Bevalt heel erg goed wat een gemak
Een snoerloze stofzuiger is echt toegevoegde waarde aan je huishouden. Zoveel gemak brengt deze steelstofzuiger.
De Tristar Cordless Stick Vacuum Cleaner
- borstel is super flexibel (je komt makelijk is alle hoeken terrecht)
- je hebt twee standen om te stofzuiger
- batterij gaat lang mee
- goede zuigkracht
- heeft verlichting bij de borstel
Deze steelstofzuiger maakt het stofzuigen echt veel leuker en vooral makkelijker.
Pluspunten
- draadloos
- licht bij borstel
- flexibele borstel
- gemak
Minpunten
- Geen
Viel toch een beetje tegen
Helaas voldeed deze stofzuiger niet aan mijn verwachtingen. Ik miste een duidelijkere gebruiksaanwijzing, met betere plaatjes. Hij maakt best wel een hard geluid en je moet hem na elke verdieping stofzuigen opladen. Doordat de laagste stand niet sterk genoeg is kan je hem beter in de hoogste stand gebruiken, maar na 5 a 10 minuten merk je al dat de kracht afneemt en de batterij snel leeg gaat. Jammer genoeg zie je bij gebruik niet hoeveel batterij er nog over is. Als je zandsteentjes opzuigt dan vallen die er weer uit zodra je hem uitzet.
Een positief punt is dat de kop goed wendbaar is en je kan zelfs met de hele stofzuiger onder een bank of kast. Daarnaast is het fijn dat je het stofreservoir los eraf geklikt kan worden. Wel valt het stof gelijk op het klepje die naar beneden komt te hangen.
Je kan de stofzuiger eventueel aan de muur hangen door middel van het ophangsysteem. Hierin kan hij ook direct opgeladen worden.
Helaas kan je de stofzuiger zonder de spleetzuigmond niet als kruimeldief gebruiken. De stang is er moeilijk af te klikken en daarna weer op te zetten.
Mijn ervaring is dat de goedkopere Tristar draadloze stofzuiger niet onderdoet voor deze. Feit blijft dat de zuigkracht van de ‘ouderwetse’ snoerstofzuigers vele malen hoger is.
Pluspunten
- Stofzuigerkop kan ook onder de bank zuigen
- Stofreservoir kan los geklikt
Minpunten
- Snel leeg
- Weinig zuigkracht
- Stang moeilijk los te klikken
Zeer goede draadloze stofzuiger
Wij Hebben de Tristar SZ-2100 een paar weken mogen testen.
Dit is een prettige en makkelijke draadloze stofzuiger met een goede accu.
Hij is makkelijk en snel in elkaar te zetten en niet zwaar.
De stofzuiger zuigt goed en is makkelijk wendbaar, zodat je overal makkelijk kunt stofzuigen.
Door de verlichting in de mond van de stofzuiger zie je ook goed waar het stof ligt en omdat de elektrische borstel in de mond van de stofzuiger ook draait pakt hij alle stof goed op.
Je kunt de oplader goed aan de muur ophangen zodat je de stofzuiger er aan kunt ophangen
en dat de accu gaat opladen.
Het stof reservoir is makkelijk te legen en schoon te maken.
Wat wel een verbeterpunt is dat als je de de kruimeldief gaat gebruiken met het huidige mondstuk, je het stof op een trap met vloerbedekking niet echt makkelijk opzuigt.
Pluspunten
- Makkelijk in elkaar te zetten
- Zuigt goed
- Goed wendbaar
- Niet zwaar
- Makkelijk te legen
Minpunten
- De kleine zuigmond van de kruimeldief
- Zuigmond, kan je verder nergens kwijt na gebruik
Goed product
De tristar sz-2100 grijs heb ik enkele weken mogen testen.
Alles was netjes verpakt en de handleiding duidelijk hoe je de stofzuiger in elkaar zet.
De stofzuiger is ideaal voor als je huisdieren hebt door dat de voet een lichtje heeft zie je de haren, stof en vuil duidelijker liggen en zie je ook waar je gestofzuigd hebt.
Heeft twee standen die krachtig genoeg zijn.
Hij ligt makelijk in de hand en is niet te zwaar.
Stofbakje is doorzichtig zodat je makelijk ziet dat het geleegd moet worden, deze is met een klepje makelijk te legen.
Tevens is het ook een kruimeldief snel even wat opzuigen is ideaal.
Voor mijn huishouden een ideaal product.
Pluspunten
- Niet zwaar
- Laad snel op
- Draadloos
- Makelijk in gebruik
Minpunten
- Geeft niet aan dat het bijna leeg is.
Gebruiksvriendelijk en compact
De steelstofzuiger was super makkelijk in elkaar te zetten, waardoor de handleiding niet nodig was. Deze is natuurlijk wel aangeleverd! De stofzuiger is verder heel makkelijk om aan te sturen, waardoor stofzuigen niet meer zo'n last is. Vond de zuigkracht wel minder effectief dan de normale stofzuiger die ik thuis heb liggen en dit zou wel echt verbeterd mogen worden.
De flexibiliteit was dus echt TOP, maar als je jouw huis grondig wilt stofzuigen dan is dit geen ideale apparaat om aan te schaffen. Daarnaast zuigt de kruimeldief alle kruimels netjes op en is deze makkelijk te verwisselen. Het bakje waar alle vuil zich verzameld is binnen no time geleegd en mede daardoor krijgt het apparaat qua gebruiksvriendelijkheid van ons echt een dikke 9.
Pluspunten
- Gebruiksvriendelijk
- Compact
- Makkelijk aanstuurbaar
Minpunten
- Zuigkracht zwak
- Niet geschikt voor grondige schoonmaak
Fatsoenlijke stofzuiger
Ik heb de stofzuiger al een tijdje en kan vertellen dat ik het een goede stofzuiger vind. Hij heeft 2 standen, waardoor je makkelijk alles op kunt zuigen, het legen van het stofreservoir is makkelijk en het opladen is ook geen probleem. Wel komt de stofzuiger moeilijker in hoekjes of onder lagere meubels heb ik gemerkt, maar in de hoekjes kom je dan weer makkelijk met het zuigmondje. Over het algemeen ben ik dus tevreden met de stofzuiger.
Pluspunten
- Makkelijk opladen
- Makkelijk legen
Minpunten
- Komt wat moeilijker onder lagere meubels
Ideale lichte 2 in 1 stofzuiger
De afgelopen tijd mocht ik deze stofzuiger testen en dat is me goed bevallen!
De stofzuiger wordt in een compacte doos geleverd en is erg licht van gewicht.
De handleiding kan nog wat verbeterd worden want niet alles even duidelijk beschreven, bijvoorbeeld het opladen van de stofzuiger. Verder staat er een foto van de kruimeldief op de handleiding weergegeven die niet overeenkomt met de daadwerkelijke kruimeldief.
Toch ben ik erg tevreden over de stofzuiger. De stofzuiger gaat lang genoeg mee om mijn hele woonkamer en keuken schoon te maken en heeft ook een turbostand met extra zuigkracht. Daarnaast heeft de stofzuiger een aantal lampjes waardoor je makkelijk kan zien waar het stof precies ligt. Verder vond ik het erg fijn om niet meer de hele tijd met een snoer te moeten stoeien. De kruimeldief was ook ideaal zodat ook goed in de hoekjes en op de plinten schoongemaakt kon worden.
Wat ik wel jammer vond, was dat de stofzuiger niet verstelbaar is qua grootte maar doordat de stofzuiger erg licht is qua gewicht, is dit niet heel erg. Daarnaast had er van mij apart nog een stekkertje bijgeleverd mogen worden zodat de accu ook los opgeladen kan worden.
Al met al een fijne lichte stofzuiger die je er makkelijker en sneller bij pakt dan de grote ouderwetse stofzuiger met snoer.
