Russell Hobbs Retro Ribbon - Reviews

Best Reviewed mrt 2018 Russell Hobbs Retro Ribbon
Best Reviewed maart 2018
Specificaties
Inhoud
1,7 liter
Vermogen
2400 watt
Waterniveau indicator
Ja

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 54 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anja 10-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Snelle trendy waterkoker met handige temperatuur weergave

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik zocht een groot formaat waterkoker waarbij het water snel kookt. En dit blijkt zo te zijn. Ook kun je zien wat de temperatuur is. Handig als je bijv. groene thee wilt zetten want hiervoor moet het water niet 100% koken

Pluspunten

  • Leuk retro design
  • Snelle kooktijd
  • Temperatuur weergave
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Ribbon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Francine 15-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Handige waterkoker met retro look

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar een waterkoker waarvan zeker deksel en teut in inox zijn. Daar ik veel thee zet, is de aanduiding van de temperatuur interessant, ook de retro look is mooi meegenomen. Goede prijs kwaliteit-verhouding. Ben zeer tevreden over mijn aankoop.

Pluspunten

  • temperatuur indicatie
  • ruime opening voor reiniging, deksel afneembaar
  • inox deksel en teut
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Ribbon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henny 10-06-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Blikvanger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Super waterkoker, mooi design en erg handig en leuk met de gradenmeter.
Nu 2 maanden in bezit en werkt goed. Makkelijk schoon te houden.
Een blikvanger in de keuken.

Pluspunten

  • Handig in gebruik
  • Mooi design

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Ribbon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sabuncu 05-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Very nice design and performance, difficult lid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
I really enjoy using this product as it serves well the retro design with good performance. The water capacity is huge and boils very quickly. The only disadvantage is the fact that the lid is a bit difficult to take out and put back, you really need to pull it to open and force push to close...

Pluspunten

  • Design
  • Performance

Minpunten

  • Lid usage
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Ribbon

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ray 25-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooi

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
het is mooi en stijlvol. het staat goed in de keuken. ikben heel tevreden. Hij is trouwens ook snel en handig. vooral de 1, 2 en 3 kops gebeuren.
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Ribbon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A 25-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Russell Hobbs retro waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima waterkoker, het water is snel gekookt!De temperatuur aanduiding is erg handig ,zodat je kan zien of ie bijna klaar is
of dat het water nog warm genoeg is! De retro look staat heel leuk in de keuken,het is een keer een andere waterkoker dan
die standaard modellen! Schenkt heel fijn!

Minpunten

  • deksel gaat niet zo soepel open!
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Ribbon

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Retro waterkoker 25-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima waterkoker met leuke retro uitstraling

Algemene score

9,0
Wij wilden een waterkoker met retro uitstraling. Deze waterkoker voldoet daar perfect aan en werkt daarbij ook uitstekend. Water is snel warm

Pluspunten

  • Leuke uitstraling
  • Goed kwaliteit
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Ribbon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob uit Nijmegen 25-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig Design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Praktische waterkoker met grote inhoud. Ideaal met temperatuurmeter een een schaalverdeling voor kleinere hoeveelheden zoals 1, 2 of 3 koppen thee. Daarnaast is deze waterkoker een lust voor het oog!

Pluspunten

  • Mooi Design
  • Praktisch handvat en ronde voet
  • 1.7 liter inhoud
  • Temperatuurmeter

Minpunten

  • Buitenzijde wordt warm (zoals meestal)
  • Tweede hand nodig om deksel te openen
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Ribbon

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ron 24-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Poemel2cali

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

6,0
Mooi product praktisch eenvpudig te befienen en een mooie kleur handig on gebruik met duidelijk afleesbare meters
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Ribbon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sanne 23-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Relatief stil en snel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Snel, stil en is mooi. Handig in gebruik en een juweel op het aanrecht. De buitenkant wordt echter wel behoorlijk warm, maar ja er wordt ook water gekookt, dus logisch.

Pluspunten

  • Looks
  • Thermometer
  • Stil

Minpunten

  • Kort kabeltje
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Ribbon

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Ronreview 18-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige waterkoker van hoge kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Persoonlijk vind ik het een heel mooi design, de temperatuurmeter vind ik een leuke en handige toevoeging.
Aan de binnenkant zitten er ook handige indicatoren zodat je weet hoeveel je nodig hebt t/m 3 kopjes.

Wat nog wel stroef gaat is de deksel, deze zit er erg strak op. Is niet storend en ik verwacht ook dat het na verloop van tijd soepeler gaat.

Voor de rest voelt en ziet het er robuust uit.

Nu een week in bezit en nog steeds tevreden :)

Pluspunten

  • Design
  • Inhoud waterkoker én temperatuur indicator

Minpunten

  • Sluiting en opening deksel gaat (nog) stroef
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Ribbon

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Willye 16-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Hele mooie waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wow, wat een mooie waterkoker! Handig om te zien wat de temperatuur is, en dat het aantal kopjes water aangegeven is.

Pluspunten

  • Vormgeving
  • Gebruik
  • Extra's
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Ribbon

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Beijtje 13-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Zwarte retro waterkoker als eye-catcher in mijn keuken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wat een mooi apparaat! Hij kookt niet alleen heel snel water maar ziet er ook nog eens zeer retro en catchie uit!! Fijn ding dus! Eindelijk na meerdere onoogelijke waterkokers gehad te hebben nu eindelijk een eye-candy!

Pluspunten

  • Mooi design
  • slank

Minpunten

  • geen eigenlijk
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Ribbon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Retro 12-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima waterkoker met mooie uitstraling en prachtig van kleur

Algemene score

7,0
In de omschrijving staat dat het water snel kookt; in vergelijk met mijn oude waterkoker is dezelfde hoeveelheid (3 koppen) water in de Russell Hobbs 3 sec. eerder op 100 graden. Verder is het een praktische waterkoker met een prettig grote vulopening echter de deksel rammelt tijdens het aan de kook komen. Hij staat prachtig in onze retro keuken dus alle hiervoor beschreven puntjes vallen weg tegen de uitstraling, ik ben er blij mee.

Pluspunten

  • mooie uitstraling
  • prettig grote vulopening

Minpunten

  • kookt nagenoeg net zo snel als de oude waterkoker
  • deksel rammelt
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Ribbon

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ciara 12-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi tijdloze waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een vriendin van mij had hem en ik was gelijk verliefd. Ik had toevallig nog een waterkoker nodig en ik ben een echte theeleut, dus vond het de wat hogere prijs ook prima. Een waterkoker heb je ook jaren wat aan!

Pluspunten

  • Design
  • Groot inhoud
  • Temperatuurmeter

Minpunten

  • Neemt veel ruimte in beslag (groot)
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Ribbon

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Waterkoker Retro Noir 10-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Waterkoker Retro Noir

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mijn 2e waterkoker van Russell Hobbs. Mooie vormgeving, heerlijk ouderwets uitziend, des te leuker. Zo makkelijk als je bepaalde thee wilt zetten, want niet elke thee vraagt om 100 graden. Onderhoud is ook simpel.
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Ribbon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simone 09-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eyecatcher in iedere keuken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze waterkoker in de eerste plaats uitgekozen vanwege het mooie en unieke design. Erg handig dat je een makkelijk te bepalen hoeveelheid water voor 1, 2 of 3 koppen snel kunt koken. Ook de thermometer is erg fijn als het water niet tot het kookpunt verwarmd hoeft te worden. Enig nadeel is dat het deksel vrij stroef los gaat en dat je daarbij uit moet kijken niet de hete ketel aan te raken. Handvat blijft wel koel. Erg tevreden over deze aankoop.

Pluspunten

  • unieke design
  • snel kleine hoeveelheid water koken
  • thermometer

Minpunten

  • deksel gaat moeilijk los
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Ribbon

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Artist 53 03-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Cool design!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Echt een sieraad in de keuken: wat een schitterend design. Word je elke dag vrolijk van als je haar ontmoet. Heel handig die superduidelijke maatindeling IN de waterkoker voor 1, 2, 3 kopjes. En wat te denken van die ouderwetse altijd werkende analoge(!) thermometer op buitenkant : duidelijk af te lezen.

Pluspunten

  • design en kleur
  • analoge thermometer

Minpunten

  • nog niets
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Ribbon

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Erik 02-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het design sprak mij direct aan. Staat heel mooi in onze keuken op het aanrecht.
Het is een degelijk product, niet zo'n eng plastic ding maar echt van metaal en mooi verchroomd.
Grappig is ook de thermometer. Niet echt direct nodig maar wel leuk. Als het water is afgekoeld weet je ook wat de kamertemperatuur is. Het metertje gaat niet naar 0, dan zou het wel erg koud zijn.

Pluspunten

  • design
  • kookt snel
  • slaat automatisch af
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Ribbon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pawen 02-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig retro design

Algemene score

9,0
Gekocht voor design, geweldige retro look...en werkt perfect. Ook de koffie zetter gekocht inzelfde design, staat prachtig bij elkaar

Pluspunten

  • Design
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Ribbon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews