EP.nl - Reviews & Ervaringen

8,9 Lees 4086 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over EP.nl.

EP.nl stelt zich voor

EP: biedt met 100 winkels in Nederland deskundig advies en persoonlijke service voor de beste consumentenelektronicamerken. Bij ons kiest u voor zekerheid en vertrouwen. Bestellen doet u gemakkelijk en veilig in onze webshop. Bezorgen en installeren doen wij graag zoals u dat wilt. Doordat onze winkels worden gerund door zelfstandige ondernemers, bent u bij ons verzekerd van de persoonlijke aandacht die u verdient. Want bij ons draait het om uw tevredenheid.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1026 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

goed advies en service 01-05-2017 In de winkel gekocht
Wervershoof

goed en eerlijk advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
bij EP/Beerepoot krijg je een goed en eerlijk advies. Ik heb nooit het idee dat mij iets duurs wordt aangesmeerd. Ze luisteren naar wat je wensen zijn en komen dan met een advies wat goed bij je past. De service is ook altijd goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ine van den Elzen 01-05-2017 In de winkel gekocht
Veendam

Vriendelijke verkoper, neemt alle tijd voor zijn klanten.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben tevreden over de winkel EP in Veendam.
Voor mijn oude tv was ik op zoek naar een dvd-speler met scart-aansluiting.
Van alles nog op voorraad. Omdat meneer alle geduld had voor een wat oudere dame die goed geinformeerd wilde zijn over een wasmachine ben ik na een half uurtje even teruggekomen. Fijn om te zien dat de baas nog alle geduld had voor deze dame en mij nu even tussendoor hielp. Ik hoop dat deze winkels blijven bestaan waar elke klant serieus geholpen wordt!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Peter 01-05-2017 In de winkel gekocht
EP:Tummers Echt

Vakbekwaam personeel en geen dozenschuivers.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke winkel en niet zoals grote winkelketens "door de bomen het bos niet meer zien".
Deskundige uitleg en tijd nemen voor de aankoop.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

G.H.M. Bouten 01-05-2017 In de winkel gekocht
EP:Electro Piet Gruijters

Een uitstekende, maar vooral ook blijvende service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles wat wij nodig hebben op het gebied van witgoed, TV, audio e.d. vinden wij in deze winkel in een bijzonder breed assortiment (types, merken e.d.). Daarnaast geeft deze winkel een uitstekende service niet alleen bij aankoop van het product, maar zelfs ook jaren na dien. Bovenstaande is dan ook de reden dat wij bij deze winkel al jaren klant zijn tot volle tevredenheid.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 30-04-2017 In de winkel gekocht
Hoorn

Aankoop wasmachine bij EP. Beerepoot in Hoorn.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijne winkel met een ruime keus en personeel dat niet meteen in je nek staat te hijgen. Vakkundig advies en aflevering met installatie op tijd. Topper.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H Dekkers 30-04-2017 In de winkel gekocht
EP electro Piet Gruijters Dorpsstraat 71 Helmond

Hele fijne winkel en een hele goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind het een fijne winkel vlak in de buurt ze hebben de meeste dingen die ik wil en anders zijn ze zo besteld en een hele goede service en als er iets stukgaat zijn ze er zo .
Al mijn elektro haal ik bij deze winkel.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Zwaan 30-04-2017 In de winkel gekocht
Hoorn

Klantvriendelijkheid mag wel wat beter

Algemene score

4,0
Aankoop Televisie gedaan, verkoper was niet erg klantvriendelijk. Voor ons toch wel een uitgave, maar in de ogen van de verkoper net alsof wij een koffiezetapparaat aan gingen schaffen.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Klantenservice

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Mw. Van den Munckhof 30-04-2017 In de winkel gekocht
Tummers Horst

Aardige verkopers, goede duidelijke service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We hadden iets dubbel gekocht en ze namen het product zonder moeite terug, erg prettig.
Tevens correcte bezorging en goede, duidelijke uitleg in de winkel en thuis.

Pluspunten

  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

je.louter 30-04-2017 In de winkel gekocht
Hoorn

goede service, goed personeel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie winkel waar je goed en vriendelijk wordt geholpen door mensen die weten waar ze voorstaan. Die hun klanten herkennen. Goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Marco 30-04-2017 In de winkel gekocht
E.p in mierlo

Hele goede service en klantgericht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Al jaren kom ik bij E.P in mierlo altijd goede service en een goed advies
.... is een man die je altijd en mocht er iets zijn zoekt hij altijd na
Een goede oplossing

Reageer

Corneille Hennequin 30-04-2017 In de winkel gekocht
Van Aalstweg hoorn

Top service ??

