Otto.nl
OTTO is één van de grootste online warenhuizen in Nederland met meer dan 30 jaar ervaring. Bij OTTO heb je keuze uit een ruim assortiment met meer dan 250.000 artikelen en 500 merken op het gebied van fashion & lifestyle.
Deze score is gebaseerd op 146 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Otto.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Altijd goede service en met de betaling super geregeld heel erg blij met Otto. En de artikelen wat prijs betreft goed en erg leuk.
Kwalitatieve producten. Gebruiksvriendelijke webshop. Geweldige service. Goede leveringsprogramma en service wat ook gratis is. Scoort makkelijk 10 van 10.
Otto is een top website!!
Duidelijk informatie!
Klant vriendelijk.
Echt een aanrader!
Ik zal zeker vaker bestellen bij otto..
Bedankt otto:)
Makkelijk zoeken, zocht vlotte zwarte schoenen voor mijn werk. Dan ook nog kortingscode “koning”. Word je toch blij van! Kan die korting goed gebruiken ;)! Ga zo door Otto!
50 winkels gehad, 20 euro aan parkeergeld kwijt, en een tank benzine. 5 min. op de site van Otto gekeken en heel veel keus in zilveren pumps, gelijk de schoenen gevonden die ik zocht!
Duidelijk en goede service. Goede kwaliteit en een prettige website om op te kijken.
Leuke , vlotte kleding .snelle levering en makkelijk te retourneren . En in termijnen kunnen betalen vind ik belangrijk.
Otto heeft een zéér gebruiksvriendelijke webshop, met een groot assortiment. Zó groot dat het zelfs nog lastig wordt om te kiezen. Toch slaag ik altijd, en mijn bestellingen ontvang ik altijd tot volle tevredenheid! Ik bestel al jaren bij Otto en nog nooit is er iets verkeerd gegaan! Ik ben een gelukkige klant: nog elke dag draag ik de kleding van Otto met veel plezier, zelfs na meerdere keren wassen ziet het er allemaal nog perfekt uit! Dat laat zien dat je bij Otto kwaliteit koopt!
Hele fijne website, en spullen van jullie zijn van goede kwaliteit. Ben zeer tevreden een dikke 10
Otto is een verrijking als het gaat om online shoppen, je kan met rust je mooie sport kleding tot aan parfum of inrichting voor je huis. Het mooie aan online shoppen bij Otto, als je het goed ik de gaten houd is er altijd een prijsverlaging en mocht je niet tevreden zijn met je aankoop kan deze retouren makkelijker kan het het niet!
Overzichtelijk, lekker winkelen, snelle levering. Otto top bedrijf. Altijd goed, mooie producten.
Duidelijk en overzichtelijk makkelijk te bestellen ook snel wat betreft afrekenen .
Duidelijke en zeer overzichtelijke website.
Na een bestelling volgt een vlotte toezending.
In het verleden heb ik 1x iets teruggestuurd omdat de maat niet goed bleek te zijn, de afhandeling van de retourzending bleek ook correct en vlot te verlopen
Duidelijke shop, snelle levering, bij ontbreken van een maat van een artikel krijg je netjes een mail indien weer voorradig, geen extra kosten bij betalen achteraf via acceptgiro.maakt het webwinkelen prettig
Maar wat het belangrijkste is :
Goede kwaliteit voor een betaalbare prijs !
Samengevat :
Prettig winkelen bij OTTO !
Otto is voor mij de modernste webshop in modetrends voor dames. Een groot voordeel dat er ook mode is voor de dames met een "maatje meer". Dit is voor mij de reden dat ik vaste klant ben bij de Otto. Naast de klantvriendelijke service en snelle levering dus de modebewuste maatjes meer !!
Goede productomschrijvingen, ruim assortiment, en gewoon een betrouwbare webwinkel.
Een zeer fijne webshop! Mooie collectie, scherpe prijzen en snelle service.
Geweldige winkel met goede service!!
Mooiekleding en leuk dat ze ook grotere maten hebben😃
Tot nu toe uitstekende ervaring met bestellen bij Otto. Ook bij oroblemen worden die snel en plezierig opgelost.
Goede webwinkel, snelle levering en service. Veel keus! En fijn dat je achteraf kunt betalen.
Vaste klant, al jaren nooit geen problemen gehad.
Wel lastig veel de zelfde kleding niet wekelijks wat nieuws ben geen klant voor verschillende merken !
Lang wachten voor het aankomt?
Duidelijke en eerlijke modewebwinkel. De maten kloppen zoals beschreven. Zeer prettig om iets te kopen.
Overzichtelijk, goedkoop en aantrekkelijk. Voor klanten gemakkelijk shoppen.
Zoeken en bestellen via Otto was makkelijk, maar voor een eenmalige bestelling zou het nog makkelijker zijn als je geen account hoeft aan te maken. Al met al verliep alles verder soepel.
Top levering, goede service niks mis mee, online bestellen is ook overzichtelijk