Otto.nl - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 1915 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Otto.nl.

Otto.nl stelt zich voor

OTTO is één van de grootste online warenhuizen in Nederland met meer dan 30 jaar ervaring. Bij OTTO heb je keuze uit een ruim assortiment met meer dan 250.000 artikelen en 500 merken op het gebied van fashion & lifestyle.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1190 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Janette 19-04-2018 Via de website gekocht

Service goed, maar 4-5 dagen wachten op bestelling is lang

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Veel katoenen kleding op de site beschikbaar. Daar ben ik heel blij mee. vandaar mijn keuze op Otto.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Mandy 19-04-2018 Via de website gekocht

Top bikini’s voor grote cup

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Perfect zittende bikini’s voor grote borsten, maten kloppen altijd precies!!!! Mijn bikini’s bestel ik alleen bijnOtto

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Appeltje 19-04-2018 Via de website gekocht

Geweldige webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geweldige webshop, duidelijk, gemakkelijk te gebruiken en goede foto’s van de artikelen.
Wat ook erg fijn is dat je de keuze in betaalmethode hebt.
Lekker thuis laten bezorgen.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Karin 19-04-2018 Via de website gekocht

Zwanger en 46 jaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Van de week bleek ik zwanger te zijn, zo'n vier maanden, en ik heb me twee jaar geleden laten steriliseren, en inmiddels ben ik 46 jaar en heb een dochter van 17! Maar lieve mensen wat een zegen, voel me heel erg goed, dus zwangerschapskleding kopen, meteen geslaagd voor een broek!!!! Ik wordt zo blij van de keuze hier bij Otto, dus alle medewerkers erg bedankt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carla. 19-04-2018 Via de website gekocht

Service is geweldig ,alles wordt keurig netjes afgeleverd !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Je kan lekker snuffelen en alles op je gemak bekijken ,ook de details van de kleding .
ook de pasvorm is goed.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anton 19-04-2018 Via de website gekocht

Professioneel Super bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prachtige site met proffesionele uitstraling. Kortom ,,echt Otto,, honderd karakters is te veel voor deze beoordeling. Ik kan niet anders zeggen dan
Otto simpel de beste.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robbert 19-04-2018 Via de website gekocht

Duidelijke bestelprocedure

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
U doorloopt via korte duidelijke stappen het menu zonder voor verrassingen te komen staan. Zo is er achteraf geen onduidelijkheid over wat u heeft besteld, wat u wel/niet (ongemerkt) heeft aangevraagd / aangevinkt. Bovendien werken de kortingscodes (mocht u die hebben en willen verzilveren) perfect!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Dana 19-04-2018 Via de website gekocht

GEWELDIGE SERVICE EN MOGELIJKHEDEN!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dit is de beste webshop die ik ooit heb gezien , beste klantenservice en goeie website design en ook heb je veel betaalmogelijkheden en keuzes. TOP!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NownNwoW 18-04-2018 Via de website gekocht

Geweldig snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel bestellen handig layout fijne site. Veel te vinden in de webshop. Makkelijk alles op te zoeken. Kom zeker vaak shoppe op de site.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wemekamp 18-04-2018 Via de website gekocht

Op simpele manier klant geworden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijk, mooie foto's van de artikelen.
Kunt gewoon achteraf betalen, je hoeft dus geen Mastercard etc. te hebben.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gielda 18-04-2018 Via de website gekocht

veel keuze

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Bij Otto vind je een groot assortiment in alle prijsklassen. Zowel scherp geprijsd als de duurdere kwaliteiten.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

K. Schrauwen 18-04-2018 Via de website gekocht

Goede betrouwbare service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Uitgebreide website en zeer gebruiksvriendelijk.
Shop al jaren bij Otto en heb nog nooit problemen gehad met mijn bestellingen of retouren.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

FvV 18-04-2018 Via de website gekocht

Goed werkend site

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede aanbiedingen en snelle levering
En leuke producten, ruime keuze.
Betaling ging ook erg makkelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wilma 18-04-2018 Via de website gekocht

Ik blijf zeker klant !!! Super service!!leuke kortingen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind de service het aanbod en de kortingen optimaal!!! Ik bestel graag hier en zal dit zeker blijven doen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heba jalbout 18-04-2018 Via de website gekocht

Heel super sirvec

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gevieldag altijd op tijd en ook vind ik nieuwe artikel met goed prijs en volgens me termijn betalen echt heel super idee

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bep 18-04-2018 Via de website gekocht

Fijne online winkel veen keuze.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Betrouwbaar, vriendelijk aan telefoon, ruilen of retourneren geen probleem. Fijne website kortom niets op aan te meen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lia vermeulen 18-04-2018 Via de website gekocht

super service en lekkere korting

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
het is fijn om bij otto te winkelen en makkelijk en alles lekker online
en lekker achteraf betalen super service

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corry 18-04-2018 Via de website gekocht

Fijn dat er een betalingskeus is

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Omdat ik hier de gevraagde koekepannen wel kan krijgen de stone pannen, wat de betalingen betreft ook fijn, En de service ook uitstekend

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W kalfsbeek 18-04-2018 Via de website gekocht

Snelle service vriendelijke medewerkers

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ze hebben veel keuze en de prijzen zijn ook goed. Word altijd snel geleverd en hebben een ruim assortiment. Ruilen omgaat makkelijk

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nicky 18-04-2018 Via de website gekocht

snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ik bestel vaker bij otto, omdat ze niet duur zijn, mooi artikelen hebben en ik alles thuis kan laten leveren. voor iemand als mij die niet vaak buiten komt een heel groot plus.
had ook nooit problemen met otto, kan altijd alles netjes in mijn rekeningoverzicht terug vinden.

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

E. bosman 18-04-2018 Via de website gekocht

goede website, duidelijk, goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
goede website, voldoende assortiment, goede service, duidelijke levering, graag wel iets meer sortering in grotere maten.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Verzendkosten

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Sam80 18-04-2018 Via de website gekocht

Breed aanbod, goede kwaliteit!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Al jaren klant. Ik bestel er mijn vaste merken maar word soms ook verrast door andere merken. website werkt makkelijk en overzichtelijk. De mogelijkheid om snel te zoeken naar een kledingstuk in maat, materiaal en kleur , door gebruik van de filters is ideaal.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Mike 18-04-2018 Via de website gekocht

Slechtste service ooit

Algemene score

1,0
In november 2017 heb ik een kast besteld t.w.v. €500 bij OTTO. Bij de levering kwamen we er gelijk achter dat een onderdeel (de spiegeldeur) kapot was gegaan. De bezorger van PostNL maakte een foto en wij moesten contact opnemen met de klantenservice van OTTO. OTTO kon dan contact opnemen met PostNL en zo zou OTTO de foto's ontvangen. Makkelijker gezegd, dan gedaan. Ik heb tot drie keer toe zelf foto's van het pakket moeten maken, omdat door "administratieve fouten" de foto's niet belanden waar ze moesten belanden. Uiteindelijk besloot OTTO de gehele kast (van 11 grote pakketten) nogmaals te versturen. Ik moest zelf maar pakken wat ik nodig had, de rest moest ik weer terug sturen. OTTO zou zelf een bericht sturen m.b.t. de retourzending van de tweede kast. Ik hoorde lange tijd niks, dus heb ik zelf gemaild. En ja hoor: tot twee keer toe lag er een betalingsherinnering op de mat van €500. Belachelijk, want ik wilde die tweede kast helemaal niet. Ik wilde alleen de spiegel (waar ik recht op had). Nogmaals naar OTTO gemaild. Ik kon een afspraak maken van maandag t/m vrijdag tussen 09:00-17:00. Aangezien mijn vriend en ik gewoon werken, heb ik een dag vrij moeten nemen. Dit is inmiddels drie weken geleden..

Als tegemoetkoming werd mij beloofd dat er binnen 2-3 werkdagen een magere €50,- gestort zou worden op mijn rekening. Maar nee hoor, de rekening van €500 van de tweede kast stond nog open, dus daar is de €50 van afgetrokken.

Na een mail kreeg ik terug dat de €50 gestort zou worden, zodra OTTO de kast terug zou hebben. Terwijl ze die drie weken geleden al opgehaald hebben!!!!!!!!!!

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

LinaSamith 17-04-2018 Via de website gekocht

Duidelijke info, alleen soms lastige navigatie.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Dit is de eerste keer dat wij online shoppen bij Otto en het was een prettige ervaring. De informatie is duidelijk, maar gelukkig niet een hele lap tekst in 1 keer. Als je meer wilt lezen, dan kan je daar zelf voor kiezen.
Wij waren op zoek naar een bank, er was genoeg keuze.
Het enige wat wel lastig is, is dat je de zoekfilters kwijtraakt als je een pagina teruggaat. het zou handig zijn als dit opgelost zou kunnen worden.
Maar al met al zijn we positief en zullen we waarschijnijk nog wel eens een keer via otto winkelen.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • Levertijd

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

C. Kortekaas 17-04-2018 Via de website gekocht

Betrouwbaar bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nette verpakking, gehele zending in 1 keer geleverd. Alleen jammer dat je niet weet wanneer het wordt geleverd. Goede producten en overzichtige site.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

De wolf 17-04-2018 Via de website gekocht

Digitaal kan beter telefonisch erg vriendelijk en goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Prettig gespreid betalen
Ruime keuze, vriendelijke klantenservice, soms wat chaotisch, bestellingen niet terug te vinden

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Vera 17-04-2018 Via de website gekocht

Hele goede service. En mijn pakket is optijd aangekomen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De producten hebben een goede prijs en het is een goed merk. Ze leveren ook altijd optijd en het terugsturen is gratis

Pluspunten

  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Anita 17-04-2018 Via de website gekocht

Prima winkelervaring

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al jaren shop ik bij Otto, klantenservice is altijd erg prettig en producten altijd goed. Ondanks dat met de huidige website de zoekfunctie niet altijd even prettig werkt is het toch een goede online ervaring.

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wilma boekhorst 17-04-2018 Via de website gekocht

Blij met jullie grote maten??????

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie kleding voor fatsoenlijke prijzen, lang geleden dat ik bij jullie bestelde, vroeger was het al goed, dus hoop ik nu ook, opnieuw klant?

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

TKO 17-04-2018 Via de website gekocht

beste kinderkleding ooit

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb nog niet gauw een winkel gevonden waar ze zoveel diversiteit aan kinderkleding hebben in de iets wat uitzonderlijke maat 182. Een prima winkel, altijd goede verzending verder.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Riet 17-04-2018 Via de website gekocht

gemakkelijk bestellen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
gezocht naar de goedkoopste rollei sportsline 64 camera en kwamen op deze site terecht.
Overzichtelijk en duidelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

akkie 17-04-2018 Via de website gekocht

goede zomer jurkjes

Algemene score

8,0
Otto heeft een aantal sterke merken voor de juiste zomer jurkjes en badkleding, en dit merk heeft lekkere stof en zon bestendig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

L.van der Werff 17-04-2018 Via de website gekocht

Goede kwaliteit, snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De web shop is overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik. Bezoek de shop vaak om te kijken of er al weer iets nieuws is.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

José 17-04-2018 Via de website gekocht

Retourneren geen probleem...

Algemene score

9,0
Zeer uitgebreid!
Achteraf betalen of in termijnen geen enkel probleem.
Mooie collectie badpakken.

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed

Reageer

Ria 17-04-2018 Via de website gekocht

Enorme keus, kwaliteit, en fijne service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb nu al een aantal bestellingen gedaan en ben zeer tevreden over de service, het retourneren, de klantvriendelijkheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

An 17-04-2018 Via de website gekocht

Super veel keuze!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De keuze is geweldig en je kunt heel makkelijk zoeken op pasvorm, kleur en andere filters. Je kunt ervoor kiezen om achteraf te betalen, zodat je niet op terugbetaling hoeft te wachten, mocht er iets onverwacht toch niet goed zitten!

