123Apparatuur.nl
123apparatuur is gespecialiseerd in vrijwel alle merken inbouwapparatuur. Wij kijken graag samen met u naar een passende oplossing voor de vervanging van of aanschaf van uw nieuwe keuken inbouwapparatuur. Onze productspecialisten staan u via mail, chat of telefoon graag te woord. Indien u meerdere apparaten zoekt, kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij bezorgen op de dag dat het u uitkomt maar afhalen op onze locatie in Opmeer is ook mogelijk.
9.2
Deze score is gebaseerd op 403 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor 123Apparatuur.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Goede uitleg over apparaten en meegedacht in het aanschaffen van een quooker. Hierdoor uiteindelijk voor een goedkopere versie kunnen gaan. Enorm snelle reactie en vriendelijk contact naast scherpe prijs. Ik raad iedereen aan hier hun apparatuur te kopen.
Mooie website met goede artikelen en zeer goedkoop.
En vriendelijk personeel en goede service
Overzichtelijke site met ruime keuze aan artikelen naar ieders wens in luxe en prijsklasse.
Goed en prettig telefonisch advies. Gister besteld en vandaag afgeleverd. Prima!
Het enige minpunt: ik heb een showroom apparaat besteld en dat werd hier zonder verpakking met zo hier en daar wat bubbeltjesplastic geplakt, afgeleverd. Ik verwacht toch ondanks dat het een het apparaat is dat in de showroom gestaan heeft, een goed en deugdelijk verpakt apparaat.
Dit is dus wel een gemiste kans en een beetje jammer.
Duidelijk en erg klantvriendelijk. Je wordt goed geholpen. Ook zeer goede service en levering.
De vrieskoel combinatie werdt keurig optijd bezorgd s’morgens een sms en een lelefoontje een half uur van te voren dat ze er aan kwamen prima service
Heldere en duidelijke uitleg over de apparatuur en de manier hoe 123apparatuur werkt met hun prijzen en kortingen.
Keurige service en netjes met afleveren.
Absoluut een aanrader.
De verkopers luisteren goed naar je verhaal en geven goede en bruikbare tips voor het maken van een juiste keuze.
Wij zijn begeleid door Luca.
Maar ook zeker de andere collega's van hem verlenen uitstekende service.
En heel waardevol: afspraak is afspraak...
Al meerdere malen hier besteld en steeds naar volle tevredenheid een scherpe aanbieding ontvangen. Eerst een vrijblijvende offerte en daarna eenvoudig om te zetten naar een bestelling. Vlotte levering volgt. Zelf inbouwen is een fluitje van een cent en daarna jaren plezier van de nieuwe apparatuur.
zondagavond besteld en de volgende ochtend om 9.05 uur geleverd en mooi tot op de plaats, geweldig hoe krijgen jullie het voor mekaar. super en de beste prijs !
Prima geleverd. 23.00 uur besteld, volgende dag om 10.00 uur stond de vaatwasser in huis. De oude meteen retour genomen kwam ook goed uit. En dat allemaal voor de goedkoopste prijs.
Supersnelle levering. Echt de volgende dag in huis.
Ondanks dat op de site staat dat ze de goedkoopste zijn, had ik een goedkopere leverancier gevonden. Eén klik op de knop "ergens anders goedkoper?" en ik werd binnen een half uur teruggebeld, waarbij ik het product voor de elders lagere prijs kreeg aangeboden.
Helemaal top!
Luca van 123 heeft ons heel goed geholpen met het uizoeken van onze keukenapparatuur. Ook met de wijzigingen die wij later nog wensten. Ik zou iedereen aanbevelen via deze website de apparatuur te kopen!
Wegens renovatie van onze keuken hadden wij een nieuwe inbouw koel-vriescombinatie nodig. Dan is internet heel handig om vanuit je luie stoel dergelijke combinaties te vinden en te vergelijken en niet het minst de prijzen te vergelijken. Kijkend ook naar de sites van de webwinkel gaf 123apparatuur de beste indruk voor de beste prijs. Ik had nog wat vragen over de apparatuur en heb vanochtend dan maar even gebeld en werd uitstekend geholpen door Francisca. Betaling vlot geregeld alsmede bezorgbevestiging en bevestiging dat de oude apparatuur wordt meegenomen. Helemaal top.
Duidelijke en makkelijke site om apparatuur te bestellen, wij kwamen hier om de inbouwvaat wasser goedkoper was dan andere aanbieders.
ook de mogelijkheden van bestellen waren makkelijk en duidelijk en drie mogelijkheden om te betalen waren ideaal. zouden andere aanbieders ook moeten doen, ook de leverdatums zelf kiezen ideaal.
top site, als we weer wat nodig hebben weet ik wel waar ik weer moet zijn.
met
Deze site biedt duidelijke overzichtelijke specificaties van de producten, en goede uitleg over alles wat je direct wil weten.
duidelijke shop met scherpe prijzen, duidelijke informatie en snelle levering.
Een Siemens vaatwasser aangeschaft die werkelijk perfect zijn werk doet.
De prijs was mede bepalend voor de aanschaf van deze vaatwasser.
In het verleden al vaker zaken gedaan met 123 Apparatuur en dat is uitstekend bevallen.
De aflevering van de vaatwasser was overeenkomstig afspraak op het juiste moment uitgevoerd.
Ik vind het een goede shop, waar je alles duidelijk kunt vindern, veel assortiment, en reactie van medewerkers op vragen is ook snel. Al in al een geslaagde anakoop ervaring
Super en snel hollen door Luca!!
Zouden bedrijven een voorbeeld aan kunnen nemen.
Laagste prijs en supersnelle levering! Top! Ook keurig 's morgens vroeg een e-mail met het tijdvak van bezorging en je kunt je aankoop met pin betalen bij de aflevering.
Snelle offerte, duidelijk bestelproces. Voor afleveren werd door vervoerder gebeld met tijdstip van afleveren. Pinnen bij afleveren, ideaal!
Gebruiksvriendelijke website, snelle live chat mogelijkheden en vriendelijke chat medewerkers die je order snel in ieder maken.
Super tevreden over de service!!!
Snelle vlotte afhandeling, prettige manier van werken. Lijkt de beste prijzen te bieden.
Wij hebben eerder ook alle keukenapparatuur besteld via 123 apparatuur. Nu voor onze ouders opnieuw goede ervaring!
Ik heb deze shop gekozen op aanbeveling van een kennis. Ik ben zeer tevreden over de afhandeling en de communicatie over de geplande bezorging.