Russell Hobbs Retro Ribbon red - Reviews

Best Reviewed jan 2019 Russell Hobbs Retro Ribbon red
Best Reviewed - januari 2019
Specificaties
Vermogen
2400 watt
Waterreservoir
1,70 liter
Materiaal behuizing
rvs
Bekijk 3 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 284 reviews die zijn achtergelaten voor de Russell Hobbs Retro Ribbon red op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anna 14-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie snelle waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Ribbon red

Algemene score

8,0
Mooie snelle waterkoker. Wat duurder maar je betaaldt ook voor de kwaliteit wat het geld waard is en daarnaast verbruikt deze waterkoker iets minder stroom. Minder tijd kwijt met wachten... tijd kost ook geld.

Pluspunten

  • Design
  • Snel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sandra 04-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima Retro waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Classic noir

Algemene score

7,0
Mooie waterkoker. Mijn criterium is dat ik graag wil dat het water snel kookt. Dat doet ie.
Er zit ook een temperatuur meter op, die ik vrij zinloos vind, omdat ik het water gewoon wil koken, maar ik zie daar enthousiaste reviews over.
In de koker zit ook nog een aanduiding voor hoeveelheden. Omdat de behuizing niet is geisoleerd maakt hij best veel herrie.
Voor mij voldoet hij prima.

Pluspunten

  • mooi design
  • water kookt snel
  • schenkt uit zonder lekken !!

Minpunten

  • groot
  • veel lawaai
  • deksel klikt niet open
  • niet geisoleerd dus behuizing wordt heet

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Linda visser 06-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super mooie handige waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Classic noir

Algemene score

9,0
Mooie grote waterkoker
Licht van gewicht. Dus als hij helemaal vol zit nog wel te tillen. En hij is gewoon super mooi

Pluspunten

  • Licht in gewicht
  • Mooi
  • Veel inhoud

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Stefan 31-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie retro waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Ribbon red

Algemene score

8,0
Stoere retro waterkoker, staat heel mooi in de keuken. Pas veel water in. Handig dat je ook drie kopjes thee kan 'snelkoken'.

Pluspunten

  • mooi retro design
  • snelkoken van drie kopjes water
  • niet duur voor dit design

Minpunten

  • hij is wel wat aan de grote kant.
  • deksel klemt een beetje

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jertien 23-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stijlvol design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Vintage cream

Algemene score

8,0
Topproduct. Verschil blijft wel dat water dat vanuit de fluitketel gekookt wordt, toch wel veel warmer is en blijft.
Daarentegen is het water vanuit de waterkoker wel velen malen sneller gekookt.

Pluspunten

  • Water razendsnel gekookt
  • Stijlvol design

Minpunten

  • Water koelt sneller af dan water uit de fluitketel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Anja 10-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Snelle trendy waterkoker met handige temperatuur weergave

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Ribbon red

Algemene score

9,0
Ik zocht een groot formaat waterkoker waarbij het water snel kookt. En dit blijkt zo te zijn. Ook kun je zien wat de temperatuur is. Handig als je bijv. groene thee wilt zetten want hiervoor moet het water niet 100% koken

Pluspunten

  • Leuk retro design
  • Snelle kooktijd
  • Temperatuur weergave

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Beijtje 26-02-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Classic blanc

Algemene score

8,0
Het is een mooi apparaat, water kookt snel, makkelijk te onderhouden, temperatuurmeter mijns inziens zinloos en hij maakt lawaai bij het koken

Pluspunten

  • Snel op kookpunt
  • Mooi design

Minpunten

  • Maakt lawaai

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Katrien 18-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Vintage look, grote en kleine hoeveelheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Vintage cream

Algemene score

8,0
Mooie look en veel mogelijkheden. Je kan ook kleine hoeveelheden opwarmen: 1, 2 of 3 kopjes. Een thermometer ontbreekt helaas wel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jelica 17-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Classic noir

Algemene score

10,0
De waterkoker heeft een goede prijs kwaliteit verhouding. Een mooie design, zichtbare temperatuur hoogte en 1,2,3 kopjes keuze zijn heel mooi.

Pluspunten

  • prijs
  • kwalitet
  • vormgeving

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lonneke Bergmans 17-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Ribbon red

Algemene score

8,0
Fijne waterkoker vooral de indicatie voor 1,2 en 3 kopjes en dan de snelheid.
Deksel gaat wat stroef net als bij de theepotten van vroeger.
Samen met de broodrooster een leuke set voor op de aanrecht in plaats van in de kast.

Pluspunten

  • vormgeving
  • kleur, warmroood
  • 1 kopje binnen 1 minuut
  • schenkt goed uit zonder te knoeien

Minpunten

  • deksel klemt beetje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

clearblueskies 15-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne waterkoker

Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Classic noir

Algemene score

8,0
Fijne (bijna-) RVS waterkoker. De temperatuurmeter zie ik eerder als grapje, als het water al borrelt rent de wijzer nog van 80 naar 100. Jammer dat er daarom (als bescherming voor de 'thermometer') toch nog weer een stuk plastic in de kan moest. Ik zie reikhalzend uit naar de eerste elektrische waterkoker die van binnen helemaal plasticvrij is.

Pluspunten

  • uiterlijk en voelt fijn aan

Minpunten

  • toch plastic in de kan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Janine 13-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super mooie waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Classic noir

Algemene score

10,0
Een sieraad in de keuken, met snel gekookt water voor alle doeleinden.
Fijn is de grote inhoud en dat je precies ziet hoever het water is door de meter aan de voorkant.
Heel blij mee!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk2710 12-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote Inhoud, leuke retro look. Handige temperatuur meter

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Ribbon red

Algemene score

8,0
Leuke Look, juist handig omdat die temperatuurmeter erop zit.
Kookt snel het water op de juiste temperatuur. Handig dat er goed leesbare dosering van 1,2,3 koppen inzit.
Uitschenkfilter is ook handig tegen kalk
Grote inhoud (1,7L)
Groot handvat, waardoor de kan goed vast te houden is als deze helemaal vol is.

Pluspunten

  • Grote inhoud
  • Temperatuurmeter

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Suzke 09-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Waterkoker retro classic noir

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Classic noir

Algemene score

9,0
Mooie grote waterkoker die er ook nog eens fantastisch uitziet, werkt prima zoals verwacht. Zeker aan te raden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ronald 09-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Classic noir

Algemene score

9,0
Mooi design echt kwaliteit.
Kookt inderdaad snel en handig
Met de rode markeringen .
Staat geweld in onze keuken .
Echt top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Emily 08-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie kwaliteits design waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Ribbon red

Algemene score

9,0
Mooi om te zien. Is van goede kwaliteit. Mede gekozen vanwege de vele prijzen die het behaald heeft. Gebruiksvriendelijk.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen 08-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een sieraad voor je aanrecht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Ribbon red

Algemene score

9,0
Wij hebben voor deze waterkoker gekozen omdat wij ook al de broodrooster van Russell Hobbs hebben en aangezien beiden altijd op het aanrecht staan is het wel een eyecatcher. De inhoud is 1,7 ltr. dus meer dan genoeg voor een gezin van 4. Niet goedkoop maar het oog wil dus ook wat.

Pluspunten

  • Vormgeving, stijl
  • Snel op temperatuur
  • Maatvoering voor 1,2 en 3 kopjes
  • Temperatuurindicatie voor diverse soorten thee

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

spekn 08-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie, grote 1,7l waterkoker, water kookt snel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Classic noir

Algemene score

9,0
Kooktijd snel, thermometer heel erg handig b.v. voor groene thee, binnenin handige maatvoering voor 1/3 kopjes, mooi uiterlijk en zeker gezien de grote niet zwaar!

Pluspunten

  • thermometer
  • 1-3 kopjes afmeten binnenkant handig
  • mooi uiterlijk
  • makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bo 08-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie waterkoker

Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Classic noir

Algemene score

7,0
Mooie retro waterkoker. Efficiënt en gemakkelijk in gebruik.
thermometer is ideaal voor thee drinkers.

Pluspunten

  • Design
  • Thermometer

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Luuk Bergervoet 08-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi ontwerp, fijne schenktuit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Classic noir

Algemene score

9,0
Fijne waterkoker met grote inhoud en mooi ontwerp.
Warmt snel op en schenkt goed uit zonder te morsen

Pluspunten

  • Mooi ontwerp
  • Fijne schenktuit
  • Grote inhoud
  • Duidelijk leesbare thermometer

Minpunten

  • Temperatuur niet instelbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews