Otto.nl

OTTO is één van de grootste online warenhuizen in Nederland met meer dan 30 jaar ervaring. Bij OTTO heb je keuze uit een ruim assortiment met meer dan 250.000 artikelen en 500 merken op het gebied van fashion & lifestyle.

Deze score is gebaseerd op 146 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Otto.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Ria25-04-2019
Wat een makkelijke site en wat een grote collectie ik heb bijna geen keuze kunnen maken. Het is prettig winkelen zo en makkelijk te bestellen en gelukkig is alle op voorraad wat ik heel fijn vindt.
Essie25-04-2019
Erg leuke en makkelijke online winkel, snelle levering en goede services. Heb je snel iets nodig bij Otto hebben ze bijna alles.
Martijn25-04-2019
Erg fijne website, netjes en gestructureerd. De fotos zijn erg leuk en duidelijk beschreven.

An Duyts25-04-2019
ik Vind het een fijne shop, de afbeeldingen zijn erg duidelijk, je hebt ruime keus , voor de eerste keer geshopt 👍😉😂
Tatjana25-04-2019
Ik heb dit gekozen omdat het een ruime aanbod geeft en tevens dat het mogelijk geeft om in termijnen te betalen .
Marga Breedvelt25-04-2019
Kleding die net zo mooi op het internet staat en als je het thuis krijgt ben je tevreden mens.
M.Haikens25-04-2019
Hele vlotte levering en goede kwaliteit.Goede webside en ook duidelijke beschrijvingen erbij.
Lyda Akkermans25-04-2019
Van deze polo’s word je blij en zeer zeker in meerdere kleuren aan te schaffen.
Hannie Smulders25-04-2019
Brede sortering,goede aanbiedingen! De rest moet ik nog meemaken,maar Otto bestaat al zo lang dat ik hier de volste vertrouwen in heb.
Tonny25-04-2019
Prima site en assortiment. Niet duur. Wat de service is bij problemen weet ik nog niet, tot nu toe niet nodig gehad.
Manon25-04-2019
Snelle levering en een goede service ... en dat vind ik heel belangrijk !!!!
Karin25-04-2019
Groot aanbod en mooie acties met kortingcode. Mooie Macjeans. Zit perfect, normaal maat 40, maat 38 besteld
Elly25-04-2019
Duidelijke informatie, netjes aan de telefoon geholpen voor uitleg. Duidelijke omschrijving van het artikel.
Florina25-04-2019
Fijne shop... Prima service.. Prima stofzuiger... Ben er blij mee... Heb nu een strijkijzer besteld...
Ellen25-04-2019
Mooie dames mode. Twee punten waar ik niet blij van word. 1 de verzendkosten 2 de prijzen van de maten verschillen teveel per artikel. Jammer !!
Miranda25-04-2019
Aangezien ik zelf met vervoer zit vind ik t super fijn dat t bezorgt word, zonder lange wachttijden.
A.Louwers25-04-2019
Otto is een klantvriendelijke en overzichtelijke site waar je heerlijk uren kunt shoppen. De service is uitstekend !
Nicole25-04-2019
Ik vind het jammer dat je verzendkosten betaald bij hogere bedragen. De meeste webshops verzenden namelijk gratis.
Ilse24-04-2019
Top website. Vaak kleding besteld die elders veel duurder was of niet meer te bestellen.
Kris24-04-2019
Ik heb meerdere keren gebruik gemaakt van de webshop en Otto komt alle beloften na! Ik blijf dan ook graag terug komen om te shoppen!!
Miriam boeijen24-04-2019
Ik vindt de service van Otto perfect alles is goed geregeld ook met retourneren
Patricia24-04-2019
Ik vind het hele fijne shop, altijd zit je maat erbij. Alles is goed terug te vinden en op een logische plek. Het artikel is in werkelijkheid net zo mooi als op het plaatje, heb tot nu toe nooit het idee gehad dat het artikel niet van goede materiaal was. Ik raad deze shop iedereen aan “what you see what you get”
Jeldau24-04-2019
Ruime beschrijving van artikelen, en mooie fotos die een goed beeld geven van de artikelen. Verscheidenheid van betaal mogelijkheden. Snelle betrouwbare service
Henriet24-04-2019
Voor badkleding ga ik sowieso altijd naar Otto. Ruime keuze, vlot in huis en ik slaag er altijd! Kwalitatief zit je ook goed en dat vind ik best belangrijk! Daarbij het voordeel dat je even rustig thuis kunt passen, maakt dat mijn badkleding al jaren bij Otto wordt gekocht met veel plezier!
Anton24-04-2019
Heel veel keus en heel veel aanbod, hiernaast heeft Otto mooie aanbiedingen! Verder loopt alles bij Otto gesmeerd!