Liebherr UWTgb 1682-21 - Wine cooler - Built-in - 34 bottles - Wijnkoelkasten
Energieklasse A
Liebherr UWTgb 1682-21 - Wine cooler - Built-in - 34 bottles - Wijnkoelkasten
Altijd wijn op de perfecte temperatuur!
Ik vind dit een esthetisch zeer mooi en tevens zeer functioneel apparaat. Intuïtief gebruiksgemak en altijd wijn op de perfecte temperatuur
Pluspunten
- Gebruiksgemak
- Intuïtief
- Mooi apparaat
Chique uitstraling en muisstil
Top apparaat
Doorslaggevend voor de aankoop waren het push-to close / greeploze deuren.
In combinatie met de geluidsproductie: 35dB. Dat is extreem goed in vergelijking met bijvoorbeeld een Boretti (48 dB) of Bodega43 (46dB) volgens de nieuwe normen. Laat staan de overvloed aan merkloze (private label) kasten die makkelijk 50 dB halen in de praktijk. Daar moet je helaas wel voor betalen. De kast is dan namelijk wel bijna twee keer zo veel voor. Maar dat vind ik het waard. Want als je je ergert aan het geluid wordt je helemaal gek.
Nadeel: de ruimte tussen de rekken is te klein voor grote wijnflessen (met een brede schouder) en is ook niet in te stellen... Bordeauxflessen gaan prima
Pluspunten
- 35 dB
- push to close
Minpunten
- prijs
- afmeting flesruimte!
Wijn klimaatkast
Plaats voor 36 flessen. Een echt eye catcher in ons kookeiland. Mooi vorm gegeven koeling met electrische deur.
Goede klimaatkast met 2 zones, strak ingebouwd
Deze inbouw klimaatkast past perfect in onze zwarte keuken. Met twee zones, ventilator en regelbare verlichting is het functioneel een goede klimaatkast en een echte eyeketcher.
Pluspunten
- 2 zones
- Regelbare verlichting
- Ventilator
De beste keuze in wijnkasten
In onze kleinere nieuwe keuken kon 1 item echt niet ontbreken - een wijnklimaatkast.
Deze onderbouw versie van Liebherr is van de beste aankopen. 2 zones - veel ruimte - geruisloos - onderbouw "kostte slechts onderkastje - push to open dus geen greep en een mooi design.
Pluspunten
- 2 zones
- veel ruimte
- geruisloos
- design
- push to open