Otto.nl - Reviews & Ervaringen

7,9 Lees 8095 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Otto.nl.

Otto.nl stelt zich voor

OTTO is één van de grootste online warenhuizen in Nederland met meer dan 30 jaar ervaring. Bij OTTO heb je keuze uit een ruim assortiment met meer dan 250.000 artikelen en 500 merken op het gebied van fashion & lifestyle.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 669 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

veronique 23-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
bestellen ging erg makkelijk, kon makkelijk vinden wat ik zocht. Ook erg prettig dat je achteraf kunt betalen, voor het geval het artikel toch niet aan je wens voldoet.

Reageer

Vervaeck 21-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd keurig ingepakt en snel bezordg.
Giede kwaliteits producten.
Klanten service is ook altijd correct.

Reageer

rob Lanzaat 21-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Heel leuk om bij otto winkelen krijg alles op tijd, als je iets terug stuurd naar otto is het allemaal goed geregeld en je kan alles goed bekijkken, ik ben tot nog toe erg tevreden met ottotje.

Reageer

Bra43 20-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is altijd prettig om te winkelen bij Otto. Mooie kleding voor een mooie prijs. En handig je mag achteraf betalen zonder extra kosten.

Reageer

M.Heijmink 20-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zo gemakkelijk om hier te bestellen en ze hebben zoveel je hoef niet meer naar een winkel .
Goeie service ook !

Reageer

Cock van Zadel 20-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd keurig verzorgd en goede kwaliteit prijs verhouding.
Bestelling altijd op tijd bezorgt.

Reageer

Trudysw 20-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ben al jaren klant bij Otto ,gemakkelijk te bestellen ,goede collectie en goed pasvorm

Reageer

Deborah Raymann 20-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind Otto echt een top winkel, ik moet soms helaas wel lang wachten als je een jeans wilt bestellen maar de andere spullen die je besteld worden zeer snel bezorgd voor de deur.

Reageer

Tbos 20-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk zoekcriteria, waardoor je de jgewenste product snelt doet vinden.
Ook is de prijs, kwaliteit verhouding goed.

Reageer

Pinar 20-11-2020

Algemene score

1,0
Ziethoek die wij hebben besteld met een levertijd van 8 weken was na 10 weken niet geleverd na Otto te contacteren bleek dat iets fout was gegaan de bestelling was geannuleerd. Vervolgens opnieuw bestelling geplaatst en na 8 weken bleek alweer dat er iets fout ging en de order was gecancelld. Schandalig!

Reageer

mm 19-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Deze winkel is uitstekend en biedt alles wat je nodig hebt, niet de eerste keer dat ik ermee te maken heb

Reageer

OTTO 18-11-2020

Algemene score

10,0
Heerlijk dat je achteraf kan betalen, wel opletten dat je dit ook doet, je verzendkosten in de gaten daar met achteraf betalen je het maar 1x betaald en je krijgt de artikelen meestal in delen binnen.

Reageer

Joost Drenthe 17-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik ben met Otto zeer content
't Wordt vlot bezorgd zonder gezeur
Er is een groot assortiment
met ruime keus en leuke kleur
Dus bij een on-line aanschaf is mijn motto
Kijk eerst bij Otto

Reageer

John 16-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Makkelijke app en alles redelijk goed te vinden. Alleen jammer dat hetgene ik besteld heb niet onder Black Friday valt

Reageer

Paulus 16-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De online shop is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Het aanmaken van een account is een fluitje van een cent en ook als nieuwe klant krijg je direct de mogelijkheid om te kiezen voor achteraf betalen. Een prima shop en als de levering en de kwaliteit van de bestelde spullen net zo goed zijn, dan is dit de eerste maar zeker niet de laatste aankoop geweest!

Reageer

Johan 16-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bestellen is supereenvoudig en ik stel het ook zeer op prijs, dat de goederen na ontvangst betaalbaar zijn. Daarnaast bleek Otto het goedkoopst te zijn voor het product dat ik aangeschaft heb.