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige service gerichte medewerkers goede uitleg van de aankoop, ben daarom al jaren klant, zelfs onze kinderen weten de weg naar ep.beerepoot

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ilona 30-04-2017 In de winkel gekocht
Ep muldee in leek

Super

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De winkel ep mulder in leek.

De servers is super goed. Je wordt vriendelijk geholpen.
Ga altijd naar ep mulder in leek.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Eric van de Pol 29-04-2017 In de winkel gekocht
Heinz van Benthum

Goed en gedegen advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

4,0
Duidelijk en voldoende uitleg gehad! Dab heeft de toekomst en het werkt perfect kan het iedeeen aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Gerrit Brom 29-04-2017 In de winkel gekocht
Hoorn

EP top team

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Ondanks grote drukte op 2e paasdag werden direct geholpen en werd ons probleem perfect opgelost. Onze espresso maker gaf de geest. Direct werd een vervangend apparaat gehaald en konden wij thuis weer genieten van heerlijke koffie.
Een week later een berichtje op mijn gsm: uw machine is klaar en kan afgehaald worden.
Nogmaals perfecte service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jannet 29-04-2017 In de winkel gekocht
EP Zwirs Langeraar

Vriendelijk, attent en snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijk, goede keuze en selectie criteria. Uiteindelijk gewoon in de winkel in ons dorp gekocht, met bijbehorende service. Gewenst model was daar ook nog voorradig, zelfde dag in huis😊

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Hanneke 29-04-2017 In de winkel gekocht
Faber in Kollum

Goede klantvriendelijkheid!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima shop en de klantvriendelijkheid is heel goed. Er wordt ook even meegedacht als je iets zoekt of als iets niet werkt..

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Pascal Heutinck 29-04-2017 In de winkel gekocht
Groenlo

Super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Je wordt er altijd op een goede en correcte manier behandeld. Men is kundig, eerlijk en oplossingsgericht met service hoog in het vaandel.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Jan, Purmerend. 29-04-2017 In de winkel gekocht
EP:Beerepoot Hoorn

Vriendelijke en prima uitleg en service.!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd prettig winkelen bij Ep:Beerepoot in Hoorn.Ook een gezellige boel tijdens de
beursdagen en ondanks de drukte prima uitleg en service !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wietse. 29-04-2017 In de winkel gekocht
Kollum.

Klantvriendelijk, betrokken geweldige service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben al jaren, naar volle tevredenheid, klant bij EP/Faber. Je voelt je daar, in tegenstelling tot de groot verkopers, serieus genomen. Ze nemen de tijd voor je en vragen door naar wat je zoekt en adviseren geweldig. Voorbeeld: ik geef telefonisch de binnenmaat door van een dressoir en bij EP/Faber zoeken ze daar een passende smart tv bij die aan mijn eisen voldoet. Klasse toch? Ook de installatie van apparatuur is perfect. Er wordt echt de tijd genomen het goed te plaatsen. Voor mij geen grootgrutters meer. Liever een zaak waar ze je echt kennen. Top mannen!!!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hauser 28-04-2017 In de winkel gekocht
horst

nieuwe wasmachine

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
goeie uitleg en bediening. kon onze wensen goed uitleggen en hebben een nieuwe wasmachine gekocht. De gewenste service is ook in dit filiaal aanwezig wat ik gewend bent van Tummers

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

PS 28-04-2017 In de winkel gekocht
Vaassen

prima bediening

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
klantvriendelijk, kennis van zaken, ouderwetse openingstijden, geen gezeur, tevreden aanpak, effectieve service

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Kees van der Meer 28-04-2017 In de winkel gekocht
Kollum

service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
service en behandeling is top zowelnin de winkels als thuis bij aflevering en montage van het bestelde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W Kleibrink 28-04-2017 In de winkel gekocht
Langeraar

Goede service vriendelijk geholpen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vertrouwde winkel ,in de buurt,goede uitleg,vriendelijk geholpen,snelle levering van de vaatwasser en ook een snelle aflevering en plaatsing van de nieuwe vaatwasser en verwijdering van de oude.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

