Otto.nl - Reviews & Ervaringen

8,4 Lees 2901 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Otto.nl.

Otto.nl stelt zich voor

OTTO is één van de grootste online warenhuizen in Nederland met meer dan 30 jaar ervaring. Bij OTTO heb je keuze uit een ruim assortiment met meer dan 250.000 artikelen en 500 merken op het gebied van fashion & lifestyle.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1853 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.4

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sell 20-07-2018 Via de website gekocht

Perfect service en zeer klantvriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.nl

Algemene score

8,0
Ik heb vitrineset, side tabel en eettafel gekocht en ben zeer tevreden met gehele bestelling en bezorging.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

H.M. De Munk Vogelsang 20-07-2018 Via de website gekocht

Makkelijk en overzichtelijk winkelen is een pretje bij Otto!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zoals ik al boven zei, Otto maakt het winkelen makkelijk. Het is duidelijk en mocht hetniet goed zijn, dan is retourneren absoluut geen probleem.
Hoe makkelijk kan onlinewinkelen zijn!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tonnie 20-07-2018 Via de website gekocht

Rost

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Normaal bent ik niet van de webshop, de Otto kreeg ik door van mijn schoonzusje, die een erg leuke jurk aan had. Ben toen zelf ook snel gaan kijken.

Reageer

IA 20-07-2018 Via de website gekocht

Snelle afhandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
TV gekocht via Otto. Alles prima en snel verlopen via de website. Leverancier neemt contact op voor levering, ook erg prettig.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Françoise 20-07-2018 Via de website gekocht

Fijne en duidelijke website

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede doorzoekbare website. Makkelijk om artikelen te vinden en te bestellen. Ook de service is goed. Zeer tevreden

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ina 20-07-2018 Via de website gekocht

lekker makkelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik vind het lekker makkelijk dat ik van thuis uit kan shoppen en vooral ook lekker thuis alles passen. Sommige foto's vond ik niet duidelijk qua detail op de 1e foto in de lijst, waardoor ik soms toch (in mijn geval) jurkjes miste die misschien toch wel in de smaak hadden kunnen vallen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Vanessa 19-07-2018 Via de website gekocht

Klantvriendelijkheid op alle vlakken!

Algemene score

9,0
Otto staat voor trendy mode op allerlei vlakken, aangeboden op een uitermate klantvriendelijke en efficiënte wijze

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mevr. de Bruin-Luitjes 19-07-2018 Via de website gekocht

Inkopen naar mijn zin en afhandeling correct

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ruime keuze en variaties in dames mode.
Bad mode mooi en goed uitgebreid.
Aflevering met eventuele retour zending met bij behorende betaling goed geregeld.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

A. de Muijnck 19-07-2018 Via de website gekocht

levertijd valt tegen ( 4 weken )

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Bij Otto gekomen via Lascana. Deze bood een korting aan van 20 %. Gekomen bij Otto geen korting ?? Voor de rest is dit onze eerste bestelling en zullen afwachten hoe deze verloopt.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

SkipMan 19-07-2018 Via de website gekocht

Echt de goedkoopste!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De OTTO aanbiedingen zijn echte aanbieding zonder extra poespas. Al diverse Sony Bravia's gekocht tegen bodemprijzen zelfs in Duitsland niet goedloper te vinden..... Top! Nu ook weer met de aanschaft van een spiegelreflex camera.

Alleen voor mensen met een ietsie pietse meer geduld, OTTO is nog niet beland in de wereld van 24-uurs levering voor mij geen enkel probleem sneller kan je het niet verdienen.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jeanne 19-07-2018 Via de website gekocht

Prima service leuke mode .

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Otto fijne zaak om je kleding en schoen gelopen .
Moderne mode .
Gaat zo door op de website OttO
Een tevreden klant
Jeanne

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Gerda 19-07-2018 Via de website gekocht

De beste webwinkel! Waar voor je geld en geweldige service!