Pluspunten
- lichtgewicht
- lampjes bij stofzuigermond
- draadloos
- turbostand
Minpunten
- niet verstelbaar qua grootte
- onduidelijke handleiding
- geen mogelijkheid om accu los op te laden
Fijne 2 in 1 stofzuiger
Het was leuk om deze snoerloze stofzuiger en kruimeldief in 1 een keer te testen.
Het in elkaar zetten vond ik even een puzzel, wat mij betreft hadden er best een paar foto's in de handleiding mogen staan. Met logisch nadenken is het uiteindelijk goed te doen.
De stofzuiger is makkelijk en op 2 manieren te legen. Met een knopje waardoor het klepje open gaat of door het reservoir eraf te halen en het filter eruit te halen, waardoor je ook het filter goed schoon kan maken.
Voor mij had het klepje niet gehoeven, de andere kant moet toch open voor het filter en hierdoor drukt mijn op knopjes gefixeerde zoontje van 2 het klepje gemakkelijk open waardoor al het vuil weer op de grond ligt (grrr)
De stofzuiger ligt makkelijk in de hand, al vond mijn man het lastig dat de buis niet verstelbaar is. Hij zuigt al het vuil gemakkelijk op, al merk ik dat het zuigoppervlak vrij klein is, waardoor je de kruimeldief vaak nodig hebt voor de hoeken. Belangrijk om dus ook de zuigmond van de kruimeldief overal mee naar toe te nemen.
Fijne stofzuiger voor even vlug, maar voor grondig stofzuigen zou ik toch de grote stofzuiger pakken.
Pluspunten
- Gemakkelijk te pakken
- Goede zuigkracht
- Gemakkelijk te legen
- Draadloos
Minpunten
- Grote dode hoek
- Even puzzelen met in elkaar zetten
- Niet verstelbaar
Handige stofzuiger, echter niet voor grotere schoonmaken
Ik heb de stofzuiger op verschillende manieren getest. Het idee van de stofzuiger is erg goed. Draadloos, ligt en compact. Echter merkte ik al gauw dat de stofzuiger niet bestendig was om stof van ons vloerkleed te verwijderen, tevens waren hondenbrokken en bladeren van binnen planten lastig om op te zuigen. Ik heb de stofzuiger voornamelijk boven gebruikt waar minder rommel ligt dan in de woonkamer. Dit is opzich wel handig zodat ik niet met de grote stofzuiger hoef te sjouwen. Kort samengevat een handige stofzuiger voor simpel gebruik en niet voor grotere schoonmaken.
Pluspunten
- Compact
- Licht
- Draadloos
Minpunten
- Niet genoeg zuigkracht voor grotere rommels
- Lastig te legen door stroeve machanisme
Multifunctionele lichtgewicht zeker een aanrader
Ik heb dit product mogen testen en moet zeggen wij (familie) zijn er erg tevreden mee.
Voor diegenen die een draadloze stofzuiger willen om snel op alle plaatsen te komen is deze goed geschikt.
Het is namelijk een genot om draadloos door de kamer te lopen, om je geen zorgen om vasthangende kabels of een te korte kabel te maken.
Ik had initieel verwacht dat deze ook zwaarder zou zijn, maar de 2.5 kg voel je nauwelijks, wat tijdens het stofzuigen duidelijk aanwezig is, hij loopt soepel, je kunt erg makkelijk draaien waardoor je bijna overal bij kunt komen.
Mocht je er niet bij komen kun je de stofzuiger steel loskoppelen en de zuigmond van de kruimeldief erop zetten en verder gaan (minpuntje hier, de zuigmond zit niet vast aan de steel waardoor je toch even moet lopen om die te halen als je op een andere verdieping bent, niet vergeten dus)
De stofzuiger bestaat uit een paar los te koppelen units:
1 x steel – verlenging als gewone stofzuiger
1 x kruimeldief – losse unit
1 x zuigmond voor de kruimeldief
1 x accu
1 x een opvangunit - welke ook weer bestaat uit losse units – filter koppelstuk etc.)
