De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 245 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Russell Hobbs Retro Ribbon Waterkoker - 1.7L - Rood/Zilver op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Mooi design, mooie kleur. Prettig deksel en een analoge temperatuurmeter. Gemakkelijk grote handgreep en een duidelijke indicator voor het waterniveau.
Ik heb deze waterkoker gekocht omdat de oude kapot ging. Was wel op zoek naar een retro-look apparaat. Daar is dit een heel mooi voorbeeld van. Hij is t.o.v. mijn oude waterkoker (Grundig) een stuk geruislozer. Met de € 10,00 casback van Russell Hobbs is de prijs ook goed te noemen.
Qua duurzaamheid kan ik nog niets zeggen omdat ik pas een paar dagen in het bezit ben van dit apparaat. Oogt wel solide.
Na een korte speurtocht en kritische selectie hebben we ons zelf deze waterkoker cadeau gedaan. Een lust voor het oog, praktisch in het gebruik en ook nog eens prettig voor je portemonnee.
Erg mooie waterkoker met een retrolook.
Het water is erg snel warm (zowel één kopje als de volle kan).
Je kunt perfect zien wat de temperatuur van het water is in de kan en dat is erg handig als je een kopje groene thee of kruiden thee wilt zetten met een lagere temperatuur.
Vandaag nieuwe waterkoker Retro red ribbon gehaald. Vorige exemplaar was binnen jaar lek. Hopelijk geen problemen met nieuwe exemplaar. Mooi ontwerp en vooral de thermostaat is fijn voor groene thee.
Ik heb deze waterkoker gekocht omdat ik eens wat anders wil dan een standaard waterkoker wat mijn mooie keuken minder mooi maakt en deze waterkoker past perfect bij onze inboedel
Super goede waterkoker en erg zuinig in zijn klasse! Gekocht voir verse thee the zetten. 1 kopje op 100 graden is klaar in 55 sec, en op 80 graden al klaar met 42 sec! Daardoor erg zuinig in zijn klasse! Ook een volle pot van ruim 1,7 liter is op 100 grafen binnen 4 minuten. Mooi design, sollide gebouwd voor een goede prijs.
Ik ben erg tevreden . Een blikvanger voor in de keuken . Ik heb m gekocht omdat hij van RVS is en hij bij mijn andere keuken apparaten past. De deksel is los, was even wennen, maar is n leuke feature.
Erg mooie waterkoker, mede vanwege het design voor deze Waterkoker gekozen. Ook erg handig is de temperatuurmeter! De snelheid van opwarmen is ook super. Ben alleen benieuwd hoe het deksel blijft, want deze ziet er wat kwetsbaar uit. Al met al tot nu toe erg tevreden.
Snelle trendy waterkoker met handige temperatuur weergave
Ik zocht een groot formaat waterkoker waarbij het water snel kookt. En dit blijkt zo te zijn. Ook kun je zien wat de temperatuur is. Handig als je bijv. groene thee wilt zetten want hiervoor moet het water niet 100% koken
Hele mooie waterkoker, echt een blikvanger in je keuken. Het water kookt snel en maakt niet veel lawaai (wat sommige waterkokers wel hebben). Grote inhoud en is makkelijk in gebruik. Mooi detail is de temperatuurmeter.