Bemmel en Kroon
Benieuwd naar ervaringen met Bemmel en Kroon? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
9.2
Deze score is gebaseerd op 3121 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Bemmel en Kroon zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Bemmel en Kroon heeft ons al eerder een zeer fraaie keuken inclusief alle apparatuur geleverd, waarvan wij jaren hebben genoten. Dus bij de aanschaf van een nieuwe vaatwasser onze eerste keus. De prijzen zijn scherp en wij werden zeer blij van de cashbackactie, die de prijs nog meer drukte. De vaatwasser is keurig geplaatst in onze inbouwkeuken; we zijn er superblij mee.
Uitstekende informatie via de mail. Besteld op zondag en maandag meteen geleverd. De oude wasmachine werd meegenomen.
Miele wasmachine en Siemens warmtepompdroger, mooie apparaten mooie prijs en goede service netjes geleverd en aangesloten,
Ons vaste adres!
Goed geholpen, duidelijke afspraken die ook werden nagekomen, vlotte afwikkeling, attente winkel- en bezorgmedewerkers, kortom TOP!
Mijn volgende witgoed koop ik zeker weer bij Bemmel & Kroon Cruquius.
Goede service en goed product. Snelle levering van een wasmachine met een goede prijs! Super fijn dat hij naar boven is gebracht en dat de oude gelijk mee terug genomen kon worden. Vriendelijke bezorgers.
Makkelijke site met goede informatie voorziening. Eenvoudig bestellen en ook nog een snelle levering van de wasmachine door handige mannen (in dit geval).
Persoonlijke aandacht en kennis van zaken. Snelle en correcte afhandeling. Snelle afhandeling en duidelijke communicatie.
Quooker kraan gekocht. Bij Bemmel en Kroon was deze goedkoper dan bij andere winkels. De levering vond plaats op de gewenste dag en ik werd goed op de hoogte gehouden van de verwachte bezorgtijd met een hele nauwkeurige indicatie (13:10 uur). Ik heb de kraan nog niet uitgepakt dus ik kan nog niks zeggen over het product maar tot nu toe ben ik zeer tevreden over Bemmel en Kroon.
Bemmel en Kroon is een keurig bedrijf en de medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam. Daarnaast liggen de prijzen grotendeels net iets lager dan bij andere bedrijven en zijn er regelmatig leuke aanbiedingen bovenop de lagere verkoopprijs.
Wij wonen in Groningen, maar het voelde meteen goed en vertrouwd aan tijdens één van de eerste gesprekken met een medewerker via de telefoon. Daarom hebben wij ook een order geplaatst bij een bedrijf die o.a. in Den Haag gevestigd is, het is niet voor echt voor de hand liggend, zonder eerst te bekijken over te gaan naar aankoop, maar absoluut geen spijt gehad. De bestelling is keurig telefonisch geregeld met nog een flinke korting er bovenop.
De 2 bestelde producten ''Amerikaanse koelkast en een fornuis'' hebben 2 maanden kosteloos in opslag mogen staan, en zijn gratis bezorgd in Groningen, nadat de nieuwe woning was opgeleverd.
Kortom, wanneer wij weer iets nodig zijn, dan kijken wij zeer zeker op de website van Bemmel en Kroon!
Bedankt voor jullie prima service!
Hartelijke groet,
Mw. Sanders
Bemmel en Kroon top service, duidelijk en niet geheel onbelangrijk altijd goedkoper dan de concurrenten
Deze keer een wasmachine en een droger gekocht bij Bemmel en Kroon. Gewoon een hele fijne winkel, waar mensen werken met verstand van de dingen die ze verkopen. En dat voor echt scherpe prijzen.
Deze shop geeft een fijne service. Ze hebben mijn order snel en adequaat afgehandeld en de levertijd duidelijk aangegeven. Hiernaast ben ik gerustgesteld, vanwege een cashback actie die eerdaags zou verlopen, maar die ik toch kon benutten. Ook hebben ze mijn koelkast en fornuis keurig kosteloos op de 3e etage bezorgd op de aangegeven tijd, die kort hiervoor nog met mij werd afgestemd, en de oude apparaten direct retour genomen. Ze hebben er een heel tevreden klant bij.
AEG koelvriescombinatie (inbouw) gekocht en ook laten inbouwen.
De aanschaf telefonisch gedaan en goed geholpen. Ook direct afgerond. Gekozen voor laten inbouwen.
De monteur (toevallig de zoon van de eigenaar ) was zeer vriendelijk en geduldig en ook nog eens pietje precies. Hij heeft zelfs de deurkastjes recht gezet want die stonden een beetje scheef. Het was pas goed na meerdere controles, toch nog even beter maken en weer controleren. Dat is lang geleden dat ik zo'n monteur ben tegengekomen. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen.
De koelkast maakt af en toe een brommend geluid. Ik ga nog even uit van nieuwigheid. En inbouwen kon pas 1 maand na aankoop. Daarom een 9 , anders was het een 10.
Via de website een Bosch wasdroger gekocht omdat Bemmel & Kroon een gerenommeerde winkel is en de prijs concurrerend was. Droger was alleen niet op voorraad dus levertijd was c.a. 1 week. Netjes op de hoogte gehouden van de leverdatum en de droger is netjes geïnstalleerd en oude droger is weer meegenomen.
Duidelijke en overzichtelijke site! Steeds goed op de hoogte gehouden van de bezorgtijd.
Bemmel en Kroon excels!! vast selection, user-friendly site, flawless delivery. Order number #DH1258888 Highly recommend!
Bemmel en Kroon gekozen via de Consumentenbond. Goede en duidelijke website. Snelle en nette levering en door iets meer te betalen is de vriezer op de plek (1e etage) afgeleverd en is het verpakkingsmateriaal direct afgevoerd. De oude vriezer is na het door mij voor vervoer gereed maken afgevoerd.
Topservice voor scherpe prijzen. Fijn ook dat de communicatie duidelijk is en je op de dag van levering op de hoogte wordt gehouden van de bezorgtijd. Niks te klagen dus.
Goede snelle verwerking cq levering. Binnen 36 uur geleverd.
Fijne stofzuiger. Goede zuigkracht Ook voor haren van hond.
Levering was op de afgesproken tijd en datum. De prijs van het product concurrerend met andere leveranciers.
Nooit fijn om een nieuw huishoudelijk apparaat te moeten kopen, maar als het dan toch moet, is het super fijn dat je nieuwe was/droger de volgende dag al draait.
Geleverd binnen het afgesproken tijdslot en super aardige jongens die de machine heel snel aangesloten hadden. Heel fijn.
Heel tevreden over het hele proces. En goede prijzen.
Ontzettend vriendelijk geholpen met de aanschaf van de vaatwasser En de bezorging 🚚 ook heel tevreden over 👍
Ik koop graag bij Bemmel & Kroon. Hele goede service. Goedkoper dan andere aanbieders en hele correcte verkopers en bezorgers. Wordt ook thuis bezorgd en geplaatst tegen hele redelijke prijs
Nieuwe miele wasmachine gekocht. Deze is op afgesproken tijd geleverd en geïnstalleerd. Tijdens de 1e proefdraai lekte de machine na ca. half uur veel water onder uit de machine. De bezorgers waren reeds door naar volgende afspraak. Wel naar hun gebeld. Nemen contact met kantoor. Gelijk zijn wij terug gebeld, dat wij kantoor moesten bellen. Zo gedaan. Binnen 2 uur na melding stond er een nieuwe wasmachine en de andere is gelijk mee retour genomen. Wij vinden dit een super snelle en geweldige service voor de oplossing van dit probleem.
Wij zijn ontzettend tevreden. Top.
De bestelde afzuigkap van Siemens is vakkundig geplaatst en de oude kap is weer meegenomen, met de resterende afval. Prettige monteur.