DeOnlineDrogist.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 4766 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over DeOnlineDrogist.nl.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 583 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Wilfried 26-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vandaag bestellen en morgen in huis zijn géén loze beloften .
Ik bestel vanuit Vlaanderen en dat is zelfs geen probleem.
TOP

Reageer

jan vaes 26-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

5,0
het cijfer 5 heeft puur met de levering te maken. volgens de computer hadden ze me gemist thuis , maar ze hebben zeker niet aangebelt en geen bericht achtergelaten waar ik het pakket af kon halen dit is op korte tijd al de 2e keer
Officiele reactie van De Online Drogist 26-02-2019

Beste Jan Vaes,

Allereerst hartelijk bedankt voor het schrijven en plaatsen van uw review. Het spijt ons te moeten horen dat uw pakketje niet gewoon bij u thuis is afgeleverd, terwijl u thuis was en dat uw pakket naar een afhaalpunt is gebracht zonder dat de pakketbezorger u daarvan op de hoogte hebt gesteld middels een kennisgeving. Dit is uiteraard niet de bedoeling en wij zullen hiervoor een klacht indienen bij PostNL, zodat zij desbetreffende chauffeur hier op aan kunnen spreken. Onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,

DeOnlineDrogist

Reageer

Hung Nguyen 26-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijs en snel levering. Ik ben zeer tevreden. Zeker een aanbeveling voor iedereen.

Reageer

Maria 25-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We hebben een goede ervaring met DeOnlineDrogist
De prijzen zijn prima en een snelle levering

Reageer

Bertha 25-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ik vind deze onlineshop erg goed. Grote voorraden en correct verpakt en houden zich aan de regels die ze zichzelf opleggen. Van mij krijgt deze onlineshop een dikke PLUIM!!

Reageer

Els Kuiter 25-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel tevreden met grote assortiment en snelle levering tegen een voordelige prijs!

Reageer

P. 25-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitstekend assortiment en prijs en ze geven perfecte service als er iets niet in orde is.

Reageer

Sylvia 25-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top winkel, bied een hele goede kwaliteit en het Word heel snel geleverd. Echt een aanrader. Ook een goede diversiteit in producten

Reageer

Inge 25-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima product snelle levering en goede berichtgeving inzake de levering
Kortom waren al de internetleveranciers maar zo

Reageer

Ko Scheele 25-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service zeer vlug thuis bezogd een goede website met vlotte bediening

Reageer

Malina 25-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een prima winkel, ruime aanbood, eerlijke prijzen, snelle en keurige levering. Leuke aanbiedingen ook :)

Reageer

Anoniem 25-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Veel aanbod, niet duur en een snelle levering. Heb al meerdere keren hier besteld.

Reageer

Ingrid Verwijst 25-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het ruime assortiment en de zeer snelle bezorging en al gratis verzending van 20,00 euro, maakt echt het verschil met andere drogisterijen die ook een webshop hebben.

Reageer

Leon 25-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede spullen. Goede houdbaarheidsdatum! Prettige website met veel mogelijke manieren van afleveren!

Reageer

Goede service en prijs 23-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Werd snel geleverd en de prijs was ook heel goed , Ga de volgende keer weer gerust bestellen

Reageer

Martha 23-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een zeer vlotte, complete levering. Echt vandaag besteld en de volgenda dag in huis!

Reageer

Ellen 23-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb hier 2 maal besteld en 2 maal perfect geleverd. Er komt vast nog wel een 3e keer.

Reageer

Anoniem 23-02-2019

Algemene score

7,0
Groot assortiment biologische producten. Wel vaker hier besteld en altijd tevreden maar de laatste keer kreeg ik maar 1 artikel van de 2. Gebeld en werd meteen opgelost door het 2e artikelen na te sturen alleen kwam het niet op de afgesproken dag. Weer gebeld en toen bleek dat ik zou hebben aangegeven dat ik het een dag later wilde hebben wat niet juist was. Uiteindelijk heb ik het ontvangen en daar ging het om. Foutje kan altijd gebeuren en ik zou hier gewoon weer een bestelling doen.
Wat ik wel een beetje jammer vind dat je van sommige produkten een minimale hoeveelheid moet afnemen.
Officiele reactie van De Online Drogist 24-02-2019

Beste Anoniem

heel erg bedankt voor het plaatsen van de review. Wat vervelend om te horen dat er of niet goed geluisterd is of iets niet goed is begrepen rond de nalevering van het missende product. Dat is zeker voor verbetering vatbaar. Ook wij vinden het jammer dat wij niet alles per stuk kunnen aanbieden. Helaas levert onze leverancier enkele producten alleen in fabriekseenheden, waardoor wij deze niet per stuk kunnen versturen. Wij hopen dat dit binnenkort zal veranderen, zodat wij alles per stuk kunnen aanbieden.

Met vriendelijke groet
DeOnlineDrogist

Reageer

Erika 23-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De site werkt goed en handig.
Ze hebben een groot assortiment.
De spullen worden snel en netjes geleverd.

Reageer

Cis 22-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fine online winkel...snelle levering...zeer vriendelijke medewerkers...en uitgebreid assortiment.

Reageer

Bobby 22-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel goede webwinkel, uitstekkende services en snelle levering! Ik kan iedereen aanbevelen!

Reageer

Liesbeth 21-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne en heldere site. Top levering. Snel en altijd goed. Heel veel keuze in allerlei producten

Reageer

Ien 21-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Super goed ik had bestelling fout geplaatst per ongeluk Finland op afleveradres gezet,dus opgebeld hun alles voor me geregeld ik toch dag erna mijn bestelling en nog geld terug gestort prima toch

Reageer

Reinhilde 20-02-2019

Algemene score

10,0
gebruiksvriendelijke site, zeer vlotte belevering, goed verpakt, alles naar wens!

Reageer

Peter van Breugel 20-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
handig te raadplegen site en daarnaast een aftersaleservice (herinnering nabestellen evt.) van het bedrijf, daarnaast vertrouwd, makkelijke betaling en ruim assortiment en accurate levering.

Reageer

Maria den Haan 13-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede producten, groot assortiment, dus veel keuze mogelijkheden, snelle accurate bezorging

Reageer

Geurt 11-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De site is makkelijk toegankelijk, de prijs is goed, het is makkelijk een bestelling te plaatsen en de bestelling werd snel geleverd.

Reageer

Barbara 11-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hier vind ik meestal alles wat ik zoek. Bij vragen kan ik bij vriendelijke medewerkers terecht, die mij graag helpen. Plus mijn aankoop is meestal de volgende dag in huis

Reageer

I de Boer 11-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede actie prijzen, snelle levering die goed te volgen is, goede producten, uitstekend verpakt, ruime voorraad.

Reageer

Een meer dan tevreden klant 10-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn bestelling was niet aangekomen met de post. Gelijk werd er een nieuwe levering verstuurd en een onderzoek opgestart. Twee dagen nadat ik alsnog mijn bestelling ontving werd door PostNL alsnog het 1st pakketje afgeleverd. Dit was verkeerd bezorgt. Het hele proces werd akuraat behandeld via de whatsapp van deonlnedrogist.nl. Ik mocht beide pakketjes behouden! super gebaar in deze tijd... Werkelijk een TOP service.

Reageer

Arend van Lier 09-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Alles is gemakkelijk op Uw website te vinden, Maar als moet worden besteld/betaald is de weg
moeilijk te vinden. En wat heeft "face-book " met betaling te maken ?
Officiele reactie van De Online Drogist 11-02-2019

Beste Arend van Lier

heel erg bedankt dat u een review wilde plaatsen. Helaas kunnen wij op uw naam geen bestelling terug vinden in ons systeem en begrijpen wij ook niet helemaal wat u bedoelt. Wij informeren onze klanten altijd via de mail, wij sturen een bestelbevestiging en een verzendbevestiging per mail. Uw opmerking over Facebook kunnen wij ook niet helemaal plaatsen. Wij geven nooit informatie aan derden over onze klanten. Ook niet aan Facebook. Wij zouden het erg fijn vinden als u ons iets meer informatie kunt geven over uw review, zodat wij u ook de juiste reacties kunnen geven.
Onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet
DeOnlineDrogist

Reageer

Yvonne 05-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hebben alles voorradig. Zeer snelle levering en uitstekende prijzen. Alles is goed verzorgd.

Reageer

Anita 05-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben zeer tevreden over deze winkel.
Goede aanbiedingen. Ik kwam bij deze winkel omdat het product wat ik zocht hier het goedkoopst was.
En wat ik belangrijk vond , de omschrijving bij de produkten. Ik wil graag weten waarvoor het dient. Ik zocht supplementen van het merk lucovitaal en ze hebben heel veel van dit merk.
Zeer tevreden ben ik. En super snelle bezorging , de volgende dag in al in huis.
Zal ook volgende keer zeer zeker hier weer bestellen.

Reageer

Wilma Slaats 04-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering en bij problemen een klantgerichte oplossing. TOP
Ik beveel DeOnlineDrogist bij iedereen aan.

Reageer

Toon 04-02-2019

Algemene score

9,0
Zeer uitgebreid assortiment met meestal de laagste prijzen die er te vinden zijn op internet. Snelle afhandeling van bestellingen en alles wordt goed verpakt aangeleverd. Soms is de informatie over producten te weinig, schijnt ook door wetgeving te komen, het nadeel is dat de klant met te weinig informatie producten gaat gebruiken die niet bij hun situatie past. Die wetgeving beschermt de klant dus niet!
Officiele reactie van De Online Drogist 11-02-2019

Beste Toon

heel erg bedankt voor het schrijven van uw review. Het is zeker heel erg vervelend dat de wetgever heeft bepaald dat er weinig tot niks meer verteld mag worden over de werking van supplementen en homeopathische middelen. Gelukkig werken bij ons alleen ervaren drogisten bij de klantenservice met een schat aan kennis over deze producten en kunt u altijd extra informatie opvragen bij hen. Zij helpen u graag bij het vinden van het meest geschikte product voor uw specifieke situatie.

Met vriendelijke groet
DeOnlineDrogist

Reageer

Esther 04-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat een top service en klantvriendelijke organisatie👍🏻Nemen alle moeite voor je en gaan zelfs verder dan noodzakelijk. Echt een aanrader.

Reageer

Geert-Jan 02-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
toegankelijke website, groot assortiment, goede prijsstelling en snelle levering

Reageer

Monique 02-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind DeOnlineDrogist een professionele. betrouwbare webwinkel. Ze zijn heel erg snel.

Reageer

Eveline 02-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke website met een ruim assortiment.
Vaak aanbiedingen en een snelle levering.

Reageer

Margot de Does 02-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles keurig op tijd geleverd. Zoals altijd als ik bij hun bestel. Goede artikelen met snelle levering

Reageer

Javank 02-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering. Geen poeha verhalen, maar correcte service.
Het lage prijsniveau is ook een niet te versmaden voordeel van deze drogisterij.

Reageer

Bram 02-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke en volledige specificatie van de producten en snelle levering. Makkelijk zoeken op de site. Gratis levering boven een bepaald bedrag. Goede prijs ook. Aanrader.

Reageer

Ivan Welvaert 02-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De online drogist krijgt van mij een 9. Reden: betrouwbare winkel met goede producten. Beveel ik aan en doe zo voort.

Reageer

Henk 01-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prettige en vriendelijke website.
Supersnelle levering!
Een review schrijven kost meer tijd dan een bestelling doen.....

Reageer

joel 01-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
hebben van alles en ZEER scherp geprijsd. snelle levering. wat wil een mens nog meer.

Reageer

Klaas 01-02-2019

Algemene score

10,0
Eerste keer bestelling gedaan net als een oude logo VEILIG VLUG VOORDELIG zo doorgaan.

Reageer

Fayne 01-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle, goede service. Meer heb je niet nodig 👍
Ik kan nog meer verzinnen maar de service is perfect en zoals beloofd , ook op afgesproken termijn.

Reageer

R.P. 01-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede webshop, ruime keuze en vooral goede prijzen. Enig bezwaar zou zijn dat ze post.nl gebruiken niet mijn favoriet. Maar de klanten service is zo sportief dat ik er weer zou kopen. Een echte aanrader!

Reageer

ovan dongen 28-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
snelle aflevering en voordelig veel aanbiedingen goeie service vriendelijk telefoniste voor eventuele vragen

Reageer

Tevreden0 18-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snel, goede kwaliteit, vaker hier gekocht, betrouwbaar, aan te bevelen. Ja!

Reageer

Toon meer reviews