Philips 8000 series XC8049 zwart - Reviews

  • Test panel 8,7 mei 2020
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 15 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Philips 8000 series XC8049 zwart op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bansje 26-11-2022

veelzijdig te gebruiken

Algemene score

10,0
Deze stofzuiger gekozen omdat die niet te zwaar is, niet te veel herrie maakt.
Zuigt goed en de verlichting is handig.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Sloebs 20-11-2022

Geweldige aankoop

Algemene score

10,0
Goede krachtige motor waardoor alles probleemloos opgezogen word en met 2 poezen is het toch een dagelijkse must om rond te gaan . Lichten in de voet onderaan zijn super handig . Onderhoud toestel is minimum dus top spul .
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Jake212 18-11-2022

Super verlichting en uitstekende zuigkracht

Algemene score

10,0
Wij hebben een gietvloer en parketvloer en de 8000 zuigt alles met gemak op. De 3 ledlampen zorgen ervoor dat ik zelf zonder kamerverlichting alle kruimels en stof met gemak kan vinden en opzuigen
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

GP013 10-11-2022

Positief verast. Niet meer anders.

Algemene score

10,0
We zijn wel echt tevreden over deze steelstofzuiger op accu. Eigenlijk veel prettiger dan het klassieke model met snoer. Makkelijk even snel een stukje stofzuigen of de gehele woonkamer is veel sneller. Geen probleem of gedoe met de trap bijvoorbeeld, ook zeer makkelijk. Accu is voldoende voor het hele huis in 1x, hopelijk blijft de accu zo goed na jaren.

Enige nadeel is dat er mondstukken ontbreken om de auto lekker vlot te zuigen. Maar dat is ook makkelijk zonder de haspel. Prijs is ook hoog.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

gsvleeuwen 05-11-2022

Alles wat ik verwacht van een snoerloze stofzuiger

Algemene score

10,0
Fijne krachtige stofzuiger die precies doet wat ik er van verwacht. De verlichting helpt om het stof overal weg te zuigen.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Teleurgestelde gebruikste 24-10-2022

Stofzuiger niet de kwaliteit zoals gehoopt.

Algemene score

2,0
Stofzuiger een jaar geleden gekocht. Helaas voldoet hij niet naar verwachting.
Niet goed is de zuigkracht om bijv. alle losse kruimels op te zuigen. (pvc vloer)
Meer lawaai dan zuigkracht.
Steeds na iedere beurt zuigmond uitelkaar halen en schoonmaken ivm losse haren...die blijven anders vast zitten.
Kans op afbreken plastic piefje. (is een andere gebruiker overkomen)
De randen bij de plinten in de kamers worden niet schoon. Zelfs niet met het borstel onderdeel wat vast zit aan de slang en speciaal voor de randen bestemd is.
Tapijt stofzuigen gaat ook niet naar wens. Je hoort dat er teveel moeite voor moet gebeuren.
1. voordeel is lampjes op voorkant zuigmond.(maar zie je helaas ook wat allemaal blijft liggen, toch niet echt fijn dus )
2. snoerloos is handig
Ben normaliter een echte Philips fan. In mijn ogen staat Philips voor kwaliteit. Echter in dit geval totaal niet.
Stofzuiger is behoorlijk aan de prijs en voldoet totaal niet aan de verwachting.
Had graag mijn geld terug gekregen en deze stofzuiger inleveren maar weet dat ik dan eerder aan de bel had moeten trekken.
Hoopte steeds dat het beter zou gaan...
Leermoment.

Groetjes van een zeer teleurgestelde gebruikster.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Maximus18 11-10-2022

Goed product

Algemene score

10,0
Ik ben erg blij met dit product. Jaren lang een snoerloze stofzuiger gehad van een bekend innovatief merk, maar altijd problemen en een accu die snel leeg was. Deze Philips is anders. Accu gaat niet snel leeg en ik kan rustig 200 m2 doen zonder problemen en dan houd ik nog accu over. Geweldig. Zeker omdat ik het over de turbo optie heb. De drie standen zijn erg fijn. De verlichting over de vloer is geweldig. Je ziet stof erg goed.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Linkje 05-10-2022

Super stofzuiger

Algemene score

10,0
Ik ben zéér tevreden over deze stofzuiger. Zuigt alles probleemloos op. Ik zou hem echt niet meer kunnen missen.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Little69 28-09-2022

Snoerloze stofzuiger 8000 serie

Algemene score

10,0
Een hele fijne stofzuiger, doet wat hij moet doen en is makkelijk in gebruik, ik heb nog geen negatieve punten gevonden.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Notimetoloose 13-09-2022

Veruit de beste prijs/kwaliteit verhouding!

