123Apparatuur.nl
123apparatuur is gespecialiseerd in vrijwel alle merken inbouwapparatuur. Wij kijken graag samen met u naar een passende oplossing voor de vervanging van of aanschaf van uw nieuwe keuken inbouwapparatuur. Onze productspecialisten staan u via mail, chat of telefoon graag te woord. Indien u meerdere apparaten zoekt, kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij bezorgen op de dag dat het u uitkomt maar afhalen op onze locatie in Opmeer is ook mogelijk.
9.2
Deze score is gebaseerd op 403 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor 123Apparatuur.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Duidelijke shop zonder poespas en bij het informatie aanvragen zeer snelle en adequate reactie ! daarom direkt besteld.
Snelle vlotte afhandeling. Volgens goed aangegeven moment bezorgd. Prima prijs kwaliteit verhouding!
Ik ben zeer tevreden over de geboden service, men denkt mety je mee en zoekt naar de beste oplossing om je zo goed mogelijk te helpen.
Snelle en goede communicatie met snelle levering. Daarbij kregen we ook nog extra korting op het product.
Zeer prettige klantenservice die daadwerkelijk antwoord kan geven op de vragen die je stelt, gekozen voor een Siemens bakoven met magnetron functie de cm656gbs1 wat een top apparaat!!
Goede indruk! Luca heeft goed geholpen in de keuzes en was adequaat, goed bereikbaar en behulpzaam. Zijn uitleg was duidelijk en het zijn natuurlijk hele scherpe mooie prijzen. Het is nu nog afwachten tot het komt, maar vooralsnog zeer tevreden.
Snelle reactie bij offerte aanvraag.
Goed dat je kunt aangeven welke week en dag je de bestelling geleverd wilt krijgen.
Op de dag van levering mailtje hoe laat ze langs komen en vooraf nog een telefoontje.
Super voor elkaar!!
Nadat er twee jaar na plaatsing van de keuken een probleem met een lade ontstond is dit keurig opgelost. Goede service!
Mooie winkel en zeer vriendelijk en deskundig personeel. Werd keurig geïnformeerd over de bezorging,de bezorger was erg vriendelijk en behulpzaam.We zijn erg tevreden
overzichtelijk website, vriendelijk en kundig personeel, uitstekende service, interessante prijzen
Overzichtelijk , Makkelijk en snel vinden wat je zoekt, gratis bezorging. Betaling direct met iDeal. eenvoudig en snel.
Product werd in keurige staat op tijd geleverd en dat tegen een zeer scherpe prijs. Op zondag bestellen en op maandag ontvangen is echt super.
Snelle levertijd, goede prijs ten opzichte van andere webshops en een duidelijke site
Bij toeval kwam ik, via google, op de site. Was op zoek naar een goede combioven. Jullie site is erg duidelijk en geeft goede informatie weer. Ook levertijd en duidelijke site besloot mij om bij jullie te bestellen. De afhandeling ging ook super en wat ik helemaal verbazingwekkend en erg goed vond, ik bestelde via internet om 22.15 uur de combi oven en de volgende dag om 13.30 uur werd deze al geleverd door een uiterst nette en behulpzame vriendelijke chauffeur. Complimenten voor het geheel.
Snelle levering zoals beloofd de volgende dag, zeer scherpe prijs, en conform afspraak oude apparatuur teruggenomen.
Voor de levering werd er keurig gebeld mbt het aflevertijdstip.
Het apparaat werd tot in de keuken gebracht.
Prima geholpen door de service desk. Mooie Siemens koelkast voor een goede prijs besteld. Vorige koelkast voor de bijkeuken ook bij deze webwinkel gekocht.
Duidelijk site waarop makkelijk te zoeken is wat je nodig hebt. Ook het bestellen is heel eenvoudig en snel geregeld.. Super!
Prima geholpen en keurig per ideal betalen. Prima Service ! Eerst een vaatwasser uitgezocht. Door persoon aan de telefoon nog tips en trucks ontvangen voor een goede installatie ed. MooI!
Snelle reacties op mails n makkelijk aanpassen van de bestelling. Jammer dat er niet tot in huis (op 1e verdieping) kon worden bezorgd, daardoor moest ik 1 apparaat ergens anders bestellen.
prima shop, groot aanbod en overzichtelijk getoond. Prijzen zijn scherp en service is oke.
Fijn en deskundig (telefonisch) contact. Behulpzaam in mee denken bij maken keuze/overwegingen.
Ik kon kiezen uit een breed assortiment en zoals gezegd werd met mijn vragen over de oven vriendelijk geholpen. Ik kreeg eeen aantrekkelijke prijs voor het gewenste product, wat mij samen met het feit dat de klantenservice goed bereikbaar is en ik niet oneindig lang moest wachten, maakte dat ik de oven bij 123apparatuur heb aangeschaft.
De website is overzichtelijk en er is een ruime keuze, helaas kunnen ze vooraf geen "tijdvlak" aangeven wanneer het product wordt bezorgd, maar dat is geen ramp (wat wel maakt dat ik de oven las op zaterdag kan ontvangen).
De betaling verliep voorspoedig en gemakkelijk via Ideal.
Overzichtelijke website en goede informatie. De aanwezige filters leiden je gemakkelijk naar de juiste keuze. De mogelijkheid om een offerte op te vragen (dagprijs) maken het alleen nog maar aantrekkelijker om zaken te doen. Alles overzien wordt ik digitaal beter geholpen dan fysiek (in de winkel).
Heb deze site al eerder gebruikt en was hier toen al erg tevreden over, en ook deze keer is het tot op heden helemaal top.
Snelle bestelmogelijkheden en correcte terugkoppeling, tevens zijn de prijzen netjes, apparatuur goed.
Een mens kan niet meer verwachten. Een zeer snelle site en een keurige afhandeling en levering.
Ik zocht een voordelige koel- vriescombinatie en zag op kieskeurig dat 123 apparatuur de voordeligste was met nog 2 andere bedrijven. De info op de site van 123 is uitgebreid, goed en duidelijk. De garantietermijn is 2 jaar en bij registratie van het artikel 5 jaar. Deze info vond ik niet op de andere sites. Omdat ik een vraag had over de gratis bestelling van het product, heb ik gebeld met 123 en werd keurig geholpen. Ik kreeg een duidelijk antwoord en deze meneer vroeg of hij samen met mij telefonisch de order zou inbrengen en hoe ik wilde betalen. Erg fijn dat zij dit doen, met namen voor ouderen is het vaak lastig om dit zelf te doen. Ik kreeg een bevestigingsmail met een link om te betalen en morgenvroeg om 7 uur krijg ik een sms-je met de tijd van bezorging.
Morgen wordt de koelkast bezorgd :)
gratis pin betaling bij aflevering is natuurlijk altijd een pre indien de firma nieuw voor je is.
ook is het vrijwel uitgesloten dat er geen of late levering volgd.
prijzen zijn ook niet hoog .
jammer dat men de prijs niet direct vermeld maar dat je ze op moet vragen,