De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 572 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Dyson V8 Special Edition op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Ik kon na aanschaf een paar minuten stofzuigen ( was heel blij, dat ik de stofzuiger direct kon uitproberen) en het resultaat was op standaard zuigkracht prima, Ik was direct verkocht! Geen herrie, zwenkt goed (moet daar wel even mn weg in vinden, maar dat is logisch), lekker licht en zoog alle stof uit de naden van de plankenvloer, precies waar ik behoefte aan had! Ik beveel de V8 aan!
Ik had al een dyson zonder snoer , enkele jaren geleden gekocht was er zo tevreden over dat ik nu deze nog beter dyson V 8 mij wilde aanschaffen ,Heb hem reeds al een paar keren gebruikt en heel maar dan ook heel tevreden ,zuigt goed is handing veel gemakkelijker om te reinigen,beter filter, en vele hulpstukken om het is eender welke moeilijke plaats te bereiken ,ik zou het aan iedereen aanraden!
I have to say i am very happy with my purchase. Ok, its not cheap but every time i use i am very happy. It not only looks great but works perfectly. It can reach all corners and take all the dirt it is there. with all the endings you can use it for many purposes. it is small and not too heavy. very comfortable. And what i like one machine for multiple usages... and its wireless:) no cables and running around with cable
Mooie handzame steelstofzuiger met veel accessoires. 3 soorten electrische borstels, klein mondstuk en smal mondstuk. Handig ophangsysteem voor in de kast. Makkelijke montage en goede beschrijving. Stofzuiger doet zijn werk goed, wel een beetje zwaar.
Pas een dag in huis en nu al enthousiast! Ik heb een grote hond die veel verhaard met een parket vloer, een stoffen bankstel en een schoonloop deurmat waar de hond ook op ligt. Alles wordt goed opgezogen. Stofzuiger is erg handzaam en er zitten goede hulpstukken bij, mooi ophangsysteem, de kwaliteit straalt er gewoon van af. Het is een forse uitgave maar dan heb je ook wat! De geluidproductie valt mij erg mee, zeker op de lage zuigstand. Mijn Miele stofzuiger naar het zolder en de Philips handstofzuiger/kruimeldief naar de bovenetage. Nog niet in de auto uitgeprobeerd maar daar zal de V8 ook voldoen verwacht ik, zeker met de meegeleverde hulpstukken.
Ik heb de dyson V8 twee weken geleden gekocht. Het is een licht toestel dat je met gemak kan meenemen naar elke gewenste locatie. Ik woon in een duplex en het is eenvoudig elke verdieping te stofzuigen. Geen ingewikkeld gedoe meer met verlengsnoeren om tot in de kelder de trappenhal te zuigen, gemakkelijk en snel je wagen stofzuigen, spinnenraggen aan het plafond. En... kinderspel, mijn dochter van 13 vraagt nu of zij mag stofzuigen want dat is voortaan een leuk klusje 😉 Ook uiterst tevreden met de max modus voor mijn langharig tapijt. De eerste zuigbeurt was ik versteld hoe veel vuil er uit kwam. Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop! En hoop er nog lang plezier aan te beleven.
Heb het toestel al 2 maanden.
Het is een zeer goed en krachtig toestel, maar de batterij gaat maximaal 20 minuten mee.
Het laden duurt dan 2 tot 3 uur voor deze vol is.
Teleurstelling.
Wat een ervaring! De V8 van Dyson maakt stofzuigen weer leuk: makkelijk in gebruik, wendbaar maar bovenal de geweldige zuigkracht. Wat een verschil, zeker met het opzuigen van hondenharen! Ook superhandig, de transformatie in een handomdraai naar een kleiner formaat waarmee makkelijk een trap gestofzuigd kan worden.
Heel krachtige en degelijke stofzuiger, makkelijk in gebruik. Heb hem gekocht omdat ik zwanger ben en het beu ben om telkens met de grote stofzuiger te sleuren. De Dyson steelstofzuiger is een super vervanger. Reeds de auto ook gestofzuigd en doet het prima. Door de verschillende borstelkoppen kan ik nu ook mijn tapijt en hondenharen makkelijk opstofzuigen.