A.Schippers 28-04-2017 In de winkel gekocht
W .van der Steen Electro Bergen nh

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Klantvriendelijk en de medewerkers zijn zeer goed op de hoogte van al hun producten.Met vragen kun je altijd bij ze terecht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de laat 28-04-2017 In de winkel gekocht
v.d. Kampen Electronics

super snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ze geven heel goede uitleg in de winkel, goede service en snelle levering van de producten. De webpagina geeft ook al heel veel informatie. Handig ook dat je producten kunt vergelijken.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ada 28-04-2017 In de winkel gekocht
EP Beerepoot wervershoof

goede voorlichting in de winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
zeer toegankelijke winkel, daarbij een uitgebreide kennis over de diverse producten.
zeer klantvriendelijk contact en een goed advies.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Karel 27-04-2017 In de winkel gekocht
EP Beerepoot V Aalstweg Hoorn

perfect geadviseerd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij hebben al onze huishoudelijke en andere apperaten bij EP Beerepoot gekocht vanwege
de kennis van zaken en de perfecte service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos 27-04-2017 In de winkel gekocht
Tegelen

Prima service en advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Leuke en moderne shop bij EP/Tummers in Tegelen. Goed en vakkundig personeel met uitstekend advies en goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

José Groot 27-04-2017 In de winkel gekocht
Schagen

Blij verrast!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Nog nooit zo blij een bonnetje betaald bij het krijgen van een kans op een reis! De verkoper werd er zelf ook enthousiast van! Ik kwam hier terug omdat ik de vorige keer zei dat ik steeds opzoek was naar een handvat voor een frituurpan. Het personeel pakte voor mij acuut een handvat van een showmodel, en kreeg deze als service mee!! Top!!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

lida Swart 27-04-2017 In de winkel gekocht
bovenkarspel

Top service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
top service, Ik ben al heel lang klant bij beerepoot en wordt altijd uitstekend geholpen. Maakt niet uit bij welk filiaal je de aankoop doet er wordt met de klant meegedacht zodat je tevreden je aankoop doet.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

E. Moreels 27-04-2017 In de winkel gekocht
EP Mensonides Harlingen

Geweldige service, klantvriendelijk en persoonlijk gericht.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles is zeer overzichtelijk en duidelijk. Prijzen zijn eerlijk!
Klant gericht en een persoonlijke service. Daar hou ik van.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Isa Glas 27-04-2017 In de winkel gekocht
Bovenkarspel

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik kwam om een iPad. En werd heel aardig geholpen! Dus ik ben erg tervreden!
Alleen zou ik er geen hoesje bij kopen, ze zijn erg duur!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Piet Pijnenburg 27-04-2017 In de winkel gekocht
EP John van de Rijt

Fantastisch geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Telefonisch contact gehad over mijn artikel en dat kon ik de volgende dag ophalen. Ik zou tussen 12:00 en 16:00 uur de volgende dag teruggebeld worden, Zodoende zou ik niet voor niets komen. De volgende dag om 09:00 uur werd ik al gebeld. Het was al binnen. In de winkel vriendelijke mensen en met veel plezier met mijn aankoop de deur uit gegaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wiel 26-04-2017 In de winkel gekocht
Tegelen

Veel begrip voor de situatie en bereid op te lossen

Algemene score

9,0
Mooie en goed verzorgde uitstraling. Overzichtelijk en behulpzaam personeel. Niet voorradig in de winkel: met behulp van een groot internetscherm word gezocht naar de mogelijkheden die bij jou passen. Chapeau!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

J.G. van Asselt-van Dijk 26-04-2017 In de winkel gekocht
Zwirs Langeraar

Perfecte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dichtbij en betrouwbaar. We worden uitvoerig voorgelicht in de winkel, zodat we de juiste keus kunnen maken. Uitstekende en snelle service!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

C.Roeg 26-04-2017 In de winkel gekocht
Hoorn

Uitstekende service van Beerepoot Hoorn.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij waren afgelopen Zondag in de zaak in Hoorn en werden geholpen door Niels Kaatee .
Wij werden uitstekend geholpen zonder agressie voor de verkoop.
Maandagmiddag bestelde wij een Miele droger en woensdagmorgen werd deze al geplaatst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. Henderikx 26-04-2017 In de winkel gekocht
Roermond

klantvriendelijke bediening, perfecte service !!!

