Inventum HB180G Elektrische Omslagdeken - Fleece - 1 Persoons - Grijs - Warmtekussens voor huisdieren

Inventum HB180G Elektrische Omslagdeken - Fleece - 1 Persoons - Grijs
Inventum HB180G Elektrische Omslagdeken - Fleece - 1 Persoons - Grijs
Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 44,39 Bekijk alle aanbieders
9.1

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 63 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum HB180G Elektrische Omslagdeken - Fleece - 1 Persoons - Grijs op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

l*********@g********28-05-2022

Ideale dejen voor koude avonden

Dit product heb ik gekocht omdat we op Texel zitten in een voortent. Het weer is omgeslagen en de prijs voor de petroleum wordt steeds duurder. Deze deken is 180 cm dus groot genoeg voor 2 personen. Hij is heel soepel snel warm en ook nog eens decoratief
Pluspunten
  • Warm
  • Zacht
  • Groot
  • Glanzend
v********@h**********13-05-2022

HEERLIJK WARM

Heerlijke warme deken van prachtig materiaal. Voor de koude avonden op de bank.
Pluspunten
  • mooi materiaal
  • heerlijk zacht
j*********@g********03-05-2022
2.0

Snel defect

2.0
Fijne deken maar na 2 maanden al defect, lijkt niet zo duurzaam. Deken gaat terug, ben benieuwd hoe garantie afgehandeld wordt.
d***********@n**********29-03-2022

bevalt goed

Doordat het soms koud kan worden in de caravan dacht ik ik neem zo,n deken.Hij is heerlijk zacht en je kunt 9 standen aandoen
Pluspunten
  • heerlijk zacht
  • heerlijk warm
c***********@w***********29-03-2022

Super product

Geweldig product. Zeker met de hoge gasprijzen echt een uitkomst. Net een tweede besteld voor op de camping
Pluspunten
  • Heerlijk warm
  • Goede kwaliteit
S.blom08-03-2022

Super warmte deken, tegen de stijgende gasprijzen

Is echt een super deken. Helemaal met de gasprijzen die we nu betalen. We kunnen mooi de verwarming laag zetten en de deken over doen
Pluspunten
  • Makkelijk in gebruik
  • Genoeg warmte standen
p****@z*******07-03-2022

Zeer comfortabele zachte warme deken die geld bespaart

Top deken !. Aanrader ! Wij hebben sinds kort 2 van deze dekens. In de avond gaan de dekens om als we op de bank zitten en de kachel staat uit !!!. Dit bespaart 10 euro per dag ! #hogegasprijzen. Snel rekenen leert dat 1 deken terugverdiend is in 5 dagen. De deken is zeer comfortabel en makkelijk te bedienen. Ook de kat geniet van de warmte door 's avonds op onze schoot te komen liggen.
Pluspunten
  • Makkelijk te bedienen
  • Warm
  • Zacht
  • groot oppervlak
Minpunten
  • Nog niet gevonden
AM17-02-2022

Mooie warmtedeken

Heerlijk zachte deken, lekker warm. Mooi groot zodat je met 2 personen onder kan zitten. Super product! Echt zijn geld waard.
Pluspunten
  • Snel warm
  • Lekker zacht
  • Mooi groot
Minpunten
  • Tot nu toe geen
Mara25-01-2022

Om heerlijk te ontspannen

Wat een heerlijke warme deken. Alsof je na een dag hard werken in een warm bad stapt. Al je spieren ontspannen en de stof is heerlijk zacht. De deken is zelfs nog wasbaar ook! De bediening spreekt voor zich en heeft voldoende mogelijkheden. Voor deze prijs is het echt een topdeken!
Pluspunten
  • warm en zacht
  • makkelijk te bedienen
  • wasbaar
Minpunten
  • je wil niet meer van de bank af
  • huisgenoten willen er ook onder
E&M23-01-2022

Aanrader!

Met deze elektrische omslagdeken heb ik het nier meer koud als ik voor de TV zit op de bank. Echt een aanrader!
Pluspunten
  • Wordt snel warm
  • Meerdere standen om de warmte de reguleren
Minpunten
  • Had liever gezien dat hij ook op USB kon
Bob08-01-2022

Lekkere warme deken

Lekkere warme, zachte deken die goed instelbaar is en een uitschakeltimer heeft.
Pluspunten
  • zacht
  • goed instebaar
Minpunten
  • best duur
Sandy04-01-2022

Heel tevreden!

Ik ben tevreden met mijn aankoop. Het is een mooie zachte deken. Snel warm!
Pluspunten
  • Snel warm
  • Zacht
  • Kan in de wasmachine
Asmit31-12-2021

Lekkere warme fleece deken.

Deze als vervanging van de hb75. Het is een heerlijke zachte deken met een wat moderne afstandsbediening. Een voordeel is dat de deken twee verschillende kanten heeft, 1 gladde fleece en 1 wat wollige kant. Lekker tijdens een koude avond op de bank een film kijken.
Pluspunten
  • twee verschillende fleece kanten
Minpunten
  • stugge power kabel