Otto.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Otto.nl.

Otto.nl stelt zich voor

OTTO is één van de grootste online warenhuizen in Nederland met meer dan 30 jaar ervaring. Bij OTTO heb je keuze uit een ruim assortiment met meer dan 250.000 artikelen en 500 merken op het gebied van fashion & lifestyle.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 292 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

8,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Shereen 28-02-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Ik vind het wel een leuke shop. Vooral omdat ik me benodigdheden kan vinden en kopen en dan in termijnen betalen. Wel vind ik het jammer dat er vaak de vooruitbetaling te hoog is.

Reageer

Diep teleurgesteld, bestolen 27-02-2024

Algemene score

1,0
Diep teleurgesteld.

Een bestelling die betaald was, direct telefonisch geannuleerd. Zou geld binnen 4 á 5 dagen terugkrijgen.

Krijg paar dagen later mailtje, u heb contact gehad, maar wij kunnen geen geannuleerde bestelling vinden.
Gewoon lange neus € 54 foetsie. Puur diefstal.

Zelfde dag andere producten besteld. Helft uitgeleverd andere helft minimaal 4 weken levertijd.
Geef dat dan aan op de bestelsite.

Ben echt teleurgesteld.
Gelijk de laatste bestelling geweest.

En ik kan jullie nu al verzekeren dat ik het volgende bericht krijg:
Hallo Jerry,

Het is niet gelopen zoals zou moeten. We willen dit graag met je oplossen. Neem contact met ons op via een mail naar: review..ottobv.nl

Vriendelijke groet,
Marjo van OTTO

Dat doen ze bij alle klachten en negatieve beoordelingen.
Dat betekend dat ze hun klanten niet eens individueel serieus nemen!!!!!!!!!!

Diep, diep schandalig

Update 26-2-2024
Zoals al gedacht, standaard antwoord gekregen.
Gereageerd en wat blijkt:

In mijn mailbox antwoord gekregen dat ik de € 54 niet terugkrijg!. Want er is niet betaald en niet geannuleerd.
Nemen zelfs niet de moeite om in de financiële administratie de betalingen erbij te zoeken.
Ondanks dat ik screenshots van mijn bankrekening erbij gedaan heb, inclusief alle betalingskenmerken.

Trekken gewoon een lange neus naar mij.

Diep diep triest, pure diefstal.

Ga vanmiddag even langs politiebureau om aangifte te doen van oplichting.
OTTO 28-02-2024

Hoi Jerry,

Bedankt voor je reactie! Vervelend dat we niet aan je verwachtingen hebben voldaan. We zullen het samen oplossen en daarom neem ik direct contact met je op via de hier bekende gegevens.

Vriendelijke groet,

Wendy van OTTO

Reageer

Annemiek 25-02-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik hou erg van Aniston jurken en bestellen bij jullie is makkelijk en fijn.

Reageer

Laurine 25-02-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik vind de site overzichtelijk, jammer dat niet meer mensen een review schrijven over artikels. Maar dat kun je ook niet verplichten en smaken verschillen nu eenmaal en elk lijf is anders.
Investeren in leuke kleurtjes is ook altijd een aanrader, tenminste mij maak je er blij mee.

Reageer

Rene Vinkeveen 20-02-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is een duidelijke website. Groot aanbod en prijs/kwaliteit verhouding is erg goed. Kwaluteut van de producten is zeer goed. Betaling eenvoudig ook met mogelijkheid om achteraf te betalen.

Reageer

Bella 20-02-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd fijn te winkelen bij Otto. Grote keuze en redelijke prijs. Snel en keurig netjes verstuurd.

Reageer

Daniel 19-02-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Beste collectie van alle bekeken sites afgelopen tijd en super service en prettige betaling voorwaarden

Reageer

Floork 19-02-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb voor Otto gekozen omdat ze leuke kleding hebben voor een redelijke prijs. Ze leveren het ook keurig af. En over het algemeen klopt de maat, met de hulp van ‘wat is mijn maat’ goed. De site werkt prima zo.

Reageer

Frank Braakman 13-02-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne, overzichtelijke site met leuke aanbiedingen en standaard scherpe, schappelijke prijzen. Een feest om in deze digitale catalogus te grasduinen

Reageer

N. Canbaz 13-02-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Over het algemeen zijn ze erg goed, er wordt zelfs een staaltje naar je huisadres opgestuurd zodat je weet welke materialen men online verkoopt. Wat beter kan is filmpjes maken in echte beelden bij de meubels, zodat je niet gaat twijfelen bij grotere aankopen zoals meubels

Reageer

A. Ayele A'Beem 10-02-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik vindt deze shop goed en het is eenvoudig voor mij en de gebruiksvriendelijkheid geeft mij rust om te bestellen wat ik nodig heb. Ja de levering was in orde.
OTTO 12-02-2024

Beste A. Ayele A'Beem,

Bedankt voor je mooie review.

Vriendelijke groet,
Monique van OTTO

Reageer

Boy 08-02-2024

Algemene score

10,0
Ik ben ontzettend blij met mijn ervaring bij Otto. De webshop biedt een uitstekende selectie kleding, waaronder mijn favoriete Wrangler Straight cut broek. De website is overzichtelijk, de bestelprocedure is eenvoudig en de levering was snel. De kwaliteit van de kleding is top, en ik ben erg tevreden met mijn aankoop. Ik kijk met spanning uit naar mijn nieuwe aankopen, vooral de Classic pantalon en de zwarte Wrangler broek. Otto heeft keer op keer bewezen betrouwbare producten te leveren, en ik ben optimistisch dat deze aankopen aan mijn verwachtingen zullen voldoen. De variatie in stijlen op de website maakt het gemakkelijk om precies te vinden wat ik zoek.

Reageer

Linda 07-02-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goedwerkende filters waardoor je snel vindt waar je naar op zoek bent. Ruime keuze en eerlijke prijzen.
OTTO 08-02-2024

Hoi Linda,

Hartelijk dank voor deze feedback en je positieve review.

Vriendelijke groet,

Wendy van OTTO

Reageer

Maurice 05-02-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestellen is simpel alles snel thuis geleverd nog contact een keer gehad met de klantenservice ruilen is geen probleem zat een kleine afwijking in product en dame vd klantenservice heeft het prima opgelost. Otto heeft aan mij een vaste klant. Vooral zo doorgaan. Super!!

Reageer

Blije klant! 05-02-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nieuw seizoen en zin in nieuwe kleding, vandaag weer geslaagd bij mijn favoriete thuiswinkel Otto, prachtige collectie en voor elke beurs. De bloezen zijn prachtig van kleur en van een aangenaam soepel vallende stof, precies zoals afgebeeld.

Reageer

Bianca 04-02-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al heel langs geleden ooit wat besteld bij Otto. Nu nam ik de tijd om deze website weer eens te openen.
Mooie site, duidelijk en overzichtelijk en zoveel meer dingen te koop dan ik dacht.
Nu kleding besteld, maar nog verder kijken. Prijzen zijn zeer aantrekkelijk.
Top!!!!
OTTO 05-02-2024

Beste Bianca,

Bedankt voor je mooie review.

Vriendelijke groet,
Monique van OTTO

Reageer

Evert 03-02-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Makkelijk on-line een bestelling te plaatsen Mooie foto’s van het product te bekijken en te vergroten.
OTTO 05-02-2024

Beste Evert,

Bedankt voor je reactie! Fijn dat je zo blij bent met OTTO, wij zijn ook blij met jou 😊

Vriendelijke groet,
Monique van OTTO

Reageer

Klacht over behandeling bestelling! 03-02-2024

Algemene score

1,0
Ik heb een niet bezorgde blouse geretourneerd!En nu maar wachten tot ik mijn geld terug krijg.ik heb een mail dat de blouse afgezegd is en verder gebeurd er niets,wat te verwachten valt. Ik blijf maar bellen en ook dat helpt niet.Ik heb nog nooit zo'n slechte behandeling meegemaakt.Ik heb elders een blouse gekocht en die had ik na 1 dag in huis.Zo kan het ook.En die niets zeggende retourmails hebben ook al geen zin,dus maar geduld hebben tot ik mijn geld terug krijg.

