Deloox.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Deloox.nl.

Deloox.nl stelt zich voor

Deloox is dé online store voor parfum en beautyproducten. Voor 22:00 besteld is moren in huis (mits op voorraad). Wij leveren originele topmerken voor verassend lage prijzen zodat jij nog meer van je favoriete producten en merken kan genieten.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 300 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Truus 03-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijke site, snelle levering. Laten inpakken in cadeauverpakking, erg leuk!!

Reageer

Heidie 03-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Superwinkel,maakt naam waar want de eerste ervaring met Superwinkel was gewoon SUPER!! Super product, super snel geleverd,ik ben super tevreden!

Reageer

H Samsen 03-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb voor deze winkel gekozen omdat wat ik zocht daar het goedkoopste was
Het bestellen was eenvoudig en het bestelde was er de volgende dag

Reageer

Pierre VS 03-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Correcte, volgens de afspraken en snelle behandeling. En de prijs mag er ook zijn!

Reageer

Saskia 02-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Meerdere malen besteld en altijd keurig verzorgd en snel in huis. Ik ben er blij mee.

Reageer

adrien janssen 02-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
snelle en corecte service aan een scherpe prijs,zal niet mijn laatste bestelling zijn geweest.

Reageer

Gina Van Der Toorn 01-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Doet zijn naam eer aan! Supersnelle levering zonder problemen. Je krijgt regelmatig een mail om de voortgang van je bestelling te volgen. Toppie!!!

Reageer

Leonie 30-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ben heel blij met jullie.Ik gebruik altijd angel .Heerlijke parfum.Bij jullie goed te betalen.
Is in de winkel erg duur.Ik gebruik dit al vele jaren dus ben blij dat het nu een stuk goedkoper is bij jullie.Bestellen en de andere dag al in huis.Heel netjes ingepakt ook.Top!!!!!
Mvg Leonie

Reageer

Rob Barendrecht 29-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Superwinkel biedt een super assortiment, super prijs/kwaliteit, super service en bezorging. Dit zou eigenlijk heel normaal moeten zijn maar helaas meer uitzondering dan regelmaat! Ik adviseer op deze wijze door te gaan dan blijven jullie winkel SUPER.

Reageer

Gabriela 29-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor de 1e keer bij Superwinkel besteld en het is zeker niet de laatste keer. Originele parfum voor een hele lage prijs, nergens goedkoper. Super snelle levering.
Tot de volgende aankoop,
Gabriela uit Arnhem

Reageer

Eric van Hemmen 29-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik zocht snel een mooi cadeau voor mijn vrouw. Bij superwinkel.nl zag ik de parfum die ze het lekkerst vind ruiken en ook nog voor de laagste prijs. Omdat ik twijfelde over de kwaliteit (er worden online veel neppers aangeboden) heb ik toch een bestelling geplaatst. De bevestiging en de levering waren zeer snel. Pakket was goed verpakt en de geleverde parfum is een origineel.
Kortom, ben ik een zeer tevreden klant die al een herhaal bestelling geplaatst heeft die wederom aan alle verwachtingen voldeed. Snelle levering, goed verpakt en top product.

Reageer

Judith 28-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Superwinkel is de parfum winkel waar je droomparfum te vinden is. Ik heb mauboussin besteld en had het de volgende dag in huis. Erg goedkoop voor 100 ml betaald. Ik raad iedereen superwinkel aan omdat superwinkel super is in hun prijzen, snelle levering en een groot aanbod aan geuren waar je zo blij van wordt. Jullie zijn echt super !!

Reageer

Terry 28-09-2019

Algemene score

1,0
Besteld voor zelfde dag te bezorgen bel ik koerier op word 3 dagen later pas bezorgd.
Wel betalen extra voor bezorging maar komen afspraken niet na iik vind dit oplichting toen bij koerier zelf maar op gaan halen.
Extra betalen voor zelf gaan halen vij koerier is dus duurkoop inde superwinkel
Ik beveel deze winkel niet aan vanwege de slechte bezorging en afspraken
Officiële reactie van Superwinkel 30-09-2019

Beste Terry,

Vervelend om te lezen dat Red Je Pakketje niet dezelfde avond is komen opdagen. Dat is uiteraard niet de manier waarop wij onze pakketjes willen laten bezorgen, dus onze excuses voor het ongemak.

Uiteraard zullen wij de verzendkosten terugstorten op uw rekening.

Superwinkel

Terry 30-09-2019

Had het zelf moeten halen bij red je pakket 32 km rijden
Kan beter in een winkel kopen dan niet zoveel trammelant

Reageer

dRob 26-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De producten die ik zocht kon ik vinden, de prijzen zijn zeer scherp en het bestelproces verliep zonder problemen.

De levering was vlot en de producten keurig verpakt.

Reageer

Chris 26-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor het eerst een bestelling gedaan bij superwinkel.nl
Gekozen voor een parfum en deze als cadeau laten verpakken.
Mijn bestelling werd de volgende dag keurig verpakt geleverd!
Ik kom zeker terug bij superwinkel.nl

Reageer

* 25-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Kleur product op site komt niet overeen met de rugzak in het echt.
Verder snel en netjes geleverd👍🏻

Reageer

Steven 25-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kende superwinkel niet. Goed assortiment, overzichtelijk. Na de bestelling werd ik op de hoogte gehouden van de voortgang en spullen warden netjes de volgende dag afgeleverd zoals beloofd. Zending kon gevold worden door track en trace code die ik na verzending netjes in mijn mailbox kreeg.

Reageer

Marjan 25-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ik heb deze shop gekozen ivm de prijs/ kwaliteit verhouding,
goede recensies van andere kopers hebben de doorslag gegeven.

Reageer

piet.blankenstein 25-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima geregeld, in de middag besteld volgende dag volgens afspraak afgeleverd. Artikel was keurig netjes ingepakt.

Reageer

Gerda 25-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb de superwinkel gekozen omdat hij de goedkoopste was met wat ik zocht.en supersnel geleverd ook nog super,prima shop ga zo door👍👍

Reageer

d de beurs 24-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
het is een duidelijke site je kunt heel veel vinden ook in verschillende grote van flesjes en vandaag besteld morgen in huis alles goed verpakt ja het is duidelijk een 10 waard

Reageer

nienke 24-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben zeer tevreden over deze winkel, de site waar ik de bestelling deed, was makkelijk in het gebruik en de levering was zeer vlot en zag er ook verzorgd uit.

Reageer

Shopper B 23-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik koop al mijn parfum bij Superwinkel omdat het hier altijd het goedkoopste is. Er liep bij een andere webwinkel (Bol.com) een super promotie op de farfums. Ik ben dan onmiddellijk ook bij Superwinkel gaan kijken en hier was het nog eens 5 euro goedkoper op de parfum die ik wou kopen. De levering was ook tip top in orde.

Reageer

Bosman 21-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Even besteld en superwinkel komt aangesneld !!
Op al mijn wegen kom ik superwinkel weer tegen !!
Ook al heb ik pech !!
De superwinkel helpt mij weer op weg !!
Moet ik nu nog meer zeggen ??
Dus bestellen maar !!!

Reageer

Saskia 19-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor de eerste keer besteld bij superwinkel. Zeer goed ervaren. Product was nergens goedkoper te vinden, als het al ergens anders te vinden was. De leveringen was ook super snel. Volgende keer ga ik zeker weer bij superwinkel bestellen.

Reageer

Toon meer reviews