123Apparatuur.nl

123apparatuur is gespecialiseerd in vrijwel alle merken inbouwapparatuur. Wij kijken graag samen met u naar een passende oplossing voor de vervanging van of aanschaf van uw nieuwe keuken inbouwapparatuur. Onze productspecialisten staan u via mail, chat of telefoon graag te woord. Indien u meerdere apparaten zoekt, kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij bezorgen op de dag dat het u uitkomt maar afhalen op onze locatie in Opmeer is ook mogelijk.
9.2

Deze score is gebaseerd op 403 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor 123Apparatuur.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Dineke11-03-2019
De webshop is overzichtelijk,duidelijk en gebruikers vriendelijk! Makkelijk bestellen. Prima service! Ik was nog iets vergeten, even bellen en het wordt geregeld.
Frans11-03-2019
Duidelijke website en snelle levering zoals beloofd. 's avonds laag besteld, de andere dag eind van de ochtend in huis. Top.
M. Akkerman11-03-2019
Donderdagavond 20.30uur hebben wij een vaatwasser besteld bij 123apparatuur.nl, vrijdag rond 9.45uur is de bestelde vaatwasser keurig geleverd. De oude vaatwasser is direct meegenomen. Bezorgers hebben vaatwasser netjes binnengebracht en waren vriendelijk. De snelheid waarmee alles is verlopen is super snel! wij zijn erg tevreden en bevelen 123apparatuur.nl zeker aan!

Loes11-03-2019
Deze shop leverde het goedkoopste en gaf mij een zeer goede lonende tip. De overeenkomst was makkelijk telefonisch te sluiten en de volgende dag was mijn vaatwasser er al.
Ingeborg en Arie11-03-2019
Eerst onze volledige keuken apparatuur hier gekocht na 6 jaar een nieuwe vaatwasser, simpel bestellen, goede communicatie en een nette levering.
Willem10-03-2019
We zijn zeer tevreden met de gekregen adviezen! Er wordt met je mee gedacht, waardoor we tot een geweldig resultaat zijn gekomen: een prachtige keuken met de mooiste inbouw apparatuur. Top!
Bas Peeters10-03-2019
Wij zijn erg tevreden over de service van 124apparatuur Het is duidelijk omschreven wat je besteld, van welke opties je gebruik wilt maken, wanneer je het wil laten afleveren en op de dag van de levering word je op tijd op de hoogte gesteld over wanneer de levering gaat plaatsvinden.
Tonny10-03-2019
Super goed geregeld allemaal. Duidelijke site en vandaag besteld morgen in huis. En de volgende dag een bericht hoelaat ze er zijn. Ook telefonisch gesprek zeer klant vriendelijk. Ben zeer tevreden.
Vissie10-03-2019
Voor dit weekend had ik nog niet eerder van 123apparatuur gehoord. Omdat we een andere woning hebben gekocht met daarin een keukenblok met keramische kookplaat met een afwijkende maat (ondiep model van een aantal jaren terug) kwamen we na een uitgebreide zoektocht uiteindelijk bij 123apparatuur terecht voor een inductieplaat met nagenoeg dezelfde maten. In het begin was ik wel wat terughoudend om zo'n dure aanschaf te bestellen bij een voor mij onbekende website, maar ik moet toegeven dat ik absoluut geen spijt heb dat ik het toch heb gedaan. Wat een service zeg!! Om 23.15u had ik de bestelling geplaatst en nog geen 12u later (op zaterdag!) stond de bezorger van 123apparatuur al aan de deur! Ik werd netjes 45 minuten voor aankomst gebeld en bij binnenkomst werd het apparaat op eventuele breuk door de bezorger gecheckt. Echt een aanrader dus!
Remco09-03-2019
elke afspraak werd strak nageleefd, deden totaal niet moeilijk om ook nog even dat oude apparaat mee te nemen. Goedkoop geprijst!
Willem09-03-2019
Goede prijs kwaliteit verhouding, en een overzichtelijke site. Je kan makkelijk je keuzes filteren.
C.J.09-03-2019
Steeds een snelle reactie en scherp gesprijsd Goede service ook bij speciale vragen.
Robert09-03-2019
Top service, zeker aan te bevelen! Tevreden over de wijze van communiceren.
Ruud09-03-2019
Komen afspraken na en tevens goed bereikbaar. Apparatuur nog eerder ontvangen dan verwacht.
Jeroen09-03-2019
Goede communicatie over de levering en ook op zaterdag mooi op tijd geleverd. Product (vaatwasser) is netjes afgeleverd. Geen beschadigingen en de oude vaatwasser is keurig meegenomen om afgevoerd te worden. Al met al snel, netjes en eenvoudig om te bestellen. Daarnaast een zeer scherpe prijs betaald. Deze winkel kwam niet in alle vergelijkingssites naar boven met de beste prijs overigens. Blij dat ik 'm uiteindelijk toch heb weten te vinden!
Hans09-03-2019
Weer een oven besteld. Perfect geholpen met mijn vragen. Een bedrijf dat doet wat ze beloven. Top
van der Poel08-03-2019
Goede en snelle reactie en snelle actie TOP!!! , een al verlopen offerte is toch nog gehonoreerd. Super, Goede en mooie winkel
D. Holland08-03-2019
Eerder deze week apparatuur uitgeleverd voor de renovatie van de keuken. Helaas begeeft op dit moment de vaatwasser het (komt totaal niet uit) ook nog, 123.apparatuur denkt mee doet passende aanbieding, Super xxcmxx wat een service. snelle bezorging.Heel erg bedankt
Klara08-03-2019
123apparatuur kwam als goedkoopste naar voren daarbij kan het product kan snel geleverd en gemonteerd worden! We kijken er naar uit om onze nieuwe vaatwasser snel in gebruik te nemen. We raden bestellen bij 123apparatuur zeker aan!
Robbert08-03-2019
123apparatuur is een betrouwbare, duidelijke shop met zeer scherpe prijzen.
c.musters08-03-2019
ik heb voor 123 apparaten gekozen omdat de bestelling bij media markt online niet goed verliep en er geen duidelijkheid was over de bezorging, terwijl deze beloofd; voor 23.59 besteld morgen in huis!! deze konden de afspraak niet nakomen en 123apparaten wel. snelle en duidelijke levering, wordt voor de bezorging gebeld, duidelijke mail met info over de bezorging. vind dat een goede service!
Matan08-03-2019
Duidelijke navigatie van het website,goed lesbare leters en letersgrote en klantvriendelijk van het personel
Conny08-03-2019
De levering was snel en prima in orde. Telefonisch contact gehad met een vraag en goed geholpen.
WaltherM08-03-2019
123keukenapparatuur is een erg klantvriendelijk bedrijf. De website is erg duidelijk. De medewerkers vakbekwaam en behulpzaam. De prijzen zijn erg concurrent.
Tami07-03-2019
Gemakkelijk en snel een bestelling kunnen plaatsen, wordt ook de volgende dag al bezorgd supersnel. Mooie prijs voor een goed apparaat dat elders een stuk duurder is.