S.de Weij
OTTO 05-02-2024

Beste S. de Weij,

Bedankt voor je review! Vervelend dat we niet aan je verwachtingen hebben voldaan. We willen dit graag met je oplossen. Neem contact met ons op door te mailen naar: review@ottobv.nl

Vriendelijke groet,
Monique van OTTO

Reageer

B 02-02-2024

Algemene score

1,0
They will not accept any responsibility after sending damaged parts. Each time they say you should wait 3 weeks. After 3 weeks again you should wait 3 weeks and we can not do anything for you.

Reageer

Mark 02-02-2024

Algemene score

6,0
Leuke online winkel met breed assortiment. Met goed veel foto's van de produkten. Makkelijk bestellen en laten afleveren op een afhaalpunt.
Otto heeft 1 heel groot minpunt en dat is de administratie. Deze is heel erg slecht en zeer onduidelijk. Facturering is een chaos, wat je waarvoor betaald is compleet onduidelijk en heeft voor Otto ook geen prio. Regelmatig betaal je dus voor dingen die al betaald zijn. Je moet zelf bovenop de betalingen zitten. Ook terug kijken wat je besteld of betaald heb is een zooitje. Otto weet hier van maar doet niks hier aan.
OTTO 05-02-2024

Beste Mark,

Bedankt voor je review! Vervelend dat we niet aan je verwachtingen hebben voldaan. We willen dit graag met je oplossen. Neem contact met ons op door te mailen naar: review@ottobv.nl

Vriendelijke groet,
Monique van OTTO

Reageer

Klacht over behandeling bestelling! 30-01-2024

Algemene score

1,0
Het enige wat klopt is dat de klantenservice goed bereikbaar is! verder deugt er niets van Ik heb 2 januari een blouse besteld . Alles is betaald maar nog steeds geen blouse. Ik heb een paar keer gebeld en dan beloven ze dat de bestelling komt. Maar tot vandaag NIETS!!! Ik koop echt nooit meer wat bij Otto b.v.
OTTO 02-02-2024

Hoi,

Bedankt voor je review! Vervelend dat we niet aan je verwachtingen hebben voldaan. We willen dit graag met je oplossen. Neem contact met ons op door te mailen naar: review@ottobv.nl.

Vriendelijke groet,

Wendy van OTTO

Reageer

Linda 26-01-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne webshop met ruime betalingsmogelijkheden. Kwaliteit van de kleding is goed. De klantenservice is goed bereikbaar en dienstverlenend, bijna een uitzondering tegenwoordig!
OTTO 29-01-2024

Hallo Linda,

Bedankt voor je reactie! Fijn dat je zo blij bent met OTTO, wij zijn ook blij met jou 😊

Met vriendelijke groeten,

Mariette van Otto

Reageer

J& 23-01-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het productaanbod doet zeker niet onder aan de grotere, meer bekende online warenhuizen in ons land. De prijzen van de producten die ik zocht zijn zonder kortingen gelijk aan andere websites die stunten met "sale". Ik bestelde eigenlijk nooit eerder bij OTTO, omdat het een wat stoffig imago had, maar nu ik een super hippe jogger heb besteld en het bestelproces supersnel ging ben ik denk ik van gedachten veranderd. Top tip.
OTTO 24-01-2024

Hoi J&,

Hartelijk dank voor deze feedback en je positieve review.

Vriendelijke groet,

Wendy van OTTO

Reageer

Josefien 14-01-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
makkelijk en duidelijk te bestellen op de site
en super snelle levering. leuke prijs en kwaliteit verhouding prijs is goed
OTTO 02-02-2024

Hoi Josefien,

Wat fijn dat je het zo prettig vindt om bij ons te bestellen.

Vriendelijke groet,

Wendy van OTTO

Reageer

Michelle 13-01-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed te vinden wat je zoekt, veel reviews, duidelijke omschrijving van het product, betaalproces makkelijk.
OTTO 15-01-2024

Hallo Michelle,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven, dat waarderen we enorm! We zien je graag weer terug op www.otto.nl!

Met vriendelijke groeten,

Mariette van Otto

Reageer

Toon meer reviews