Algemene score

10,0
Handig toestel met meer dan voldoende zuigkracht en minimaal geluidsniveau tegen een zeer aanvaardbare prijs!
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Bien0311 12-09-2022

Fijne stofzuiger

Algemene score

8,0
Heerlijk, een stofzuiger zonder snoer! De lampjes op de zuigmond laten precies zien waar je bent geweest (en hoeveel stof er eigenlijk ligt). Flexibel zuigstuk, daardoor lekker wendbaar. Voor mij/ons 1 minpuntje: het stof wat tegen een opstaand randje (bijvoorbeeld plint) ligt, zuigt hij niet zo goed weg. Maar absoluut een aanrader!!
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Stoffige 23-08-2022

Ik ben om

Algemene score

10,0
Echt, je pakt hem heel snel er ff bij. Stofzuigen was nog nooit zo leuk, zelfs de auto is nu zo gebeurd.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Fenna56 20-08-2022

Heel fijn product

Algemene score

10,0
Deze snoerloze stofzuiger doet wat hij beloofd, op harde vloeren en tapijt fijn om mee te werken. De verlichting vind ik persoonlijk heel fijn. Heb mijn twijfels of hij echt zo lang meegaat op een volle accu als er beweerd wordt maar dat moet ik nog gaan ervaren
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Jm71 10-08-2022

Mooi product

Algemene score

6,0
Het is een mooie lichte stofzuiger. De accu vind ik wel snel leeg gaan. Maar dat mag de pret niet drukken
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Roelofsen 09-08-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Topper

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
we hebben haar nu enkele maanden. een top product van Philips. de vorige ander merk hebben we weg gedaan. is deze ooit op dan kopen we alleen nog maar een Philips. handig ook met leeghalen en schoonmaken. 10 is nog te weinig punten voor dit product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FAVH 01-08-2022

Makkelijk in gebruik

Algemene score

6,0
Makkelijk in gebruik , wendbaar,... maar toch ook enkele nadelen.
Stofzuiger kan niet zelfstandig blijven staan. Dus je moet hem aan muur bevestigen of zorgen dat hij steeds ergens tegen kan staan.
Ook zuigt hij niet altijd even goed. Ook met een leegreservoir zijn er momenten dat hij meer lawaai maakt ipv opzuigen.
Dit is dan bij het volgende gebruik soms over. Vinden er geen verklaring voor.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

BnB Hoofddorp 29-07-2022

Super stofzuiger

Algemene score

10,0
Hij zuigt goed, je komt goed overal bij én het licht dat deze stofzuiger verspreid is geweldig, je ziet elk stofje liggen! Wij hebben een BnB dus stofzuiger wordt intensief gebruikt.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Boven 07-07-2022

Erg tevreden

Algemene score

10,0
We zijn erg tevreden met de Philips SpeedPro stofzuiger, wat een gemak! Geen gehannes meer met snoeren en ook de zuigkracht is top. Het lampje voorop de stofzuiger maakt dat je alles goed kunt zien. Supertevreden!
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Janssen-/413 27-06-2022

Na een aantal maanden neemt de zuigkracht af!

Algemene score

4,0
In het begin waren wij heel enthousiast over de stofzuiger. Hij is dan wel wat zwaarder in de hand en je komt niet in ieder hoekje maar dat wisten we.
Kwalitatief gezien waardeloos, de borstelkop en het reservoir zijn van slechte kwaliteit. Ook de zuigkracht is niet naar behoren.
Helaas een miskoop
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Groen85 27-06-2022

Spijt van aankoop

Algemene score

2,0
Voor de prijs van dit product zou ik m niemand aanbevelen. Wij hebben m nu een jaar en al een keer terug moeten sturen. De mond met verlichting gebruiken we al niet meer omdat hij amper iets opzuigd. De zuigkracht is erg slecht, je moet meerdere keren over een pluisje wil hij m opzuigen en voor plukjes haar op tapijt moet je zelfs de stang er af halen om m handmatig op te zuigen.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Toon meer reviews