Ik had altijd ruzie met het snoer van mijn stofzuiger, dus snoerloos is dan de oplossing. Deze V8 is wel duur, maar hij ziet er wel mooi en degelijk uit. De vele hulpstukken zijn soepel te plaatsen en het legen van het reservoir gaat heel gemakkelijk - boven de vuilnisbak houden, de rode knop omhoog trekken, de klep opent vanzelf, de knop weer terugduwen, klepje sluiten en klaar! Hij zuigt erg goed en je kunt er met een zacht borsteltje ook goed mee stoffen. We hebben toen we hem hadden opgeladen meteen de accu getest. Wat in de gebruiksaanwijzing staat, klopt: Op normaal vermogen 40 minuten continu kunnen zuigen, op max. niveau met borstels ongeveer 8 minuten maar dan gaat ie ook echt turbo.....Het apparaat ligt goed in de hand, je hoeft helemaal geen kracht te zetten, het rolt vanzelf. Wij zijn er erg blij mee.
Het snoerloze en het lichte gewicht maakt dat het een fijn en handelbaar apparaat is. Ik ben klein van stuk maar kom me overal makkelijk bij, bijvoorbeeld plafonds. Ik vind het een uitkomst en ga het stofzuigen nog leuk vinden!
Wat een geweldige stofzuiger en kruimeldief, 2 in 1 apparaat.
Na lang wikken en wegen toch voor de hoofdprijs gegaan, zowel in kwaliteit als prijs.
Nu, na enkele dagen in gebruik, zijn we zeker niet teleurgesteld, beter nog, hij zuigt fenomenaal op alle soorten ondergronden.
Deze stofzuiger is zeer makkelijk in gebruik, omdat hij snoerloos is kun je hem veel fijner door het hele huis gebruiken. zou geen andere meer willen! nog een voordeel is dat hij bijna geen geluid maakt, dus als de kinderen s'middags slapen kun je toch fijn even stofzuigen. Geweldig!!
de beste stofzuiger tot nu toe wat betreft gebruiksgemak en zuigkracht, voor ons huis (veel trappen) geen zware kabelstofzuigers meer omhoog en omlaag dragen en toch gaat hij lang genoeg mee.
dankzij de verschillende opklik delen kom je overal bij en merk ik echt het verschil met een niet Dyson apparaat wat betreft opgezogen stof etc.
zeer zeker een aanrader!
Prima zuigkracht, ideale gewichtsverdeling en accuduur
De Dyson V8 heeft een prima accuduur (appartement a 90 m2) de houder / lader is simpel op te hangen (schroeven helaas niet meegeleverd). De standaard zuigkracht is prima en wanneer nodig (bijv. kiertjes) kan de extra krachtige stand gebruikt worden. de bijgeleverde accessoires maken het geheel compleet! al met al een super stofzuiger en dat zonder gezeur met snoeren!
Licht en compact met veel accessoires en zeer goede zuigkracht: topper! Kom ook heel makkelijk bij de balken aan ons hoge plafond en met name de trap zuigen is nu super makkelijk!
Top ding! Ideaal zo zonder bak achter je aan! De trap stofzuigen is echt ideaal. Eindelijk ook weer eens mijn auto gezogen. kost wat maar dan heb je ook wat. Super fijn met verschillende borstels erbij. Uit het tapijt kwam nog zoveel troep wat met onze oude stofzuiger er gewoon in bleef zitten.
Ik was steeds heel tevreden van mijn gewone Dyson stofzuiger maar een snoerloze steelstofzuiger overtreft alle gebruiksgemak.
Mijn zoontje had eigenlijk steeds bang van mijn vorige stofzuiger, wanneer ik alleen met hem was kon ik dus niet stofzuigen en als hij sliep zou ik hem ermee wakker maken. Met de compacte en zeer stille steelstofzuiger kan ik stofzuigen wanneer ik maar wil.
Ook meteen ook een handige kruimeldief.
Ik stofzuig het huis en de auto in een handomdraai van boven tot onder zonder enige ergernis. Zelfs mijn man wil het stofzuigen sinds onze aankoop van de snoerloze steelstofzuiger op hem nemen (uit eigen beweging en vrijwillig :D)
Een onwijs mooi product wat ik jaren eerder had willen hebben..
Het enige nadeel wat ik aan dit product tot nu toe kan vinden is dat hij best zwaar in de hand is als je zwakke polsen hebt. Voor de rest een super gaaf design, geen gedoe meer met snoeren en je pakt zoveel makkelijker even je stofzuiger. Ook de accuduur vind ik super. je hoeft hem echt niet continu op max te zetten om een goede zuigkracht te krijgen.
Na wat zoeken en vergelijken hebben wij (gelukkig) gekozen voor de Dyson V8 Absolute. Wat een fantastische machine! Vervangt moeiteloos je sledestofzuiger en is zeer gemakkelijk in gebruik, snoerloos, ligt zalig in de hand en heeft een zuigkracht die alle vuil en stof met gemak aankan!! Wij zijn uitermate tevreden en kunnen iedereen dit toestel met zekerheid aanbevelen‼️