Otto.nl - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 8428 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Otto.nl.

Otto.nl stelt zich voor

OTTO is één van de grootste online warenhuizen in Nederland met meer dan 30 jaar ervaring. Bij OTTO heb je keuze uit een ruim assortiment met meer dan 250.000 artikelen en 500 merken op het gebied van fashion & lifestyle.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 741 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Danielle 13-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op zoek naar mooie, betaalbare outdoor schoenen. Snel gevonden bij Otto. Na eerdere goede ervaringen, dan ook direct hier aangeschaft.
Overzichtelijke site, lekker snel en makkelijk. Blij mee!

Reageer

HoKiPaVo 13-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Er staan mooie meubelen op de site die je niet ergens anders vind en een goede prijs. De levertijd is soms wat langer maar dat is het wachten waard.

Reageer

sandra 12-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
goede en snelle ervice en je krijgt waar voor je geld al jaren trouwe klant

Reageer

Ellen Lingg 12-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles erg duidelijk en goede levering. Zeer tevreden bij Otto. Verder weet ik niets te melden.

Reageer

Nancy HW 11-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik ben zeer tevreden over Otto. Inmiddels heb ik al een aantal keren (een) artikel(en) besteld. De site is zeer gebruikersvriendelijk, de service is prima, de bezorging gaat ook probleemloos, er wordt duidelijk aangegeven wanneer een bestelling wat vertraging kan oplopen (prima informatievoorziening). Ik zou shoppen bij Otto zeer zeker bij mijn familie/vrienden aanraden.

Reageer

Burghard Diazoni 11-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het kopen van artikelen op internet is een vertrouwenskwestie. Tot dusver levert OTTO altijd een goede kwaliteit.

Reageer

WJ KOEMANS 11-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik geef OTTO een 9 , omdat ik in de tijd dat ik klant ben en dat is al een paar jaar, geen enkele klacht heb gehad.Zoals bij levering ,betalingen en retour.Dus een dikke negen.

Reageer

Duppsie 10-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Leuke kortingen en heel veel keus.
Hele snelle leveringen dus ben zeker te spreken over Otto.
Het enige wat ik jammer vind zijn de bezorgkosten maar aan de andere kant ook wel begrijpelijk.

Reageer

Marina 10-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Otto.nl heeft een ruime assortiment met hoekbanken e.d., veel kortingen en een ophaalservice om het oude bankstel mee te nemen tegen betaling wat goed uitkomt.

Reageer

Claire 09-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
goede foto's, duidelijk, gebruiksgemak website top, veel maten beschikbaar.

Reageer

ruitje71 08-05-2021

Algemene score

5,0
De gebruikersvriendelijkheid was onvoldoende.
De afmetingen van de bestelde kast stonden aangegeven als "ca.-afmetingen" maar hoe groot de onnauwkeurigheid was kon de klantenservice niet aangeven.
Bij het artikel stond "Artikel wordt meteen op de juiste plek gezet", wat suggereert dat de kast gemonteerd wordt geleverd; daarentegen staat bij de leveringssamenstelling "montagehandleiding", waaruit ik opmaak dat de kast nog gemonteerd moet worden. Voor mij geen probleem, maar dit mag wel duidelijker worden aangegeven.
Bij het aanmaken van een account werd een e-mailadres met een plusteken niet geaccepteerd, hoewel dit een geldig karakter is in een e-mailadres.
Tijdens het checkout-proces werd gevraagd om het e-mailadres tweemaal in te voeren, wat onnodig is (het afleveradres en telefoonnummer wordt toch ook niet tweemaal gevraagd?). Ook was het niet mogelijk om het e-mailadres te plakken.
Na aanmaken van een account verscheen een foutmelding dat de website niet beschikbaar zou zijn. Echter, via de artikelpagina kon ik gewoon verder met het checkout-proces.
Op de bestelpagina werd nogmaals gevraagd of ik mij op de nieuwsbrief wilde abonneren (storend).
Op de bestelpagina werd ook nogmaals gevraagd om mijn telefoonnummer. Na dit te hebben ingevoerd en te klikken op de knop "Kopen" werd alleen de pagina opnieuw geladen; ik moest die handeling herhalen voordat de bestelling werd geplaatst.

Reageer

lia 08-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ik vind het heerlijk om bij jullie online te shoppen ook als ik na twee jaar weer naar mijn eigen BH zoek is hij er gewoon nog en met een super kwaliteit van gebruik.
ik blijf ze nog altijd bij jullie kopen ik ben nu 76 jaar en heb deze BH's al vanaf mijn 55e jaar en ben er nog niet op uitgekeken
ga zo door zou ik zeggen

Reageer

Badr Mohamad 07-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nice quality and fast service! Easy payment.
Love shopping from Otto. They make it so simple

Reageer

Aslan 07-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Heb verschillende artikelen besteld wat vlot en duidelijk verliep heel fijn.

