123Apparatuur.nl
123apparatuur is gespecialiseerd in vrijwel alle merken inbouwapparatuur. Wij kijken graag samen met u naar een passende oplossing voor de vervanging van of aanschaf van uw nieuwe keuken inbouwapparatuur. Onze productspecialisten staan u via mail, chat of telefoon graag te woord. Indien u meerdere apparaten zoekt, kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij bezorgen op de dag dat het u uitkomt maar afhalen op onze locatie in Opmeer is ook mogelijk.
9.2
Deze score is gebaseerd op 403 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor 123Apparatuur.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Overzichtelijk met duidelijke voordeel voor de klant en een aanrader voor iedereen.
duidelijke informatie, goede prijs/kwaliteit verhouding, snelle en duidelijke communicatie v.w.b. levering apparatuur,
vriendelijke correcte bezorging door chauffeur op afgesproken tijdstip.
Ik ben echt heel tevreden met de door mij bestelde Siemens vaatwasmachine die ik vond op de website van 123apparatuur.nl. En dan ook nog een hele mooie prijs voor een hele goede vaatwasser. Ook de afhandeling en service waren perfect en razend snel. Was verrast door de persoonlijke benadering per email en mobiele telefoon wanneer en hoe laat de vaatwasser geleverd zou worden. Ik beveel deze winkel zeer zeker aan.
Ontzettend goed geholpen door Luca di Donna! Hij denkt goed mee en komt met betere alternatieven. Staat altijd open voor al je vragen. Los hiervan heeft 123apparatuur scherpe prijzen die ver onder de prijzen van zogenoemde keukenboeren liggen.
Helemaal blij!
In de fysieke winkel in Veenendaal en in deze shop wordt je goed en snel geholpen.
Fijn om samen te werken,
Wat me vooral opviel is dat elke medewerker van onze aanvragen en offertes af wist mede dankzij een gedeeld systeem denk ik.
Dat werkt voornamelijk goed.
Ook nog dank aan Luca voor zijn goede advies.
De voorraadstatus klopt, wat niet bij elke webshop zo is. En echt supersnelle levering. 's avonds besteld en de volgende ochtend half 9 geleverd zoals in de e-mail vermeld. Helemaal top!
werd door een collega getipt op deze site. Lekker overzichtelijk, makkelijk filteren en heel snel een offerte in huis. Snel contact via de mail over nog wat kleine aanpassingen en per ommegaande een nieuwe offerte in huis. Daar kunnen de meeste apparatuur leveranciers nog iets van leren. En ook niet onbelangrijk; heel scherpe prijzen
Snelle levering, afwasmachine netjes geleverd en binnen gezet!
Wij zijn zeer tevreden over 123apparatuur.nl
Topbedrijf!! Ik had, heel stom, een verkeerde maat vaatwasser besteld, en kwam daar pas na de levering achter. Na één telefoontje was het geregeld. De volgende dag werd de machine omgeruild voor de juiste maat. En na een paar dagen stond het volledige bedrag weer op de rekening, hoewel de verpakking wel open was. Echt top!!
Alles duidelijk. Snelle levering en laagste prijs. Nu hopen dat het ook goed geleverd wordt.
We hebben een vaatwasser gekocht. Supersnel geleverd ('s-Avonds besteld, volgende morgen in huis) voor een goede prijs.
De oude vaatwasser waren ze vergeten mee te nemen, maar na een belletje werd dit direct opgepakt en de volgende dag alsnog opgehaald. Kortom een uitstekende service.
We zijn erg tevreden over 123apparatuur!
Goede service, goed advies via de chat en de telefoon. Meteen geregeld! En een goede prijs gekregen.
Duidelijk advies via de telefoon wat bij mijn wensen past, zeer goede prijs en snelle levering! Het is voor ons niet de eerste keer hier gekocht te hebben, dus voor ons vertrouwd om aankopen te doen.
Internet aanrader!
erg prettig geholpen aan de telefoon, goede uitleg aan en vakkundige antwoorden op mijn vragen , maandag 25-03 rond 16.00 uur een vaatwasser besteld en we hadden de machine de volgende morgen 26-03 om 09.00 uur in huis .geweldige service ,dus bij een volgende koop weer bestellen bij 123 keuken apparatuur
Duidelijke webshop, goeie prijzen en correcte afhandeling.
Enkel spijtig dat niet alle prijzen online staan zodat je nog makkelijker kunt vergelijken.
We waren opzoek naar Siemens SN636X03IE vaatwasser. Makkelijk gevonden op de website en ook een prima prijs. ik had nog een vraag over het installeren en kosten. Gebeld naar klantenservice, vrijwel direct iemand aan de lijn! Na uitleg hoe het installeren gaat en de kosten, deed hij meteen de bestelling plaatsen, hoefde ik niet meer te doen. Op eigen verzoek is de vaatwasser maandag ochtend bezorgd. Ik had vrijdagmiddag gebeld. Netjes op tijd.
Installateur van de vaatwasser komt as woensdag, dat is wel jammer dat dat niet meteen kan. Of de machine het doet weet ik dan pas. Maar over de service ben ik tevreden
Deze shop in eerste instantie gekozen voor de gunstige prijs. Daarna zeer prettig telefonisch contact gehad met xxx. Goede adviezen gekregen en hij probeerde niks op te dringen. Wel een ietwat krakende telefoonverbinding.
Op 23 maart een magnetron gekocht bij 123apparatuur.nl en werd telefonisch zeer correct en vriendelijk behandeld. We hadden eigenljk een ander soort en merk op het oog, maar werden door de heer xxx getipt over een actie van Inventum; een combi en ook nog goedkoper en zeer goed beoordeeld door Kieskeurig.nl. Bravo Heer xxx en hartelijk dank. Verder ging mailservice/levering/oude apparaat meenemen prima, zonder problemen. Ik beveel iedereen deze site aan.
Duidelijke site, snelle reactie op vragen/offerte. Na de bestelling werd telefonisch contact opgenomen over de verwachte levertijd. Op de verwachte datum hebben we, nadat we op de hoogte waren gebracht van exacte datum en tijd, onze kookplaat ontvangen.
Eerder bij 123 apparatuur, besteld keurige levering, zeer scherpe prijzen en alles wordt volgens afspraak geleverd.
Als we deze ervaring niet hadden, zouden we niet opnieuw hebben besteld. Positieve ervaringen vermenigvuldigen zich door ze te delen. Eerder koffiemachine en stoomoven besteld super tevreden.
Prijs kwaliteit verhouden zich goed. Snelle en accurate levering van de aankoop. Site zeer gebruikersvriendelijk.
Klantenservice erg aardig en behulpzaam.
Na een aantal offertes opgevraagd te hebben, heb ik goed advies ontvangen. Daarnaast heb ik een uiterst scherpe prijs gekregen voor de aangeschafte apparatuur.
Alles klopt:berichtgeving van te voren. sms van verzenden en aankomsttijd product! Prima!
Ik vind het een overzichtelijke site, het was makkelijk om een keuze te maken. Ook de navigatie is goed, Ook de keuze om te betalen aan de deur met pin, vind ik een prettige. Gelijk oversteken zonder gedoe.
snelle en adequate reactie. goede prijs en hopelijk tzt indien nodig ook goede service