Electroworld.nl

Electro World is de grootste Elektronica formule in Nederland. Voor Electro World staat kwaliteit, persoonlijk advies en complete service voorop. Met een eigen magazijn en meer dan 150 winkels staan wij dagelijks voor u klaar en heeft u altijd een Electro World winkel in de buurt. Wij hebben een breed assortiment beeld, geluid, huishouden, keuken, computers, elektronica en persoonlijke verzorging. Dit assortiment leveren we niet alleen, we installeren, repareren en bouwen in. Hiervoor hebben wij 350 vakmonteurs in dienst die u kunnen helpen. Mooi voor Elkaar
9.2(1928)
9.2

Deze score is gebaseerd op 1928 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Electroworld.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Ton03-09-2024
Deskundig personeel en advies en goede service alles naar volle tevredenheid ------------------------------------------- review 26 augustus 2024 Functioneert volgens verwachting en tevredenheid en goede service van Electroworld Wim vd Broek te Boekel .... --------------------------------------------- review 17 juni 2024 Moet nog aan het product wennen, verkoper gaf duidelijke informatie maar thuis vond ik het toch wat omslachtig .... de service van v.d. Broek was wel in orde .....
K. Roseboom-Hol03-09-2024
Uitstekend geholpen en de bestanden zijn van de oude laptop overgezet op de nieuwe. Het heeft de betreffende persoon best wel tijd gekost, maar hij liet voorkomen dat er graag voor over te hebben.
ROB03-09-2024
Alles was goed. De levering was op tijd en de service met de aansluiting was goed.

Frans Daniels03-09-2024
Net personeel goed advies volgens afspraak geleverd. Veel moeite gedaan om de vrieskast in de kelder te krijgen. Netten en vriendelijk personeel. Is een aanrader.
J.van Leeuwen03-09-2024
Overzichtelijke en gebruiksvriendelijke site Vlotte levering en plaatsing met goede uitleg bediening van geleverde apparaten Reden om volgende keer hier weer te bestellen
Redmar Wolf03-09-2024
Perfecte service.
Heleen02-09-2024
Geweldig geholpen met een deskundig advies. Ook de aflevering was perfect, goede uitleg gehad en zeer net en behulpzame medewerker. Zeker weten dat we hier vaker terug gaan komen.
Piet Ackermans02-09-2024
In de winkel is veel keuze aan TV's, zodat we alle verschillen goed kunnen bekijken. Professionele uitleg. De prijs-kwaliteit is uitstekend. De dag nadat wij een TV hadden gekocht, bleek er een kortingsactie te zijn. Daarover contact gezocht. De korting werd direct verwerkt en het geld werd binnen 3 dagen terug gestort. Top.
Bub Engelen02-09-2024
Wij wonen sinds 1994 in Loon op Zand en zijn vanaf die tijd al vaste klant bij Frans Smits, waar wij inmiddels al ons bruin- en witgoed hebben gekocht en altijd tot volle tevredenheid geholpen zijn. Eerlijke prijzen die soms, maar zeker niet altijd, iets hoger liggen dan bij vergelijkbare winkels maar de klant is hier nog echt koning en de service is simpelweg in één woord te noemen: TOP👍. Dat is dan ook de reden, dat wij hier reeds zolang klant zijn en waarschijnlijk ook wel uilen blijven.
G&G uut Hengel02-09-2024
Voor het eerst een aankoop gedaan bij Electro World, in dit geval bij Bas Baake in Delden. Als aspirant -klant zijn we daar prima ontvangen en te woord gestaan. Goede info etc. bij aankoop van een tv. Vlotte levering en installatie op de afgesproken dag en tijd. Komen hier vast nog wel terug voor een andere aankoop.
Marna02-09-2024
Komen al jaren bij dit bedrijf. Ze nemen de tijd voor je en helpen je bij al je vragen
Jan en Henny02-09-2024
Goed en duidelijk advies . Na het maken van de keuze was de levertijd ook zeer goed . Stonden om 12.00 uur in de winkel en om 17.00 uur stond het nieuwe wasmachine bij ons thuis .
Sandra02-09-2024
Klantvriendelijkheid, in de buurt, genoeg keuze, snelle levering en service maken dat ik voor electro world heb gekozen.
De Vries02-09-2024
Duidelijke uitleg bij onze keuze voor een nieuwe stofzuiger! Behulpzaam bij hetnaar de auto brengen van de aankoop.
Simonster02-09-2024
In de winkel geweest. wel gezien dat een prijs in de winkel anders was dan op de site.
Arjan02-09-2024
Fijne service, vakkundig en snel.
Verhaag02-09-2024
Snelle en kraakheldere werkwijze. Correct in communicatie. Vlotte levering en terzake kundige uitleg.
RdG02-09-2024
goed advies en kennis van de producten. goede service en prijs/kwaliteitverhouding.
Flierman02-09-2024
Klantgerichte, doelgerichte, concrete advisering. Plaatselijke ondernemer.
Cor02-09-2024
Zeer net geholpen in de winkel en een zeer vriendekijke en nette en vrolijke bezorger
Margo01-09-2024
Fijn geholpen en geadviseerd in de winkel. Apparaten snel geleverd en goed geïnstalleerd!
Jacobs01-09-2024
Goede service, goed meegedacht met de situatie
Annette de Roos01-09-2024
Fijn telefonisch geholpen en het produkt ben ik een dag later gaan ophalen
Dolfing01-09-2024
Vriendelijke medewerkers en snelle service en goede voorlichting. Ze zijn echt bereid om hun uiterste best te doen voor de klant.
Mic01-09-2024
Altijd heldere uitleg en ook nog snelle levering, eventueel aan de deur. Thx.