Otto.nl

OTTO is één van de grootste online warenhuizen in Nederland met meer dan 30 jaar ervaring. Bij OTTO heb je keuze uit een ruim assortiment met meer dan 250.000 artikelen en 500 merken op het gebied van fashion & lifestyle.

Deze score is gebaseerd op 146 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Otto.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

IB05-03-2019
Prima te spreken over de shop! Ik heb een dames jeans besteld die past als een bus. Dit komt bij mij niet zo snel voor omdat ik niet zo'n hele makkelijke maat heb. Eerst zelf goed opgemeten. Ik ben erg blij met de broek en heb gelijk 2 andere kleuren besteld. Perfecte service ook per mail. Kortom een aanrader!
Ina Soering05-03-2019
Duidelijke site met leuke merken en als het niet naar je zin is, geen moeilijkheden om het te retourneren.
Ahmad Sahlabji04-03-2019
Was alles heel erg en makkelijk Dat vind ik wel. ik adviseer alle mensen om bij Otto te winkelen

T. Fokker04-03-2019
Ik kon geen paarse pumps vinden! Maar een mede-zangeres/ vriendin adviseerde mij en ....ik kwam in no-time bij de webwinkel van Otto en... daar vond ik ze heel snel. En zoo mooi. De recensies die ik las waren heel goed, dus ik ben benieuwd.
Divradivra04-03-2019
Prima shop. Duidelijk en makkelijk te bestellen. 1 verbeterpunt: betalen via creditcard of Paypal zou een mooie toevoeging zijn.
Lydia Einhaus04-03-2019
Ik bestel al jaren bij Otto,goede service maten komen overeen . Kwaliteit is prima.
Ella Bax04-03-2019
Prima shop met een brede en mooie collectie, bestelprocedure is eenvoudig en verloopt soepel.
Klara04-03-2019
Ik vind Otto een goede en mooie online winkel met heel veel keuze in hun assortiment en van een erg goede kwaliteit. Uiteindelijk iedereen vindt wel iets voor zichzelf .Ik vind de klantenservice ook erg fijn en erg vriendelijk.Naast dat is het erg fijn dat ze een mogelijkheid hebben om achteraf te betalen . Ik heb meerdere malen besteld bij Otto en altijd was ik erg tevreden .Voor mij een dikke 10 ! Ga zo door Otto!
Dien04-03-2019
Veel keus, duidelijke omschrijving en goede service. Echt een ruim assortiment.
JJ04-03-2019
Otto heeft een ruim aanbod aan artikelen met een goede prijs kwaliteit verhouding. Ze hebben een snelle service en duidelijke retourvoorwaarden. Betrouwbare partij om iets online te bestellen!
Pachie04-03-2019
2.0
2.0
Otto gekozen voor artikel met beste kwaliteit/prijs verhouding. Levertijd is drama. Bij artikel staat 5 á 6 dagen besteld 22maart , tot op heden zit het niet eens in het bestelprogramma. Contact klantenservice, practisch onmogelijk. “ momenteel is het erg druk”, hoor je op bijna elk tijdstip, “ bel op een later tijdstip terug. Als ik met het chatprogramma contact krijg, wordt ik uiteindelijk Post.NL overgenomen die zegt het track en trace nummer dat Otto heeft opgegeven niet te herkennen. Wat moet je met zo’n website winkel?
goed04-03-2019
goede service netjes geholpen leuke website eerlijke prijzen leuke sale goede kwaliteit
Mike04-03-2019
De shop is heel erg gemakkelijk en overzichtelijk ben blij dat je in termijnen kan betalen zodat ik tog van alles kan vernieuwen en mijn huisje weer wat netter kan maken zonder dat het me in 1 x teveel geld kost super blij met de service en de spullen die ze verkopen een dikke aanrader
COCO1904-03-2019
De site is overzichtelijk en ze zijn heel klantvriendelijk je krijgt snel antwoord op je vraag.
Niki03-03-2019
Genoeg keuze in leuke vlotte kleding! Heb alleen maar positieve ervaringen met Otto!
gerrit03-03-2019
In de Otto shop vind je het product van keuze zeer snel,geen omslachtig gedoe en snelle afhandeling,ook de prijzen bij Otto zijn scherp dus verder kijken hoeft echt niet. Voor mij een top winkel
Pim03-03-2019
Zeer goede, uitgebreide en complete product omschrijving. Voldoende foto’s en duidelijk.
Edith03-03-2019
Goede duidelijke website. Super blij met mijn vloer kleden. Zien er prachtig uit.
J.Eilander03-03-2019
Ik ben altijd tevreden over Otto. Jullie hebben net iets anders dan n ander postorderbedrijf. Het achteraf betalen vindt ik ook heel fijn!
Geen naam03-03-2019
Een van mijn favoriete webshops, zeer klantvriendelijk en mooie mode en meubels. Ik heb het maar een 8 gegeven omdat er geen mogelijkheid is om binnen 14 dagen achteraf te betalen en omdat de foto's niet in z'n geheel groter kunnen worden gemaakt maar alleen gedeeltelijk. Daarnaast moet men verzendkosten betalen. Ik probeerde dit te compenseren met het gebruikmaken van het €5 korting ivm het aanmelden voor het nieuwsbrief, maar als ik op 'nu inwisselen' in mijn mail klik, wordt er geen korting meegerekend :-( Ik raad de website wel aan.
Marleen03-03-2019
Prettige site met duidelijke product omschrijving. Ook het doorklikken bij bestellen ging vlot. Helaas konden niet alle opties van afleveren geboden worden. Nu dus afwachten hoe de levering gaat en welke afspraak ik kan maken.
April02-03-2019
Overzichtelijke en duidelijke site. En bijzonder veel keus in alle soorten kleding en kleuren. Nergens zo veel keuze gezien.
Ronald02-03-2019
de webshop is heel gebruiksvriendelijk en de ziekfunctie is makelijk. mooie site
Lydia van Dijk-Arends02-03-2019
Otto is een fijne online winkel met betaalbaren prijzen en leuke aanbiedingen.
Stepan M.02-03-2019
Geweldig winkel. Voordelige prijzen. Alles word snel geleverd. Echte aanrader.