Alle units zijn makkelijk los te koppelen en dus makkelijk in gebruik te nemen als kruimeldief of gewone stofzuiger.
De accu is als losse unit en deze kun je of aan het apparaat laten of eruit halen en apart op laden, de led lampen geven aan of deze is opgeladen of nog bezig is (erg overzichtelijk). Mocht ie dus een keer kapot gaan zou je die dus kunnen vervangen (neem ik aan).
Kruimeldief functie: Als kruimeldief functie doet is ie makkelijk in gebruik, de zuigkracht is voldoende tot goed gezien je er 2 standen op hebt.
Stofzuiger functie met steel: hier moet gezegd worden dat de accu ook de aandrijving vormt voor de steel borstel, wat ik een plus punt vind gezien je niet zelf naar voren en naar achter hoeft te gaan, als je rustig aan doet kun je in 1 keer alles op vegen.
De steel heeft ook ingebouwde ledlampen, waar ik initieel van dacht wat moet ik daar mee, maar toen ik boven bezig was toch het nut ervan inzag, want je ziet echt elk stofdeeltje liggen als het iets donkerder is.
Een mooi lichtgewicht product, doet wat iet moet doen, multifunctioneel en niet te zwaar in de bewegingen.
Pluspunten
- Licht gewicht
- Soepel in gebruik
- Losse onderdelen
- Led verlichting
Minpunten
- Mist ophanging kruimeldief zuigmond
- Lange oplaad duur (volle accu)
Voor de kortere klussen
De Tristar SZ-2100 mogen testen. Betreft een steelstofzuiger. Om mee te beginnen, ik vind het geen vervanging van mijn stofzuiger met zak. Maar voor de prijs is deze het wel waard voor ‘snel’ iets op te zuigen.
Installatie ging zonder problemen. Deze was duidelijk, handige onderdelen die makkelijk te bevestigen zijn dus qua gebruiksgemak zit deze echt goed. Zo is de stofzuiger snel en makkelijk om te bouwen naar een kruimeldief en andersom. Het opladen ging verrassend snel, met een duidelijk indicator wanneer deze vol is of aan het opladen is. In vergelijking met andere steelstofzuiger heeft deze een aan/uit knop op het uiteinde. Zo hoef je dus niet continu de knop ingedrukt te houden. Daarnaast zit er een knop om de kracht te verhogen of te verlagen. Handvat ligt prima in de hand, in vergelijking met anderen is deze ook licht van gewicht waardoor het ook leuk en handzaam blijft.
Dan het testen. Getest op houten gladde vloer, vloerkleed hoogpolig en matten. Stofzuiger is niet zwaar waardoor het ook prima vol te houden is om met 1 arm de blijven zuigen. Hij is goed wendbaar waardoor een bocht snel gemaakt is. De stofzuiger mond is wel van zodanige grootte dat hij niet overal onderdoor kan, zoals lage kastjes of moeilijk hoeken.
Acuuduur viel mij tegen. Op volle kracht kan ik niet de gehele woonkamer en keuken zuigen, laat staan het hele huis. Nou is dit sowieso een aandachtspunt bij steel stofzuigers, maar toch. Vandaar dat ik het geen vervanging vindt van de stofzuiger die ik nu heb en wel het hele huis kan doen. Voordeel is natuurlijk dat deze lichter, kleiner, wendbaarder en sneller te pakken is.
De vuilbak is makkelijk los te maken. Het legen viel mij tegen omdat er een hoop stof en andere troep wat er in zit niet altijd er uit komt maar vast zit ergens tussen. Zo blijf je langzittend vuil houden wat op den duur gaat stinken.
Het vuil en stof wordt door de borstels wel goed meegenomen en opgezogen echter mis ik echt wel de zuigkracht. Ik merkte dat er hier en daar toch nog vuil bleef liggen, zoals grotere stukjes brood, zandkorreltjes die weer uit de steel vallen of groep wat zwaarder is dan normaal.
Kortom, deze stofzuiger is ideaal bij het kortdurend zuigen of snel wat op willen ruimen. Op matten en kleden vind ik hem tegenvallen, simpelweg te weinig kracht voor als je het mij vraagt. Lampje op de stofzuiger mond werkt, maar schijnt dusdanig dichtbij dat het meer zou doen als het licht verder over de vloer valt. Hij is licht, wendbaar en ideaal voor korte klussen. Handzaam en gebruiksvriendelijk!
Pluspunten
- Gebruiksgemak
- Wendbaar
- Licht
- Ideaal voor korte klusjes
Minpunten
- Zuigkracht
- Accuduur
- Vuilbak leegt niet goed
Handige stofzuiger.
Hallo,
Ik heb deze mooie en fijne Tristar SZ-2100 grijs mogen testen en gebruiken.
Mijn bevindingen zijn erg goed, alleen de lengte zou iets langer mogen zijn.
Je kunt hem makkelijk loskoppelen om de de kruimel zuiger te gebruiken en dat is echt handig als er maar een beetje geknoeid is.
Het schoonmaken is ook een fluitje van een cent.
Voor de prijs heb je een handige stofzuiger en kruimeldief ineen.
Pluspunten
- Handig in gebruik
- Snel schoon
- Goede prijs.
Minpunten
- Steel zou langer mogen
Steelstofzuiger
Puck
Heb de Tristar SZ-2100 draadloze steelstofzuiger nu ongeveer twee weken in gebruik en heb zelfs mijn gewone stofzuiger in de kast laten staan..... deze is wel zo gemakkelijk even te pakken, zo uit de stroom klaar voor gebruik.
Gemakkelijk schoon te maken boven de vuilnisbak knopje in drukken klepje gaat open vuil eruit het enigste nadeel vindt ik het schoonmaken van het filter wat er in zit daar gaat de stof in vast zitten, maar is niet onoverkomelijk.....ik heb het met een kwastje schoon gemaakt.
De zuigmond met borstel die een eigen motor heeft werkt uitstekend en ook de ledverlichting aan de voorkant is erg handig, de mond zwenkt echt alle kanten op en door de verlichting aan de voorkant zie je alle vuil en stof liggen.
Kortom ben ik enthousiast ja zeker zou ik hem zelf aanschaffen zeker wel prijs kwaliteit is goed.
Ook een topper voor de caravan.
Pluspunten
- Zeer handig in gebruik
- Ideaal voor huis en Caravan
Minpunten
- Geen
- Geen
Bovenverwachting goede stofzuiger, een aanrader!
Had niet verwacht dat ik deze stofzuiger zo geweldig zou vinden. Was een beetje sceptisch over de zuigkracht van deze stofzuiger. Ik dacht dat het een verlengde kruimeldief zou zijn maar niets is minder waar. Wat een geweldig apparaat. Hij heeft een goede zuigkracht en deze is nog te verbeteren met de turboknop. Hij zuigt alles op en door de meebewegende mond aan de steel is het zuigen van trappen een makkie. Doordat er licht op de zuigmond zit kun je goed zien waar het stof of de kruimels liggen. De steel is gemakkelijk te verwijderen doormiddel van een drukknop en door het kleine zuigmondje erop te klikken heb je een geweldige kruimeldief. Doordat het een oplaadbaar apparaat is (snel opgeladen) heb je geen last van snoeren die te kort zijn of in de weg zitten. Als ik dan toch een minpunt moet noemen is dat het zuigmondje voor de kruimeldief er los bijzit en deze kun je niet in of op het apparaat bewaren. Verder is dit apparaat echt een nieuwe favoriet van de familie. En met bijgeleverde oplader die je aan de muur kunt monteren kun je hem gemakkelijk opladen en ophangen.
Pluspunten
- Goede zuigkracht
- Compact apparaat
- Snel op te laden
- Super beweegbare zuigmond op steel
- Geen stekker aan apparaat
Minpunten
- Zuigmondje kruimeldief los van apparaat bewaren