Otto.nl
OTTO is één van de grootste online warenhuizen in Nederland met meer dan 30 jaar ervaring. Bij OTTO heb je keuze uit een ruim assortiment met meer dan 250.000 artikelen en 500 merken op het gebied van fashion & lifestyle.
Deze score is gebaseerd op 146 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Otto.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Het gemak waar je mee kunnen shoppen is prima. Loopt lekker en geen gekke ongewone dingen.
Ik heb een lange blazerjas besteld,hij was precies zoals op de foto, de maat klopte en de bestelling werd op de afgesproken dag bezorgd.
Lekker gemakkelijk bestellen. Snel in huis, geen gedoe. Als het product niet bevalt gewoon terug sturen zonder probleem. En de prijs kwaliteit verhouding is ook prima!
Beter ga jij niet vinden dan OTTO een eerlijke en betrouwbare winkel vol prachtige artikelen en een TOP garantie.
Ontzettend veel keus, leuke producten, snelle. Levering en uiteraard een zeer goede prijs!
Geweldige meubels, voor een geweldige prijs! Een echte aanrader. Met een zeer duidelijke beschrijving van de afmetingen e.d.
Ik wil graag het aankoopbedrag in 1 keer betalen, bij afrekenen wordt het bedrag automatisch gesplitst en kom ik er niet onderuit om in eerste instantie slechts de helft te betalen. Meermaals getracht het volledige bedrag af te rekenen. Er zal wel een financieel beleid achter zitten! Erg vervelend en agressief.
Otto: Betrouwbare shop met kwalitatief goede spullen en goede prijzen!
Fijne duidelijke website met goede zoekfuncties.
Zeer snelle levering van bestelling.
Super. net weer een bestelling gedaan koop er al heel lang en bevald prima. Menselijke mensen meelevend en meedenkend. Topkleding
De winkel is overzichtelijk. Er is keuze uit vele catagorië, vooral bij de dames.
Duidelijke site. Ruime keuze.
Tip zou zijn om een track en trace zodat je je bestelling kunt volgen. Of via sms dat je weet wanneer er bezorgd wordt.
Ik kon mijn bestelling gemakkelijk plaatsen en alles zag er ook duidelijk uit op de website.
Kan niet wachten op mijn bestelling! Yeeeey lol.
Altijd o.k
Mooie collectie
Heel toegankelijk
Koop hier graag van kledingennachtgoe
Ik vindt het erg overzichtelijk en een hele fijne webshop. Goede service dmv achteraf betalen en gratis retour service
Super leuke winkel.
Snel en alles goed geregeld.
Mooie banken. 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘
Prettige site met mooie spullen voor een goede prijs en geen extra bezorgkosten boven de 75 euro.
Goede service, de artikelen zijn altijd goed verpakt en worden volgens de afgesproken voorwaarden en afspraken geleverd. Top Top
je vind bijna alles
erg uitgebreid
goede service vriendelijk altijd ook via messenger
Ik vind het leuk om otto in te kopen, vooral omdat ze de betalingen per maand vergemakkelijken. En de producten zijn van goede kwaliteit. En de online aanwezigheid is geweldig. Dank aan iedereen
Wij waren op zoek naar een retro koelkast, en via Google konden we direct zien dat er bij Otto sales aanwezig waren. Hierdoor waren we meteen bij de juiste site, en konden vervolgens op zoek naar onze koelkast. Ook het vergelijken van de verschillende kleuren was zeer overzichtelijk.
Alles toppp... ik heb geen aanmerkingen ... vind t een geweldige winkel ...wat je besteld is duidelijk met de reviews ...
Ik bestel heel vaak spulletjes bij otto. Ben tevreden over de snelheid van bezorging. Vriendelijke mensen bij de klantenservice. Die graag je willen helpen.
Otto was recommended to me by a colleague of mine. I started searching on the web and easily found what I was looking for. It took me 2-3min to place my order. Very easy to follow the steps and to place your order. Great place to shop.
Makkelijk om te bestellen en mooie kwaliteit en veel keuze voor jong en oud !
Overzichtelijk en alle merken omtrent kleding is hierop te vinden.
Klantvriendelijk.Snelle service.