123Apparatuur.nl

9.2

Deze score is gebaseerd op 4003 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor 123Apparatuur.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Ed van Blokland21-09-2023
Snel en vakkundig geholpen En snel ontvangen Vriendelijke chauffeur Een dikke 10 waard
Henny19-09-2023
De site is duidelijk aanwezig, daardoor is het product makkelijk te vinden. Na telefonische contact heb ik goede ervaring gehad met de verkoper. De bestelling was zeer duidelijk en snel binnen. Kan niet beter, een dikke pluim.
Ciska18-09-2023
Ik was op zoek naar een combi-stoomoven en werd goed geholpen aan de telefoon.

Klok16-09-2023
Goede apparatuur voor scherpe prijzen. Duidelijke omschrijvingen van de producten en goede klantenservice bij vragen
Ghislaine15-09-2023
In verband met het haperen van mijn koffiemachine type CM4111A helaas niet meer in de markt . Ben ik gegaan voor de vervanger black steel CM4612D uw medewerker heeft mij erg goed geholpen om deze keuze te maken en hoop van harte dat ik er veel plezier van mag hebben .
Piet14-09-2023
Prima winkel. Altijd scherpe prijzen en duidelijk in de mogelijkheden. Al meerdere aankopen gedaan.
Reinier13-09-2023
Al de derde keer inbouwapparatuur gekocht hier. Altijd netjes geadviseerd en vriendelijk geholpen. Levering keurig op tijd, kortom prima service!
Johan en Dani10-09-2023
Hebben al onze keukenapparaten via 123apparatuur besteld. Hele fijne klantenservice, Francisca dacht mee en gaf goed advies zodat de apparatuur goed op elkaar was afgestemd.
Onnink08-09-2023
Zeer snelle reactie, er wordt meegedacht. En een concurrerende prijs. Aanrader om hier te bestellen.
Evert05-09-2023
Overzichtelijk, voldoende filters om gericht te kunnen zoeken en snelle reactie op vraag via de mail over een product dat elders goedkoper was. prima service.
Suzanne04-09-2023
Heel vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan. Goed en eerlijk advies. Duidelijk site met goede zoekfuncties.
NPJ Vreuls04-09-2023
Zeer positieve ervaring met eerdere aanschaf van apparatuur! Nu ook weer informatie en spoedige telefonische uitleg met oog voor de behoefte van de klant! Verdient alle lof en navolging ook voor de prijs/kwaliteit verhouding. Ga vooral op deze wijze voort! Ik ben in elk geval een overtuigde klant👍
Georg31-08-2023
123 shop is ons jaren geleden ook al bevallen, toen 6 Siemens apparaten geleverd gekregen, uitstekend, nu vaatwasser versleten en daarom weer bij 123 besteld. Toen goed en nu weer., grote klasse, zijn meer dan 100% tevreden
Cees31-08-2023
Toch nog wat vergeten… een vaatwasser. Weer met dezelfde verkoper gezocht naar de beste optie! Snel beslist en hij kan nog mee met de bezorging van maandag. Top geregeld!
Gilles Swartenbroekx31-08-2023
wij hebben altijd direct antwoord gekregen op onze vragen. bij een fout in onze keuze, werd er meteen een alternatief aangeboden. Laagste prijs die we gevonden hebben.
Cees30-08-2023
Wij zijn uitstekend geholpen door een man waar de naam vast niet van mogen noemen, maar die wel de eer verdient. Natuurlijk hebben wij veel voorwerk zelf gedaan en wisten we wat we graag wilde. Toch is een foutje snel gemaakt en dan is het een verademing dat degene aan de telefoon, die wij gevraagd hadden mee te kijken, ons wijst op het feit dat we met de typenummers van de kookplaat en de afzuigkap één keer voor opbouw en één keer voor inbouw hadden gekozen, waar het allebei inbouw moest zijn. Zulke alertheid is zeer welkom. En de quooker waren we helemaal vergeten. Een correctie in ons beider voordeel! We verheugen ons op de levering!
123 appereatuur28-08-2023
Daar wij contact hebben genomen zijn ze vriendelijk te woord gestaan , Om ons te helpen met onze bestelling op tijd te leveren ,en hebben begrip dat het niet snel kunnen leveren.
Cornelis25-08-2023
Na het plaatsen van mijn review op 23 augustus, waarin ik mijn teleurstelling uit, heeft een medewerker van 123Apparatuur.nl de volgende dag telefonisch contact met mij opgenomen en uitgelegd hoe het dit keer mis heeft kunnen gaan. Tevens werd daarbij hun excuus aangeboden. Ik lees nu ook hun reactie op de site van Kieskeurig.nl en stel hun openheid erg op prijs. Door deze snelle en correcte reactie beveel ik 123Apparatuur.nl zeker aan.
Nolly25-08-2023
Door mijzelf gemaakte foute keuze, door 123 App perfect verholpen met een ander type apparaat. Direct leverbaar en nog goedkoper ook. Binnen 24 uur stond de Bosch combi/magnetron in mijn keuken! En dan ook nog vriendelijke mensen aan de lijn ook
Ton24-08-2023
Klantgerichte benadering met zeer goed advies. Alle vragen werden gedetailleerd beantwoord en alternatieven voorgesteld
Cornelis Van Der Poel23-08-2023
5.0
5.0
Ik ben niet tevreden. Zal daarom ook wel niet in aanmerking komen voor de €250,00. Ik vertel waarom ik niet tevreden ben. Er was duidelijk afgesproken dat de vrieskast vandaag 23 augustus geleverd zou worden. De laatste producten uit de oude vrieskast die het niet meer goed deed tijdelijk in een koelbox gedaan en vrij genomen om de vrieskast in ontvangst te nemen. De aanlevering zou door een extern transporteur bedrijf gedaan worden tussen 13.00 en 15.00 uur. Al wachtende op de levering krijg ik om 15.00uur een bericht van de transporteur dat ik nog een datum moet afspreken????. Hoe kan dit nou? Dus contact met 123apparatuur. Ze zouden even kijken hoe e.e.a. besproken was. Ja hoor de kast zou vandaag bij mij geleverd worden maar werd er bijgezegd het loopt via een externe transporteur dus moet u daar maar even contact mee opnemen. Dus contact opgenomen met de transporteur. Blijkt de aanleverbon vandaag door 123apparatuur net een half uurtje geleden aangeleverd te zijn bij de transporteur. Resultaat vandaag wordt niet meer geleverd. Dat ik dus een middag vrij genomen heb is jammer. Blijkt achteraf wel dat 123apparatuur met de transporteur afgesproken heeft dat de levering nu morgen plaatsvind. Morgen komt mij slecht uit maar dat is niet erg want als er niemand thuis is dan gaat de vrieskast gewoon weer terug naar het magazijn!!!!!!! Goed geregeld 123apparatuur.
uiterst correct en vriendelijke benadering22-08-2023
Na bezoek van de website gebeld voor informatie tav een aanschaf nieuwe inbouw oven. Deze is nog niet leverbaar maar wel een aanschaf prijs gekregen. Dit alles ging zeer adequaat en duidelijk. Twee dagen later bij ons thuis overlegd en besloten ook onze koelkasten te vervangen. De verkoopmedewerker weer gebeld met de mededeling dat we wilden overgaan tot aanschaf. Ook nu weer zeer correct behandeld en gezien deze ervaring hebben we vertrouwen in een goede afhandeling.
r.kloosterman21-08-2023
dit bedrijf verleent een geweldige service, door vakkundig personeel, zij weten ook problemen op te lossen wanneer die zich voordoen. wij zijn geconfronteerd geweest met een vervelend geval, maar door 123 apparatuur is alles goed gekomen, ik kan iedereen aanbevelen om bij 123 apparatuur te kopen
Hans21-08-2023
fijn contact gehad en zeer goed deskundig advies wat geresulteerd heeft in de aankoop van nieuwe stoomoven. twee dagen later aangevuld met twee koel apparaten ook nu weer adequaat geholpen met de juiste prijs
Anoniem17-08-2023
Beste prijs in de markt voor combimagnetron van Bosch, advies om zelf in te bouwen (gemakkelijk met twee man te doen, bespaart €119) en zeer snelle levering.