Dyson V8 Special Edition

Dyson V8 Special Edition - Steelstofzuigers

Dyson V8 Special Edition - Steelstofzuigers

Dit product wordt aangeboden door 7 aanbieders met een prijs vanaf € 279,00Bekijk alle aanbieders
7.1

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 572 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Dyson V8 Special Edition op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

an14-08-2017

Wendbare en snelle (maar dure) stofzuiger

V8 stofzuigt goed op trap (vloerbedekking) en harde vloeren. We hebben verder geen vloerbedekking dus daar kan ik niks over zeggen. Erg wendbaar, nadeel is dat rechtdoor soms wat meer kracht kost. Kruimelzuiger is een stuk beter dan een gemiddelde kruimelzuiger. veel hulpstukken! Ophangsysteem is prettig want de V8 laadt ook gelijk op. Nadeel is niet alle hulpstukken kunnen eraan hangen. Motor is wat zwaar op de arm als je een tijdje bezig bent, om het zwaartepunt hoog ligt. Jammer is dat je altijd knopje moet indrukken om te stofzuigen. Het is maar licht indrukken maar in verbeterde versie zou dat nog beter zijn. Bedenk ook als je bv iets wil zuigen met klein borstel met de (lange) stang dat je dan ook niet meer zoveel zuigkracht hebt (soms even de turbostand aan). Let op: met gemotoriseerde borstels maar 25 min zuigen en op turbostand maar 8 min zuigen. Die 40 min haal je dus niet vaak. Ik ben tevreden ondanks kleine minpuntjes. Je gaat wel meer stofzuigen ;-). Ik heb de stofzuiger pas 2 weken dus over duurzaamheid kan ik weinig zeggen dus daarom een voldoende.
Pluspunten
  • zuigt goed door gemotoriseerde borstels
  • wendbaar
  • makkelijk te pakken
  • goede kruimelzuiger
  • veel hulpstukken
Minpunten
  • prijzig
  • indrukken knop tijdens stofzuigen
  • niet alle hulpstukken zijn op te hangen
  • na verloop van tijd toch wat zwaar op de arm
  • stofzuigtijd
jose14-08-2017

super machine

vandaag gekocht en meteen uitgeprobeerd. wat een super machine zelf de moeilijke hondenharen zuigt hij probleemloos op .top
J Baltus13-08-2017

Goed en mooi snoerloos apparaat

Apparaat is heel makkelijk te gebruiken. Het snoerloze is ideaal. Je kan de stofzuiger snel pakken voor de kleine stofzuig beurtjes en voor het grote werk is de geweldige accuduur super.
Pluspunten
  • Accuduur
  • Zuigkracht
  • Snoerloos
  • Makkelijk gebruik
Nieuwland13-08-2017

Geweldige innovatie

Met de stofzuigers die we hadden was het al die jaren sjouwen naar de slaapverdieping en zolder, trap op, trap af. Steeds weer het snoer uit de stekker en verplaatsen. En de lucht die er aan de achterkant uit kwam rook ongezonder naarmate de stofzak voller werd. Hoe vaak hebben we verzucht dat we de eerste zouden zijn om die te kopen als er een snoerloze stofzuiger op de markt zou komen. Toch nog even gewacht. Beperkte capaciteit van de accu in een groot huis. Maar nu de Dyson V8 er is hebben we die direct gekocht. Wat een uitvinding! Het is niet alleen dat hij snoerloos is, in alle aspecten brengt de Dyson V8 het concept stofzuiger op een hoger plan. De ergonomie, met het zwaartepunt dicht bij de hand, maakt het zuigen op de vloer, maar ook in hoekjes aan het plafond, moeiteloos. Dit uitgangspunt maakt ook dat hij met of zonder steel net zo goed in de hand ligt. Er is geen verschil meer tussen stofzuiger en kruimeldief. De gecombineerde wandbevestiging en oplader is ook erg handig en snel in het gebruik. De vijf hulpstukken zorgen er voor dat elke plek in huis of auto moeiteloos gereinigd kan worden. Drie van de vijf hulpstukken hebben een mechanisch aangedreven borstel, waardoor zowel harde vloeren als tapijten nog beter worden schoongemaakt. Het ledigen van het stofreservoir is geen enkel probleem meer na de verbeterde hendel boven op het apparaat. Als laatste, en niet onbelangrijk, het gezondheidsaspect. De twee filters in de Dyson V8 werken zo goed dat er alleen maar frisse lucht uit komt, ongeacht hoe vol het reservoir is. Wat eer verschil met een traditionele stofzuiger! Over de prijs wordt vaak gezegd dat de Dyson V8 wel erg duur is, maar door alle extra’s ten opzichte van traditionele stofzuigers is de prijs-kwaliteit verhouding voor ons in evenwicht. Voor de Rolls Royce onder de stofzuigers is het redelijk dat je wat meer betaalt. Als ik toch één punt van verbetering mag aanvoeren is dat de aan-uit schakelaar. Nu moet je de schakelaar constant ingedrukt houden als je wilt zuigen. De achtergrond is duidelijk de gebruiksduur van de accu, maar dit weegt niet op tegen het verminderde comfort. Het zou volgens mij comfortabeler zijn als je de schakelaar indrukt voor aan en nog een keer indrukt om hem uit te schakelen. Dat verhoogt de wendbaarheid van het polsgewricht en vermindert de kans op kramp. Al met al een geweldig apparaat, vol met innovaties die we van Dyson gewend zijn en waar we zeer tevreden mee zijn.
Jan13-08-2017

