Otto.nl - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 4756 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Otto.nl.

Otto.nl stelt zich voor

OTTO is één van de grootste online warenhuizen in Nederland met meer dan 30 jaar ervaring. Bij OTTO heb je keuze uit een ruim assortiment met meer dan 250.000 artikelen en 500 merken op het gebied van fashion & lifestyle.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3326 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Theoben 19-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.nl

Algemene score

10,0
Wat ik ook bestel en koop bij otto de kwaliteit is 100% en de levering perfect
Ga zo door otto

Reageer

Iwons 19-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.nl

Algemene score

10,0
Szybko i bezproblemowo
Szafa w tym samym kolorze co na zdjęciu
Idealnie się komponuje

Moderator Via Google translate:
Snel en gemakkelijk
Garderobe in dezelfde kleur als op de foto
Het past perfect

Reageer

Gerda F 19-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Oude bank versleten dus aan een nieuwe toe , via internet is het heel makkelijk om banken te bekijken en je smaak te bepalen .Je komt dan al snel bij OTTO terecht , en ja je komt toch steeds weer terug daar , omdat de prijsstelling heel goed is en de keuze is reuze . Je kunt meerder banken in een lijstje zetten zodat je ze kunt vergelijken met elkaar om tot een uiteindelijke (niet makkelijke) keuze te komen . Wat kleuren betreft een stofsoorten gaat het ook heel makkelijk om te bekijken , gewoon aanklikken en de foto verandert echt heel snel naar je keuze. Ook erg goed is het dat je een paar staaltjes van de stofsoorten kunt laten opsturen , hebben wij dus wel gebruik van gemaakt , en onze keuze daar ook van af laten hangen (soort stof ) . Zo hebben we 14 dagen lang een paar avonden lekker zitten kijken vergelijken op OttO.nl en overlegt met elkaar , afwegingen gemaakt en de keuze gemaakt . Bestellen gaat ook super simpel en snel . Je krijgt gelijk een mail ter bevestiging en uitleg omtrent het bezorgen . We kijken nu al uit naar onze nieuwe bank .

Reageer

B van Dam 19-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Otto heeft naar mijn mening een ruime keuze uit veel verschillende categorieën. De website werkt fijn en bestellen is zo gedaan! Ik ben erg tevreden met Otto!

Reageer

Dotje 19-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een fijne site, overzichtelijk en duidelijk.
Er is snel te vinden, wat je zoekt. Er is veel keus.

Reageer

AP 19-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mooie bikini’s er zijn nog veel maten aanwezig zelfs in de wintermaanden! Veel keus en goede uitleg welke maat het beste past. Ook t combineren van tops en broekjes is mogelijk.

Reageer

Diana 19-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Toffe shop ben al bijna 30 jaar klant dat zal wel genoeg zeggen. Veel keuze in artikelen en prijzen. Met broeken keuze uit verschillende lengtes.

Reageer

erik 19-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
leuke artikelen , goede service ,overzichtelijke website en een snelle levering

Reageer

Nicolai 19-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima service , goede producten , snelle levering!Bij retour geen problemen en geld word snel teruggestort!

Reageer

Dennis 19-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zeer fijne webshop en ruime keuze In alle producten.
Snel geleverd en goede service

Reageer

Jose Peters 19-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De shop is in de buurt, goed bereikbaar en de auto grais voor de deur parkeren,
alles perfect, met vriendelijke bediening.

Reageer

Y. Lips 19-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd veel keuze. Mooie aanbiedingen. Prettig dat het thuis bezorgd wordt en achteraf pas hoef te betalen !

Reageer

Femke 18-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super nette klanten service. Bestel regelmatig bij otto en heb nog geen problemen gehad. Levertijden worden netjes aangegeven en ze kloppen ook.

Reageer

Elize 18-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel en eenvoudig winkelen en bestellen via de website. Via de filters hebben we snel het juiste bureau gevonden.

Reageer

DOBER 18-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
de shop is zeker gebruiksvriendelijk, helemaal dat als je iets echt goed hebt bekeken en dat je weer terug wilt naar je zoekresultaten, dat hij niet opnieuw van voren af aan begint met zoeken; dat doen sommige website/shops wel; dat is een ramp en dan kijk/zoek je dus maar zo niet weer.

Reageer

l. diep v maanen 18-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
alle product info en prijzen vergeleken maar bij otto vindt ik de beste prijs kwaliteit garantie

Reageer

--- 18-01-2019

Algemene score

8,0
Kijk altijd even of er leuke aanbiedingen zijn.
Site overzichtelijk! Kledingmaat altijd goed, bestellingen altijd netjes.
Retourneren ook goed

Reageer

Marrijn 18-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Indien ik kleding nodig heb ga ik altijd eerst naar de site van Otto omdat ik altijd wel iets wat ik leuk vind om te bestellen

Reageer

Monique 18-01-2019

Algemene score

8,0
Goede en snelle levering goed geholpen bij installatie goede website erg duidelijk

Reageer

Linda 18-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Ik kom altijd weer terug bij Otto voor de mooie merken.

Maar een nadeel vind ik wel, dat je niet weet wanneer de bestelling binnenkomt en of het de hele bestelling zal zijn. Andere webshops zijn sneller met leveren en geven aan of iets niet leverbaar is. Bij andere webshops krijg je de verzendkosten terug als je de hele bestelling terugstuurt en bij Otto niet.

Maar ondanks dit alles, en dus soms frustraties, blijf ik terugkomen voor het assortiment. Ik koop vooral mijn jassen en jeans bij Otto.

Reageer

Mar 18-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Heeft goede kwaliteit in kleding en levering goede service
Zeker aan te raden
Al jaren klant

Reageer

Mark 18-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Dit is zoals een webwinkel hoort te zijn. Duidelijke voorwaarden en goeie prijzen. Wat andere webwinkels pretenderen te zijn, is Otto.