Afgelopen maand en wk later daarna nog iets deze week😊

Reageer

Ilona 05-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne site, veel keus, leuke aanbiedingen, lage bezorgkosten.Duidelijk overzicht over maten bij schoenen. Kleur echte weergave. Super goed.

Reageer

Angela B. 05-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Op zoek naar het product kwam ik bij Otto uit. Ik vond het een zeer gebruiksvriendelijke en overzichtelijke site, de koop was daarom snel gesloten!

Reageer

Martha 05-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Otto? Een ontdekking, zoveel keus , prima kwaliteit en je hoeft de deur niet meer uit!!

Reageer

Rvandenhengel 05-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijk goede service op tijd leveren prettig achteraf betalen. Goede kwaliteit ,goede pasvorm bij bikini’s .

Reageer

otto 05-05-2021

Algemene score

8,0
Het is heel prettig winkelen bij otto , ook via internet gaat het makkelijk en goed.

Reageer

Abiha 02-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze shop is erg breed, je kan van alles kiezen en hebt veel mogelijkheden qua betaalmethodes. Verder hele leuke items! Ik kan niet wachten tot mijn pakketje er is.

Reageer

Johanna Weideman 02-05-2021

Algemene score

8,0
Zojuist mijn tweede bestelling geplaatst bij Otto. De eerste betrof een Elo fluitketel. Daarbij was een probleem, maar dat is door een aardige dame aan de telefoon snel en adequaat opgelost. Uitstekende service dus. Vandaag is de fluitketel drooggekookt dus snel een nieuwe besteld. Tegelijk met 4 Leonardo glazen. Want ik had voor mijn verjaardag van Otto een cadeaubon gekregen van 12.50. Daarmee kostten de glazen nog maar de helft. Ik ben dus erg tevreden over mijn kennismaking met Otto.

Reageer

Evelyn 01-05-2021

Algemene score

5,0
Eethoek besteld en zou binnen 3-5 dagen geleverd worden.nu 3 weken verder en nog niks ontvangen.
Klantenservice Kan mij ook.niet verder helpen .heel jammer dit

Reageer

Ruveyda 01-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super leuke koningsactie, dankjewel! Ik heb mijn favorite koffer kunnen halen voor een mooi prijs!

Reageer

Sana 01-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben erg blij van dit webste, echt heel leuk dat we kunnen in termijnen betalen. Wij zijn dankbaar voor jullie.
Ik geef 10 van 10 voor Otto :)

Reageer

Ndh 01-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fantastische webwinkel! Erg overduidelijk min punt is dat sommige schoenen niet in een bepaalde maat beschikbaar zijn, verder prima!

Reageer

S. de Feijter 30-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke omschrijving en alles makkelijk te vinden. De enige reden waarom ik een 8 geef is dat ik het erg jammer blijf vinden dat otto steeds verzendkosten rekent ook al bestel je boven de €100, vind ik echt een gemiste kans van otto, wat wehkamp kan moeten jullie ook kunnen. Ik bestel hierdoor meer bij de concurrent.

Reageer

Sonja 30-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Grote keuze en goeie prijzen ook goede bezorging. De prijzen zijn zeer gunstig

Reageer

Doortje 30-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijne online winkel:) prima artikelen en deze worden snel bij je bezorgd. Als iets niet past kun je het makkelijk retour doen. Artikelen zijn van een mooie kwaliteit. Dik tevreden:)

Reageer

Chris 30-04-2021

Algemene score

1,0
Wat een rommel bij Otto. Op 6 maart bestelling geplaatst voor vloerkleed. 14 dagen levertijd. Vele telefoontjes en beloften verder nog niets ontvangen. Zou teruggebeld worden. Niet gedaan. Het is nu 8 weken later en nog niets ontvangen. Bestel daar nooit meer iets.

Reageer

Pet 29-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een heerlijke overzichtelijke site. Werkt goed op de smartphone. Snel de tafel kunnen vinden voor de verjaardag van mij vrouw.
Met Otto ging het bestellen zeer Vlotto

Reageer

Johanny 29-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijn om bij Otto te kopen. Je betaald achteraf als je jouw bestelde artikelen hebt ontvangen en als je ze goedgekeurd hebt. Fijn dat Otto de klant in vertrouwen neemt.

Reageer

Samira 16 29-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik vind otto een fijne webshop met duurzame producten. De kleding is super! Ik ben zeer tevreden!

Reageer

Avdlaan 29-04-2021

Algemene score

1,0
Na bestelling met mogelijkheid om achteraf te kunnen betalen kreeg ik bericht van OTTO dat dit niet mogelijk was .
Maar dat wordt wel als keuze aangegeven op de site. Betaal je niet vooraf dan wordt je bestelling gelijk geannuleerd.
Dit is een klant misleiden en hem dwingen toch vooraf te betalen.
Ik heb gelijk mijn bestelling naar telefonisch contact geannuleerd.
Meerdere klachten waren bij Otto hierover al bekend maar hier wordt niks mee gedaan.

Reageer

Pauline de Gijt 28-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De website van Otto is overzichtelijk. Ook een goede prijs en kwaliteit verhouding.

Reageer

mylene 28-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
is goed in orde. het enige jammere vind in dat de levering niet altijd klopt met wat er staat. voor de rest keurig geleverd en ook de retouren prima

Reageer

Jose Spijker 28-04-2021

Algemene score

8,0
Otto heeft een goede en snelle service: mijn gegevens moest aangepast worden. Dit is vlot en correct gebeurd. Ook tijdens feestdagen -:).

Reageer

Vera De Klerck 28-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel snelle en makkelijke afhandeling. Super vriendelijk aan telefoon. Correcte afhandeling. Ondanks eerste annulatie wegens corona (kon de grens niet over vanuit België), blijft de service even top en de vriendelijkheid van personeel aan telefoon subliem. Toppertjes ! Benieuwd naar artikel zelf bij afhaling in Tilburg. Maar ben er wel gerust in ! ;-)

Reageer

Anita 27-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het is super makkelijk zoeken op Otto nl. Na jaren van afwezigheid (mijner kant) ben ik blij Otto weer te hebben gevonden. Super leuk en echt niet duur!!

Reageer

Hennie 24-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nadat ik al jaren klant ben van Otto ben ik steeds nieuwschierig wat er weer wil kopen.Iedere x weer iets nieuws en een goede klante service .Betalen zoals je wil contant of op termijn .Kleding er populier.
Vind het een Top zaak.

Reageer

Maud 24-04-2021

Algemene score

8,0
Otto is duidelijk in berichtgeving over bestellingen. Retouren zijn geen probleem. Betalen achteraf was makkelijk. Ik had meerdere maten besteld omdat ik twijfelde en rekende uiteindelijk de beste af, de rest kon kosteloos retour. Heel tevreden!

Reageer

Beata 23-04-2021

Algemene score

9,0
Prettige webshop met veel artikelen in allerlei soorten en maten. Ruilen en/of retour sturen is geen probleem. Ik word altijd goed geholpen als ik met customer service bel. Ook wel fijn de "after pay" optie.

Reageer

Mark 23-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is een gemakkelijke fijne manier om bij deze shop te winkelen. We hebben al een paar producten hier besteld, en wat niet past kunnen we terugsturen en word zeer snel door Otto afgehandeld.
Aanrader.

Reageer

Wendy 22-04-2021

Algemene score

10,0
Je kookt je groente en bakt je vlees op het plaatje. Heerlijk gegeten. Ik kon er geen genoeg van krijgen

Reageer

A Somesanu 22-04-2021

Algemene score

10,0
I give you the maximum note because i was very happy about your professionalism, everything is transparent, the client service is very good and always helpful and also the delivery is very accurate with the timing and always deliver our products in good condition especially during this period

Reageer

Johan 22-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Otto heeft voldoende keuze en de verzendkosten zijn eenmalig! Vooral in leren jassen voldoende keuze!

Reageer

de Wit 22-04-2021

Algemene score

8,0
ik mag graag winkelen via OTTO, kleding is van een goede kwaliteit en de service is top!

Reageer

Duidelijk 22-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijk en eenvoudig te bestellen. Duidelijke foto's en omschrijving.

Reageer

Rokers 22-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijk en heel vriendelijk besteld al jaren bevalt prima goed kwaliteit kleding

Reageer

Rinus Joosen 21-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al vaak bij OTTO gekocht en service is prima. Vorig jaar jas gekocht, waarvan de maat uiteindelijk niet goed was. Kreeg toen nog 2 andere maten toegestuurd om thuis te passen en kon toen de beste maat behouden en de overige 2 gratis retour sturen. Een prima service

Reageer

Ali 21-04-2021

Algemene score

10,0
Zeer goede locatie, gemakkelijk in de omgang, geweldige prijzen en andere services zijn goed

Reageer

Toon meer reviews