Barbecueshop.nl

Barbecueshop.nl is één van de grootste barbecuewinkels in Nederland. Zij hebben een compleet assortiment en veel merken. De consument kan voor elk type BBQ terecht op Barbecueshop.nl. Ook bieden zij voor elke BBQ allerlei accessoires aan zodat het maximale uit een gezellige BBQ gehaald kan worden.
9.1

Deze score is gebaseerd op 91 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Barbecueshop.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Richard13-03-2020
Hele mooie aanbieding gevonden op de site van allesvoorbbq waarbij ook nog eens een gratis afdekhoes en Workout worden aangeboden. Tevens een snelle levering met PostNL
Bugs Benny13-03-2020
Na bestellen werd ik goed op de hoogte gehouden. Er was een kleine vertraging in de levering, maar dit werd netjes gemeld. vervolgens viel de vertraging als nog mee (1 dag). Ook na een vraag over de bestelling, had ik snel een antwoord.
Hildebrand12-03-2020
Goede producten voor een goede prijs. Daarnaast waren ze zeer coulant met het ruilen van een product.

Lianne5912-03-2020
Prima shop met heel uitgebreid assortiment, zowel voor de thuiskok met incidenteel een hamburgertje of forelletje bakken als de voor de kok met grote groepen smulpapen. Snelle levering. Wel heel erg veel verpakkingsmateriaal.
M. Rotteveel11-03-2020
De producten hadden een snelle verzending en werken naar behoren! Topservice en goede producten!
Kim De Gryse08-03-2020
Super service, bij vragen onmiddellijk antwoord, snelle en correcte levering.
Roger07-03-2020
Erg goed geholpen in de winkel, helaas niet op voorraad maar gratis en snel gebracht. Top!
Michelle05-03-2020
Goede prijs, leuke en duidelijke site, supersnelle levering. Ik ben dik tevreden! Laat de zon maar komen.
Jackelien05-03-2020
Uiteindelijk is er een barbecue aangekomen, dus voldoende! Het cijfer had hoger kunnen zijn als er aangegeven was dat de barbecue niet op voorraad was. Na bestelling kregen we een mail dat het twee dagen langer zou duren, prima. Maar toen werd het stil... Na acht dagen heb ik maar eens gebeld, waarna het door allesvoorbarbecue op een nette manier is opgelost. Geen onwil dus, maar het systeem mag nog ietwat gestroomlijnder worden.
jeffrey05-03-2020
Mooie overzichtelijke winkel en goede service en uitleg bij het kiezen van het product. snelle levering zoals beloofd.
Ivan03-03-2020
Bbq willen bestellen enkele dagen nadat een actie verlopen was. Toch nog de bbq aan de actievoorwaarden kunnen krijgen zonder problemen (buiten dat het systeem soms vreemd deed maar daar kan de medewerker niet aan doen). Topwinkel en topservice.
Rik02-03-2020
Contact gehad via Chat en melding gedaan dat ik BBQ goedkoper had gezien op andere site. Ze hebben me direct een aantrekkelijk prijsvoorstel gedaan en heb dan ook onmiddellijk besteld. De dag nadien was BBQ al in huis. Top
Bert28-02-2020
5.0
5.0
Mijn vrouw had bij jullie een Bastard large model 2019 gekocht. Helaas bij het openmaken van de doos zagen wij dat de basterd beschadiging was . Wij hebben jullie gemaild en de Bastard over de beschadiging op de Dome. Jammer genoeg waren jullie niet telefonisch te bereiken (Naarden ) kreeg ook maar 1 mailtje van jullie , De rest ging via mail van Bastard die hebben mij top geholpen en ook opgelost met een nieuwe Dome op te sturen! Van jullie heb ik verder niks meer gehoord . Vindt ik niet echt een goede service!!!!! Jammer
Rien van Dijk28-02-2020
Fijne shop en vriendelijk personeel. Mensen die weten wat ze verkopen. Geven antwoord op je vragen. Kortom geweldige winkel met veel keuze.
Josstheboss24-02-2020
Ik heb allesvoorBBQ gevonden via google zoek , was even sceptisch maar toen ik de echte reviews had gelezen was ik overtuigd , dit is de shop waar ik mij n BBQ moet bestellen dat is geworden de Grandhall Premium GT3 Built-In , 's middags besteld en de volgende dag al in huis bezorgd !
Peter23-02-2020
Nette prijzen en goede service. Bij aankoop nog wat adviezen mee gekregen om BBQ schoon te maken.
Ron21-02-2020
Ik heb eerder een buitenkeuken in deze winkel aangeschaft. Ik ben destijds zeer vriendelijk, vakkundig en met tijd voor de klant geholpen. Mijn buitenkeuken is met een verhuizing overgenomen en omdat het leven zonder BBQ geen optie is, ben ik wederom naar 'Allesvoorbbq' gegaan. Deze keer heb ik de bbq in een wintermaand aangeschaft. In deze periode is de showroom alleen te bereiken via de audio/video winkel welke naast de showroom is omdat het in deze periode nou eenmaal een stuk rustiger is. Ook deze keer ben ik vriendelijk en vakkundig te woord gestaan en werden mijn vragen goed beantwoord. Helaas was het door mij uitgekozen model niet op voorraad. Deze is de volgende dag in prima staat en op de afgesproken tijd bezorgd zodat ik 's avonds een heerlijke 'kip op blik' heb kunnen grillen. Een volgende keer zou ik weer voor 'Allesvoorbbq' kiezen.
Tom19-02-2020
Heb mijn barbecue maar via internet besteld omdat deze de beste prijs had. In 1 van de winkels stond dezelfde voor 200€ duurder en er kwam niemand helpen of keek naar ons om. Ze vonden tv”s verkopen veel leuker. Via de internetshop is alles goed gegaan en ben goed op de hoogte gehouden van me bestelling.
chris15-02-2020
Na dagen op internet te hebben gekeken viel de keuze op de winkel in Naarden, dat is vlakbij, makkelijk te bereiken en voldoende parkeerruimte. We werden vriendelijk geholpen door X. Deze bbq was nergens voordeliger en ook voorzien van een gratis beschermhoes. Omdat we precies wisten wat we wilden waren we er snel uit. We kregen koffie en 2 dagen na de bestelling werd de bbq keurig thuis bezorgd. Het in elkaar zetten duurde wel even maar alles is onbeschadigd en compleet. Nu maar wachten op goed weer.
Folkert Broeders09-02-2020
Ondanks dat het product niet op voorraad bleek te zijn en de barbeque later werd geleverd dat initieel te bedoeling was ben ik goed geholpen. Ik werd goed up-to-date gehouden via zowel mail als telefoon en hierin werd de informatie duidelijk verstrekt.
B09-02-2020
Voor de gezochte BBQ hadden jullie de beste prijs en een snelle levering. Ook snel antwoord op gestelde vragen en mooi direct geschakeld als er een nieuwe vraag binnenkwam.
Hanneke van Eck07-02-2020
Doordat de prijs van de Kamado online 1 van de goedkoopste was, ben ik in de winkel gaan kijken. Het personeel is vriendelijk en bereid om even mee te kijken naar wat er online aangeboden wordt Geen aanbetaling nodig, vertrouwen vanuit het bedrijf. De Kamado kwam eerder dan verwacht wat heel fijn was en er werd geholpen om de Kamado in de auto te zetten. Voor een volgend product zal ik zeker terugkomen.
RF07-02-2020
Alles netjes verpakt en op tijd geleverd. Ruim assortiment dus keuze genoeg.
Evelien van Gool03-02-2020
allesvoorbbq.nl is een vriendelijk in omgang te bezoeken website. De informatie is helder en het bestellen gaat erg gemakkelijk. Ik kreeg de bestelde bbq ook netjes een dag na de bestelling. Ook toen ik achteraf nog een vraag had kon ik deze op de website stellen en kreeg ik direct antwoord. Erg prettig.
David01-02-2020
Hele ervaring met allesvoorbbq.nl was top. Ze hebben een ontzettende nette website waar je alle informatie kunt vinden om tot een goede keuze te komen. Vervolgens word je gedurende de hele levering top op de hoogte gehouden van de levering. Ben ontzettend tevreden, kan niet wachten om de bbq te gaan testen 😄😄👍👍