Otto.nl

OTTO is één van de grootste online warenhuizen in Nederland met meer dan 30 jaar ervaring. Bij OTTO heb je keuze uit een ruim assortiment met meer dan 250.000 artikelen en 500 merken op het gebied van fashion & lifestyle.

Deze score is gebaseerd op 146 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Otto.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Jessica11-01-2020
Fijne winkel om online te shoppen snelle levering en vriendelijke klantenservice
Sandy10-01-2020
Te lang wachttijden Ik heb op zaterdag bestelling gemaakt En betald. Vandaag het is vrijdag en die pakketje is nog niet bij berzorger ! Dat is vervelend ! Hoe lang moet ik nog wachten ? Nooit meer .. Ik raad het niet aan
Nel10-01-2020
ik ben heel tevreden met OTTO,Goede kwaliteit,ik hebt best al veel besteld bij Otto en ik was dik tevreden met alles.....

Cynthia09-01-2020
Ik vond Otto altijd wat eenvoudig qua collecties maar tegenwoordig kijk ik heel vaak op deze site omdat er echt verrassend leuke producten te vinden zijn tegen goede prijzen!
Dylan09-01-2020
Je vind alles snel en alles is meestal op voorraad. Ik vind dat otto zeker groot moet worden omdat ze het verdienen
Harvangel08-01-2020
Zelden zo een slechte koop ervaring meegemaakt. Wat een vreselijke zaak! Op 02 januari voor bijna 1000,- euro spullen besteld, tot op de dag van vandaag, 08 januari, nog geen enkel uitzicht op de levering. Een vreselijke betaal procedure; mocht ook met betaling achteraf maar dan blijkt het bedrag te hoog en kom in een gruwelijk vertragende procedure terecht. De klantenservice denkt geen meter met je mee, kan niks, mag niks, zeker niet opschalen en doorverbinden naar iemand die wel iets mag. De eerste en kaatste keer dat ik ook maar iets bij Otto koop en kan het een ieder alleen maar afraden.
Ria08-01-2020
Heel makkelijk om wat te bestellen En de klantenservice is heel behulpzaam Alles is geheel naar wens gegaan Zeker aanrader voor iedereen
Jootje08-01-2020
Ik ben erg blij met Otto. De bestelling is zo geplaatst en je kunt het lekker thuis laten bezorgen of als je werkt (zoals ik) gewoon ophalen bij een ophaalpunt in de buurt. Dat gaat best snel. Bovendien hoef ik nooit wat terug te sturen omdat de maten goed zijn. Ga zo door zou ik zeggen!
Bianca BMC07-01-2020
De online shop van Otto is duidelijk en overzichtelijk. Dankzij de reviews / beoordeling van klanten weet je van te voren hoe een product (be)valt. De leveringstijden zijn helemaal ideaal voor als je last minute toch nog iets nodig hebt voor dat ene feest. De vrijheid om een artikel te retourneren zonder bijkomende kosten, achteraf te kunnen betalen op het moment dat je zeker weet dat je product (en) helemaal perfect is zijn zeker plus punten van Otto
Hilana07-01-2020
Altijd blij! Dat is de reden dat ik geniet van jullie producten en telkens terug kom voor nieuwe kijk van collectie!
Brechtje06-01-2020
Makkelijk te gebruiken website. Produceren worden duidelijk omschreven en er staan duidelijke foto's bij. Verschillende lever- en betaalopties, zeer klantvriendelijk.
andre06-01-2020
otto is gewoon geweldig en goed en geef iedereen een kans om iets te kopen en te krijgen zelf de service is heel goed ......
Hanneke02-01-2020
geweldig,gemakkelijk als je geen vervoer heb,goed overzicht en leuk geprijsd
Kees van Wiefferen02-01-2020
Overzichtelijk en ruime keuze,snelle levering en diverse betalingsmogelijkheden kortom helemaal top,ben een tevreden mens.
Mieke02-01-2020
Heldere indeling. Zou fijn zijn als je meer kunt filteren. Voorbeeld: ik wil lakens van flanel, dan moet ik alles apart aanklikken om te zien welk materiaal het is. Niet handig. Ook bij truien bijvoorbeeld, veel mensen zijn allergisch voor wol , dat wil je uit kunnen sluiten. Levering meestal binnen de aangegeven tijd. Tevreden klant.🙂
WHJ Wittens31-12-2019
Ik vind Otto, een overzichtelijke en duidelijke onlineshop. Goede klantenservice. Toppie leveringsvoorwaarden. Prijs-kwaliteit is goed. Ook geschikt voor mensen met een kleine beurs.
Marian31-12-2019
Ruime keus, uitgebreid assortiment, goede prijzen, goede kwaliteit. Ik heb goede ervaringen met eerdere bestellingen. Geleverd zoals gezegd, keurig verpakt. Duidelijke website en duidelijk retourbeleid.
Knelia30-12-2019
Al jarenlang winkel ik bij Otto naar volle tevredenheid. De afhandeling van bestellingen is tot nu toe altijd correct verlopen. Nooit problemen gehad met betalingen, de rekening klopte gewoon. Otto is een zaak, waar ik vertrouwen in heb en blijf houden.
Rudy Jansma29-12-2019
Een feestje om via de site van Otto 2 wastafelkastjes uit te zoeken en daarna vlot en probleemloos te bestellen. Of, zoals wij in Friesland zeggen; Bjusterbaerlik goed!
Joost28-12-2019
Eerst koop voor mij in deze Otto Webshop. Alles is duidelijk omschreven met de juiste informatie. Ik ben zeer tevreden over deze koop.
Janvanderhorst28-12-2019
Al jaren ben ik een te vrede klant van Otto. Het winkelen gaat zeer makkelijk en alles is goed duidelijk. Ook gaat Otto altijd met zn tijd mee en heeft kwalitatief goede artikelen. Ik zal zeker de komende jaren nog klant blijven
Belinda28-12-2019
Overzichtelijke site, overzichtelijk betalen, ook de mogelijkheid tot achteraf betalen. Goede keuze in merken, faire prijs-kwaliteitsverhoudingen. Service van leveren is perfect. Opbouwende puntjes: de lay out van de site oogt ietwat goedkoop, geeft feitelijk een verkeerd beeld (meer een witgoed site). Opvallend te noemen is dat er standaard verzendkosten zijn.
M.mahmoud27-12-2019
Ik vind het leuk want ik heb veel producten In hem gevonden. Flexibel in behandeling en makkelijk .
Bruines27-12-2019
De site is goed overzichtelijk en heel gebruiksvriendelijk door de filter. Bestellen gaat snel en het is duidelijk wanneer er bezorgd kan worden.
F.l. Wagenborg27-12-2019
Fijne shop om te winkelen. Erg gebuiksvriendelijk. Veel keus en snelle verzending.