Algemene score

8,0
Goede klantvriendelijke bediening. Goede prijs/ kwaliteit! In roermond niet op voorraad, dezelfde dag in Heythuysen onze i.Pad af kunnen halen.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Theo Ligthart 26-04-2017 In de winkel gekocht
Bovenkarspel

Snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vertrouwde winkel, snelle levering en scherpe prijs.
Wij stellen de snelle levering zeer op prijs.
Handmatig afwassen geeft een vakantiegevoel, maar een vaatwasser voelt toch wel weer luxe

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

h.ridderman 25-04-2017 In de winkel gekocht
meppel

geweldige winkel goede service leuke mensen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
koop altijd bij ep meppel.altijd goed advies en schappelijke prijzen.
zijn altijd vriendelijk,en behulpzaam en goede service.niks op aan te merken

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim Evers 25-04-2017 In de winkel gekocht
Ep:Tummers Panningen

Geweldige beleving in EP winkel Tummers Panningen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldig mooie retail winkel met overzichtelijk de producten. Deskundig personeel die alle tijd voor je hebben en met mooie oplossingen komen. Vullen je kennis die je op internet hebt opgedaan goed aan. Kennis, authentiek ,service. Top

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E.Sijm 25-04-2017 In de winkel gekocht
Bovenkarspel

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is een gemoedelijke winkel met vriendelijk personeel.
Gemakkelijk bereikbaar.
En alles goed overzichtelijk

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Marleen 25-04-2017 In de winkel gekocht
Tummers Horst

Vakkundige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De koelkast is op afspraak geleverd en geïnstalleerd. Fijn dat er ook een uurtje van tevoren wordt gebeld hoe laat de monteur er zal zijn. De monteur nam ook de tijd voor uitleg, super!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

rene en Mandy Verhoeven 25-04-2017 In de winkel gekocht
Ep robben Udenhout

zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Personeel en eigenaars altijd vriendelijk en behulpzaam. Winkel is dichtbij.
De service is TOP. Je voelt je nooit te veel in de winkel! Hebben ze het niet in de winkel zoeken ze op de pc mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J Snoeren 25-04-2017 In de winkel gekocht
Heythuysen

Zeer klantvriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op mijn leeftijd is belangrijk dat ik goed voorgelicht wordt. Hier was alle tijd voor en mij heeft mij open en eerlijk geadviseerd welke soundbar het best mijn TV zou passen.
Een instructie hoe ik zelf e.e.a. zou kunnen aansluiten was informatief en duidelijk. Al mijn vragen werden in alle rust beantwoord.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Klantvriendelijk en deskundig 24-04-2017 In de winkel gekocht
EP Leistra Grou

Uitstekende Service en zeer deskundig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Levering was ook nu weer uitstekend en snel. Eerder hebben wij bij EP Leistra een wasmachine gekocht waar wij jaren na veelvuldig gebruik nog steeds uitermate tevreden over zijn. Wij wilden gaan voor een goedkoop B merk maar door haar deskundigheid en meedenken hebben wij toch een A merk gekocht die kwalitatief veel beter presteert en energie zuinig is en tot nu toe nooit problemen mee hebben gehad. Goede koop geweest. Zelfs voor pasfoto's voor legitimatiebewijzen kan je hier terecht. Hun service maakt inderdaad het verschil!. Van mij krijgen zij daarom een dikke tien!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Saskia van der hulst 24-04-2017 In de winkel gekocht
IJMUIDEN EP Tol

Zeer vriendelijk en persoonlijke klantgerichtheid!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kom al meer dan 20 jaar bij EP Tol in IJmuiden. In al die jaren een hele fijne persoonlijke band opgebouwd. Ik ken alle personeelsleden persoonlijk. Ze bieden altijd goede service, en zeer begripvol en in het achterhalen wat onze wensen zijn. Kortom een top tent!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjoosje 24-04-2017 In de winkel gekocht
Boxtel

Goed advies en geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn nieuwe apparatuur koop ik al jaren bij Rickelman, waar ik goed advies krijg, hoe goed ik me zelf al heb ingelezen en een super service bij aflevering. Heel tevreden over.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marieke 23-04-2017 In de winkel gekocht
hoorn

goed advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik kreeg een gedegen advies over de aanschaf van een keukenmachine. Hij vroeg goed uit waar ik het apparat voor wilde gebruiken. Van eerdere aankopen weet ik dat de service ook goed is.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

M.Caarels 23-04-2017 In de winkel gekocht
Hoorn van aalstweg

top service en zeer vertrouwd

Algemene score

9,0
EP is zeer betrouwbaar en zeer klantgericht.
een heel verschil met de concurent waar je heel slechte voorlichting krijgt.
Bij Ep nemen ze de tijd voor je

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Bernard 23-04-2017 In de winkel gekocht
Bovenkarspel.

Echt geweldige service!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prettige winkel en fijn personeel in EP in Bovenkarspel.!!!
Ook is de winkel erg overzichtelijk.
Daarom komen wij daar graag

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews