123Apparatuur.nl

123apparatuur is gespecialiseerd in vrijwel alle merken inbouwapparatuur. Wij kijken graag samen met u naar een passende oplossing voor de vervanging van of aanschaf van uw nieuwe keuken inbouwapparatuur. Onze productspecialisten staan u via mail, chat of telefoon graag te woord. Indien u meerdere apparaten zoekt, kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij bezorgen op de dag dat het u uitkomt maar afhalen op onze locatie in Opmeer is ook mogelijk.
9.2

Deze score is gebaseerd op 403 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor 123Apparatuur.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

JAC16-03-2019
De shop is online duidelijk en overzichtelijk. Veel op voorraad en snelle levering. Prettig dat oude apparatuur gratis wordt meegenomen.
Leo Missler16-03-2019
Snelle reactie op telefonisch contact. Zelfs achteraf nog gebeld om te informeren of ik nog ben benaderd door filiaal Veenendaal. Prima pre sale
GLSR.eu16-03-2019
Zeer tevreden, alles perfect en snel geregeld, allemaal keurig verpakt en een correct bericht voor levering

combi magnetron en oven16-03-2019
Ik was op zoek naar een combi magnetron en een aparte oven. Na vele producten te hebben gezien op de site zag ik door de bomen het bos niet meer. Na telefonisch contact met een van de verkopers ben ik goed geadviseerd in de boord en tegens van de producten en heb ik uiteindelijk een mooie aanbieding ontvangen.
Egbert15-03-2019
Goed te vinden op internet. Overzichtelijke site. Zeer scherpe prijzen. Voor 23:59 besteld, volgende dag in huis. Zelf de dag van levering kunnen bepalen. Top!!
Marije15-03-2019
Overzichtelijke site en mijn product had hier de aller laagste prijs. Ook de zending is gratis was top is.
Ed15-03-2019
Overzichtelijke site, gebeld voor de bestelling en heel vriendelijk te woord gestaan. Informatie voorziening was top. Snelle levering. Zeer tevreden.
Eric14-03-2019
Goede prijs en artikel snel gevonden. Ook de beschrijving was prima en volledig.
AN14-03-2019
Duidelijke en makkelijke website. Jammer dat er geen credit card betaling mogelijk is.
Anna14-03-2019
Top service! Snel en betrouwbaar. Ik vond het heel prettig dat de chauffeur mij 10 minuten voor zijn aankomst belde. Aandachtspunt: was dat wij hetzelfde apparaat voor 20 euro goedkoper konden kopen als via Google op jullie website hebben geklikt. (Wij hebben het typenummer typenr ingetoetst om prijzen te vergelijken.)
madeleine gest14-03-2019
Al 2 x al mijn inbouw apparatuur bij deze webwinkel gekocht. Fantatastische service. Zelfs toen ik opnieuw een offerte vroeg omdat ik toch andere inb. apparatuur wou, bleef de verkoper vriendelijk en behulpzaam. Ik koop niet graag in webshops, maar deze is van bijzondere kwaliteit en zou ik iedereen aanraden,
Will14-03-2019
Zeer snelle levering voor een mooie prijs en prima advies ! Super tevreden.
Michel van Beek14-03-2019
gemakkelijk te bestellen zonder al te veel poes pas. Nog af wachten hoe de levering verloopt maar zal ook vast wel goed komen.
D. de Jong14-03-2019
Luca hielp me goed met uitkiezen van de juiste producten en had nuttige tips. Zeer vriendelijk en professioneel
FG14-03-2019
Onze eerdere ervaring met deze shop waren goed en wij hebben er daarom nu weer voor gekozen. De afspraken worden correct nagekomen. Het advies wat gegeven wordt is goed en betrouwbaar.
Frans13-03-2019
alles correct, telefonisch, bij levering en hulpvaardige bezorger!! achteraf betalen geen probleem. contant of pinnen goede service.
B1012-03-2019
Snelle site, gegarandeerd de goedkoopste, duidelijk en meerdere betaalopties.
ROland12-03-2019
Goede prijzen, duidelijke informatie en heldere en makkelijke bestelprocedure.
Sabrina Staphorsius12-03-2019
Ik ben nog nooit zo snel en zo goed telefonisch geholpen. Gaf de maten door van de kookplaat, er was er 1 op voorraad, prijs was top, gegevens genoteerd, mail voor betaling binnen 1 minuut en morgen komen ze al bezorgen! Het bestellen heeft hooguit 5 min. geduurd (en dat kwam mede door mijn laste achternaam ;-))
Johan12-03-2019
Al eerder bij 123apparatuur.nl besteld en nu na de verhuizing kunnen kiezen uit meerdere aanbieders, maar vanwege de eerdere goede ervaring bij 123 besteld.
Raben12-03-2019
Duidelijke site, overzichtelijk, jammer dat niet alle prijzen bij de artikelen staan.
paul12-03-2019
Goed en duidelijk. niet teveel poespas en heldere uitleg bij producten. makkelijk betalen op meerdere manieren.
Melissa12-03-2019
Zeer snelle service, telefonisch makkelijk te bereiken. Denken mee met het kopen van de juiste apparatuur. En daarbij is de prijs ook nog gunstig!
Willem11-03-2019
Snelle service, goede adviezen, rustige medewerkers die de tijd namen voor mij, en goed bereikbaar. Snelle reactie via de mail. Omdat ik snel een product nodig had waren ze creatief om het toch te kunnen leveren terwijl het niet op voorraad was. Zeer onder de indruk.
Gan van Samkar11-03-2019
De derde keer dat ik hier iets bestel. Als je belt en zegt dat het produkt ergens goedkoper is, gaan ze daar nog onder zitten. Bijna te mooi om waar te zijn! Serieus ik ben niet gek en ben nu een vaste klant. Liebherr 3314 gekocht, nog ver onder de vergelijkings sites. En ook levering binnen 24 u. Ik zeg DOEN :)