Reageer

Bert de Vries 17-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede winkel goed uit leg goede producten vertrouwt duidelijk uit leg met maten snelle afhandeling

Reageer

P.A.M. Z-S 17-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijne webwinkel. Wekt prima. Leuke dames en heren kleding. Het enige nadeel is dat er soms lange wachttijden zijn maar dat zetten ze er wel keurig bij.

Reageer

Corine 17-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Er zijn bijna geen kledingwinkels meer in het winkelcentrum in de buurt en die er wel zijn, verkopen geen mooie kledingmerken. De kleding en schoenen van Otto passen goed en zijn goed afgewerkt en staat het me niet, dan is het eenvoudig te retourneren. Het is ook fijn om het thuis te passen met de kleding die ik al heb. Betalen is ook makkelijk.

Reageer

Pieter Haagsma 17-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Prima winkel strakke leveringstijden. Ook nog allerlei extras als termijnbetalen. Bestelling kwam netjes binnen. Dikke plus.

Reageer

Roosblok 17-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Er is veel variatie in kleding, en vooral veel vrolijke kleurtjes beschikbaar. Eigenlijk slaag ik bijna altijd wel. Leveringen gaan altijd goed en alles wordt netjes bij of afgeschreven.

Reageer

Rachel 17-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijne site, goede foto’s van de artikelen en veel maten op voorraad. Makkelijke zoekfunctie en handig afrekenen.

Reageer

IP 17-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Er is veel keus, leuke mode, ook in grote en lengte maten. Levering snel en betalen achteraf mogelijk.

Reageer

Sam 17-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uit gebride collectie plus je word goed geholpen met je alle vragen.
Ik was echt tevreden.

Reageer

Jolanda 17-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is heel erg makkelijk en goede service ze houden je op de hoogte met alles
Beantwoorden je vragen goed

Reageer

Muus 17-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik was op zoek naar een nieuwe epilator. Vond hier een mooie die wel E30,00 goedkoper was dan elders!

Reageer

M.Rozema 17-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Heb van tevoren gebeld en werd vriendelijk te woord gestaan, daarna ben ik over gegaan tot de koop van mijn artikelen.

Reageer

Sjan 17-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij Otto shoppen vind ik altijd erg prettig. Deze keer heb ik naar laarsjes gekeken en...
en paar heel mooie gevonden. Ook al omdat ik een erg kleine maat voeten heb, kan ik
bij Otto goed slagen en de kwaliteit is uitstekend. Dat heb ik al diverse malen ondervonden.
De mode vind ik ook prima. Koop ook dikwijls ondergoed. Mooie BH.'s enz.

Reageer

Roger van Laar 17-01-2019

Algemene score

10,0
Super duidelijk en makkelijke bestelprocedure. Ook fijn dat men zo een groot assortiment heeft.

Reageer

Donnique 17-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De shop is erg overzichtelijk, de plaatjes zijn duidelijk en de betaling verloopt vloeiend. Niks op aan te merken

Reageer

Lia 17-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zeer handige site. Duidelijk, overzichtelijk en altijd de beste mode en trends. Kwaliteit en prijs verhouding is zoals het hoort

Reageer

Mos 17-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service, punctuele levering. We hadden transportschade aan de kast maar dat is snel en erg netjes opgelost door Otto.

Reageer

Visser 17-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Otto is zeker niet de duurste webwinkel, wel jammer dat bezorg en retourkosten apart in rekening worden gebracht.

Reageer

Yennay 17-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijne duidelijke site veel producten, jammer van de verzendkosten. Duidelijke foto s van producten

Reageer

Bert 17-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestel regelmatig bij Otto. Ruime keuze, snelle en goed ingerichte website, snelle levering. Prima!

Reageer

Hennie 17-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Altijd een goede klant geweest jaren geleden .Almeubels lampen etc etc .Zeer tevreden altijd geweest.

Reageer

Hennie 16-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vroeger veel besteld altijd goede meubelen besteld lamp .Altijd tevreden geweest.

Reageer

Mondzielewski 16-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De beste web winkel,goede bezorgd en goede oplossing voor betaling. Groetjes Karol

Reageer

Arjen 16-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb een muurbeugel besteld voor mijn Samsung qled tv. De bestelling en afronding ging super eenvoudig. de mail van de klantenservice zat meteen in mijn postvak en was duidelijk en overzichtelijk, top.

Reageer

Tjitske Adema 16-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het is gemakkelijk om te bestellen via de web shop omdat het als het niet past zo retour kan. Je kunt het onder een genot van een bakje koffie doen zonder dat je de deur uit hoeft!

Reageer

Jacqueline 16-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik koop bij Otto omdat het
makkelijk is, snel levering heeft....goede service zeer uitgebreide keuzen heb.Van kleding witgoed meubels elektronica schoenen enz Bijna alles is er te koop. Vriendelijk telefoniste bij vragen wordt je altijd netjes te woord gestaan...en bij evt een probleem wordt er altijd een oplossing gevonden, waar bij de partijen zich in kunnen vinden.

Reageer

Marten 16-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eenvoudig zoeken op de site van Otto. Ruime assortiment op alle items. Ik heb er altijd goeie ervaringen mee

Reageer

Carmen 16-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Kreeg een kortingsbon van 10 euro. En verder liep alles heel soepel. Makkelijk achteraf betalen.
Kon alleen niet terug vinden waar ik eerder al naar gekeken had. Anders had ik nog een broek meer besteld

Reageer

john 16-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Erg zeer klantvriendelijk , en tot op zekere hoogte welwillend en behulpzaam

Reageer

Toon meer reviews