Algemene score

9,0
Bij Otto is veel keuze. Mijn man heeft een grote maat (XXXL) en bij Otto slaag ik altijd voor mooie kleding, dat is in de gewone winkels niet meer te krijgen voor een normale prijs. Daar ben ik echt heel blij mee! We bestellen altijd een aantal artikelen, als er onverhoopt een artikel niet bevalt sturen we het terug, het geld wordt snel terug gestort.
Door de goede ervaring met kleding, hebben we vandaag iets anders gekocht: twee dekenkisten. Ook hier weer: veel keus, mooie spullen en betaalbaar. Levering is altijd snel: ongeveer 2-4 dagen, maar vaker 2 dan 4 dagen, dus dan heb je het ook snel in huis.
Als een deel van de bestelling langer duurt, krijgen we het gratis in twee delen toegestuurd. De mogelijkheid om zelf je bestelling af te halen is fijn, wij werken full-time en bij zelf afhalen hoeven we de buren niet lastig te vallen. Dat is een goede service.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Astrid Hoen 19-07-2018 Via de website gekocht

Mijn de eerste aankoop, op deze manier.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed en snel te vinden wat je zoekt.
Vriendelijk om te betalen als je het artikel ontvangt en goed kuurd.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Ellis 18-07-2018 Via de website gekocht

Altijd goede kwaliteit en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd goede levering en kwaliteit. Prettige webshop, goede maten, past vaak. Klantenservice goed te bereiken en vriendelijk. Otto maakt mij altijd blij!

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Teresa 18-07-2018 Via de website gekocht

Makkelijk bestellen, goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik ken OTTO al vanuit mijn kinderjaren in Duitsland. En altijd tevreden geweest. Makkelijk bestellen, keuze uit een ruim assortiment en goede en betrouwbare levering en kwaliteit.

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Dmijnen 18-07-2018 Via de website gekocht

Goede ondersteuning en mogelijkheden!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zeer handig om in termijnen te betalen! Ongelovelijk veel aanbod en het aanmaken van een gebruikersaccount was erg makkelijk. Top site!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Marten 18-07-2018 Via de website gekocht

Vooral snelle service!

Algemene score

8,0
Op de site van Otto kan ik behoorlijk snel vinden wat ik zoek. Bovendien word ik niet lastig gevallen met allerlei extra's Wil ik één artikel, dan krijg ik ook alleen de procedure voor dat artikel. Voor mij werkt dit prima

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Tamara 18-07-2018 Via de website gekocht

Duidelijke webshop snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik had snel gevonden wat ik zocht met nog een leuke korting als extra!
Levering was snel en het artikel goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Karen van Klink 17-07-2018 Via de website gekocht

elke week kwam er weer wat.

Algemene score

3,0
Grote bestelling gedaan, na paar dagen kreeg ik mail dat eerst bedrag voldaan moest worden. Waarom kreeg ik deze melding niet meteen. En toen kwamen de artikelen allemaal los van elkaar binnen. Ook nu moet er nog een artikel komen. Servicedesk gebeld, aardig maar konden mij alleen vertellen dat artikelen aangeboden waren bij bezorgdienst, dan duurt het nog paar dagen voor ze bezorgd worden. Zal niet snel meer een bestelling doen.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

Riny 17-07-2018 Via de website gekocht

Goede service, gemakkelijk bestellen en ruilen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitgebreide keuze en duidelijk bestellingsproces vanuit je makkelijke stoel thuis. Prijzen zijn zeer redelijk en artikelen van goede kwaliteit. Mocht het toch tegenvallen is retourneren altijd mogelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Elly 17-07-2018 Via de website gekocht

Goede, snelle service

Algemene score

9,0
Makkelijk winkelen vanuit de luie stoel!
Meerdere maten tegelijk besteld dus past hopelijk altijd.
Ook prettig dat achteraf betalen mogelijk is.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Skido 17-07-2018 Via de website gekocht

Online was makkelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Is mij eerste keer hier om iets te bestelen ik vond de site makkelijk te gebruiken en produckten is makkelijk te vinden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

wilhelmina 17-07-2018 Via de website gekocht

Zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Overzichtelijke, handige site. Snel de gewenste producten gevonden en besteld. Verzending is altijd snel.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Petra 16-07-2018 Via de website gekocht

Een tevreden klant!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijk zoeken in de webshop. Tevreden over de mannier van leveren. Goede prijs
/kwaliteit verhouding!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen de Rooij 16-07-2018 Via de website gekocht

Goede service en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd leuke en passende kleding en als de maar niet goed is altijd binnen een paar dagen de goede maat

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ferry van Beekum 16-07-2018 Via de website gekocht

topseller !

Algemene score

10,0
De uitgebreide samenvatting en specificatie hebben invloed op mijn aankoop-beslissing. Soms beter als live in een winkel onderbouwd met reviews. Ruim voldoende vergelijkingsmateriaal en toelichting op gelijkwaardige alternatieven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

MoeGra 16-07-2018 Via de website gekocht

geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
mooie artikelen, fijne betaalmethodes, goede service. snel in huis, en makkelijk retourneren.
Wel vind ik iets aan de prijzige kant.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Verzendkosten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yes 16-07-2018 Via de website gekocht

Goede service

Algemene score

8,0
Gemakkelijk bestellen en super snel.goed geholpen aan de telefoon.het betalen verliep prima en de.De medewerker heeft mij telefonisch goed bijgestaan en loosde mij er zo doorheen.Ruim assortiment .Bij een volgende aankoop zou ik er niet aan twijfelen weer bij Otto te bestellen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Rissie 86 16-07-2018 Via de website gekocht

Goede service mooie kwaliteit

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede levering service
Mooie kwaliteit van spullen
Erg proffessioneel
Bikini blijft mooi van stof en in model

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frits Cancrinus 16-07-2018 Via de website gekocht

Voor de 1e keer bij Otto besteld: goed aanbod, prima prijs.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik werd via Facebook op de aanbieding van Lacoste gewezen: leuke short, precies wat ik zocht. Prima deal, meteen gekocht.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Diana 16-07-2018 Via de website gekocht

Eerste bestelling via website

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Ik heb voor de eerste keer besteld via de webshop dat kan wel wat makkelijker want ik had wat bekeken , en kon dat later niet weervinden, pas na heel langzoeken kon ik het nog weer vinden, ennhet ging over heren hemden.
En nog iets een hemd maat 8 , ik wist niet wat maat 8 was wel xl of xxl kon ik dat ook nog weer opzoekem. Het is dat ik graag die 6 hemden wilde hebben anders was ik denk ik afgehaakt dan dacht ik laat maar. Dus misschien het zoeken iets makkelijker maken

Reageer

Mir 15-07-2018 Via de website gekocht

Veel keuze

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik kan hier veel kleding naar mijn smaak vinden. Je kunt je keuze naar smaak selecteren op kleur, soort, maat enz. Retouren is ook geen probleem

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Coby 15-07-2018 Via de website gekocht

Goede service snelle levering helemaal top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijk helder en snelle levering telefonisch goed bereikbaar en je wordt netjes te woord gestaan .

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mariann 15-07-2018 Via de website gekocht

Fijn dat je niet meteen hoeft te betalen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijn dat je gewoon een acceptgiro krijgt. Het geeft de gelegenheid eerst te passen. Dat is handig als je maat nogal wisselt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjan 15-07-2018 Via de website gekocht

Klachten ! Gelijk in behandeling correct.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Altijd goede service ,wel soms lange tijd wachten,voor een artikel, en de badmode dit jaar,geen leuke inkoop? Maxi rokken en maxi jurken niet leuk te lang het zelfde! Wel blij met s oliver een idee.merk opus,enschoenen met h breedte te weinig voor pasvorm kleding wat toch ook leuk is!

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

SanneJ 15-07-2018 Via de website gekocht

Mooie mode voor prima prijzen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd tevreden met Otto!
Soms moet je even (3-5 dagen) wachten voor je het in huis hebt, maar dan is het zeker weer het wachten waard! Nog nooit iets terug hoeven te sturen, gewoon omdat Otto zulke duidelijke en kloppende maattabellen heeft. Hartstikke fijn!

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ban60 15-07-2018 Via de website gekocht

fijne website

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
heel overzichtelijk en veel keuzes te maken binnen hetgeen je zoekt.
snel te bestellen en levering gaat vlot heb ik gemerkt

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Laila makhfi 15-07-2018 Via de website gekocht

Otto service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Otto is een familie shop!! T leent je en teiterd niet ...je mag rustig afbetalen...t is een shop die nooit te laat is met een top kwaliteit aan spullen...ik dank otto

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willemse 15-07-2018 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Site is makkelijk ook voor mensen op leeftijd. En fijn dat je alles zo snel krijgt. Ben tevreden met Otto .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adrie 14-07-2018 Via de website gekocht

Geen wachttijd aan de telefoon

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb voor Otto gekozen omdat hij op dit moment een mooie korting had voor een prachtig duurzaam product

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Inge 14-07-2018 Via de website gekocht

Lange levertijd, slechte klantenservice

Algemene score

1,0
Zeer zeer zeer slechte klantenservice!!! Bestellingen worden niet geleverd, leugenachtige medewerkers, slechte filters op de webshop. Waardeloos!!

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Marlous 14-07-2018 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Online bestellen gaat heel makkelijk, ook op een mobieltje.
Leuke kortingsacties en product was goedkoper dan elders!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Koerduif 14-07-2018 Via de website gekocht

Altijd goed geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Kwaliteit altijd prima ,op alles. Bij de kleding maar ook op woonartikelen bv vloerkleden enz. Ook witgoed prima

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Verzendkosten

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Oonincx 14-07-2018 Via de website gekocht

Zeer uitgebreide keuze op meerdere gebieden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk en overzichtelijke webpagina. Gemakkelijk te bedienen. Uitgebreide keuze. Voor ieder wat wils

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ilonka 13-07-2018 Via de website gekocht

Complete website, helder!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Levering snel, veel betaalmogelijkheden. Duidelijke mailbevestiging, goede verpakking en geen problemen bij evt retour

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • Verzendkosten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rudi 13-07-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb voor deze shop gekozen omdat je producten snel kunt vinden en duidelijke info geeft.
Verder duidelijke reviews van andere klanten of een product bevalt of niet.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

marja schumacher 13-07-2018 Via de website gekocht

bank gekocht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Je hebt heel veel keus en mooi moderne spullen , ik kon heel goed een keuze maken naar mijn butjet. En verder is het contackt heel fijn goede raad.
en kwalitijd is erg goed van Otto.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rosendely 13-07-2018 Via de website gekocht

Geweldige service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind deze site geweldig!!! Mijn moeder besteld altijd al hier en sinds ik het de eerste keer wou proberen is het geslaagd ik heb gechat met medewerkers via facebook messenger en werd snel en goed beantwoord!!! Zeker een aanrader en ik zal zeker weer bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fara 13-07-2018 Via de website gekocht

Geweldige bezorging en service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een mooie retro kast laten bezorgen tot aan de huiskamer. Goed afgeleverd en ik kon zelf aangeven wanneer het mij goed uitkomt. Mevrouw aan de telefoon was zeer behulpzaam. Goede service van Otto!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marianne 13-07-2018 Via de website gekocht

verlanglijstje verdwijnt na opgeslagen te zijn in favorieten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Ik vind het een prettige webwinkel. Erg overzichtelijk en fijn dat je goed kan filteren. Maakt de keuze gemakkelijker.Ik had twee artikelen op het verlanglijstje opgeslagen via favorieten en helaas verdween dit lijstje toen ik het een dag erna opende. Erg jammer, want nu moest ik weer opnieuw zoeken.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews