13-11-2019
ik heb een bureau besteld niet gekregen naar twee weken opgebeld toen hebben ze van otto het bureau nog een keer besteld en zeiden dat ze dat andere bureau zouden annuleren dit is net gebeurd nu heb ik twee bureau ,s op mijn rekening ben al twee maanden bezig om dit een bureau van mijn rekening te krijgen als ik opbel krijg ik steeds een ander smoes
kung-jaj11-11-2019
Otto is de beste webwinkel, vertrouwbaar en echt aanrader om de site te bezoeken.
Haagje4311-11-2019
Omdat ik lekker thuis kan winkelen een snelle site en veel keus en vooral ook voor mensen die net zo als ik klein zijn met korte maten +verzendkosten laag zijn nee een prima warenhuis.
Roel5711-11-2019
Er is veel aanbod voor online shoppen maar bij OTTO vind ik over het algemeen snel wat ik wil hebben tegen een redelijke prijs. Levertijd zou iets sneller kunnen, bijvoorbeeld 1 a 2 dagen ipv 5.
Leny Valstar11-11-2019
Veel selectie mogelijkheden, snelle levering en duidelijke materiaal beschrijving.
Saida Middelink - Bakridi10-11-2019
Een echte aanrader . Goede kwaliteit , snelle levering , uitstekende pasvorm . Een echte aanrader
Marcel10-11-2019
Al wat jaartjes ben ik klant bij de Otto online shop. Het is een prettige manier om online te shoppen en de site is erg prettig in gebruik. Ik heb zojuist een mooie bestelling afgerond en weet dat ik kan vertrouwen op een goede levering, zoals dit in het verleden ook is gebleken. Ik ben blij met de vouchers die ik heb mogen ontvangen en zal in de toekomst zeker nog blijven bestellen. Mocht er een puntje van verbetering zijn, zou ik voorstellen dat boven een bedrag van €100 de bezorgkosten niet in rekening worden gebracht. Met vriendelijke groet, Marcel
Ans10-11-2019
Een goede overzichtelijke site, dat is mij aan bevolen door een vriendin, en ik moet zeggen dat ik er veel keuze langs zie komen, ga zeker nog veelvuldig gebruik maken van jullie site
EEE01009-11-2019
Overzichtelijke site, erg prettig dat je kunt aangeven van welke stof je kleren wilt hebben. Ook fijn dat ze schoenen van Tamaris hebben. Ik kies altijd voor achteraf betalen en betaal dan direct wat ik hou. Gaat altijd goed, ook het retourneren.
Leny Langeveld09-11-2019
Al vele jaren een fan van otto, maar ook enkele jaren "weggebleven" door de vele andere aanbieders. Uiteindelijk nu toch weer terug bij Otto. Ik zocht een mooi cocktailjurkje en bijpassende schoenen. Vond deze gelijk! Supermooi en van een zeer goede kwaliteit wat ik gewend ben van Otto en/of Heine. Achteraf betaling is tevens een mooie regeling.
Alexandra09-11-2019
Ik vind het heerlijk dat ik bij Otto zoveel verschillende merken kleding kan kopen. Ik kan bijna niet kiezen. Mijn man is ruim 2 meter en ik ben dus blij dat er ook lengtematen zijn.
ELLY DOHMEN08-11-2019
het is makkelyk uitzoeken op de site bij OTTO je vindt er werkelyk alle soorten kleding ,schoenen ,lingerie en elektra
Bart van der Pas08-11-2019
Weinig aan te merken op de webshop. Duidelijk menu met praktische filters. De verschillende mogelijkheden van financiële afhandeling vond ik echt een pluspunt!
JohnvanD07-11-2019
5.0
5.0
Voelt als misleiding als je ziet dat de prijs van bv, 39,99 nu v.a. 24,99 is, je vervolgens je maat aanklikt en de prijs dan 44,99 is. En dit voortdurend. Voor mij geen Otto meer. Liever transparante eerlijke info.
Henny05-11-2019
Ik heb gekozen voor de shop omdat alles makkelijk te vinden is en dat er genoeg artikel informatie gegeven wordt. Ook staan er eerlijke reviews bij , zodat je weet of het artikel goed aanbevolen wordt of niet. Ben erg tevreden over de shop.
Lyvia05-11-2019
De prijs/kwaliteit van producten vind ik erg belangrijk. Otto levert wat het belooft en binnen de afgesproken tijd. De site is duidelijk en overzichtelijk.
Wen05-11-2019
Heel veel aanbod. Ook voor de kleinere dames maten in zowel kleding als lingerie. Nadeel wat ik al een tijd mee maak is dat als je een item heb bekeken en je wilt weer terug laad ie de allereerste zoek resultaten. Dus bijvoorbeeld van pagina 5/14 ga je in eens terug naar 1/14. Heeeel irritant
Jessica04-11-2019
Mag graag bij Otto bestellen, veel keuze uit kleding en merken. Speelgoed en huishoudelijke artikelen ook daar een hele ruime keuze in. Daarbij de levering is prima, het ene artikel is er eerder dan het andere, maar daar word je goed van op de hoogte gehouden via de mail.
Latenstein02-11-2019
Ben heel tevreden met de aankoop van mijn rode laarsjes en ze zijn prima op tijd geleverd kan er morgen mee showen. Een dikke 👍
Patrick01-11-2019
Snelle, goede levering! Overzichtelijkes site en wat een keuze aan bv sportkleding: goede merken scherp geprijsd, zeker met dagelijkse kortingen!!! Beveel t iedereen aan, zelfs eigen familie!!!