Deloox.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Deloox.nl.

Deloox.nl stelt zich voor

Deloox is dé online store voor parfum en beautyproducten. Voor 22:00 besteld is moren in huis (mits op voorraad). Wij leveren originele topmerken voor verassend lage prijzen zodat jij nog meer van je favoriete producten en merken kan genieten.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 300 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Janny 17-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De goedkoopste aanbieder voor mijn product...bestelling en zending perfect afgehandeld.

Reageer

P.Benjamins 17-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ben iemand die liever naar de winkel gaat, omdat ik de muziekmat nergens kon kopen ben ik op zoek gegaan op het internet
Gelukkig kon ik het bij jullie kopen,kon ik mijn kleindochter verrassen met een fantastisch cadeau !
Ik had hem de andere dag al.in huis
Perfect !!!.

Reageer

N 17-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie giftset Boss Bottled gekocht. Met afstand het goedkoopst en direct de volgende dag geleverd. Het volgende luchtje koop ik weer bij Superwinkel!

Reageer

A.J.K.KUIJPERS 16-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Bestelling gedaan omdat de prijs van de eau de toilette zeer gunstig was.
Alleen de betaling via de pc lukte niet.
Als je komt op de pagina van betalen en je wilt met de TAN-code verder aan, geeft het programma aan dat dat niet meer lukt. Toen betaald via online bankieren met de telefoon, en kwam het bedrag terecht op een foutieve rekening. Is met behulp ban de ING inmiddels opgelost.

Reageer

Michelle 15-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
2 Parfum gekocht, laagste prijs, overzichtelijke website, goed ingepakt en snelle levering! Ik ga vaker bestellen ;)

Reageer

Arjan 15-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben keurig te woord gestaan toen ik belde om informatie. Vervolgens ging de bestelprocedure heel gemakkelijk en werd de bestelling de volgende dag keurig ingepakt afgeleverd. Mijn vrouw was heel erg blij met haar verrassing !

Reageer

Marcel 15-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik stuurde een e-mail in de avond met een vraag welke binnen 12 uur werd beantwoord.
Aansluitend besteld en binnen 24 uur geleverd.
Keurige prijs.

Reageer

Sofia Kamalidou 15-09-2019

Algemene score

10,0
Echt een top site! Heel duidelijke, transparante communicatie, leuk om op te winkelen, top prijzen en voornamelijk zeer snelle levering. Zeer tevreden, en ben van plan om er snel terug te shoppen. Aan te raden!

Reageer

Alexander 12-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gemakkelijk om bestelling te plaatsen.
Niet duur.
Pakket was goed geleverd.

Reageer

Mary Dogge 12-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel veel keuze in diverse artikelen makkelijk te bestellen en zeer snelle levering. De prijzen zijn bijzonder aantrekkelijk. Voor iedereen een aanrader.

Reageer

rdv 11-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer snelle afhandeling van de bestelde parfum en voor een super prijs.
Zeer betrouwbaar, heb al diverse dingen gekocht.

Reageer

Deb 11-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Erg veel keuze, goede omschrijving, fijne prijzen en snelle levering dus erg blij met mijn bestelling!!

Reageer

Eric 11-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een prima winkel, makkelijk alles te vinden en bestellen. Een snelle en duidelijke afhandeling door de winkel. Heb eerst een foutje in mij e-adres gemaakt - even gebeld (direct verbonden) en ben zeer goed en vriendelijk geholpen door een medewerker.

Reageer

Jeroen 10-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer gebruiksvriendelijke site. Bestel hier altijd mijn parfums omdat ze goede prijzen hebben. Ik raad hem iedereen aan.

Reageer

CGPA 09-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima omschrijving van het product. Het werd keurig op tijd afgeleverd zoals ze beloofde op de website.

Reageer

Walraven 07-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Product heeft een super prijs! Andere aanbieders vragen 30% meer. Snelle en keurige levering! Ga vaker hier bestellen!

Reageer

jolijn 05-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gisteravond bestelling gedaan vandaag geleverd netjes verpakt en tegen veel goedkopere prijs dan in de winkel helemaal top. Zal er zeker vaker bestellen.

Reageer

Margaret 05-09-2019

Algemene score

10,0
Gebruiksvriendelijk site, aangenaam verrast door erg competitieve prijzen, en snelle levering. What more could a girl want? ;-)

Reageer

Patrick 05-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een aanrader zeker voor de prijzen goedkoop,goede service kosteloos versturen super.

Reageer

Lou 05-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super
Op tijd geleverd, netjes en mooi ingepakt (kado).
Aankoop volgens verwachting

Reageer

Wassink 04-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Eenvoudig besteld en snel geleverd. Jammer dat je niet meerdere VVV-kadobonnen kunt activeren. Ook d.t.v. een medewerker bleek dat niet mogelijk. Dat zou mij en anderen kunnen weerhouden van een volgende aanschaf.

Reageer

Kleibak 04-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor de 1e keer bij Superwinkel besteld maar zéker niet voor de laatste keer. Alles ging zoals beloofd. Keurig op tijd geleverd. Het artikel was bij een paar winkels in bestelling en bij een ander bijna uitverkocht. Voor Superwinkel gekozen omdat zij het op voorraad hadden en de goedkoopste waren. Top!

Reageer

Bhashat 04-09-2019

Algemene score

8,0
Superwinkel erg positief. Scherpe prijzen, goede keuze, goede communicatie. Alleen jammer van de verzenddienst (DHL) die regelmatig blundert. Pakketje kwam door fout sortering bij DHL pas na 4 dagen.

Reageer

C harteveld 04-09-2019

Algemene score

8,0
Duidelijke website en en snel geleverd,prima ik koop al geruime tijd bij hen ,tot nu toe altijd goed.

Reageer

Axel B 04-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
- snelle afhandeling van de bestelling,
- nog snellere levering,
- origineel product ( parfum ),
- onklopbare prijs.

Dank u !

Reageer

Toon meer reviews