Otto.nl - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 3419 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Otto.nl.

Otto.nl stelt zich voor

OTTO is één van de grootste online warenhuizen in Nederland met meer dan 30 jaar ervaring. Bij OTTO heb je keuze uit een ruim assortiment met meer dan 250.000 artikelen en 500 merken op het gebied van fashion & lifestyle.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2246 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anita 20-09-2018 Via de website gekocht

Prima service. Makkelijk retourneren.

Ja, ik beveel deze shop aan Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.nl

Algemene score

8,0
Een grotere keuze in grote maten dan in de reguliere winkels.
Ook het retourneren van artikelen is prima geregeld.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

M Stapelkamp 20-09-2018 Via de website gekocht

Duidelijk en groot aanbod.

Ja, ik beveel deze shop aan Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.nl

Algemene score

9,0
Gewoon goed overzichtelijk en goede informatie bij alle artikelen. Veel betaalmogelijkheden en in alle prijsklasses is wel iets te vinden. En de kwaliteit is ook goed.

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dootje 20-09-2018 Via de website gekocht

Overzichtelijke duidelijke site! Ziet er goed uit.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ruime keuze, site winkelt erg prettig. Klantenservice doet net een beetje meer waar je om vraagt. Erg tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lydia 20-09-2018 Via de website gekocht

Super levering en service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind Otto geweldig om te bestellen overzichtelijk goede service en levering !!!! Ik bestel al lang en blijf dit zeker doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lida 20-09-2018 Via de website gekocht

Badmode

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Koop al jaren bikinie's bij otto altijd goede pasvormen en blijven ook mooi op 1na die gele bikiniedie verkleurt heel erg.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

theo marijt 20-09-2018 Via de website gekocht

Wat een gemak in keus kleur en uitvoering. Blij met de koop.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
met een drankje in de hand , heel ontspannen kunnen kiezen. Een feest om zo je keus te kunnen maken in alle rust en met ruime mogelijkheden. Klasse.

Reageer

Irma 19-09-2018 Via de website gekocht

overzichtelijk zoeken en bestellen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
zie hierboven. overzichtelijk zoeken filteren en bestellen en zelf bepalen waar t afgeleverd wordt. Zodat je niet thuis hoeft te zijn. Super

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Helene 19-09-2018 Via de website gekocht

Fijne jeans

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Leuke jeans gekocht bij Otto online damesmode; veel keuze in grote maten, betaalbaar en, heel belangrijk, goede pasvorm! De informatie bij de items is duidelijk en je kan de mode goed bekijken. Kortom, ik slaag bijna altijd heel goed bij Otto.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jootje 19-09-2018 Via de website gekocht

Geweldige actie. GEEN BTW. Dat scheelt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk zoeken op de site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook was er een btw actie en dat scheelt natuurlijk enorm. Dus daarom ik heb een mooie jas gekocht.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ria van Nugteren 19-09-2018 Via de website gekocht

Goede service en klantvriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruime keus, prima leverring, waar voor je geld, maten goed.
Veel merkkleding van lingerie tot bovenkleding.
Van goedkoop tot duurder voor iedereen is er wat te vinden.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

koper uit Valkenburg 19-09-2018 Via de website gekocht

ZEEEEER SLECHT NOOOOOOIT MEERE

Algemene score

1,0
x iets besteld, bestellingen worden gewoon niet geleverd. Als troost een cadeaubon, dus, opnieuw iets besteld....wacht al wederom weken. Nooit meer iets bij otto..........
Het enige wat je aan een bestelling overhoud is, heel veel kontakt met de klantenservice, ergernis en geen producten. Overigs facturering klopt ook niet. LET OP: ze brengen toch bezorgkosten in rekening terwijl je bedrag boven de 75 euro is.......

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Gretch 19-09-2018 Via de website gekocht

Veel keuze in grote maten mode

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een van mijn favoriete webwinkels voor grote maten, veel keuze ook in lengtematen. Verzending duurt wat langer dan bij de meeste webwinkels, maar daar hou ik rekening mee. Retouren worden snel verwerkt, daar maak ik maar weinig gebruik van, meestal hou ik alles wat ik bestel. Goede prijs/kwaliteitverhouding, vaak aanbiedingen via mail.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Lvt 19-09-2018 Via de website gekocht

Prima maar bezorging zou sneller mogen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Bestellen is zo gebeurd alleen bezorging duurt aantal dagen...dat is niet echt van deze tijd. Dus even snel voor dat feestje iets nieuws zit er hier niet in. De eerste keer koos ik voor achteraf betalen en bij behouden artikel meteen betaald maar nu bij de 2de bestelling moet het geruild voor een grotere maat en moet ik meteen betalen en heb ik geen keuze. Ik heb dit gedaan maar weerhoud me wel van een volgende bestelling want als ik alles voor moet schieten en later op mijn geld moet wachten vind ik lastig. Jammer dit. Maar er zal vast een goede redenen voor zijn.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende

Reageer

H. Doesberg 19-09-2018 Via de website gekocht

Weinig stretch in de regular stretchjeans van Wrangler

Algemene score

6,0
Omdat zij grote maten verkopen, echter wat ik nog steeds vreemd vind en dat al meer dan 40 jaar, dat in andere winkels men reclameprijs voor alle maten dezelfde prijs berekent maar Otto er vele euros per maat bovenop gooit.
Deze aankoop is een sof, Van uitgaand dat het goed is de doos reed weggegooid voordat ik de broek gepast had, anders had ik ze teruggestuurd.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Huida 19-09-2018 Via de website gekocht

geweldig service en eerlijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik Koop bij jullie winkel omdat je geweldige diensten en uitstekende producten hebt en onderscheidend bent.

Reageer

Manda 19-09-2018 Via de website gekocht

Levering laat te we sen over.

Algemene score

6,0
Ik was altijd tevreden over Otto. Maar de laatste bestellingen duurden te lang. De artikelen waren op voorraad. Waar Wehkamp en Bonprix dan twee dagen nodig hebben om uit leveren, duurde het bij de Otto drie keer 9 dagen. In deze tijd is dat veel te lang.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

Jolita Cinkiene 19-09-2018 Via de website gekocht

Leuke website

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestellingen altijd netjes verpakt.
Alleen duurt wat lang tot jou bestelling in huis is.
Soms kleur van een artikel komt niet overheen met de kleur op afbeelding

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Nathalie 18-09-2018 Via de website gekocht

Fijne webwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Makkelijke site, veel betalingsmogelijkheden, veel keuze. De service moet nog blijken want ik heb het artikel net pas besteld.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Meta 18-09-2018 Via de website gekocht

Top Actie!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
UItgebreid assortiment en een geweldige actie: 21% btw vrij. Otto al zoveel jaar lang een betrouwbaar postorderbedrijf!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Linda veenman 18-09-2018 Via de website gekocht

Snel geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super, en nog een leuke korting BTWvrij😍 Betaling achteraf , duidelijk en overzichtelijk
Kortom zeker de moeite waard

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leonie van Dort 18-09-2018 Via de website gekocht

Hoe je het ook wendt of keert, Otto is wat mij interesseert.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij Otto website vind ik altijd leuke kleding. Het is fijn dat je achteraf kunt betalen. Zo kan ik toch wat kopen ook al moet ik eigenlijk nog even wachten. Ik hou eerlijk gezegd niet zo van kleding shoppen in een winkel, dus een webshop is voor mij een prima uitvinding.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Iwona 18-09-2018 Via de website gekocht

Super Prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
het grootste pluspunt is de aankoop in termijnen. een groot assortiment van elk vindt iets. aanraden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

André Zlobinski 18-09-2018 Via de website gekocht

OTTO, altijd voordelig en enorme keus

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestellen bij OTTO is altijd weer plezier.
Geweldig eenvoudig, snel en een enorme collectie aan Appeamratuur, meubels, kleding, assesoires m en noem maar op.
Betalen kan op de meest mogelijke manieren.
Voor ieder wat wils.
Gewoonweg een top zaak in deze online tijd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fons 18-09-2018 Via de website gekocht

geweldig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
in winkel graag bij otto
goede spullen en service
Ik ben tevreden met OTTO
Ook alle spullen tot nu toe prima in prijs verhouding Top

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Ingrid 18-09-2018 Via de website gekocht

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De website van Otto is zeer gebruikersvriendelijk. Het assortiment is ruim en verandert geregeld door de seizoenen heen. Daarnaast ontvang je als vaste klant regelmatig kortingsbonnen en dat is toch leuk meegenomen!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Agnes 18-09-2018 Via de website gekocht

Veel keuze, en goede kwaliteit!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Voor iedereen genoeg keuze, en voor elk budget. Leuke actie's met extra korting. Terugsturen gaat makkelijk en word vlot verwerkt.
Ook het contact met de klantenservice is prettig en behulpzaam.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anouk 18-09-2018 Via de website gekocht

Top winkel met leuke acties

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Winkel met leuke acties! Schoenen van de nieuwe collectie met de btw actie gekocht!!! Geweldige schoenen en lopen heerlijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

GK 18-09-2018 Via de website gekocht

Prettige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn mailadres was gewijzigd, hierdoor kon ik niet direct bestellen. De klantenservice gebeld. Ik werd direct geholpen, zonder vijf minuten in de wacht te hoeven staan. Heel prettig geholpen en kon daardoor vlot bestellen! Dank, Otto!

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ikram 18-09-2018 Via de website gekocht

Bestellen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik bestel al jaren bij otto.nl. Zeer tevreden over de service en klantvriendelijkheid. Ook de klantenservice staat je graag te woord

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mirjam 18-09-2018 Via de website gekocht

Geweldige online winkel Otto

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben tevreden om de goede service en de artikelen zijn ook goed en terug sturen geen probleem
Via telefoon altijd correct helpen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Souf 17-09-2018 Via de website gekocht

Bed, tafel en bank

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een hele goede ervaring ben heel te vrede over de producten en service..

Goede webshop en vertrouwd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marian 17-09-2018 Via de website gekocht

zeer flecibel

Algemene score

8,0
grote keus aan artikelen, ook omdat ik niet direct hoef te betalen, hoef ik niet op te letten bij retourzending of ik mijn geld wel terug ontvang

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 17-09-2018 Via de website gekocht

Zeer tevreden over Otto

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb het afgelopen jaar meerdere bestellingen gedaan bij Otto en ik ben zeer tevreden, over de producten de service makkelijk ruilen, vaak kortingsacties, alles prima in orde.

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Tippie 17-09-2018 Via de website gekocht

Ruime keuze

Algemene score

8,0
Otto heeft een hele ruime keuze misschien iets te ruim. Otto zou mensen meer kunnen helpen door hen te sturen door hele outfits te laten zien of dingen te adviseren bij een artikel wat ze hebben gekozen. Voorbeeld ik zoek een groene, ik krijg deze te zien en adviseer dan de resterende outfit erbij en laat dan 2 of 3 outfits zien. Plus de keuzes kunnen beter gefilterd worden als je bijvoorbeeld tanktop intoetst krijg je allerlei tops casual sportief chique maar daar kan geen keuze in gemaakt worden dus je moet ze allemaal bekijken een keuze daarin zou beter zijn mijn inziens. Een frisse wind door de hele webwinkel zou ook een keer goed zijn. Het ziet er al jaren hetzelfde uit, zo ook de foto's. Het kan moderner en dynamischer.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

D. Geerts 17-09-2018 Via de website gekocht

top dat je termijn kan betalen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
top hoor na een avond geshopt te hebben kan ook nog in 2 termijn betalen slaap ik dadelijk helemaal goed geen stress over me aankoop
slaap ze

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marieke 17-09-2018 Via de website gekocht

Lekker snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijke site waarop ik snel kon vinden wat ik wilde kopen. Goeie keuze ook! Em fijne. Korting, wat wil je nog meer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mathilene - Almere 17-09-2018 Via de website gekocht

al jarenlang klant

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima Webwinkel. Alleen nog maar positieve ervaringen. Mijn man is ook enthousiast. Ik ben al jarenlang een tevreden klant.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lot 16-09-2018 Via de website gekocht

Goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Tot nu toe is de service voor mij erg in orde. De site is erg gebruiksvriendelijk, ook voor op de telefoon. Het product bleef ook netjes in mijn winkelmandje staan na een tijdje, wat ik erg prettig vind. Alles gaat erg snel wat ik heel fijn vind. Vandaar deze beoordeling.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Monique Beerents 16-09-2018 Via de website gekocht

Super mode en top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestelling komt zeer snel binnen, al bij bestellen weer je waarna je toe bent.
Mooie merken tegen zeer nette prijzen.
Bij retourenboek wordt het bedrag gelijk teruggestort.
Één van de beste online bedrijven, ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angelica 16-09-2018 Via de website gekocht

Prima service, mooie kortingscode! Zeer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind het tot nu toe erg prettig winkelen online, de schoenen moeten nog geleverd worden maar dat lijkt mij prima te verlopen.
Fijne kortingscode!
Die tenminste ook echt werkt!
Ik ga hier vaker shoppen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ot & zien 15-09-2018 Via de website gekocht

duidelijk en overzichtelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
snel en duidelijk alles te vinden. Goede prijsstellingen. Eventueel toegekende kortingen per email worden direct in het winkelmandje verrekend. Betalingen traject verloop soepel.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jetje 15-09-2018 Via de website gekocht

Super makkelijk online bestelling plaatsen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De shop is duidelijk qua plaatjes en uitleg vd producten. Wil je een andere kleur dan kan dat met 1 klik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jonetta 15-09-2018 Via de website gekocht

Hele goede,corecte service

Algemene score

9,0
Vind het een hele prettige manier om te zoeken. Kan net zolang bezig zijn als ik zelf wil. Word niet continu gestoord door omgeving of telefoon. Goederen worden goed en snel geleverd. Zelfs al komen ze uit Duitsland en heb je even uitstel van levering nodig ivm de verbouwing die iets uitloopt is dit geen enkel probleem dan verzet je dat gewoon een paar dagen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pakkenman 15-09-2018 Via de website gekocht

Goede service en prijs!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Online bestellen ging erg makkelijk, ook de prijsverhouding en de extra kortingen trokken me erg aan.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Retourproces

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

A 15-09-2018 Via de website gekocht

Shoppen in 21ste eeuw

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor mij is t nu winkelen in de 21ste eeuw .
Ben kritisch en irriteer me snel als een bedrijf niet haar werk goed doet of klanten benadeelt of alles gaat te langzaam etc etc.
Tis niet makkelijk om een overzichtelijke goed werkende site te vinden die bijna werkelijk alles wat je maar kan bedenken verkoopt .
Otto’s site werkt goed en is makkelijk te begrijpen . Bestellen is makkelijk . Betalen kan je op alle manieren ook achteraf betalen wat wel fijn is . Pakketjes kunnen in dichtbijzijnde winkel worden opgehaald als je geen tijd hebt om te wachten op pakketje , mocht je wel tijd hebbe word je op tijd geïnformeerd wanneer je pakketje arriveert doormiddel van sms enof een mail .
Is t toch niet je smaak , terug sturen is ook makkelijk . Ik had zelf er een hard hoofd in maar nu is t echt gewoon te doen allemaal . En ze doen hun best aan de tel om dinge op te lossen mocht er iets niet goed zijn gegaan . Heb goeie kortingen gekregen omdat ik langer moest wachten op een bestelling . Daarom neem ik ook de moeite om deze review te typen .
Voor mij was t door netjes opgelost .

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Evetambra 15-09-2018 Via de website gekocht

Veel keuze!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijn om online te kunnen winkelen bij een winkel waar veel keuze is! Snelle levering en goede service!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mevr. van Veldhoven 15-09-2018 Via de website gekocht

Kopen Bij Otto

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ben al jaren klant bij Otto, steeds weer leuke en mooie artikelen tegen betaalbare prijzen. De website is keurig overzichtelijk zodat je artikelen snel en gemakkelijk kan vinden. De kwaliteit ervan ervaar ik als heel goed, de levertijd staat bij het artikel vermeld en is altijd bij mij op tijd geleverd. Altijd feest om weer iets uit te mogen pakken wat ik bij Otto besteld hebt. Ben dik tevreden !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willie Brouwer 15-09-2018 Via de website gekocht

Goede service, vlug geholpen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijne manier van winkelen voor betaalbare prijzen. Voldoende keus. Zeer tevreden. Wegens persoonlijke omstandigheden is deze manier van winkelen erg handig. Alles op je gemak bekijken, en aanpassen. Eventueel ook handig retourneren, zonder gezeur.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Eijk 15-09-2018 Via de website gekocht

Tevreden

Algemene score

10,0
Ben zeer tevreden ! Ik bestel met regelmaat bij Otto ..klantvriendelijk , snelle levering en een prima service !

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

H brusse 15-09-2018 Via de website gekocht

Beste webwinkel van nederland

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De producten liegen er niet om want de dameskleding die ik hier al veel hebt besteld is altijd van zeer goede kwaliteit en zo in huis.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews