Deloox.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Deloox.nl.

Deloox.nl stelt zich voor

Deloox is dé online store voor parfum en beautyproducten. Voor 22:00 besteld is moren in huis (mits op voorraad). Wij leveren originele topmerken voor verassend lage prijzen zodat jij nog meer van je favoriete producten en merken kan genieten.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 299 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

R 03-09-2019

Algemene score

9,0
Beste parfumwinkel, enorm aanbod tegen goede prijzen en zeer correcte levering.

Reageer

h veltman 02-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima zaak, breed assortiment, ook met producten die anderen niet meer leveren, en uiterst concurrerende prijs. Super!

Reageer

Mart 02-09-2019

Algemene score

9,0
Besteld, directe reactie, bestelling wordt afgehandeld en de volgende dag bezorgd, één conclusie : perfect

Reageer

Froukje 02-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke website, duidelijke communicatie over alles (ook in de (bevestigings)mails en snelle levering. Plus mooie kortingen uiteraard;)

Reageer

N.Kriegsman 02-09-2019

Algemene score

9,0
Goede prijs en een snelle levering. Bovendien heel veel keus in elke categorie.

Reageer

Ineke 02-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Superwinkel doet zijn naam eer aan: superprijsjes en supersnelle levering! Heb mijn parfum van Oscar de la Renta écht nergens anders goedkoper gevonden!

Reageer

Edith 01-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer snelle levering van mijn lievelings parfum (je hoeft geen dag zonder te zitten;) ), Goed verpakt. Superwinkel heeft mij nog nooit in de steek gelaten betreft voorraad en levering.

Reageer

Patrick 29-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik had een dompelpomp besteld. snelle levering, dezelfde dag nog in huis gekregen.

Reageer

Sandra 29-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gebruiksvriendelijke website, scherpe prijzen, snel geleverd en optie voor achteraf betalen. Gewoon top!

Reageer

Titia Baalman 28-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
prettig en makkelijk om het product te vinden welke ik wou hebben. ook de levering ging erg vlot.
mijn dank daarvoor!

Reageer

AndrePijlman 27-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bijzonder artikel tegen zeer lage prijs gekocht. Binnen een dag in huis en in prima staat ontvangen.

Reageer

Kj 27-08-2019

Algemene score

1,0
Mijn ervaring met Superwinkel is niet goed. Op de website zagen wij een zwarte Eastpack Out of office rugzak. Deze hebben wij besteld. We kregen teen verkeerde Eastpack Out of office rugzak, een zwarte tas met witte stippen. Dit was niet het product die we verwachten. Voor een oplossing heb ik contact opgenomen met de klantenservice van superwinkel. Ze vertelden dat het onze fout was dat we een verkeerd product toegestuurd kregen. Op de foto waren de witte stippen niet zichtbaar en ook in de beschrijving was dit niet zichtbaar. En het was ook niet op de factuur zichtbaar. Ik heb gister telefonisch en per mail gevraagd naar een oplossing. En vandaag heb ik ook gebeld. Superwinkel erkent niet hun fout. Superwinkel wil niet de retourkosten van het terugzenden voor hun rekening nemen. De desbetreffende Eastpack Out of office rugtas hebben ze inmiddels van hun website gehaald. Ik voel me oneerlijk behandeld. Ik zou deze winkel bij niemand aanbevelen, omdat je niet het juiste product krijgt toegestuurd en de klantenservice niet hun fout erkend en met een eerlijke oplossing komt.
Officiële reactie van Superwinkel 29-08-2019

Beste meneer Haasnoot,

Wij vinden het erg jammer dat u andere verwachtingen had van het door u ontvangen product.

Het is nooit onze bedoeling om misleidende informatie op onze website te hebben staan.

Op basis van de afbeeldingen die wij gebruiken (vergroting is mogelijk) en de vermelding van de kleur (stitch dot) hebben wij duidelijk proberen aan te geven wat voor product en kleur u had kunnen verwachten.

Via de e-mail hebben wij u alsnog een passende oplossing proberen aan te bieden.

Reageer

fons 27-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
snel en eerlijk geleverd doet wat ze zeggen supper product binnen 24 uur geleverd

Reageer

Gerben 26-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prijs / kwaliteit verhouding is zeer goed .
De website is makkelijk dus kun je ook makkelijk bestellen .alles was zeer duidelijk en je word goed op de hoogte gehouden .
Volgende dag had ik het product al thuis

Reageer

Renee 26-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het product dat ik wilde was bij superwinkel het goedkoopst. Het was supersnel geleverd en supergoed verpakt.
Ik ben tevreden over Superwinkel.

Reageer

Sleews 26-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via een overzichtelijke site het product snel gevonden, een concurrerende prijs, direct besteld en de volgende morgen in huis. Perfect geregeld..

Reageer

Wilma 25-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eerste keer dat ik een product bij jullie bestel. Goede service door bij elke handeling een mail te sturen, geeft vertrouwd gevoel. Verbazingwekkend hoeveel jullie onder de prijs zitten van andere aanbieders......en ja het is een originele parfum als je zou denken gezien de prijs dat dit misschien niet de originele parfum is

Reageer

M 25-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb voor deze shop gekozen op aanbeveling van een collega. Mega groot assortiment en vaak goedkoper dan in de winkel. Mijn bestelling werd direct de volgende dag geleverd. Super snel dus. Ik zou deze winkel zeker aanraden en ga hier vaker bestellen.

Reageer

Coby 25-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op zoek naar een bodylotion van bepaald merk. Via Google op de site gekomen..
Een vraag die ik had werd metéén en zeer vriendelijk beantwoord.
Al met al zeer tevreden over bestelling en bezorging !

Reageer

Sonja 24-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel duidelijke website. Goede info over levertijd etc. Prima (eerste) ervaring !

Reageer

Marcel 23-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering zoals beschreven op de website, en de bezyelde geur geheel naar verwachting en de beste prijs. Zou hier zeker weer bestellen.

Reageer

Erwin 21-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijs en we kregen het pakketje de volgende dag binnen. Zou nog een keer bestellen bij superwinkel

Reageer

Sophia 21-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb voor deze shop gekozen vanwege de prachtige aanbiedingen.
En ....! Zo blijkt voor de zeer vlotte en nette manier van afhandelen.
Besteld en inderdaad volgende dag in huis
Super blij mee waar ik voor 1 product betaal ontvang je hier dus 2 van diezelfde producten voor met een paar euro verschil.
Echt aan te raden.

Reageer

l.v.gils 21-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Reuze snelle levering. Was buitengewoon verrast. Kan het iedereen aanbevelen.

Reageer

Annette 20-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles snel afgehandeld, jij hoeft geen account aan te maken, geen gedoe met wachtwoorden 😁

Reageer

Toon meer reviews