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Halime 17-04-2018 Via de website gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Altijd goede service. Snelle bezorging. Altijd klantvriendelijk. Altijd behulpzaam met problemen die er tijdens bestelling ontstaat. Aanrader

Pluspunten

  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Ann 17-04-2018 Via de website gekocht

Prima online kopen

Algemene score

8,0
Leveren vlgs afspraak, goeie informatie, ben zeer tevreden, goede kwaliteit, heel erg blij mee, en zo vlot

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ericson 16-04-2018 Via de website gekocht

De OTTO is nummer 1 is niet te vergelijken

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service, producten zijn kwaliteit geen kwantiteit
Levering van producten is Super Snel en verzorgd

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erica Blijenberg 16-04-2018 Via de website gekocht

Leuke kleding

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Trendy kleding. Het getoonde komt overeen met wat je ontvangt. Verbeterpunt is om eerder te bezorgen indien mogelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Sjanneke 16-04-2018 Via de website gekocht

Supersnelle en nette service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij zijn voor deze shop gegaan voor de snelle levering en omdat je pas hoeft te betalen nadat je zeker weet of het goed is...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wieters 16-04-2018 Via de website gekocht

Helemaal blij geworden van de service ,een WARME DOUCHE OTTO

Algemene score

10,0
Wij hadden pas een koffiezet apparaat van Bosch omdat wij er eerst een voor onze dochter hadden gekocht , zij was hier over zo tevreden dat wij hadden besloten er ook een te kopen.
Wij vonden het sluiten van het filter compartiment wel wat moeizaam gaan maar we dachten dat dat wel over zou gaan . Helaas werd het steeds erger en op enig moment sloot het filter niet meer aan op het koffiezet apparaat. Wij hebben Otto service gemaild over de klacht en kregen het antwoordt of wij een nieuw apparaat wilde , zo'n aanbieding krijg je niet zomaar zonder slag of stoot ik mailde terug dat wij graag een nieuw apparaat wilde ontvangen en dat is ons dus toegezegd , Geweldig wat een service bedankt Otto voor jullie een warme Douche .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karinsuus 16-04-2018 Via de website gekocht

Geweldige webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Superoverzichterlijk.
Veel aanbiedingen
Klantenservice erg vriendelijk en behulpzaam
Je kan van alles bestelling en maandelijks afbetalen is ook super fijn

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maris 16-04-2018 Via de website gekocht

Snelle

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede mobiele website. Alles is door te klikken. Duidelijke omschrijving van de kleding. Snelle bestelling!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

F fissoune 16-04-2018 Via de website gekocht

Tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Goede en snelle service levering is goed bel sevice is goed kwaliteit is goed over het limiet is niet suidelijk want ene keer wel ene keer niet

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Brenda de Voogd 16-04-2018 Via de website gekocht

Dameskleding

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website, makkelijke bestelwijze, vriendelijke service. Mijn moeder kan niet meer winkelen en hier vind ik wat ik zoek: kleding van goede kwaliteit!

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Claasje 16-04-2018 Via de website gekocht

Al 50 jaar blij met Otto

Algemene score

9,0
Mooie mode, voor ieder figuur en leeftijd is er ruime keuze.

een minpuntje vind ik dat bij het verder winkelen (nadat je een artikel uitvoerig hebt bekeken en vaak aangeklikt) de site weer bij de eerste pagina begint. Vandaar de 9.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maritta Wolf 16-04-2018 Via de website gekocht

Beste versandhuis

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor mij is OTTO de beste versandhuis die ik kenn, wat de service betreft.
het winkelen is angenahm en de website is echt simpel en makkelig.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

B 16-04-2018 Via de website gekocht

Bijzonder slechte leverservice & communicatie

Algemene score

1,0
Artikel bested met verwachte levertijd van 2-4 dagen. Na 2 weken nog niets gehoord en telefonisch contact opgenomen. Tijdens dit contact werd mij een gegarandeerd dat het artikel binnen een week geleverd zou worden. Nog niets gekregen, weer contact opgenomen en er werd mij geinformeerd dat het nog 2 weken kon duren en ze tussentijds niets konden nakijken of communiceren. Met een eenvoudige 'dit is de procedure, we gaan uberhaupt voor dat er 4 weken om zijn niets voor u navragen' werd ik afgewimpeld.

Bijzonder teleurstellend

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Ruud 16-04-2018 Via de website gekocht

Onverwacht koopje

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn waterkoker stond in de fik en moest een nieuwe aanschaffen. Even via internet gezocht en zag bij Otto een sterk afgeprijsde Tefal en daar mijn zoon gaat verhuizen heb ik er direct, met nog een ander artikel, 2 gekocht. Jammer dat de levertijd wat langer is, maar wel de moeite waard en het staat er bij vermeld, dus niets onverwachts.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews