De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 572 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Dyson V8 Special Edition op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Hij is niet zwaar, beweegt erg makkelijk handig in gebruik krachtig een aanrader voor iedereen.
Wilt u gemakkelijk handig en licht stofzuigen koop hem mijn huis lijkt 20x schoner!
Het was even een dure aankoop maar ik ben erg blij dat ik voor deze V8 ben gegaan, langere batterijduur en sterkere motor! Vooral het even kunnen pakken en snel iets kunnen opzuigen is ideaal, daarbij is het snoerloos werken heel praktisch.
Na al een aantal verschillende stofzuigers te hebben gehad, heb ik besloten om deze keer voor een duurder apparaat te gaan. Hier heb ik geen seconde spijt van gehad!
Ik werk zelf als gastouder thuis, en heb elke dag kleine kindjes over de vloer kruipen. Daarnaast hebben we ook een hond die af en toe behoorlijk kan verharen. S morgens voordat de kindjes komen, na het broodeten, vieze schoenen, zand of haren op de bank het maakt niet uit, even de Dyson uit de houder halen en het is zo weer schoon! Het scheelt mij enorm veel tijd, vergeleken met de stofzuiger met snoer. De Dyson V8 Absolute heeft erg veel mogelijkheden, er zitten verschillende accessoires bij daarnaast zijn er nog veel handige accessoires te verkrijgen via de website. Er zitten twee standen op qua zuigkracht, ik gebruik bijna altijd de standaard stand en heb daar geen problemen mee gehad. Wat ik ook erg handig vind is, dat je via de website de meeste onderdelen los kan aanschaffen. Wel fijn dat als bijvoorbeeld de oplader kapot gaat, dat je dan niet meteen een andere stofzuiger hoeft aan te schaffen.
Voor mij is er maar 1 klein minpuntje, de stang had van mij iets langer gemogen. Hij is niet te kort maar vergeleken met mijn andere stofzuiger is het even wennen.
Omdat ik hem erg veel gebruik, en er super tevreden mee ben krijgt de Dyson V8 Absolute een 9!
Ik kocht mijn eerste Dyson V8. Ik heb 2 honden thuis. Met de oude stofzuiger bleven er altijd haren achter. Nadat ik het met de Dyson heb geprobeerd, verdwenen alle honden haren. Ook het laminaat is weer perfect en heb ik weer sokken die haarvrij zijn.
Werkelijk fantastisch. Geen gedoe meer met snoeren of een stofzuiger die veel herrie maakt. De stofzuiger is eenvoudig in gebruik en nooit meer op zoek naar een stopcontact. De stofzuiger gaat 40 minuten mee op constante zuigkracht. Ook de verschillende koppen en het eenvoudige kliksysteem maken het eenvoudig om van kop te wisselen en bijvoorbeeld kleine kieren of de trap te stofzuigen. Het koet een paar centen, maar dan heb je wel een product wat levenslang meegaat en het leven van jezelf weer een stukje makkelijker en leuker maakt. Stofzuigen wordt gewoon leuk!
sterke zuigkracht, accuduur ideaal als u hem ook gebruikt als stofzuigen voor uw wagen.
Ik heb een king charles cavalier lang harig hondje en ook voor het verwijderen van de lange haren uit mijn langharig tapijt lukt perfect. het enigig min puntje dat ik zou kunnen noemen is dat hij iets zwaarder weegt. bij jonge mensen is dit zeker geen probleem zo zwaar is hij nu ook niet maar voor bv 80 + kan dit eventueel wel lastig zijn maar ik vind hem voor mijzelf perfect
Flinke zuigkracht! Snoerloos tot in elk gaatje van het huis!
Dyson V8 gekocht náást ons ingebouwd Hanson stofzuigsysteem; Dyson heeft een prima zuigkracht, is makkelijk hanteerbaar. Voor ons ideaal door niet telkens met een 'minder soepele 10 meter slang' te moeten sjouwen. Licht in gewicht, prima werkende accessoires (borstels) Dyson V8 heeft alleen moeite om de beloofde accuduur vol te benutten.
De stofzuiger werkt perfect, 2 standen op (max en normaal). Met de normaal knop werkt de stofzuiger ongeveer 40minuten en in de max stand 20minuten. Het kost wat maar dan heb je ook wel echt wat! Kunt overal makkelijk bij komen en hoeft niet elke keer de snoer naar een ander stopcontact te verleggen, dus ideaal. Ook is de Dyson V8 makkelijk te schoon te maken en licht in de hand. Daardoor ook makkelijk via de trap naar boven te tillen.
Zalig!!
De haren plus zandbak van mijn drie schoffies is in een mum van tijd weg.
Niks geen gezeul met een grote stofzuiger, niks geen snoer uitrollen, niks geen volle stofzuigerzak!
Even pakken, zuigen, leegkieperen en klaar. O ja, hier kunnen mijn drie hondjes het snoer niet van doorkauwen..... geeft ook een veilig gevoel.
Heerlijk om zonder snoer en slede te stofzuigen. Hij is zeer wendbaar en maakt super schoon.
Wat een geweldige versimpeling van een toch wel zware klus (rug) Gewoon lopend stofzuigen. Batterij gaat lang genoeg mee, met af en toe de turbo erop genoeg
voor 80m2 gladde vloer en een paar matten / trappen.
Dit is een stofzuiger uit duizenden! Ben erg blij dat ik deze aankoop heb gedaan.
Het gemak waarmee je nu in een korte tijd klaar bent met je huis, in mijn geval appartement met deze V8 Absolute +. En dat zonder snoer dat is helemaal fijn. Geen stopcontacten nodig die nu net op de verkeerde plek zitten en ga zo maar door.
Hebben 2 katten thuis, en we moeten dagelijks stofzuigen. Maar wat een verschil met de dyson. Mijn tapijt is terug nieuw. Op de max stand is de stofzuiger super krachtig. Heel erg handig in gebruik, geen gedoe meer met de kabel. We hebben parket in de living, en na het stofzuigen nu voelt de vloer veel gladder aan dankzij de borstels aan de zuigmond. Ook voor een stoffenzetel is hij super handig, nu is hij pas heel proper, hij haalt het stof vanuit de zetel. Moest je nu nog twijfelen voor hem te kopen, niet meer doen en gewoon naar de winkel gaan en hem kopen!!!
We zochten een vervanger voor onze kruimeldief, maar dan met een steel zodat het ook een beetje het normale stofzuigwerk zou kunnen doen. Absoluut een goede keuze gemaakt met de Dyson V8. Super zuigkracht, met veel handige en goed functionerende accessoires (alleen geen mini-slangetje). Ook een stuk stiller dan onze normale zuiger (ook een Dyson). En zuigt zelfs nog beter, afgaande op wat hij nog weet te vinden in wat wij dachten ons schone huis. Was alleen even schrikken toen alles er weer uitviel bij het 1e keer openen van het reservoir (klep aan de onderkant gaat dan integraal open).
Het is een duur apparaat (zelfs met cash-back actie). En het is jammer dat niet alle accessoires in het ophangsysteem een plekje hebben. Maar hij doet zijn werk ècht buitengewoon goed. We zijn er blij mee en weet zeker dat we nu heel vaak zullen stofzuigen (omdat het grijpbaar lig)!
Sinds kort in het bezit van de snoerloze stofzuiger, ideaal en makkelijk even te pakken. Heel handig om even de trap te stofzuigen, de auto e.d. zonder het gesleep van de stofzuiger (en snoer) achter je aan. Dit is ook de reden waarom wij deze stofzuiger hebben gekocht en wij zijn zeer enthousiast, het stofzuigen is weer leuk, snel en makkelijk.
Sinds een paar weken in het bezit van de dyson V8 absolute. Een geweldig apparaat. Zuigt goed, gaat voldoenden lang mee. Het pakt zoveel makkelijker dan een gewone stofzuiger. Ik kan hem iedereen aanraden.
Heden gekocht en direct uitgeprobeerd. Een super zuigkracht, makkelijk te hanteren en voldoet volledig aan mijn verwachting. Niet goedkoop maar je hebt dan ook wat!
Even snel de benedenverdieping zuigen was voorheen eerst beginnen in de woonkamer en dan naar de keuken omdat het snoer te kort was.
Nu pak je de V8 en loopt zonder problemen de gehele benedenverdieping af inclusief de trap naar boven.
Dan is wel de batterij op, maar dat wisten we van te voren, max 7 minuten.
Voor de kleinere klusjes heb ik hem nog niet zo vaak gebruikt, maar ik weet nu al dat dit ding super handig is.
De cashback korting is mooi en tezamen met de 100 Eur korting bon van ING rentepunten, was het voor mij net de reden om de V8 aan te schaffen.
Al met al een prima stofzuiger :)
Wij kozen deze stofzuiger vooral om tussendoor even snel te stofzuigen. Het is een erg degelijk toestel, prima zuigkracht, met meerdere zuigvoeten en accessoires geleverd. Het stofreservoir is heel eenvoudig te ledigen. De handleiding is duidelijk. De enige kleine opmerking: op de doos staat "tot 40 minuten constante zuigkracht" maar binnenin het boekje staat vermeld dat dit op de laagste zuigkracht is en met de kleine zuigvoet. In de maximale zuigkrachtstand en met de grote zuigvoet is dit 7 minuten. Dit verschil is wel erg groot. Maar in de praktijk hebben wij toch meer dan 7 minuten op volle kracht kunnen stofzuigen met de grote voet. En bovendien neemt de stofzuiger ook om minimale zuigkrachtstand heel goed stof en vuil op. Dus echt storend is het niet.
Conclusie: een heel goed toestel, voor ons zijn prijs waard. Vergeleken met een draadloze stofzuiger van een ander merk dat we eerder hadden is dit echt een heel grote verbetering.
Fijne machine, goede motor voor krachtig stofzuigen
Wat een verschil met een traditionele stofzuiger. Zowel voor harde vloeren als vloerbedekking is het een supermachine. De hoogpolige vloerbedekking fleurt op en er kwam nog meer vuil uit de vloerbedekking dan met een gewone stofzuiger. Hadden hem eerder moeten kopen.