DeOnlineDrogist.nl
Bekijk DeOnlineDrogist.nl op Kieskeurig.nl. Vergelijk prijzen, lees reviews en vind de beste deal.
9.2
Deze score is gebaseerd op 390 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor DeOnlineDrogist.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Al een aantal keer besteld en zeer tevreden. Supersnelle verzending, de volgende dag in huis. En ook niet onbelangrijk: niet duur en al snel gratis verzending.
Heel veel produkten en zeer snelle levering.
Met de online drogist heb je geen anderen meer nodig .
Ik heb reeds meerdere bestellingen geplaatst bij De Online Drogist, en de levering was steeds vlekkeloos. Ik koop hoofdzakelijk biologische voeding en voedingssupplementen. Mijn enige puntjes van kritiek zijn het ontbreken van informatie betreffende de houdbaarheidsdatum van de produkten. Dit maakt het lastig om grotere verpakkingen te bestellen. Zo is er bvb veel vegetarisch broodbeleg dat per 6 verpakt is. Bij gebrek aan informatie betreffende de THT datum, bestel ik die niet.
Groot assortiment
Heel vlotte bezorging
Bestelde Artikelen zouden wel in een kleinere verpakking kunnen worden verzonden
Goede prijsstelling en ik ben zeer tevreden over snelle afhandeling van het bestelde.
Betrouwbare webshop met ruim assortiment en snelle levering, ook deze keer weer. De verpakking kan alleen best een heel stuk kleiner, dat is beter voor het milieu.
Snelle levering binnen het tijdsbestek wat ze aangeven netjes en niet opvallend verpakt
Veel keus, prima prijzen, goede service! ‘s Avonds voor 22.00 uur besteld is echt volgende dag geleverd!
Duidelijke site met heel veel keuze. Prijzen voordeliger dan in winkels. Zeer snelle levering en verzendkosten gratis v.a. 20euro!
Ook een hele behulpzame klantenservice.
Heel veel keuze in producten, Klantvriendelijke deskundige mensen aan de telefoon. Produkten snel geleverd en niet al te duur.
De ene dag besteld en volgens de belofte de volgende dag ontvangen. Heel prettig.
Merkproducten zijn hier het goedkoopste. En overige producten trouwens ook.
Snel geleverd
Goed verpakt
Af te halen bij aflevering
Bij de mogelijkheid achteraf betalen, had ik een 10 gegeven.
Super winkel
Hele goede prijs, kwaliteit verhouding
Goede producten
Snelle levering
Top
Goede prijs/ kwaliteit verhouding van de producten
Zeer uitgebreid assortiment
Snelle verzending
Fijne website en online shoppen + opzoeken product gaat eenvoudig en snel, bestelling afrekenen ook en was binnen 1 dag al thuisbezorgd.
Prima webshop altijd alles op tijd geleverd en aantrekkelijk geprijsd. Bovendien als er iets niet klopt wordt er altijd een oplossing geboden.
Het is een prima bedrijf , bestellen al een paar jaar bij de Online drogist, zo veel artikelen. En
De volgende dag geleverd. Wij zijn erg tevreden. Ga zo door.
Duidelijke website, goede prijzen, snelle levering en geen verzendkosten bij een bestelling van +€20,-.
Fijne webshop met goede producten en voordelige producten en snelle levering. Ik bestel mijn huidverzorging, thee en alles wat ik verder nodig heb.
Ik ben een tevreden klant!
Goede en snelle levering, normale prijzen en duidelijke uitleg over het product
Snel geleverd en prima producten. Ik heb deze website gekozen, omdat het een betrouwbare winkel is waar ik eerder al eens besteld had.
Fijne overzichtelijke webshop die alles zeer snel verstuurd en boven de euro geen verzendkosten en laten we eerlijk zijn, die heb je zo bij elkaar.
Fijne webshop, groot assortiment, goede communicatie, mooie prijzen en snelle verzending
zeer snelle levering en het is altijd prima verzorgt, bij andere leveranciers duurde het vaak een week, we zijn hier erg tevreden mee.
Veel artikelen voor een goede prijs.
Snelle bezorging
Goede klantenservice