Groot gebruikersgemak en maakt superschoon

De V8 is niet goedkoop maar is zijn geld dubbel en dwars waard. Stofzuigen is niet leuk maar met deze stofzuiger is het best te doen.
Pluspunten
  • gewicht
  • de borstel technologie
  • stofreservoir is gemakkelijk te legen
  • ideaal bij huisdieren
  • oplaadsysteem
Cnockaert13-08-2017

Goed toestel

Ik zou geen ander toestel meer willen. Het enig minpunt is de prijs ligt nogal aan de hoge kant. Maar het toestel ligt goed in de hand en ik kan er heel mijn huis mij stofzuigen in één keer.
Pluspunten
  • Accuduur
Minpunten
  • Prijs
thomas13-08-2017

Super lang,grote zuigkracht

Zoals de reclame het zegt, ongelooflijk betrouwbaar .Zoals de reclame het voorstelt. Is deze tot alles in staat en betrouwbaar
Anneke12-08-2017

Veel zuigkracht en niets meer meeslepen!

Vanmorgen lachend voor het eerste gestofzuigd met mijn net aangeschafte V8. Veel zuigkracht, heel wendbaar, geen snoeren of een zwaar apparaat achter je aan slepen, stofzuigen wordt leuk! En als je de knop op de handgreep loslaat stopt hij direct. Dus geen knop die aan/uit getrapt moet worden of een snoer dat lastig in de stofzuiger terug rolt. De handgreep is even wennen. Iets zwaarder dan een stofzuiger met slang, maar de voordelen wegen hier dik tegenop. Ook erg prettig dat er diverse mondstukken bijzitten. Even snel iets opzuigen is heel gemakkelijk geworden. Bonus: je ziet wat je opzuigt, dat geeft een tevreden gevoel. De 'container' is makkelijk te legen boven de prullenbak. En last but not least: hij is nog mooi ook. Ik had hem graag veel eerder gehad.
Pluspunten
  • Geen apparaat meer dat je mee moet zeulen.
  • Geen snoer dat lastig terug rolt
  • Mooi
  • Veel sneller klaar
  • Heel wendbaar
Minpunten
  • Ik had m eerder willen hebben
Marc12-08-2017

Blij met overredingskracht van mijn vrouw ....

Ik ben van de oude stempel en wilde een "gewone" stofzuiger. Gelukkig heb ik geluisterd naar mijn vrouw en heb me uiteindelijk over laten halen de Dyson V8 Absolute te kopen. Wat een stofzuiger. Geweldig. Erg handzaam, gebruiksvriendelijk en nog mooi ook. Een echte aanrader.
Pluspunten
  • handzaam
  • gebruiksgemak
  • nagenoeg geen geluid
  • ergonomisch verantwoord
Sanne11-08-2017

Groot gemak

Super fijn dat je hem gemakkelijk kunt pakken tov sledestofzuiger. Fijn in de hand. Opzetstuk voor het stofzuigen van de trap is ook super handig. Op vloerbedekking stofzuigt hij wat zwaar maar hij zuigt dan ook wel ontzettend krachtig en neemt alle stof mee. Accu tijd zou nog langer mogen.
Pluspunten
  • Kort mondstuk
  • 2 borstels voor kleden en gladde vloer
  • Beweegt heel soepel
Minpunten
  • Een extra accu zou makkelijk zijn, na 40 min leeg
J. de Groot11-08-2017

Zeer praktische, uitgebreide,handzame, krachtige stofzuiger

Wat duurder dan gemiddeld in aanschaf, maar zeker de moeite waard. Licht in gewicht, praktisch, zeer wendbaar en krachtig en uitgebreide accessoires set erbij. Geheel uit elkaar te halen voor uitgebreide reiniging.
Pluspunten
  • licht in gewicht, handzaam
  • praktisch en uitgebreid
  • krachtig
  • gemakkelijk te reinigen
Minpunten
  • duurder in aanschaf dan gemiddeld
Adina Ielciu11-08-2017

