Barbecueshop.nl
Barbecueshop.nl is één van de grootste barbecuewinkels in Nederland. Zij hebben een compleet assortiment en veel merken. De consument kan voor elk type BBQ terecht op Barbecueshop.nl. Ook bieden zij voor elke BBQ allerlei accessoires aan zodat het maximale uit een gezellige BBQ gehaald kan worden.
9.1
Deze score is gebaseerd op 91 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Barbecueshop.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Grote collectie en snel geleverd! Alles wat ik nodig had kon ik zo vinden. Kwam er voor mij qua prijs ook voordelig uit. Kijk nu al uit naar het geven en proberen van de looflighter!
Goede prijsstelling, ook bij gedegen research op het net, en goeie communicatie. Hoewel het artikel toch niet direct leverbaar was is er goed geïnformeerd. De bezorging was prima geregeld. ik moet de BBQ nog in elkaar zetten maar er zit een duidelijke beschrijving bij en de BBQ is prima verpakt. Nou nog lekker weer, we zijn er klaar voor!
Al diverse keren heb ik iets bij jullie gekocht al dan niet met een advies via de chat.
Dit ging altijd zeer soepel. Ook de site is helder opgezet en ik kon de spullen die bij mijn bij jullie gekochte bbq horen gemakkelijk vinden. Ook werd eea in no time bezorgd!
De barbecue hebben wij ontvangen.
Een prachtige barbecue, die vele avonden genieten betekent.
Wordt met alles goed geholpen,product verkeerd via de live chat hoe te handelen.Snel geholpen en in de winkel keurig afgehandeld.
Super
Ik heb voor deze shop gekozen omdat het goed materiaal is met een goede orijs
Was op zoek naar een bbq en kwam via internet op jullie website .
Onmiddellijk viel op dat jullie prijzen uitzonderlijk goed zijn en besloot daarom bij jullie te bestellen ! Na telefonisch contact , hebben jullie mij enorm verder geholpen met de juiste keuze en na bestelling is alles perfect verlopen ,zowel qua betaling en verzending !
Tijdens de dag van de levering werden we ook heel goed geïnformeerd over het tijdstip van de levering !
Bedankt voor de goede servies en over het geleverd product !
AllesvoorBBQ heeft een uitstekende webshop maar bovenal kan je ook in de winkel de producten zelf zien. Met een BBQ geeft dat de meerwaarde die je zoekt. Ondersteuning in de vorm van goede adviezen en een strakke prijs maakt het geheel compleet. Super geholpen en zeker aan te raden.
prijs kwaliteit verhouding is zeer goed,+de zeer snelle levering.
zeker een aanrader om iets op BBQ gebied te bestellen.
Duidelijke webshop. Bestellen gaat gemakkelijk en afrekenen kan in een beveiligde omgeving met vele betaalmogelijkheden. We hebben een klein min puntje ervaren. Na de bestelling kregen we een mail dat het bestelde product niet op voorraad was terwijl de website dat niet deed vermoeden. Jammer dat men niet duidelijk in beeld heeft wat de actuele voorraad is. ZXou in deze tijd toch wel mogelijk moeten zijn. Neemt niet weg dat we toch op een zeer prettige manier te woord zijn gestaan op onze vragen. De vragen zijn allemaal duidelijk en naar tevredenheid beantwoord. Ondanks de feestdagen is het artikel toch nog snel geleverd en was het wachten meer dan waard. Top service.
De beste prijzen, supersnel antwoord op mijn vragen, geleverd volgens afspraak mooi op tijd. Helaas geen 10, anders is er geen ruimte voor verbetering :-).
Ondanks de rooster plots niet voorradig bleek te zijn is dit snel en correct opgelost en had ik de rooster 2 dagen later.
Goede webshop met leuk assortiment. Ik had bij mijn bestelling per ongeluk het verkeerde adres ingevuld, waardoor PostNL het pakket retour afzender stuurde, maar Allesvoorbbq.nl stuurde het pakket direct kosteloos naar het juiste adres, waardoor ik het alsnog op tijd binnen had. Top service!
Product was uit stock, en de levering zou 4 dagen vertraging oplopen, maar is uiteindelijk maar 1 dag later aangekomen. Correcte en duidelijke communicatie, zowel via mail als via livechat.
Ik ben heel tevreden.
Very good service. The order was processed very quick and the product was at home two days later as expected. The information about the status of the order was very clear and updated.
De webshop is zeer duidelijk en geeft een uitgebreide omschrijving van het artikel.
Ruime keuze, ze krijgen van mij een dikke 10
helaas was de BBQkuip gedeukt, maar geen probleem. Ik kon direct een nieuwe BBQ ophalen. Dat is een goede service!
Ik werd bij mijn bezoek aan de winkel attent en vrolijk geholpen.
Degene die mij hielp ging ook actief voor mij zoeken.
Ik ben zeer tevreden over de uitleg van jullie top verkoper en winkel ook de zeer snelle levering exact op tijd goed gedaan bvd groeten zal nog wel een keer terug komen voor andere artikelen
Als allesvoordebbq.nl het niet heeft, dan bestaat het niet. Een extreem uitgebreid assortiment tegen goede prijzen. Heb hier een iGrill 2 besteld. Direct na net bestelproces kreeg ik al bericht via PostNL dat er de volgende dag een pakketje werd bezorgd. De iGrill 2 is een prachtig apparaat!
bestelling keurig afgeleverd na een chat bericht waar ik netjes ben geholpen! prima bedrijf met goede prijzen.
Grote verscheidenheid producten een goede prijzen, ook spullen die zeer lastig te vinden waren elders voor 67cm Weber.
goede prijs :-)
Alleen begrijp ok niet waarom het product niet geleverd werd op de afsproken datum
gekozen voor deze shop op basis van aanbeveling kennis. Super snelle service. Product was niet leverbaar maar in mum van tijd werd gelijkwaardig alternatief aangeboden. Dit was fantastisch.
Geweldige klant- en gebruiksvriendelijke online shop met kwaliteitsproducten aan scherpe prijzen. Snelle levering en uitstekende service ! Heb hier al meerdere producten gekocht en telkens opnieuw heel tevreden over de korte leveringstermijn en over de verhouding prijs/kwaliteit van het product ! Een echte aanrader !!