Otto.nl

OTTO is één van de grootste online warenhuizen in Nederland met meer dan 30 jaar ervaring. Bij OTTO heb je keuze uit een ruim assortiment met meer dan 250.000 artikelen en 500 merken op het gebied van fashion & lifestyle.

Deze score is gebaseerd op 146 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Otto.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Gonnie30-11-2019
een webshop met kwaliteit, ik bestelde er een paar led lichten omdat het een mooie uitvoering is waar je lang mee kan doen
Dick Moerman30-11-2019
Als man kon ik toch uit een mode artikel het product kiezen dat me leuk leek voor mijn vrouw. Daarvoor mijn complimenten voor jullie site én je product gamma.
Ralf Den Helder29-11-2019
Onlangs hebben wij een kledingstuk aangeschaft bij de OTTO, via de eigen website. De bereikbaarheid van deze site was vrij eenvoudig en ook het uitkiezen van een product was makkelijk te doen. Vooral vanwege de mogelijkheid tot het gebruik maken van filters was ons product makkelijk en snel te vinden. Verder heeft de OTTO een eigen herkenbare webwinkel met een groot aanbod van producten, voor alle leeftijden! Raad dan ook andere consumenten aan eens de website van OTTO te bezoeken en je te laten verrassen met de grote keuze!

jackie Luif29-11-2019
Goede kwaliteit en pasvorm. Ruime keuze, ik vind meestal iets wat helemaal mijn smaak is.
J-B29-11-2019
bestellingen worden snel en correct geleverd ook de retouren worden netjes en op tijd afgehandeld .Website is ook erg duidelijk en de klantenservice is ook goed te bereiken .
MDGS28-11-2019
Er zijn uitgebreide zoekfuncties, zodat alles makkelijk te vinden is. Er is voldoende aanbod in verschillende prijsklassen.
Don27-11-2019
OTTO, gewoon in een woord geweldig, maximale keus in een groot assortiment met een diverse aan prijzen
Paduraru C27-11-2019
de beste online winkel, de beste prijzen, het breedste assortiment, ik raad iedereen aan die kwaliteit en professionaliteit wil!
OneNote26-11-2019
Veel keus in goede merken,, ook grotere maten en wat betreft de levering kan je zelf de keuze maken om het thuis te laten bezorgen of op een Post.nl punt. Heerlijk op je gemak alles passen en dan de keuze maken. Een retour wordt snel verwerkt en je hebt ook binnen 2 werkdagen het geld weer op je rekening
Frans25-11-2019
Duidelijke, overzichtelijke en makkelijke webpagina. Achteraf betalen is ook top.
Jennifer25-11-2019
De Otto beschikt over een uitgebreid assortiment in brede maatvoering, waardoor ook mensen met kleinere maten die normaal gesproken moeilijk aan iets duurdere maar toch leuke kleding kunnen komen hier ook kunnen shoppen. Het zou echter wel leuk zijn als hier toch nog iets meer op gefocust wordt, aangezien er vaak 200 artikelen in mijn maat zijn en 2500 in een andere. De levering is wisselend en gemiddeld mogelijk iets langer dan die van de gemiddelde fast fashion-store, maar dan krijg je er ook wat voor. Zo heb ik één keer een maand op een bestelling moet wachten omdat die steeds maar niet verwerkt werd, terwijl ik mijn artikel een andere keer binnen drie dagen binnen had. De verkochte kleding is erg leuk, al is deze niet exact op tieners gericht en misschien eerder op dertigers: toch komen een aantal van mijn favoriete jurken, en zeker ook mijn favoriete pyjama's, bij deze site vandaan! Prijzen zijn meestal fijn en betaalbaar en toch niet zo goedkoop dat je het gevoel krijgt dat er iets weleens niet zou kunnen kloppen. De kleding is gemiddeld gezien kwalitatief goed en gaat lang mee. Technisch gesproken is de website mooi en functioneel, met veel verschillende zoekfuncties en duidelijke afbeeldingen. Ook krijg je vaak mooie kortingen in de bus!
Pieter25-11-2019
Mooi shirt gezien op de site. Het merk was mij bekent. Snelle en accurate levering, en een hele mooie prijs. Goed gedaan Otto. Ik zal wel meer bij jullie kopen.
Lida24-11-2019
Ik vind het een goede en duidelijke shop. De betaling gaat perfect en bij achteraf betalen krijg je een bedankje voor de betaling. Dit vind ik zeer klantvriendelijk
emmy23-11-2019
Fijn dat vanaf de bank iets gekocht kan worden. Fysiek shoppen is er momenteel niet bij. Een prettige overzichtelijke site maakt het kiezen eenvoudig
Tientje23-11-2019
Ik ben heel blij met de lange maten broeken. En ik had per abuis de blackfriday korting niet ingevuld, maar kon dit herstellen door de bestelling te annuleren en het artikel opnieuw te bestellen. Goeie service van Otto.
Amsterdams23-11-2019
Ik vind Otto prettig om bij te kopen. De site is heel duidelijk en de voorwaarden ook. Zo koop je alleen wat je financieel aankunt.
mark22-11-2019
goede kleding vaak goed snel afgeleverd veel mooie artikelen veel keuze goede kwaliteit
Marja22-11-2019
Makkelijk kopen voor al als je al 78 bent gaf geen enkel probleem zou het ieder een aanbevelen
Fleur21-11-2019
De site ziet er erg duidelijk uit, leuke aanbiedingen en makkelijk te bestellen.
Brode20-11-2019
Mijn ervaring met Otto is zeer positief. Goede voorwaarden, levering, betalingscondities en bovenal mooie kleding en spullen.
Monique18-11-2019
De kleding die otto heeft is vlot maar ook apart niet wat je in winkels ziet zoals de biker jack die ik heb gekocht is erg stoer maar ook lief door de bloemen erop.kan niet wachten tot ik het in huis heb. Ik kan het iedereen aan raden om bij julie te schoppen voor ieder wat wils.Ook voor in huis leuke items
Lawrence Lubbers18-11-2019
Het is best makkkelijk om dingen online te kopen, en je weet dat het product er is , bij een winkel is de kans dat het er niet is.
Heini17-11-2019
Het is fijn om thuis iets uit te zoeken als je precies weet wat je wilt en bovendien is Otto een betrouwbaar bedrijf.
Carla17-11-2019
Website is makkelijk doorzoekbaar en biedt ruime keus. Fijn dat er wat schoenen betreft maat 35 van Heine verkrijgbaar is. is goede pasvorm voor mij.
Nicole16-11-2019
Ik vind de Otto shop echt een verademing te vergelijken bij andere webwinkels. Helemaal omdat ik er echt alles kan vinden van de allerlaatste mode tot huishoudelijke apparaten of leuke meubels voor in mijn huis. Alles met 1 klik te bestellen en binnen no time thuisgeleverd of je kunt het bij een post.nl punt laten afleveren zodat je het op jouw tijd kan ophalen. Oftewel optimale service voor een competitieve prijs!