Russell Hobbs Retro Ribbon rood - Reviews

Bekijk 2 andere uitvoeringen
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 289 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Russell Hobbs Retro Ribbon rood op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Eddie Putman 09-04-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekregen

Pas op Uw handen

Algemene score

5,0
Deze waterkoker stond op de site van Vattenfall ieder jaar dat je klant bent krijg je spaarpunten
De waterkoker ziet er leuk uit en doet het goed. Maar de buitenkant is net zo heet als de temperatuur van het water in de koker. Levensgevaarlijk, al een paar keer mijn hand gebrand. Het is gewoon een blikkentrommel. Een jaar gebruikt mag nu met pensioen

Pluspunten

  • Snel warmwater
  • temperatuur water te zien

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Inge 20-11-2020
  • Product gekocht

Na 1,5 jaar al lek. Veelvoorkomende klacht lees ik nu

Algemene score

2,0
Ziet er prachtig uit maar blijft niet mooi. Het rvs wordt vlekkerig.
Maakt heel veel lawaai bij het koken en het duurt ook nog lang.
En best duur voor een apparaat dat na 1,5 jaar lekt en dus levensgevaarlijk is als de aardlekschakelaar niet steeds zou afslaan.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Groot

Minpunten

  • Snel kapot dus duurkoop
  • Duur
  • Lawaaiig
  • Koken duurt lang

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend
Slecht
Russell Hobbs 23-11-2020

Hi Inge, wat vervelend om te lezen dat de waterkoker is gaan lekken. Het is inderdaad een bekend probleem bij ons en is inmiddels ook helemaal opgelost. Wil je met ons contact opnemen zodat wij jou een nieuw model kunnen toesturen? Hopelijk kun je dan lang plezier hebben van deze waterkoker. Je kunt een mailtje sturen naar service@eu.russellhobbs.com . Maak simpelweg een screenshot van ons gesprek en ons service team zal het verder voor je oppakken. Hopelijk horen we snel van je! Mvg, Team Russell Hobbs

ItH 24-11-2020

Helaas Russell Hobbs, Wat u schrijft doet uw klantenservice niet.

Reageer

Inge 20-10-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Na 1,5 jaar al kapot

Algemene score

3,0
Helaas snel kapot. Als ik de reviews mag geloven een terugkerend probleem dat de kan leegloopt.
Mooi uiterlijk maar maakt veel lawaai en duurt lang tot het kookt.

Pluspunten

  • Uiterlijk

Minpunten

  • Snel lek
  • Veel lawaai bij koken
  • Koken duurt lang

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend
Slecht

Reageer

RZ 02-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Roest

Algemene score

3,0
Waterkoker ziet er mooi uit, maar daar houdt het dan ook wel mee op. Na 3 weken zat er al roest bij de deksel. Ook maakt de waterkoker erg veel lawaai tijdens het kookproces. Het water koelt ook erg snel af.
Al met al een teleurstellende aankoop en prijs deze dus ook zeker niet aan!

Pluspunten

  • Ziet er leuk uit

Minpunten

  • Roesvorming
  • Veel lawaai

Review criteria:

Voldoende
Goed
Slecht

Reageer

Frank 12-05-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Al na 1 jaar bladdert de fraaie zwarte buitenkant af.

Algemene score

5,0
Fraaie vormgeving en aanvankelijk een sieraad in je (open) keuken.
Totdat na plusminus één jaar de zwarte buitenkant afbladdert....

Pluspunten

  • Mooie vormgeving

Minpunten

  • Lawaaierig
  • Zwarte buitenkant snel lelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Beijtje 26-02-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Algemene score

8,0
Het is een mooi apparaat, water kookt snel, makkelijk te onderhouden, temperatuurmeter mijns inziens zinloos en hij maakt lawaai bij het koken

Pluspunten

  • Snel op kookpunt
  • Mooi design

Minpunten

  • Maakt lawaai

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Katrien 18-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Vintage look, grote en kleine hoeveelheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie look en veel mogelijkheden. Je kan ook kleine hoeveelheden opwarmen: 1, 2 of 3 kopjes. Een thermometer ontbreekt helaas wel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jelica 17-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede product

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De waterkoker heeft een goede prijs kwaliteit verhouding. Een mooie design, zichtbare temperatuur hoogte en 1,2,3 kopjes keuze zijn heel mooi.

Pluspunten

  • prijs
  • kwalitet
  • vormgeving

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lonneke Bergmans 17-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijne waterkoker vooral de indicatie voor 1,2 en 3 kopjes en dan de snelheid.
Deksel gaat wat stroef net als bij de theepotten van vroeger.
Samen met de broodrooster een leuke set voor op de aanrecht in plaats van in de kast.

Pluspunten

  • vormgeving
  • kleur, warmroood
  • 1 kopje binnen 1 minuut
  • schenkt goed uit zonder te knoeien

Minpunten

  • deksel klemt beetje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

clearblueskies 15-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne waterkoker

Algemene score

8,0
Fijne (bijna-) RVS waterkoker. De temperatuurmeter zie ik eerder als grapje, als het water al borrelt rent de wijzer nog van 80 naar 100. Jammer dat er daarom (als bescherming voor de 'thermometer') toch nog weer een stuk plastic in de kan moest. Ik zie reikhalzend uit naar de eerste elektrische waterkoker die van binnen helemaal plasticvrij is.

Pluspunten

  • uiterlijk en voelt fijn aan

Minpunten

  • toch plastic in de kan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Janine 13-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super mooie waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een sieraad in de keuken, met snel gekookt water voor alle doeleinden.
Fijn is de grote inhoud en dat je precies ziet hoever het water is door de meter aan de voorkant.
Heel blij mee!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk2710 12-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote Inhoud, leuke retro look. Handige temperatuur meter

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Leuke Look, juist handig omdat die temperatuurmeter erop zit.
Kookt snel het water op de juiste temperatuur. Handig dat er goed leesbare dosering van 1,2,3 koppen inzit.
Uitschenkfilter is ook handig tegen kalk
Grote inhoud (1,7L)
Groot handvat, waardoor de kan goed vast te houden is als deze helemaal vol is.

Pluspunten

  • Grote inhoud
  • Temperatuurmeter

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Suzke 09-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Waterkoker retro classic noir

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie grote waterkoker die er ook nog eens fantastisch uitziet, werkt prima zoals verwacht. Zeker aan te raden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ronald 09-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi design echt kwaliteit.
Kookt inderdaad snel en handig
Met de rode markeringen .
Staat geweld in onze keuken .
Echt top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Emily 08-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie kwaliteits design waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi om te zien. Is van goede kwaliteit. Mede gekozen vanwege de vele prijzen die het behaald heeft. Gebruiksvriendelijk.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen 08-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een sieraad voor je aanrecht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij hebben voor deze waterkoker gekozen omdat wij ook al de broodrooster van Russell Hobbs hebben en aangezien beiden altijd op het aanrecht staan is het wel een eyecatcher. De inhoud is 1,7 ltr. dus meer dan genoeg voor een gezin van 4. Niet goedkoop maar het oog wil dus ook wat.

Pluspunten

  • Vormgeving, stijl
  • Snel op temperatuur
  • Maatvoering voor 1,2 en 3 kopjes
  • Temperatuurindicatie voor diverse soorten thee

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

spekn 08-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie, grote 1,7l waterkoker, water kookt snel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Kooktijd snel, thermometer heel erg handig b.v. voor groene thee, binnenin handige maatvoering voor 1/3 kopjes, mooi uiterlijk en zeker gezien de grote niet zwaar!

Pluspunten

  • thermometer
  • 1-3 kopjes afmeten binnenkant handig
  • mooi uiterlijk
  • makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bo 08-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie waterkoker

Algemene score

7,0
Mooie retro waterkoker. Efficiënt en gemakkelijk in gebruik.
thermometer is ideaal voor thee drinkers.

Pluspunten

  • Design
  • Thermometer

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Luuk Bergervoet 08-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi ontwerp, fijne schenktuit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijne waterkoker met grote inhoud en mooi ontwerp.
Warmt snel op en schenkt goed uit zonder te morsen

Pluspunten

  • Mooi ontwerp
  • Fijne schenktuit
  • Grote inhoud
  • Duidelijk leesbare thermometer

Minpunten

  • Temperatuur niet instelbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jeanet 07-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stoere waterkoker met flinke inhoud

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie stoere maar ook vintage waterkoker past helemaal in mijn keuken. Ruime inhoud snel op temperatuur ,maakt veel minder geluid dan mijn oude. Enige minpuntje is dat de buitenkant wel warm wordt.

Pluspunten

  • Stoer uiterlijk
  • Inhoud 1,7 liter

Minpunten

  • Wordt warm aan buitenkant

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews