Russell Hobbs Retro Ribbon red - Reviews

Bekijk 2 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 288 reviews die zijn achtergelaten voor de Russell Hobbs Retro Ribbon red op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anna 14-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie snelle waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Ribbon red

Algemene score

8,0
Mooie snelle waterkoker. Wat duurder maar je betaaldt ook voor de kwaliteit wat het geld waard is en daarnaast verbruikt deze waterkoker iets minder stroom. Minder tijd kwijt met wachten... tijd kost ook geld.

Pluspunten

  • Design
  • Snel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Stefan 31-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie retro waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Ribbon red

Algemene score

8,0
Stoere retro waterkoker, staat heel mooi in de keuken. Pas veel water in. Handig dat je ook drie kopjes thee kan 'snelkoken'.

Pluspunten

  • mooi retro design
  • snelkoken van drie kopjes water
  • niet duur voor dit design

Minpunten

  • hij is wel wat aan de grote kant.
  • deksel klemt een beetje

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Nicolien 16-04-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

roest

Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Ribbon red

Algemene score

3,0
Ik heb binnen anderhalf jaar 2 van deze waterkokers gehad. Ziet er heel mooi uit, maar helaas de eerste met roest aan de binnenkant teruggestuurd, en nu gaat de tweede ook terug. Weer roest, nu bij de deksel en op de rand van de waterkoker. Hoewel ik het design heel mooi vind, ga ik toch maar voor een andere waterkoker.

Pluspunten

  • design

Minpunten

  • roest

Review criteria:

Goed
Goed
Slecht

Reageer

Anja 10-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Snelle trendy waterkoker met handige temperatuur weergave

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Ribbon red

Algemene score

9,0
Ik zocht een groot formaat waterkoker waarbij het water snel kookt. En dit blijkt zo te zijn. Ook kun je zien wat de temperatuur is. Handig als je bijv. groene thee wilt zetten want hiervoor moet het water niet 100% koken

Pluspunten

  • Leuk retro design
  • Snelle kooktijd
  • Temperatuur weergave

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lonneke Bergmans 17-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Ribbon red

Algemene score

8,0
Fijne waterkoker vooral de indicatie voor 1,2 en 3 kopjes en dan de snelheid.
Deksel gaat wat stroef net als bij de theepotten van vroeger.
Samen met de broodrooster een leuke set voor op de aanrecht in plaats van in de kast.

Pluspunten

  • vormgeving
  • kleur, warmroood
  • 1 kopje binnen 1 minuut
  • schenkt goed uit zonder te knoeien

Minpunten

  • deksel klemt beetje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk2710 12-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote Inhoud, leuke retro look. Handige temperatuur meter

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Ribbon red

Algemene score

8,0
Leuke Look, juist handig omdat die temperatuurmeter erop zit.
Kookt snel het water op de juiste temperatuur. Handig dat er goed leesbare dosering van 1,2,3 koppen inzit.
Uitschenkfilter is ook handig tegen kalk
Grote inhoud (1,7L)
Groot handvat, waardoor de kan goed vast te houden is als deze helemaal vol is.

Pluspunten

  • Grote inhoud
  • Temperatuurmeter

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Emily 08-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie kwaliteits design waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Ribbon red

Algemene score

9,0
Mooi om te zien. Is van goede kwaliteit. Mede gekozen vanwege de vele prijzen die het behaald heeft. Gebruiksvriendelijk.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen 08-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een sieraad voor je aanrecht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Ribbon red

Algemene score

9,0
Wij hebben voor deze waterkoker gekozen omdat wij ook al de broodrooster van Russell Hobbs hebben en aangezien beiden altijd op het aanrecht staan is het wel een eyecatcher. De inhoud is 1,7 ltr. dus meer dan genoeg voor een gezin van 4. Niet goedkoop maar het oog wil dus ook wat.

Pluspunten

  • Vormgeving, stijl
  • Snel op temperatuur
  • Maatvoering voor 1,2 en 3 kopjes
  • Temperatuurindicatie voor diverse soorten thee

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Wiljan 06-01-2019
  • Product gekocht

Snelle geruislose koker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Ribbon red

Algemene score

9,0
Mooi apparaat met temp aangave voor groene thee heel fijn in gebruik en geruisloos is erg snel op temperatuur

Pluspunten

  • Snelle koker met temp aangave

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kenter 06-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote en snelle koker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Ribbon red

Algemene score

8,0
Het is handig omdat je de temparatuur kunt aflezen. Dit heb ik nooit gezien en bij bepaalde thee is het heel handig en het is snel en niet luidruchtig.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wijaya 05-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede waterkoker met mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Ribbon red

Algemene score

10,0
De Russell Hobbs bevalt prima! Water is snel opgewarmd. Maakt niet veel geluid. Fijn handvat en niet onbelangrijk ... ziet er kek uit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A 02-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

fijn ding

Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Ribbon red

Algemene score

10,0
Naast dat het een mooi design is werkt het ook goed en kan er een ruime hoeveelheid water in. Ben er erg blij mee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

T 01-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Ribbon red

Algemene score

8,0
Goese waterkoker die ook nog eens super mooi in de keuken staat. Het water kookt snel en er kan meer dan genoeg water in.

Pluspunten

  • Mooi uiterlijk
  • Kan veel veel water in
  • Kookt snel

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Kenny 31-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Ribbon red

Algemene score

10,0
Mooie waterkoker, goede uitstraling, extra indicatie voor 1,2 of 3 kopjes water, kookt snel kortom een prima keuze geweest.

Pluspunten

  • Uitstraling
  • Kwaliteit
  • Kookt snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

marleen 31-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi design waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Ribbon red

Algemene score

7,0
mooi design waterkoker, superleuk dat retro. Toch nog een kritische noot: de deksel had wat stabieler gemogen of anders gemaakt mogen worden. Daarnaast maakt ie heel veel lawaai als ''ie" kookt.

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

M 31-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Snel, zuinig, slim ontworpen en mooi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Ribbon red

Algemene score

9,0
Binnenin zitten handige indicators voor 1, 2 en 3 kopjes, en deze kookt hij heel snel (1 kopje in 55 seconden). Maar als je juist heel veel water voor bijv. bouillon o.i.d. wil koken is het juist handig dat er ook zoveel water (1.7 L) in één keer mee kan worden gekookt. Verder is hij zuinig met energie, heeft een slim ontworpen schenktuit die geen druppel morst, een deksel wat ook nauwelijks een druppel morst waardoor je niet van die druipsporen aan de buitenkant krijgt en hij mooi glimmend blijft. Aan de buitenkant zitten een mooie temperatuurmeter en indicatorstreepjes voor de hoeveelheid water in liter. Het is ook fijn dat hij mooi is, want zo'n ding staat de hele tijd op je aanrecht en je kijkt er tegenaan.

Pluspunten

  • Snel
  • Mooi
  • Zuinig
  • Slim ontworpen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Henry 30-12-2018
  • Product gekocht

Fantastische Waterkoker

Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Ribbon red

Algemene score

9,0
Ik ben heel erg blij met deze waterkoker. Ik vind hem echt mooi en water blijft warm voor een 2e kop thee.
Geweldige functie en mooie kleur.

Reageer

P.k 29-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eigentijdse waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Ribbon red

Algemene score

8,0
We haden nog een fluitketel maar deze waterkoker won het van de fluitketel is .Zo warm en ziet er leuk uit hebben ook het koffiezetapparaat

Pluspunten

  • Leuk
  • Zo warm

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

B.M.C. 27-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ziet er goed uit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Ribbon red

Algemene score

9,0
Doet wat ie moet doen en heel fijn dat je een kop water kunt koken voor de juiste temperatuur, bijv, voor kruidenthee

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Fred Noordegraaf 26-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prachtige vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Ribbon red

Algemene score

9,0
Vorige waterkoker Russell Hobbs meer dan 10 jaar dagelijks gebruikt naar grote tevredenheid! daarom weer voor dit merk gegaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews