De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 245 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Russell Hobbs Retro Ribbon Waterkoker - 1.7L - Rood/Zilver op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Omdat onze waterkoker na 5 jaar defect ging op zoek naar een nieuwe . Met dit model van Russel Hobbs waren wij heel tevreden. Precies wat wij zochten voor in de keuken. Industriële stijl, mooi zwart. een topper.
Very nice unique design, good price, the quality is great, we like it a lot, the design is old school style which matches our kitchen style so we are happy to have this water cooker at home.
Mooie waterkoker, past perfect bij onze koffiemachine. Hij is eenvoudig in gebruik en het water kookt erg snel.
Verder is het metertje wel een grappige eyecather. Hij doet het is prima bij ons
Goede prijs/kwaliteit, mooi design, doet goed zijn werk. Wij hebben de ketel nu een aantal dagen en deze doet snel zijn werk en is super handig. Je kunt aan de buitenkant zien hoeveel water erin zit en hoe warm het water nog is.
Deze waterkoker uitgezocht om zijn retro uitstraling. Snel op temperatuur, inhoud 1.5ltr. Leuk detail is het metertje wat de temperatuur aangeeft. Deksel moet je eraf halen voor het vullen maar dat was ik al gewend bij mijn vorige waterkoker.
Mooi design, grote inhoud. Klein minpuntje; jammer dat de deksel niet mbv het indrukken van een knop openklapt. Nu moet je de deksel met de hand opentrekken en vliegt het water soms in het rond. Het snoer is vrij kort, maar voor mij prima lengte.
Vandaag de retro waterkoker gekocht in ribbon red. Wat een fantastisch apparaat! Het is een plaatje in onze keuken. Naast de mooie look van de waterkoker, kan je ook praktisch de temperatuur aflezen. Zelden zo blij geweest met huishoudelijke apparatuur.
Perfecte waterkoker, zie mijn vorige review.
De waterkoker is erg stil. Het minpuntje is dan ook dat je de waterkoker niet hoort afslaan en er geen geluidje (ping) op zit. Maar verder zeker een aanrader!
-----------------------------------------------------
Review 13 april 2018:
Het is een mooie robuste, stijlvolle en stille waterkoker voorzien van een temperatuurmeter. Handige indicatie voor snelle opwarming van maximaal 3 kopjes binnen 1 minuut.
Mooie waterkoker. Mijn criterium is dat ik graag wil dat het water snel kookt. Dat doet ie.
Er zit ook een temperatuur meter op, die ik vrij zinloos vind, omdat ik het water gewoon wil koken, maar ik zie daar enthousiaste reviews over.
In de koker zit ook nog een aanduiding voor hoeveelheden. Omdat de behuizing niet is geisoleerd maakt hij best veel herrie.
Voor mij voldoet hij prima.
Ik was op zoek naar een waterkoker waarvan zeker deksel en teut in inox zijn. Daar ik veel thee zet, is de aanduiding van de temperatuur interessant, ook de retro look is mooi meegenomen. Goede prijs kwaliteit-verhouding. Ben zeer tevreden over mijn aankoop.
Super waterkoker, mooi design en erg handig en leuk met de gradenmeter.
Nu 2 maanden in bezit en werkt goed. Makkelijk schoon te houden.
Een blikvanger in de keuken.
I really enjoy using this product as it serves well the retro design with good performance. The water capacity is huge and boils very quickly. The only disadvantage is the fact that the lid is a bit difficult to take out and put back, you really need to pull it to open and force push to close...
Prima waterkoker, het water is snel gekookt!De temperatuur aanduiding is erg handig ,zodat je kan zien of ie bijna klaar is
of dat het water nog warm genoeg is! De retro look staat heel leuk in de keuken,het is een keer een andere waterkoker dan
die standaard modellen! Schenkt heel fijn!
Praktische waterkoker met grote inhoud. Ideaal met temperatuurmeter een een schaalverdeling voor kleinere hoeveelheden zoals 1, 2 of 3 koppen thee. Daarnaast is deze waterkoker een lust voor het oog!