Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 26 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum VST401W op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

j**1@g**l.com 26-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille en fijne ventilator

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VST401W

Algemene score

10,0
Ventilator is stil en van goede kwaliteit. Duidelijke montagehandleiding en fijn dat hij in hoogte verstelbaar is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ericspringeling@yahoo.com 18-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Must have

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VST401W

Algemene score

8,0
Het was voor mij even 40 minuutjes “knutselen “ , maar dan heb je een heerlijk betaalbaar product !

Pluspunten

  • Mooi
  • Statig

Minpunten

  • Ff goed lezen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

i**o@k**s.nl 11-08-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooie ventilator

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VST401W

Algemene score

9,0
mooie ventilator werkt super heeft een stevige voet en staat als een huis. Voor die prijs echt een aanrader.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Arie 30-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Basic ventilator voor een goede prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VST401W

Algemene score

9,0
De VST401W is een basic ventilator van Inventum met handmatige bediening. Het is eenvoudig om het pakket in elkaar te zetten en staat dan mooi stevig. De motor is vrij stil en het ventilatie vermogen vind ik in de laagste stand al behoorlijk. Prima geschikt dus !

Pluspunten

  • prijs
  • stabiel
  • krachtige koeling

Minpunten

  • geen afstandsbediening

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

`Lisa 20-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Goede goedkope ventilator

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VST401W

Algemene score

9,0
Voor deze prijs is het een uitstekende ventilator. Hij maakt wel wat lawaai, maar mogelijk omdat ik niet aan ventilatoren gewend ben. Was makkelijk in elkaar te zetten (5-10 min). Stevige voet waardoor die niet zomaar omvalt. Snoer had wat langer gemogen maar het is geen groot probleem.

Pluspunten

  • Stevig, valt niet zomaar om
  • Goede prijs
  • Makkelijk in elkaar te zetten

Minpunten

  • Snoer is aan de korte kant
  • beetje lawaai

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Nathalie Nibbering 05-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stijlvol en krachtig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VST401W

Algemene score

10,0
Super krachtige en maakt wijzig geluid. Heerlijk voor in de slaapkamer.
Mooi wit wat stijlvol staat. Gemakkelijk in elkaar te zetten.

Pluspunten

  • Maakt weinig geluid
  • Goed krachtig
  • Mooi wit en stijlvol

Minpunten

  • De kabel had ietsje langer gemogen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eelco 05-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Verfrisser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VST401W

Algemene score

9,0
Deze ventilator was niet echt waar ik naar opzoek was. Bij AH dacht ik ja wel handig alleen moest dan nog een stuk lopen naar huis met die ventilator. Maar uiteindelijk toch gekocht en mee naar huis genomen tijdens het warme weer. Maar wat ben ik er blij mee. Slapen is een stuk prettiger in m'n slaapkamer nu.

Pluspunten

  • Prijs
  • Stille motor
  • Hoogte verstelbaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Muller 18-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende staande ventilator

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VST401W

Algemene score

10,0
Zeer rustig, heerlijk windje, makkelijk in elkaar te zetten en te gebruiken in no time.
Ik heb er twee gekocht, zeer scherp geprijsd in vergelijking tot andere statiefventilatoren van deze kwaliteit.

Pluspunten

  • Bijna geruisloos
  • Makkelijk te monteren
  • Scherpe prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H vd Riet 16-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Statiefventilator

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VST401W

Algemene score

10,0
Geweldig apparaat en veelzijdig in gebruik.
Top apparaat en ook de prijs is zeer goed
Mooi in hoogte verstelbaar en goed stevig op de voet blijft staan
Zou heb zekers willen aanbevelen .
Prijs en wat je krijgt is zeer goed

Pluspunten

  • verstelbaarheid
  • stevig ook op max.hoogte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RudyvdK 13-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige ventilator.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VST401W

Algemene score

10,0
Heerlijke stille ventilator op statief.
Makkelijk in elkaar te zetten en geeft heerlijke verkoeling in deze hete tijden.

Pluspunten

  • Stil
  • degelijk product

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Netty 13-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stabiele ventilator

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VST401W

Algemene score

8,0
Onze andere ventilator is ook van Inventum, en die doet al 14 jaar prima dienst! Nu met de hitte een tweede aangeschaft, weer een Inventum. Ook weer prima, hoewel hij niet zo krachtig wappert (40 watt). Geluid is niet heel stil, maar wel te doen voor 's nachts

Pluspunten

  • Stabiel

Minpunten

  • Kan stiller

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Petra 11-08-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Inventum ventilator

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VST401W

Algemene score

9,0
Heerlijk verkoelend en super stil, voor mij een ++ punt, want ik hoor alles maar met deze ventilator kan ik toch in slaap komen. Vorig jaar t tafelmodel van dit merk gekocht, zo tevreden dus nu heb ik de statiefventilator gekocht erbij , dan hoef ik niet meer te slepen in t huis van de ene naar de andere ruimte. Ik ben super super tevreden.

Pluspunten

  • Stil
  • In hoogte verstelbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jacobus Drop 06-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ventilator met een stabiel rond statief

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VST401W

Algemene score

10,0
Deze ventilator heeft een stevig rond statief, mooi glanzend wit. Eenvoudig in elkaar te zetten en in een mum van tijd draaide hij in de kamer. Wij zijn blij met deze aankoop voor een mooie prijs en zullen daar zeker lang plezier aan beleven!

Pluspunten

  • Stevig rond statief
  • Geruisloze motor

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j.m.h HEMEL 27-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

kwaliteits statiefventilator inventum VST401W 40 cm

Geschreven voor: Inventum VST401W

Algemene score

10,0
ik heb hem gekocht omdat het eenkwaliteits statiefventilator is en stevig op de grond staat door een goede voet en omvallen niet kan !!

Pluspunten

  • groto veilige voet
  • kind veilig

Minpunten

  • geen
  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 09-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een goede ventilator

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VST401W

Algemene score

9,0
Het is een goede ventilator die weinig geluid maakt een niet veel kost. De ventilator ziet er simpel maar degelijk uit.

Pluspunten

  • Niet duur
  • Stil

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tjeerd 08-02-2020
  • Product gekocht

VST401W

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VST401W

Algemene score

9,0
Een perfecte aankoop. Werkt boven verwachting nagenoeg stil dus prima voor op de slaapkamer. Heb zelf 3 van deze apparaten gekocht.

Pluspunten

  • Stil
  • Perfecte blaaskracht
  • Goede kwaliteit

Minpunten

  • Niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tjeerd 21-10-2019
  • Product gekocht

InventumVST401W

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VST401W

Algemene score

10,0
Mijn beste aankoop tot nu toe. Hij is nagenoeg stil ideaal voor in de slaapkamer tevens heeft hij een formidabele blaaskracht. Ik heb er daarom gelijk drie aangeschaft. Hier hoef je geen peperdure airco voor te kopen. Dit is echt een hele goede aanrader.

Pluspunten

  • Stil
  • Goede blaaskracht

Minpunten

  • Niet aanwezig

Reageer

Kerkman 01-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede kwaliteit voor een lage prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VST401W

Algemene score

9,0
Gekocht nadat de motor van de vorige ventilator ermee ophield. Eerst een beetje huiverig vanwege de hogere prijs, maar zeker geen teleurstelling. Voor de prijs die je betaald, krijg je goede kwaliteit terug in de stevige voet, het goede materiaal maar ook een mooi design. De ventilator werkt naar behoren, is makkelijk in elkaar te zetten en zorgt voor een fijne bries om de ruimte mee te ventileren, zelfs op de laagste stand.

Pluspunten

  • Mooi design, glanzend wit
  • Stevige voet
  • Goede kwaliteit-prijsverhouding
  • Fijne bries, zelfs bij de laagste stand
  • Fijn formaat, past overal

Minpunten

  • Niet erg goedkoop

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ld 27-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Valt enorm tegen

Geschreven voor: Inventum VST401W

Algemene score

5,0
Ik heb deze ventilator gekocht nav de reviews hier. Maar jeetje wat valt hij tegen. Ik herken de punten in de andere reviews totaal niet. Hij maakt bijv erg veel herrie, ook op de laagste stand. Heb navraag gedaan bij Inventum over het geluid niveau (stond nl niet in handleiding) en het geluidsniveau is 67db!! Dat is veel meer dan de gemiddelde ventilator. Maar ook de blaaskracht valt enorm tegen. Als je er 1,5 meter vanaf zit voel je vrijwel niets.

Pluspunten

  • Ronde voet
  • Prijs

Minpunten

  • Geluid
  • Blaaskracht

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Goed

Reageer

Marijke Stam 27-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

krachtig, stabiel en nagenoeg geruisloos

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VST401W

Algemene score

10,0
Na vergelijking energieverbruik, prijs/kwaliteit en reviews gekozen voor dit product. Vandaag gelukkig ontvangen en de wind blaast door het huis. Met een temp. van 31 graden geen overbodige luxe.
Ik en de kinderen zijn er heel blij mee

Pluspunten

  • weinig decibellen
  • staat zeer stabiel

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews