Otto.nl
OTTO is één van de grootste online warenhuizen in Nederland met meer dan 30 jaar ervaring. Bij OTTO heb je keuze uit een ruim assortiment met meer dan 250.000 artikelen en 500 merken op het gebied van fashion & lifestyle.
Deze score is gebaseerd op 146 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Otto.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Zeer ontevreden. Meer dan 1,5 maand wachten voor een kast. Uiteindelijk twee keer een beschadigde kast ontvangen. We hebben heel veel tijd kwijt om te wachten en telefoneren enz.
Ze compenseren onze tijd niet.
Alles is makkelijk te vinden en bestellingen zijn makkelijk te plaatsen.
Ook leuke aanbiedingen.
Goeie en betrouwbare winkel met een goed werkende website. Altijd een vlotte service en levering.
Grote keuze en vriendelijke bediening van de website met veel informatie en een goede duidelijke indeling dus geen last van zoeken naar iets want alles is duidelijk en overzichtelijk te vinden
De web shop is klantvriendelijk en snel. Werkt goed met zoektermen. Zeer groot aanbod.
Deze webshop is overzichtelijk en heeft een ruim assortiment.
Ze hebben niet alleen kleding, maar ook ontzettend veel andere producten.
Ik heb bij Otto kunnen vinden, wat ik bij geen enkele andere shop heb gevonden. Precies dát wat ik zocht.
Overzichtelijke en goed werkende website, sportieve- en merk kleding voor heren, betaalbare prijs, diversiteit.
Het is makkelijk bestellen bij Otto. Fijn om artikelen aan je favorietenlijst toe te kunnen voegen.
Makkelijk betaalproces, makkelijk om te kunnen kiezen op welke manier je wilt betalen.
Fijne regeling met eventueel ruilen of retour.
Een hele prettig en eenvoudige manier van aanmelden, inloggen en bestellen. Heldere productinformatie.
Goede service en snelle levering!
Ook verrassend is de verjaardagscadeau daar hebben we nu dankbaar gebruik van gemaakt.
Bedankt Otto!
Vind het belachelijk , krijg je 10,00 euro korting
Voer je de code in klopt ie niet
Bel je krijg je rare reactie
Niet echt leuk
Bestel kleding voor m'n dochter, aangezien ze niet in de gelegenheid is om te shoppen
Wat de site betreft is het erg fijn dat je de filters kan instellen, alleen is het niet helemaal mobielvriendelijk (beetje traag).
Kwaliteit is goed.
Betaling: goed geregeld.
Service: netjes op de hoogte wordt gehouden wanneer het pakje onderweg is.
Overzichtelijke website.
Er practisch dat ik vanwege mijn werktijden mijn bestelling bij een post nl ophaalpunt kan ophalen.
Ook de mogelijkheid ook m achteraf te betalen vind ik handig.
Ik bestel al jaren bij Otto omdat het net iets anders is als in mijn woonplaats, de stoffen zijn mooi, het blijft mooi na het wassen en de style is different.
Ook de woontrends zijn fantastich en dan hebben we het nog niet over het betalen in termijnen want dat kan namelijk bij Otto.
De otto site is duidelijk en goed leesbaar. De overgang van bladzijde naar bladzijde gaat lekker vlug.
diverse items with nice photos and variety of payment options. fast delivery.
Zeer tevreden,goede prijzen,dameskleding altijd mooie stoffen,heb nog nooit iets terug gestuurd.
Otto is echt mijn vaste winkel geworden.
Mooie spullen keurig verpakt en geleverd, erg tevreden
Ik kan het een ieder aanbevelen
Deze keer heb ik een paar artikelen bij Otto besteld omdat ik de omschrijving zeer uitgebreid vind, de foto's heel duidelijk en in overvloed om het product aan alle kanten te kunnen bekijken en de prijzen van de producten zijn heel redelijk.
De shop van Otto is uitgebreid, divers, en duidelijk. Je kan aan de foto's duidelijk het artikel bekijken. Service is perfect en bezorging gaat makkelijk en keurig wordt het geleverd aan de hand van tijden.
Al meerdere malen iets besteld. Goede kwaliteit/prijs verhouding. Met regelmaat leuke kortingen. Kortom aanbevolen.
Top vanuit je bed shoppen site is heel gebruiks vriendelijk producten van goede kwaliteit snelle levering niets om op aan te merken! Ben al jaaaaren lid van de Otto raad het iedereen aan.
Heel makkelijk te bestellen, zodra je een account hebt. Daarbij wijzigingen zijn zo verwerkt. Top service!
de service is uitstekend, leuke kleding, de prijzen zijn oke, en goede aanbiedingen zoals kortingen, otto is een aanrader!!!