Otto.nl - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 3999 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Otto.nl.

Otto.nl stelt zich voor

OTTO is één van de grootste online warenhuizen in Nederland met meer dan 30 jaar ervaring. Bij OTTO heb je keuze uit een ruim assortiment met meer dan 250.000 artikelen en 500 merken op het gebied van fashion & lifestyle.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2696 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Amal 21-11-2018 Via de website gekocht

Top service en grote assortiment

Ja, ik beveel deze shop aan Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.nl

Algemene score

10,0
De service die otto biedt is supergoed. Snelle levertijden. Grote en uitgebreide assortiment. Voor ieder wat wils, klein en oud.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ajperrenet 20-11-2018 Via de website gekocht

Top site winkelen voor iedereen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind Otto een leuke site omdat het voor iedereen is blank zwart groen geel dik dun klein groot minima alles gelijk iedereen kan er leuk uit zien met Otto top zelf als je een merk wil

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Sergul 20-11-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vindt het een fijn bedrijf om kleding te bestellen veel keus en keurige afwerking van levering of retouren .
Goede klanten service erg klant vriendelijk.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mev. Bogerd 20-11-2018 Via de website gekocht

hartstikke vriendelijke service mn het leveren en retouren

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
veel keus, ook super dat ze grote maten hebben met merkkleding, makkelijk achteraf betalen en super service als je spullen terug moet sturen!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Robert 20-11-2018 Via de website gekocht

Prisma service mbt bestellen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goed assortment. Redelijke prijzen. De site is duidelijk en werkt goed. Best Ellen is eenvoudig. Kan over product nog niet oordelen, heb het nog niet ontvangen. Namelijk heb bestelling net geplaatst.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Jazzy1987 20-11-2018 Via de website gekocht

Super goede service en snel geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ben erg blij met de klantenservice en snelle leveringen en goede producten je kan ook gemakkelijk dingen retourneren enigste min punt is dat het lang duurt voordat het verwerkt is op je klanten rekening

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luna 20-11-2018 Via de website gekocht

Waardeloos

Algemene score

1,0
BH besteld en weer retour gestuurd.
Toch rekening en nu zelfs aanmaning gekregen ondanks meerdere keren bellen.
Koop er nooit meer iets!

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Slecht
Slecht
Onvoldoende

Reageer

Nelis 20-11-2018 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel en netjes geleverd, ik ben altijd tevreden met de goede producten , staat precies zoals het is aangegeven en beschreven

Pluspunten

  • Afleverservice

Minpunten

  • Verzendkosten

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Herman van der linde 20-11-2018 Via de website gekocht

Top service wat er staat met bezorging gebeurt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Je kan hier op 3 manieren betalen !ik kies bewust termijnen is het artikel niet goed kan je het terug sturen en dan zit je niet met het geklooi met wachten op jou geld .

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miranda 20-11-2018 Via de website gekocht

Top winkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer overzichtelijk.Alles makkelijk te vinden en duidelijk omschreven.Artikelen van goede kwaliteit en omruilen of terug zenden geen probleem. Geen kosten bij terug sturen.Kunnen andere shops nog een puntje aan zuigen.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. Schils 20-11-2018 Via de website gekocht

Super relaxed winkelen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op deze site is het ideaal online winkelen! Makkelijk filters instellen en snel dát vinden waar je naar op zoek bent.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Lindalovesangel 20-11-2018 Via de website gekocht

Super webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Koop al jaren bij tijd en wijlen bij Otto. Vroeger heel veel voor de kids om hun leuke kledinglijn. Ook de dameskleding net anders dan anderen. Top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hermy Tholen 20-11-2018 Via de website gekocht

Zeer prettig winkelen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op zoek naar een degelijke Heren winterjas vond ik bij Otto een zeer ruime keuze aan modellen en uitvoeringen .Dankzij een duidelijke beschrijving van de producten en een gunstige prijsstelling met tevens een snelle levering, was de keuze snel gemaakt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lidy Weykamp 20-11-2018 Via de website gekocht

Erg attend en hulpvaardig personeel, prachtige spullen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb voor deze winkel al jaren meerdere malen gekozen omdat het assortiment heel divers is en van zeer goede kwaliteit. Ook de service is uitstekend en het personeel is erg vriendelijk en hulpvaardig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yocee 19-11-2018 Via de website gekocht

Scherpste prijzen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na de beslissing welk fornuis mijn voorkeur had was wederom Otto de winkel met de scherpste prijs. Omdat de service en garantie altijd goed zijn bestel ik altijdmet een gerust gevoel.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

