Russell Hobbs Retro Ribbon red - Reviews

Best Reviewed nov 2018 Russell Hobbs Retro Ribbon red
Best Reviewed - november 2018
Specificaties
Vermogen
2400 watt
Waterreservoir
1,70 liter
Materiaal behuizing
rvs
Bekijk 3 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 182 reviews die zijn achtergelaten voor de Russell Hobbs Retro Ribbon red op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sandra 04-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima Retro waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Classic noir

Algemene score

7,0
Mooie waterkoker. Mijn criterium is dat ik graag wil dat het water snel kookt. Dat doet ie.
Er zit ook een temperatuur meter op, die ik vrij zinloos vind, omdat ik het water gewoon wil koken, maar ik zie daar enthousiaste reviews over.
In de koker zit ook nog een aanduiding voor hoeveelheden. Omdat de behuizing niet is geisoleerd maakt hij best veel herrie.
Voor mij voldoet hij prima.

Pluspunten

  • mooi design
  • water kookt snel
  • schenkt uit zonder lekken !!

Minpunten

  • groot
  • veel lawaai
  • deksel klikt niet open
  • niet geisoleerd dus behuizing wordt heet

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Anna 14-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie snelle waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Ribbon red

Algemene score

8,0
Mooie snelle waterkoker. Wat duurder maar je betaaldt ook voor de kwaliteit wat het geld waard is en daarnaast verbruikt deze waterkoker iets minder stroom. Minder tijd kwijt met wachten... tijd kost ook geld.

Pluspunten

  • Design
  • Snel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anja 10-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Snelle trendy waterkoker met handige temperatuur weergave

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Ribbon red

Algemene score

9,0
Ik zocht een groot formaat waterkoker waarbij het water snel kookt. En dit blijkt zo te zijn. Ook kun je zien wat de temperatuur is. Handig als je bijv. groene thee wilt zetten want hiervoor moet het water niet 100% koken

Pluspunten

  • Leuk retro design
  • Snelle kooktijd
  • Temperatuur weergave

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marwil 12-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Snel op temperatuur en is op schermpje goed te volgen.

Ja, ik beveel dit product aan Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.nl
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Vintage cream

Algemene score

10,0
'n Perfect uitziend nostalgisch product wat ook nog eens geweldig snel werkt. Het water is zo aan de kook en heeft ook nog eens 'n grote inhoud. Mijn verwachtingen zeker overtroffen.

Pluspunten

  • ziet er geweldig uit
  • temoeratuur van het water goed te volgen

Minpunten

  • kan ik zo niet bedenken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Niels 12-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie design waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Classic noir

Algemene score

9,0
Mooie waterkoker die snel is, handige maat aangeeft en zichtbare tempratuur meter. Maakt wel wat meer lawaai dan mijn oude waterkoker.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Tempratuur zichtbaar
  • Grote en duidelijke volumes weergegeven
  • Betaalbaar

Minpunten

  • maakt wel meer geluid dan andere waterkoker

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

MvdK 12-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Stijlvolle waterkoker op mijn aanrecht.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Ribbon red

Algemene score

10,0
Gebruiksgemak middels makkelijk te sluiten deksel. Waterindicator. Temperatuurindicator erg handig bij verschillende soorten thee. Handvat ligt lekker in de hand en het zwaartepunt van de gehele koker voelt goed. De schenktuut is nooit te scheutig.

Pluspunten

  • mooi
  • makkelijk

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maggie24 12-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Russel Hobbs waterkoker is top!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Classic noir

Algemene score

9,0
Superfijne waterkoker, vooral handig om per kopje te kunnen koken. Gaat heel snel. Ben heel blij met deze aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Markiem 11-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Superfijn

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Ribbon red

Algemene score

9,0
Mooi uiterlijk, en heerlijk lekkere temperatuur.
Gewoon super trots op dit apparaat en jullie mooie producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pat's Judgement 11-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie retro waterkoker met grote inhoud (1,7 liter)

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Ribbon red

Algemene score

9,0
Niet alleen een prachtige retro waterkoker, maar ook nog eens functioneel en voorzien van leuke snufjes. De snelkookzone (1,2,3 kop aanduiding) zorgt voor een besparing tot 66% aan energie.

Pluspunten

  • Mooi Design
  • Grote inhoud
  • Snelkookzone 1/2/3/kops aanduiding
  • Aanwinst op het aanrecht
  • Stiller dan menig andere waterkokers

Minpunten

  • Deksel gaat wat stroef open
  • Buitenkant wordt warm

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Hetty Kompier 11-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Sieraad in de keuken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Ribbon red

Algemene score

9,0
Gerenommeerd merk, hele mooie uitstraling, makkelijk in gebruik, ook voor een of twee snelle koppen thee

Pluspunten

  • Supergaaf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel 10-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie retro waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Classic noir

Algemene score

9,0
Een mooie retro waterkoker met afleesbare watertemperatuurmeter, handig voor de verschillende soorten thee. Praktisch en design gaan hier uitstekend samen! Een echte eyecatcher voor in de keuken.

Pluspunten

  • Snel op temperatuur
  • Afleesbare temperatuurmeter
  • Buitenkant blijft koel
  • Degelijk
  • Design

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Arnold 10-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijke waterkoker met een fraai uiterlijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Classic noir

Algemene score

9,0
De waterkoker is eenvoudig in gebruik en verwarmt snel. Een fraai design en de temperatuurmeter is handig.

Pluspunten

  • Grote kan
  • Korte verwarmingstijd
  • Fraai uiterlijk
  • Gebruiksgemak

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Bep 10-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Classic noir

Algemene score

10,0
Mooie vormgeving, grote vulopening, geinige thermostaat aan de voorkant....kortom, een aanrader en met de cashback actie totaal onweerstaanbaar!!

Pluspunten

  • mooi uiterlijk
  • geinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas 10-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stevige, grote waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Classic blanc

Algemene score

8,0
Mooie, stevige en grote waterkoker met een prachtig retro uiterlijk. Enige minpunten vind ik het zeefje in de schenktuit. Deze is niet heel stevig. Ook de haakse stekker vind ik niet heel handig, omdat er dan niet altijd 2 stekkers tegelijk in het stopcontact kunnen in mijn geval.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Esther 10-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Classic noir

Algemene score

10,0
Super mooi design , stil en kwaliteit prijsverhouding super. Een aanrader en eyecatcher in de keuken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Florent 09-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi retror model

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Ribbon red

Algemene score

7,0
Erg mooi model. Kookt vrij snel water. Echter komt er wel na ongeveer een maandje vrij veel kalk op de bodem. Daarom raden ze ook aan om het product elke maand te ontkalken om kalkschade te voorkomen.
Fijn in gebruik.

Pluspunten

  • Mooi model
  • Kookt snel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Annemarie 09-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

grote waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Ribbon red

Algemene score

8,0
Erg mooie water koker lekker retro. de kleur rood is perfect, de inhoud helemaal oke 1.7 liter . hij maakt wat lawaai bij het koken maar dat doet bijna iedere waterkoker. grote deksel, ik was gewend een deksel die met een knop automatisch open zou gaan maar dat is dus niet zo. ben er erg blij mee

Pluspunten

  • groot
  • mooi design
  • warmte meter
  • goede kleur
  • staat erg mooi in de keuken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

JP 09-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi stoer uiterlijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Classic noir

Algemene score

8,0
werk super , geluid voor deze de 100 graden bereikt zou wat minder mogen.
ook de snelkookfunctie voor 1 kopje is erg handig en werkt goed

Pluspunten

  • uiterlijk
  • snelkookfunctie

Minpunten

  • lawaai

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

helma 09-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Classic noir

Algemene score

8,0
waterkoker leuk detail bv temperatuurmeter. mooi design. past prima in een moderne keuken. ben er heel tevreden mee. minimaal geluid. grote inhoud

Pluspunten

  • inhoud
  • maakt bijna geen geluid

Minpunten

  • dekseltje word warm

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

An 08-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Licht en minder robuurst dan gedacht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Ribbon red

Algemene score

7,0
Mooie waterkoker, maar voelt erg licht aan. Dat is voordeel, maar soms twijfel ik of hij niet te kwetsbaar is. Tijd zal het leren. Vorige Russel Hobbs waterkoker heeft het jarenlang goed gedaan, dus voordeel van twijfel. Thermometer is erg fijn! Zeker als je later water nog wil gebruiken voor bijvoorbeeld (baby)voeding.

Pluspunten

  • Thermometer
  • Uiterlijk

Minpunten

  • Voelt kwetsbaar aan
  • Materiaal voelt goedkoop aan

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews