Bosch WQG233D2NL / 8 kg

Bosch WQG233D2NL / 8 kg

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 7 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch WQG233D2NL / 8 kg op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

h********@k***********19-06-2023

weet niet wat er word bedoeld

een super fijne droger ook omdat je een halve drommel kan laten draaien en heel geruisloos
B********@g********16-06-2023

Wamtepompdroger

Geweldig product beter met mijn vorige wasdroger uit 1990. .
Pluspunten
  • Geweldig
j************@g********13-06-2023

Een echte aanrader

Mijn reden om voor deze Bosch droger te kiezen. Simpel in gebruik, diverse droog mogelijkheden en natuurlijk super zuinig. Perfecte kwaliteit/ prijs verhouding.
Pluspunten
  • Vele keuze mogelijkheden
  • Superzuinig
  • Zeer stil
Minpunten
  • Nog géén minpunten ontdekt
f*****@g********11-06-2023

Bevalt prima zeker nu hij ook aangesloten is op de afvoer

Fine warmtepomp droger energie zuinig was komt er kreukvrij uit mooie aktie Bosch €75 korting
Pluspunten
  • Alles digitaal
t*************@h**********10-06-2023

Super aankoop

Bosch warmtepomp droger Prijs is prima voor deze droger De kwaliteit is super. De droger is mooi rustig als die aanstaat. Zeer energie zuinig. Plus punt is ook dat de droger makkelijk schoon te maken is. Mooie duidelijke scherm waardoor de bediening van het apparaat erg makkelijk is.
Pluspunten
  • Zeer energie zuinig
  • Makkelijk te bedienen
H5907-01-2023

Zeer goed, een aanrader

Zeer goede wasdroger, deze droger gekozen omdat energiezuinig is. Geen waterbak legen, water gaat via afvoer, zeker een pluspunt. Was komt er goed droog uit, ook delicate stoffen. Ben er erg tevreden over
Pluspunten
  • Enwrgiezuing
  • Wol kan in de droger
  • Vrij stil
KEES16-12-2022

Bevalt uitstekend

Het is de zuinigste warmteoompdrogers op dit moment en heel stil en geeft geen warmte af zoals bij een condens droger