Otto.nl
OTTO is één van de grootste online warenhuizen in Nederland met meer dan 30 jaar ervaring. Bij OTTO heb je keuze uit een ruim assortiment met meer dan 250.000 artikelen en 500 merken op het gebied van fashion & lifestyle.
Deze score is gebaseerd op 146 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Otto.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Fijne online winkel om te shoppen. Gemakkelijk en duidelijke site. Snelle afhandeling van je bestelling en levering. Genot om hier te winkelen.
Otto is een prettige webwinkel. Betaalbare prijzen en voldoende keuze. Een echte aanrader!
Na twee eerdere bestellingen die ik had geplaatst en van tevoren betaald. Werd mijn account zonder opgaaf van redenen geblokkeerd en schijnbaar volgens een dame van de chat doorgegeven aan een voor mij onbekend incassobureau. Bestellen kan ik dus niet meer en de hulpverlening is abominabel slecht. Het bekende van het kastje naar de muur principe.
Fijne winkel met mooie producten. Kleding klopt goed qua maat maar mocht het onverhoopt niet passen dan kan je makkelijk retourneren. Ook bij problemen en/of klachten wordt je vlot en naar tevredenheid geholpen.
Ruim assortiment en kwalitatief goed. levering zou indien mogelijk iets sneller mogen, omdat je het bij andere webshops het de volgende dag in huis hebt . Mogelijkheid om het na ontvangst te moeten betalen vind ik prima.
Overzichtelijke site.. veel keus, goeie kwaliteit en snelle levering.. kortom kan het iedereen aanraden hier te bestellen ..
Was vroeger al klant van Otto. Nu ben ik senior en de keuze is reuze.
Voor mij wat moeilijk wat terug te sturen. Rolstoelster.
Misschien doet u klanten in dergelijke omstandigheden een groot plezier om het op te laten halen. Voor mi) mag dat tegen betaling. Ben afhankelijk van anderen.
Mooie collectie. Goede informatie.
6 dagen geleden bestelling gedaan,tot op heden nog niets ontvangen!
Na 4 dagen werd het pas bij post.nl aangeboden en tja post.nl is niet altijd de snelste.
Volgende keer toch maar gewoon weer naar de winkel!
Zeer gevarieerd aanbod en in verschillende prijsklassen koop ik mijn kleding.
Otto heeft een groot aanbod in ieder segment. In termijnen betalen is ideaal
Altijd alles van top kwaliteit. Als je er niet uit komt en je belt staan de medewerkers gelijk voor je klaar. Het gratis retour sturen is ideaal. Je wordt goed op de hoogte gehouden per e=mail over je bestelling. Ik beveel iedereen ook zeker aan om bij Otto te bestellen.
Snelle levering bij beschadiging van artikel snelle ophaaldienst en omruiling.
IkKon nergens mijn maat vinden maar hier wel .
Bedankt. Ik ga vast nogmaals jullie aanbiedingen bekijken.
Otto heeft leuke artikelen, nog nooit geen problemen gehad met leveren.
Leuk dat er nu ook steeds meer merkkleding te koop is.
Ook grote maten goede sortering,top!
Leuke Winkel niet duur en makkelijk dat je eerst mag passen en dan pas hoeft te betalen.
en als het niet goed is kan je het Retour sturen zonder te veel gedoe.en e gaat met de mode mee dat is ook fijn vaak voor vrouwen met een maatje meer is het lastig om dit soort winkels te vinden
Makkelijk overzicht, snelle manier van bestellen, transparante informatie. Klantvriendelijk, dus!
Er is een ruime keuze aan artikelen, waarvan je sommige niet in andere shops kunt vinden, zoals de leren jassen bv. Er is een snelle levering, je kunt achteraf betalen en de site is heel gebruiksvriendelijk. En regelmatig zijn er kortingscodes, wat ook echt heel fijn is.
Bij OTTO heb je veel keuze en altijd een snelle levering!
De klantenservice is ook goed, je wordt snel en effectief geholpen!
De Man's world poloshirts zijn prettig om te dragen, zitten niet strak en ventileren de lichaamstemperatuur bovendien makkelijk te wassen
Otto is een erg laagdrempelige webwinkel.
Bestellen en retourneren gaat erg makkelijk.
Goede service en bereikbaar wanneer je een vraag hebt.
Kortom👍🏾
Uitstekende kwaliteit van producten, vriendelijke en behulpzame klantenservice, vlotte levering, en betaling na ontvangst vinden wij prettig en netjes.
Het online winkelen gaat irritant traag. Is niet te doen. We willen wel meer bestellen, maar gaan dat toch maar doen via een catalogus.
Ik koop al jaren bij Otto en heb nog nooit enig probleem gehad. Goede kwaliteit spullen en een vriendelijke klantenservice.
Binnen 5 minuten gericht Fischer pantoffels gekocht. Snel en duidelijk, hoe fijn is dat!
Goeie shop, bij een beschadiging aan de geleverde bank gelijk gebeld en deden niet moeilijk en kreeg zo weer een andere, erg netjes. Ik ben tevreden