De beste stofzuiger

Extreem krachtig en heel gemakkelijk te werken!!Hij is een stofzuiger die perfect aansluit bij mijn woonsituatie. . Stofzuigen is nu voor mij een hobby geworden.
Rijschool Ferdinand10-08-2017

Verbluffende zuigkracht

Multifunctionele stofzuiger, laat iedereen versteld staan, veel minder geluid dan zijn voorgangers. Wij zijn heel blij met deze aankoop.
Pluspunten
  • Compact
  • Zacht geluid
  • Veel zuigkracht
  • Voor de auto stofzuigen
Minpunten
  • Helaas niet kunnen vinden
Carmen10-08-2017

Hoe is het mogelijk; met plezier stofzuigen!

De V8 absolute pak je er zo makkelijk even snel bij, is zo wendbaar en praktisch in gebruik, dat mijn weerstand tegen stofzuigen na 30 jaar helemaal is verdwenen. De hulpstukken zijn toepasbaar op ontelbare schoonmaak klusjes in huis.
Pluspunten
  • Handige hulpstukken
  • Langdurig gebruik mogelijk
  • Hygienische stoflediging
  • Ziet er nog mooi uit ook
S.10-08-2017

Blij met mijn V8 maar geen 40 min...

Door de cashback actie uiteindelijk toch overstag gegaan voor de V8 want tja, wel goed maar toch prijzig. Apparaat doet wat hij beloofd, vindt de zuigkracht in de gewone stand wel zacht, gebruik het liefst de turbo. Minpuntje: er wordt geadverteerd met 40 min voordat de accu leeg is maar als je vervolgens in de handleiding kijkt dan zie je dat dit met de kleinste borstel is. Begrijpelijk maar ik vind dit eigenlijk een beetje misleidend. Jammer want verder ben ik heel tevreden over Dyson. Heb vervolgens ervoor gezorgd dat mijn moeder en zus een Dyson Digital Slim hebben aangeschaft dus wat dat betreft zijn we wel om!
Pluspunten
  • Turbostand
  • Zeer gemakkelijk in gebruik
  • Neemt weinig plaats in beslag
Minpunten
  • Misleiding: 40 min is met kleinste borstel
Jos10-08-2017

Dyson V8 Absolute: Super handig in gebruik,

Na bijna 20 jaar heeft onze oude dyson DC05 het begeven. Na veel wikken en wegen (prijs) toch besloten deze zuiger aan te schaffen. De niet snoerloze stofzuigers vonden wij zwaar, als je deze in je hand moet houden en bv een trap moet zuigen. De reden om deze V8 toch aan te schaffen is dat we toch ouder worden maar ook om bv even de auto uit te zuigen, je neemt hem sneller mee naar de bovenverdieping. De steel is zeer flexibel in gebruik, zeer handig om bv onder kasten in te zuigen, kan nagenoeg plat gelegd worden. Daarbij de keuze V8 voor de langer zuigtijd. Nu 3 dagen in bezit/gebruik, kan alleen maar zeggen dat we vol lof zijn.
Klaas10-08-2017

Goede zuigkracht en handige hulpstukken

Ik heb lang geaarzeld om een snoerloze stofzuiger te kopen maar dit had ik veel eerder moeten doen. Voldoende zuigkracht en accuduur om door het huis te gaan, makkelijk op te ruimen (ligt niet de hele dag voor mijn voeten) en geen zakken meer vervangen. Top apparaat!
Pluspunten
  • Zuigkracht en accuduur
  • Gebruiksgemak
Minpunten
  • Breedte van zuigmond
  • Opruimen van alle hulpstukken
Benny Storms10-08-2017

Heel handig in gebruik, goede accu en voldoend zuigkracht

Dit toestel is super handig (licht en je kan er alle plaatsen mee bereiken zonder het storende gedoe met de snoer) en heeft een meer dan verwachte zuigkracht en een uitstekende accu .
Pluspunten
  • zuigkracht
  • accu
  • supper handig
Minpunten
  • prijs
E.van Leent10-08-2017

Super goede zuigkracht

Ik heb een main Coon kat van 2 jaar oud. Hij heeft een lang harige vacht. Hij verliest per dag enorm veel haar, dus er is altijd overal haar. Ik heb nu sinds 3 weken de V8 dyson snoerloze stofzuiger, en het is echt een feest om even elke dag deze te gebruiken om de haren op te zuigen. Zeer licht en makkelijk in het gebruik. Ik noem het een Jip en Janneke stofzuiger. Het schoonmaken van de opvangbak is echt een fluitje van een cent. Klik op de knop, en de haren vallen vanzelf in de afvalbak. Ook de bijgeleverde borstels zijn ideaal. De grote borstel rolt ook mee op de stenen vloer, maar er blijven geen haren aan "plakken". Dan nog de andere bijgeleverde producten zijn voor mij uniek. In de auto gebruik ik hem met de kleiner borstel zonder verlengstuk. Het is werkelijk een topper onder de snoerloze stofzuigers
Pluspunten
  • Licht in gebruik
  • Zeer goede zuigkracht
  • Prijs en kwaliteit is super
  • Snel,makkelijk,handig
van Vredendaal10-08-2017