B de Vries 19-11-2018 Via de website gekocht

Fijne pagina

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind het een zeer fijne webshop. Duidelijk en overzichtelijk. Ga zeker in de toekomst er nog eens gebruik van maken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anouk 19-11-2018 Via de website gekocht

Fijne website

Algemene score

7,0
Voor het eerst online besteld bij Otto en erg tevreden. Binnen 3 minuten heb je een account aangemaakt en je bestelling geplaatst. Top!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Nancy 19-11-2018 Via de website gekocht

Verzenden duurt erg lang.. jammer

Algemene score

5,0
Een week geleden een Parka besteld, nu nog niet binnen. Ik vind het jammer dat het altijd zo lang duurt bij Otto. Wanneer je iets snel nodig hebt, is het niet aan te raden bij Otto te bestellen. Wanneer je geen haast hebt, maak vooral gebruik van kortingscodes die ze regelmatig hebben. Door de vertraging is mijn geluk nu wel dat ik dezelfde jas met de kortingscode 'blackfriday' heb besteld en mijn oude bestelling heb geannuleerd. Scheelt dus 20% en dat is veel geld. Nu weer wachten met veel geduld op mijn aangepaste bestelling. Het wordt steeds frisser, dus ik heb mijn winterjas nu echt wel nodig. :(

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

PaMo 19-11-2018 Via de website gekocht

Veel allure!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
OTTO is een winkel met allure, geweldig veel keuze en is absoluut géén dure! OTTO ga zo door klant zullen wij blijven hoor.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M brouwer 19-11-2018 Via de website gekocht

Zo een prettige en makkelijke site en prima kleding

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer goed en ik beveel het een ieder aan. Netjes verpaktook en snelle levering de leren jas zag er erg goed uit

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Steef 18-11-2018 Via de website gekocht

Altijd tevreden tot nu toe!

Algemene score

8,0
Erg gemakkelijk en vetrouwt. Produceten zijn wel lang onderweg, dit mag beter. Verder helemaal tevreden.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Erwin 18-11-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben erg tevreden over de website
Erg overzichtelijk
Ook ben ik erg tevreden over de levertijd en info over levering

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Sandra 18-11-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ook bij problemen wordt het goed opgepakt, apparaat na 1 jaar kapot. Maar is nu ter reparatie opgestuurd

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John Bout 18-11-2018 Via de website gekocht

Goede site

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke webshop
Goede afwikkelingvan mijn bestelling
Mooie kleding
Makkelijk betaling systeem
Levering via DHL aan huis is goed geregeld

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Cees 18-11-2018 Via de website gekocht

betrouwbare service, altijd klopt het wat je besteld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben al jaren bij Otto, omdat het een vriendelijke en duidelijk site is, je kunt ook achteraf betalen en als je belt wordt je goed geholpen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Agnes van Hattum 18-11-2018 Via de website gekocht

Geweldige keuze en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Of het een huishoudelijk apparaat betreft of kleding je kunt vindt hier altijd wat je zoekt. Daarbij een snelle bezorging en goede service .

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johnny 18-11-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Otto is makkelijk en vertrouwd en best scherp geprijsd.
Soms zelfs goedkoper ls bij andere bedrijven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevredenklant 18-11-2018 Via de website gekocht

Veel keuze, leuke aanbiedingen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Via Otto in de niet digitale periode ooit wat besteld. Nu weer ontdekt, veel keuze en zo nu en dan aantrekkelijke aanbiedingen. De verwerking van de retouren duurt wat langer, maar komt altijd goed.

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Erik Dijkstra 18-11-2018 Via de website gekocht

Goede service, nooit te klagen bij hun. Ga zo door!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb gekozen voor deze website omdat ik hier al een tijd mijn kleding haal en nooit iets mee gebeurd. Keep it up!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dropbox62 18-11-2018 Via de website gekocht

Als er een keertje iets fout gaat, wordt je keurig geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Levering prima, wel soms in delen, maar dat staat erbij. Keurige klachtafhandeling de ene keer dat er iets mis ging met een retour. Waar voor je geld.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Hilly Gerrits 18-11-2018 Via de website gekocht

Goede service en goede afhandeling.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mijn ervaring met Otto is heel positief. Ik koop regelmatig bij Otto . Levering is correct en de afhandeling van retouren is ook altijd goed. Een dikke plus voor Otto.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ilona 18-11-2018 Via de website gekocht

Nog steeds na al die jaren top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Koop al jaren in deze online shop achteraf betalen en makkelijk te retourneren mocht dat nodig zijn. Service is goed heb in die jaren misschien 2 keer contact gezocht. (minstens 10jaar klant)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hester 18-11-2018 Via de website gekocht

prachtig materiaal en goede service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het winkelen online bij Otto biedt mij: mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende merken en het gemak van thuis bezorgen!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rianne 18-11-2018 Via de website gekocht

Makkelijk en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede en duidelijk omschrijving van het product. Alleen wel jammer dat er niet bij staat welke led verlichting je nodig hebt bij de kast

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Caroline 18-11-2018 Via de website gekocht

Otto is top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Rustig vanuit mijn luie stoel shop ik graag online bij Otto met vele gevarieerde artikelen in store.

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marjo 17-11-2018 Via de website gekocht

Zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Je kunt lekker gemakkelijk uitzoeken bestellen en zelf leveradres zoeken.
Afleveradressen kort bij huis en makkelijk terug te sturen indien nodzakelijk wat heel weinig voorkomt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elroyvh 17-11-2018 Via de website gekocht

Top webwinkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Otto is gewoon altijd een super goede webshop voor mij geweest in elk opzicht. De service is uitstekend en altijd vrij rap.

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marescha 17-11-2018 Via de website gekocht

Snel besteld!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Had als enige mijn product direct beschikbaar met een mooie aanbieding in de sale! Al eerder iets besteld en goede service ook als er iets retour moet, daar wordt niet moeilijk over gedaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hana 17-11-2018 Via de website gekocht

Prachtige meubels

Algemene score

10,0
Prachtige meubels besteld en krijg er continue complimenten over. Helemaaaaaal blijjj.
Ga er zeker weer dingen bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene1964 17-11-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gebruiksvriendelijke website, veel artikelen, goede prijzen, makkelijk te retouneren. Goede service!!

Pluspunten

  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Annette 17-11-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering . Retourzending worden snel afgehandeld. Prettig dat er achteraf betaald kan worden. Tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ad Bes 17-11-2018 Via de website gekocht

eenvoudig snel correct

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Dat werkt gewoon altijd prettig. nooit gezeur. Prima voor elkaar en daarbij is de prijs altijd concurrerend.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

C.dursun 17-11-2018 Via de website gekocht

Geweldig service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Praktisch, genoeg keuze en goede prijs
Kwaliteit is ook prima
Als je nog vragen hebt kan je ze ook bellen voor extra informatie

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Angelique Reulink 17-11-2018 Via de website gekocht

Goed werkende website!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het was lang geleden dat ik bij jullie geshopt heb maar ik weet zeker dat ik dat vaker ga doen! Je kunt alle zoekopdrachten zo invoeren dat je erg specifiek kunt zoeken. Dat is fijn!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marinthe 17-11-2018 Via de website gekocht

Fijne service en een mooie overzichtelijke website

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind deze site heel overzichtelijk, en superfijn dat je ook achteraf kan betalen dat maakt het voor mij en ik denk veel anderen een hele fijne website.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erva 16-11-2018 Via de website gekocht

Tevreden

Algemene score

9,0
Was helemaal goed. Makkelijk te vinden wat ik zoekt. En de levering op tijd. De product wat heb ik gekocht is staat prima. ik ben helemaal blij.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

boraatje 16-11-2018 Via de website gekocht

"Feel-Good" online shop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij Otto shoppen is altijd een feestje. Dat begint met de voorpret tijdens het bestellen op de overzichtelijke en zeer gebruiksvriendelijke site. Bij het ontvangen en openen van een pakketje van Otto weet je al dat je kwaliteit in huis krijgt. Het gebeurt zelden, maar mocht een bestelling niet helemaal naar tevredenheid zijn, dan is deze ook met hetzelfde gemak en perfect no-nonsense service van Otto weer geretourneerd en /of geruild!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rob 16-11-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op de site wordt een Levi´s 514 aangeboden, waarvan de omschrijving niet volledig is. De medewerkster aan de telefoon biedt hierop aan om de broek gratis op te sturen en gratis te retourneren als de broek niet naar wens is. Prima service!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

yvonne 16-11-2018 Via de website gekocht

Reeds jaren een zeer tevreden klant.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Otto heeft geheel naar mijn persoon de juiste kleding. Teven zijn de meubelen en service ook top te noemen. Ook prettig om te betalen in termijnen. Al met al heerlijk shoppen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mirja 16-11-2018 Via de website gekocht

Dameskleding.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zeer prettige site om iets uit te zoeken (en aan te schaffen !). Zeker de moeite waard om aan te bevelen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews