Informatie over Wii U-games

De Wii U is een spelcomputer van de Japanse fabrikant Nintendo die al sinds de jaren ‘80 menig gamer vermaakt met geweldige games zoals Super Mario Bros., Zelda en Mario Kart. De WiiU is voorbereid op de toekomst, want je controller is tevens een tablet die je als handheld spelcomputer kunt gebruiken! En je kunt in high-definition gamen en dat is natuurlijk een groot pluspunt van deze machine. Maar welke games kun je er allemaal op spelen? Genoeg! En om je een beetje op weg te helpen hebben wij de beste WiiU games voor je op een rijtje gezet.

Bekijk alle Wii U games

Super Mario Maker

Dit jaar bestaat één van de meest iconische figuren uit de videogamewereld Super Mario 30 jaar en dat wordt gevierd met een nieuwe game. Super Mario, zijn broer Luigi en zijn vriendjes Princess Peach en Toad vermaken de gamers al jaren in doldwaze en kleurrijke avonturen, maar nu heb je als speler zelf de kans om je eigen Super Mario-level te creëren!

In Super Mario Maker, die exclusief voor de Wii U verkrijgbaar is, kun je de fantasie de vrije loop laten. Creëer je eigen Super Mario levels in de kwaliteit van de game uit de jaren ’80 of in HD kwaliteit, speel je eigen avontuur of deel deze online met je vrienden. Hoe dan ook; de inmiddels verschenen Super Mario Maker staat garant voor uren speelplezier.

Kopen? Dat doe je hier.

Bekijk de video

Ben je benieuwd geworden? Bekijk dan hier de trailer voor Super Mario Maker voor de Wii U om te kijken hoe het allemaal in z'n werk gaat:Just Dance 2016

Laat je beste dansmoves zien en stoom af op de beste score in de nieuwe game Just Dance 2016. Dit is het nieuwe deel in de reeks dat miljoenen fans overal ter wereld laat dansen op meer dan 40 exclusieve tracks van artiesten, zoals Bruno Mars, Nicki Minaj, David Guetta en Martin Garrix!

Bekijk hier de officiele trailer voor Just Dance 2016:


Maak je eigen sessie met je favoriete liedjes, deel je dansmoves en prestaties met vrienden en familie op social media en maak je eigen videoclip in de speelmodus Showtime!

In Just Dance 2016 zijn er in totaal 5 nieuwe spelmodi beschikbaar, maar je favoriete modi uit de vorige games zijn eveneens beschikbaar.

Just Dance 2016 is nu verkrijgbaar voor de Wii U.

Ben je overtuigd en wil je de game kopen? Dat doe je hier.

Guitar Hero Live

Is dansen niets voor jou, maar je wilt toch muzikaal bezig zijn? Dat kan, want met de game Guitar Hero Live kruip je in de huid van een rocker.

Speel met de vernieuwde gitaarcontroller de hits van wereldberoemde bands, zoals Queen, Pearl Jam, Survivor, Megadeath en Kings of Leon.

Het nieuwe deel in de reeks is compleet opnieuw uitgevonden. Nieuwe spelmodi en uitdagingen zorgen ervoor dat je nu echt het gevoel hebt dat je op het podium staat en het publiek uit zijn dak laat gaan!

Voor het eerst heb je nu het gevoel dat je speelt voor een echt publiek en het succes van het feestje hangt volledig af van jouw kwaliteiten als gitarist.

Guitar Hero Live is verkrijgbaar voor de Wii U en deze bundel wordt geleverd met de vernieuwde gitaar.

Eerst even kijken hoe het er uit ziet? Bekijk dan de trailer hier: Mario Kart 8

Ben jij klaar voor de start? Kies je favoriete personage en stap in leuke en kleurrijke voertuigen om je tegenstanders op de racebaan te verslaan.

Herkenbare figuurtjes, zoals Super Mario, Wario en Donkey Kong ontbreken niet terwijl de uiteenlopende circuits geïnspireerd zijn op de games van Nintendo. Zo kun je een rondje rijden op de Super Mario Highway, in Bowser’s Castle je rijkunsten aanwenden om lavamonsters te ontwijken en op Yoshi’s Island sluiproutes nemen om je tegenstander voor te blijven.

Speel in verschillende klassen en neem het in de online speelmodus op tegen andere spelers en vrienden. Maar je kunt het ook tegen elkaar opnemen vanaf de bank in de splitscreen modus. Je hebt dan nog wel een tweede controller voor de Wii U nodig. 

Wil je Mario Kart 8 kopen? Klik dan hier.


Splatoon

Zet je schrap voor een kleurrijk en chaotisch avontuur in Splatoon; een kleurrijke shooter waarin je in verschillende werelden je tegenstanders met verfbommen te lijf gaat. Kies je favoriete wapen en de juiste strategie om je territorium af te bakenen en geduchte tegenstanders tot een halt toe te roepen.

Je kunt de game in je eentje spelen, maar ook tegen elkaar in de online omgeving. Speel bijvoorbeeld vier-tegen-vier en eindig met de meeste punten om jezelf tot de kampioen van Splatoon te kronen.

Daarnaast heb je de keuze in verschillende wapens om jouw kleurrijke offensief tot een goed einde te brengen.

Splatoon is exclusief verkrijgbaar voor op de Nintendo Wii U.

Beste wii u games
Populairste wii u games