V8 absolute

Ik heb de V8 Absoluut nu een week in bezit. Toen ik thuis kwam met de stofzuiger deden de roterende borstels het niet. Dus bij de winkel een nieuwe stofzuiger gekregen. Deze doet het wel goed. Het gemak is dat je deze stofzuiger er veel gemakkelijker bij pakt om even te stofzuigen als je iets ziet liggen. Maar ook voor een grote stofzuigbeurt gaat hij voor mij lang genoeg mee. Gemakkelijk in gebruik en mooi design. Enkele minpunten: De gele stang is erg gevoelig voor beschadiging. Na een week zit hij al vol krassen. De borstelkoppen werken fijn, maar zijn best groot, waardoor het lastig is om bij alle plekken te komen en je steeds van accessoire moet wisselen. De stang lijkt korter dan mijn oude Dyson slede stofzuiger, ik kom net wat lengte te kort om onder mijn bank te stofzuigen. Daarnaast vind ik het wel erg prijzig. Toch ben ik er blij mee voor het gemak, veel minder gesleep. Over de duurzaamheid kan ik nog niks zeggen. Ik hoop dat de accu na een paar jaar gebruik nog steeds werkt.
Pluspunten
  • mooi design
  • gemakkelijk in gebruik
  • relatief korte oplaadtijd
Minpunten
  • prijzig
  • stang gevoelig voor krassen en kort
  • door grote borstel veel wisselen met accessoires
Barbara10-08-2017

Zeer wendbaar

Omdat wij in een dijkwoning wonen met veel opstappen en trappen, waren we op zoek naar een zeer wendbare en niet te zware stofzuiger. Daarom hebben wij gekozen voor het snoerloze model V* Absolute van Dyson. Tot dusver is de accuduur wat er beloofd wordt door Dyson en de zuigkracht is zeer goed. Wij zijn ook zeer te spreken over de diverse zuigmonden die zijn meegeleverd. Zeker met meerdere katten in huis maken deze een groot verschil. Enige minpunt is misschien de prijs. Deze is aan de hoge kant. Daar we het apparaat nog niet zo lang in huis hebben, kunnen we natuurlijk nog niet zeggen of het lang mee gaat. Als dat het geval is, halen we de kosten er hopelijk weer uit door al het gemak dat het oplevert.
Pluspunten
  • Lange accuduur (ca. 40 minuten)
  • Goede bijgeleverde zuigmonden
  • Maakt niet te veel herrie
  • Zeer wendbaar
  • Lekker licht
Minpunten
  • Hoge prijs
Evelien10-08-2017

Heerlijk snoerloos

Wij hebben de stofzuiger sinds twee dagen, het is geweldig, goede zuigkracht en alle toebehoren bij geleverd.
arie09-08-2017

heerlijk gebruiksvriendelijk apparaat, goede accuduur

Gemak van deze snoerloze stofzuiger; 2 in 1, stofzuiger en kruimeldief; goed te hanteren en redelijkgeluidsarm; sterke accu van 40 minuten.
Susanne09-08-2017

Stofzuigen is weer leuk :)

Stofzuigen is nou niet bepaald een geweldig klusje om te doen in huis, maar met deze Dyson is het wel een stuk makkelijker geworden. De snoerloze lichte stofzuiger vliegt als een veertje door het huis heen. De zuigkracht is bijzonder sterk en ook leuk om te zien wat je allemaal hebt opgezogen. Beetje extra voldoening. Maar het fijnste is wel dat ik geen 'gevecht' meer heb met het snoer, niet meer even naar beneden moet lopen om het snoer eruit te halen.. en zelfs naar de benzinepomp om de auto te stofzuigen hoeft niet meer! De Dyson doet het allemaal. Ik vind stofzuigen met deze nieuwe stofzuiger gewoon weer leuk :). Maar is dat niet met alles wat je net hebt, ik ben benieuwd of dat blijft ;)
Pluspunten
  • snoerloos
  • goede zuigkracht
  • licht in gebruik
  • ook een kruimelzuiger
  • makkelijk staand te gebruiken, dag rugpijn.
Minpunten
  • nog niet gevonden
Heidi Dubrulle09-08-2017

goed handelbaar

Niet te missen in geen enkel huishouden, zo makkelijk. Zo snel opgeborgen en nooit problemen met een snoer