123Apparatuur.nl

123apparatuur is gespecialiseerd in vrijwel alle merken inbouwapparatuur. Wij kijken graag samen met u naar een passende oplossing voor de vervanging van of aanschaf van uw nieuwe keuken inbouwapparatuur. Onze productspecialisten staan u via mail, chat of telefoon graag te woord. Indien u meerdere apparaten zoekt, kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij bezorgen op de dag dat het u uitkomt maar afhalen op onze locatie in Opmeer is ook mogelijk.
9.2

Deze score is gebaseerd op 403 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor 123Apparatuur.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Rob03-04-2019
Gekozen om de prijs. Zeer tevreden over hoe wijziging vóór levering is opgepakt.
Anco03-04-2019
Goede website alles is makkelijk te vinden Bezorging super je wordt gebeld en ze zijn er binnen de afgesproken tijd Heb 1week geleden ook gaskookplaat besteld en was zo tevreden dat ik nu ook een magnetron heb besteld
Sonny03-04-2019
Snelle service.Medewerkers denken met je mee en komen zelf met oplossingen,Ik was heel snel geholpen en heb meerdere producten besteld

Suzan02-04-2019
In de winkel werden we netjes geholpen. Er werd tijd voor ons genomen en we kregen rustig de tijd om na te denken over de offerte. Geen opdringerig gedrag, maar geheel klantvriendelijk. Ook na het plaatsen van de bestelling, werden we nog gebeld of alles wel klopte. Zo'n extra check is nooit verkeerd!
Ed Augustus02-04-2019
Inbouwoven werd elders goedkoper aangeboden, e-mail gestuurd en dit kenbaar gemaakt, na 10 minuten al reactie, prijs van aangeboden inbouwoven werd bijgesteld met nog eens €20,00 extra korting. Superservice en klantvriendelijk te woord gestaan door dhr. xxxx. Bij 123 Apparatuur kan je zaken doen.
APB02-04-2019
Voor de aanschaf van een Siemens vaatwasser kwam '123apparatuur' met een scherpe prijs. Telefonisch werden onze vragen terzakekundig beantwoord. De bestelprocedure was duidelijk. De informatie m.b.t. de afgesproken besteldatum en de aflevering was goed in orde. Bij een onverwacht probleem bij het installeren op zaterdagmiddag gaf '123apparatuur' ook zinvolle antwoorden/adviezen.
Rob02-04-2019
Ik heb een vriezer gekocht bij 123 apparatuur wat in eerste instantie wat problemen gaf. De chauffeur bracht de verkeerde vriezer en toen hij deze had omgewisseld beschadigde hij de net gestuukte muur in de hal. Heel vervelend maar de directie van 123 apparatuur heeft mij in overleg naar tevredenheid gecompenseerd voor de schade. Bedankt 123 apparatuur, zoals ze zeggen, eind goed al goed.
Ivan01-04-2019
Ben ontzettend goed geholpen door 123apparatuur.nl. in eerste instantie twijfelde ik om de apparatuur los te bestellen van de keuken, maar heb het uiteindelijk toch gedaan en er totaal geen spijt van. In totaal ben ik 3000 euro minder kwijt aan de apparatuur. Wanneer niet tevreden, kan het product ook gewoon terug gestuurd worden..
Friso01-04-2019
Makkelijk bestellen en betalen bij levering via PIN, Ze hebben scherpe prijzen en nemen kosteloos oude machine mee.
Chris Koelewijn31-03-2019
Een overzichtelijke webshop waar alles op en top in orde is. Snelle levering, goede service en daarnaast nog klantvriendelijk ook. Bestel hier graag mijn inbouwapparatuur!
Jan31-03-2019
Volgens de consumentengids was de beste en goedkoopste vaatwasser hier te kopen. Website was duidelijk en voor een paar vragen waren ze telefonisch goed bereikbaar. Alles naar volle tevredenheid afgehandeld machine doet het goed.
Alexthelexter31-03-2019
ik dacht gelijk te kunnen oversteken bij levering, helaas moest ik toch via Ideal in voren betalen. Verkeerde info op de site. Verder heb ik het product nog niet ontvangen, maar hier vertrouw ik op.
R. Broers30-03-2019
Wij vinden ze klant vriendelijk, niet opdringerig, hebben tal van ideeen omtot een goed oplossing te komen en verplichten je tot niets.
maaren30-03-2019
prima winkel gemakkelijk, gebruiksvriendelijke website scherp geprijst, snel bezorgd
Lisette30-03-2019
Duidelijke en volledige site, scherpe prijzen en perfecte service! Bij een volgende bestelling kom ik zeker terug bij 123apparatuur.nl! Super!
Annelies Mode30-03-2019
Duidelijke webshop. Alleen moet de levering nog even afwachten. Heb gevraagd naar spoedige levering.
Ruud29-03-2019
Snel reactie op vragen, per mail en telefonisch. Betaling eenvoudig via ideal-link. Na bestellen niet meteen duidelijkheid over te verwachten leverdatum.
Jeroen29-03-2019
Ik was op zoek naar een plasmafilter voor in de afzuigkap maar had hier nog wat vragen over. Via de chat kwam er snel een medewerker beschikbaar en heeft de vragen goed kunnen beantwoorden. Daarnaast hebben ze de order helemaal voor me geregeld en een ideal link naar me gestuurd voor de betaling. Ik ben goed geholpen.
Limpens29-03-2019
deze shop sprong in onze ogen en vind dat de offerte achteraf echt de moeite loont om te overwegen om bij jullie te kopen
Van der laan29-03-2019
Snelle levering en makkelijke en overzichtelijk bestellen. Goede service en garantie.
Ankasan29-03-2019

Perfect en snel

Eerlijke behandeling, snelle service, perfecte werkzaamheden: dit zijn de redenen waarom wij,als Ankasan, vaak met hen werken....
Peter29-03-2019
Het is gewoon super om 22.00 uur besteld en de volgende morgen om 09.00 in huis. Netjes afgeleverd en gecontroleerd . Echt een goede service.
Danny van Eis29-03-2019
Netjes en duidelijk, ook in kwaliteit/prijsverhouding. ik had een product elders iets goedkoper gezien en zonder probleem werd de prijs aangepast! hele nette mail,en snel beantwoord topservice
Fabian28-03-2019
Na aanleiding van een bezoek een het Siemens inspiratie huis 20|20 een offerte opgevraagd bij 123apparatuur.nl; perfect geholpen, goed advies gekregen en een mooie offerte! Ik kijk uit naar de levering in juli!
K prentner28-03-2019
These are the best prices in Nederland! And for the best quality products!! Rock hard!!!