Reageer

Rosalie 15-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al jaren bestel ik bij Otto vanwege de onderscheidende collectie , de meubels zijn van hoogwaardige kwaliteit voor een zeer redelijke prijs . Ook in mode zijn er diverse merken en Otto bied regelmatig korting acties aan.
De klantenservice is goed bereikbaar en lost eventuele problemen snel en vriendelijk op.
Voor mij de nummer 1 Webwinkel .

Reageer

Dick 14-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb veel websites gevonden ter vergelijking van mijn product. Bij geen enkele zoveel producten als bij Otto. Makkelijk vergelijken op deze site ook. Bestellen gaat zeer snel.

Reageer

Jan 13-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Makkelijk besteld op de site overzichtelijk en netjes alles aangegeven . Qua betaling meerdere mogelijkheden kortom een aanrader

Reageer

Wolferen 13-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vindt het een leuke shop en krijgt van mij een 10 als beoordeling perfect

Reageer

Glenn 13-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
De bestelde producten zijn qua prijs en kwaliteit redelijk goed. Soms wordt het product heel snel geleverd, maar soms duurt het ook heel lang voordat je het product krijgt. De verwachte levertijd klopt niet altijd met wat de website aangeeft.

Reageer

Jacobientje 49 12-11-2020

Algemene score

8,0
Veel keus en leuke kleding!! Mooie trui besteld maar was veel te groot!! Dus Retour helaas!! Heb 2 mater kleiner besteld nu, vanochtend was het uitverkocht dezelfde trui vertelde een telefoniste mij van Otto,alleen moet ik weer 3 weken wachten!! Maar heb dat er wel er voor over!!

Reageer

Vischjager D.M 12-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede service, heel veel keuze en makkelijk bestellen. Niet voor niets al jaren een tevreden klant.

Reageer

Ria 11-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Veel keus en vele merken.
Goede service.
Ook handig dat je achteraf kunt betalen.

Reageer

Mary 11-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Veel keus en makkelijk alles te vinden . Bij eerste bestelling was de korting mij niet duidelijk . Dacht 20%op alle mode maar bleek niet zo . Vandaag wel ! Kopen via internet is erg nieuw voor mij . Ben benieuwd wat ik krijg, of het past en hoe makkelijk eventueel terugsturen gaat . In deze coronatijd ga ik niet graag fysiek winkelen . Dit is hopelijk een goed alternatief

Reageer

BB 11-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben zeer tevreden over ;
- het assortiment
- materialen
- klantenservice
- de eenvoud van de webshop
Kan een ieder Otto aanbevelen!!!!

Reageer

Patries 10-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke site, makkelijk bestellen,levering snel en netjes!
Goede pasvorm, artikel zoals op de foto.
Veel keuze uit merken en de prijzen zijn oké

Reageer

Cindy 10-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestel al heel lang bij de Otto en de kwaliteit van kleding is altijd goed. De service is ook altijd goed. Had bij een vorige bestelling met achteraf betalen en na retouren teveel geld overgemaakt. Hierover gebeld en binnen een dag netjes mijn teveel betaalde geld terug gestort gekregen.

Reageer

Anne 08-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Topmerken veel keuze altijd goede voorraad en snelle levering!!!!!!! Echt een aanrader voor elke portemonnee!!!

Reageer

D.D 07-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima website, waar ik kleding en lingerie graag koop !!
Ook de klantenservice is prima, nooit geen moeite met retournering en ik word altijd vriendelijk behandeld.
Ga zo door !!!!

Reageer

Tosienne 07-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik bestel veel bij Otto. Altijd correcte afhandeling. Maar als ik voor €360 kleding bestel, begrijp ik niet dat ik €3,95 verzendkosten moet betalen. Dat vind ik jammer

Reageer

K. Ten lande 07-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na wat gegoold te hebben kwam ik bij Otto omdat zij het voordeligst waren en bovendien ook nog een ruime keuze.

Reageer

J. van Laarhoven 05-11-2020

Algemene score

9,0
Makkelijk dingen op te zoeken en duidelijke omschrijving. Makkelijk om de bestelling te plaatsen en af te werken.

Reageer

Monique 04-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ruime keus, goede prijsvergelijking, en thuis kiezen uit een groot assortiment!!

Reageer

Naomi 04-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
snelle duidelijke leveringen/afspraken. veel diverse producten. in een woord TOP!

Reageer

Melfor 03-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind deze shop echt leuk voor shoppen en de kans voor betalen kan je kiezen wat je wil want sommoge mensen kan niet het hele bedrag in èèn keer betalen.Dankje wel ik ben heel trots en ik blijf ook kopen.

Reageer

Mibelle Thiesen 03-11-2020

Algemene score

8,0
Altijd goede kwaliteit.
Kleding ook een leuk aanbod in grote maten.
Otto zou nog een hoger cijfer van me krijgen als de levering sneller zou zijn.

Reageer

Johanna 03-11-2020

Algemene score

1,0
Het duurt ontzettend lang voordat mijn pakketje bezorgd wordt.
Bij b.v. Cool Bleu heb je binnen 2 dagen je pakket.
Nu zijn er al 8 dagen voorbij en het pakket is er nog niet. Blijkbaar ook nog niet bij PostNL.
Waardeloos vind ik dat.

Reageer

Lowie 03-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijk en makkelijk te gebruiken.
Fijn dat er in de voorkeuzemogelijkheden ook het materiaal (kleding) uitgekozen kan worden

Reageer

Omara45 03-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind de website gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Er worden goederen van super kwaliteit verkocht waarbij het artikel informatie duidelijk wordt weergeven. Kortom ik ben zeer tevreden en winkel graag bij Otto.

Reageer

Margriet 02-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Otto bank gekocht. Maar de bank kon het huis niet in. De ruimte was te smal. De bezorgers hebben van alles geprobeerd en uiteindelijk de bank naar binnen gekregen. Hulde aan deze 2 bezorgers! Wat een doorzetters. Ik had geen geld in huis. Maar het liefstt had ik ze allebei 100 euro gegeven. De bank is mooi en we zijn er blij mee. Betaling achteraf ging makkelijk.

Reageer

Laura pals 02-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer vriendelijke telefonistes , snelle correcte aflevering , en kwaliteits artikelen .super tevreden ook

Reageer

katinka 01-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Bij Otto veel grotere maten, vooral ook vlotte kleding.
Laatst een zomertrui was een flop, heb daarover gereclameerd maar geen terugkoppeling ontvangen.
Zit nu op een Wolfskinjasje al 5 weken te wachten, verder zou ik het prettig vinden dat de lengte bij de kleding staat en niet, normaal of lang, maar gewoon in cm.

Reageer

Yessica 01-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Otto is al jaren een hele betrouwbare en een fijne webwinkel.
Ook de bezorgservice is uitstekend. De bezorgers zijn altijd vriendelijk, ook nu in deze vreemde tijden met de Corona. Ze houden zich netjes aan de regels.
De keren dat ik meer informatie nodig had en gebruik had gemaakt van de klantenservice ben ik altijd netjes en vriendelijk te woord gestaan.
Het enige wat nog fijner zou zijn is als in toekomst bezorgen binnen 24 uur mogelijk zou zijn.

Reageer

peter 01-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
goede overzicht op alles en makkelijk alles te vinden.
ook de betaal methode is ook goed.
alleen vind ik raar dat je bezorgkosten moet betalen als je boven de 100 euro heb besteed.

Reageer

Turki 01-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind de service erg goed
En een goede behandeling bij de klant
En gemakkelijk om de site te gebruiken

Reageer

caro 31-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
overzichtelijke site, makkelijk te bestellen en betalen
veel aanbod van schoenen

Reageer

Noenoe 31-10-2020

Algemene score

10,0
Heel duidelijk, mooi en informatief kan der alles vinden en lezen wat ik wil heb net 2 meubels bij otto besteld ben altijd tevereden

Reageer

Dominique 31-10-2020

Algemene score

8,0
Veel keuze en vriendelijke behulpzame klantenservice. De bestelde eetkamerstoelen zijn echt supermooi en goede kwaliteit, geen spijt.

Reageer

prima shop 31-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
makkelijk-overzichtelijk-flexibele betaal mogelijkheden- eerlijk en prima service

Reageer

Toon meer reviews