Dyson V8 Special Edition - Steelstofzuigers

Dyson V8 Special Edition
Dyson V8 Special Edition
Dit product wordt aangeboden door 7 aanbieders met een prijs vanaf € 363,25 Bekijk alle aanbieders
7.1

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 572 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Dyson V8 Special Edition op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Jurgen27-08-2017

Schitterend Toestel

We hebben deze steelstofzuiger als aanvulling bij onze 7j oude DC23 Animal Pro. Voor de snelle stofzuigbeurten, trap, auto enz gebruiken we de nieuwe V8 steelstofzuiger. Als het grondiger moet kunnen we onze DC23 nog altijd gebruiken. Maar de laatste 2 weken hebben we enkel nog maar de V8 gebruikt. Na ongeveer 2 weken in gebruik te hebben, zijn we zeer aangenaam verrast van het gebruiksgemak van de V8. Ook een uitstekende zuigkracht, die zeker niet moet onderdoen voor onze DC23. Enorm veel accessoires die standaard worden mee geleverd (Borstel voor harde vloeren,borstel voor tapijt, kleine zuigmond/kruimeldief, enz...) ! Zeer handig systeem om de steelstofzuiger omhoog te hangen en op te laden. Voorzie enkel genoeg plaats want is toch een redelijk groot toestel. Echter is het toestel gezien zijn omvang toch licht en zeer makkelijk te hanteren. De accu gaat gezien de zuigkracht ook lang genoeg mee ! Ik denk dat hij idd makkelijk 40min moet mee kunnen. Momenteel hebben we het langste maar 30min nodig gehad, en ging zonder problemen. Alles degelijk en mooi afgewerkt zoals we van Dyson gewoon zijn ! Enkel een kleine opmerking is de hoge prijs.... Al wil ik dit niet als Minpunt zetten, want onze 7j oude DC23 doet z'n job nog steeds uitstekend ! Vandaar dat we ook deze V8 hebben aangekocht. Het kost wel wat, maar je krijgt zeer goede kwaliteit terug ! Zoals je hierboven kon lezen, een zeer tevreden klant ! Zeker een aanrader deze steelstofzuiger !
Pluspunten
  • Handig
  • Zuigkracht
KA27-08-2017

Krachtige wendbare stofzuiger, ideaal snoerloos

Perfect werkende stofzuiger. Zonder snoer en goede zuigkracht. Handige hulpstukken Zou prettig zijn als er een nog langere stok ook beschikbaar zou zijn om apart erbij te kopen
Pluspunten
  • Snoerloos
  • Krachtig
  • Wendbaar
  • Hulpstukken
Minpunten
  • Relatief korte stok
  • Batterij nog langer in gebruik
Cathy26-08-2017

Mooi en makkelijk te bedienen

Ideale stofzuiger, nu een week in bezit. Heel makkelijk omdat het snoerloos is, geen gedoe meer. Ook de trappen zijn makkelijk te stofzuigen, nu merk je dat de normale stofzuiger toch wel zwaar is een obstakel is op de trap. Dit is zoveel prettiger. De borstels zijn ook een verademing, geen zwaar getrek en geduw meer, deze doet het werk zo licht, makkelijk hoor een motertje in de borstels. Nu 1 keer opgeladen, maar kan makkelijk het hele huis (3 verdiepingen) met 1 accu doen.
Pluspunten
  • snoerloos
  • weinig gewicht
Minpunten
  • duur
paulenjeaninepeeters@online.nl26-08-2017

Goede zuigkracht

Na over een pas gezogen stuk met de oude stofzuiger, en toen met de v8 te zuigen kwam er nog erg veel vuil en stof uit.
Pluspunten
  • Makkelijk te gebruiken
Minpunten
  • Wachten voor opladen
Luyt26-08-2017

Goed product goede handligging. Goede accu.krachtige moror.

Het is een handige stofzuiger zeker omdat deze snoerloos is. Makkelijk als je hem even snel nodig hebt voor als je wat laat vallen. Hij is echt krachtig en de hulpstukken zijn erg handig. Voor elke oppervlakte is er 1. De prijs kwaliteit verhouding vind ik oke. Ik zeg echt een aanrader.
Pluspunten
  • Makkelijk in gebruik
  • Omdat hij snoerloos is pak je hem snel
Minpunten
  • Op hoge toeren accu snel leeg.
Pelle26-08-2017

Praktisch, makkelijk en altijd stand by!

Topproduct! Hele fijne hulpstukken, goed te hanteren met 1 arm en altijd klaar voor gebruik. Ook voor de kids handig om mee te werken en super met de haren van de huisdieren en vooral de lange haren van de dochters. De borstels kunnen uit de hulpstukken, zodat alle haren helemaal verwijderd kunnen worden, in tegenstelling tot onze vorige stofzuiger, die compleet vastliepen...
Pluspunten
  • Altijd klaar voor gebruik
  • Echt een all-in-one product (dag kruimeldief)
  • Vergt weinig bergruimte
  • Maakt weinig herrie
  • Filters en borstels afwasbaar
Minpunten
  • Duur
  • Niet alle delen kunnen niet in de houder
Lisa26-08-2017

Geen spijt

Ik was op zoek op een snoerloos en krachtig stofzuiger voor mijn tapijt trap. Dit vond ik altijd heel vervelend om te stofzuigen met een gewone stofzuiger. Ik twijfel al een tijdje omdat Dyson heel duur voor mij was. Maar ik ben heel blij dat ik het gekocht heb. Elke cent waard! Bij elke tv reclame loop ik langs mijn huis met Dyson
Pluspunten
  • Zuigt goed
  • Makkelijk (snoerloos)
  • Heel prachtig
  • Simpel te gebruiken
Minpunten
  • Wel duur
ID25-08-2017

Super aankoop !

Hij is niet goedkoop, maar zeker zijn prijs waard !! Ik gebruik hem veel meer tussendoor dan mijn grote Dyson stofzuiger. Het is een plezier om te gebruiken. De trap, matten, zetels, de auto... Echt een makkie zonder snoer en zonder gesleur !
Pluspunten
  • Super praktisch !
Minpunten
  • Prijs is hoog, maar hem zeker waard !
M. Mulder25-08-2017

Dyson V8 een Top Product !

Dyson V8, een super stofzuiger ! Wij zijn als gezin hier heel blij mee hij weegt licht en ligt goed in de hand zelfs mn dochter van 11 jaar oud stofzuigt er mee. Had hem al veel eerder willen aanschaffen maar vond hem best duur. Ik kan u vertellen hij is zijn aankoop bedrag meer dan waard. Goede accu duur en hij maakt geen lawaai, ook zeer handig dat hij in een handomdraai als kruimeldief gebruikt kan worden. Geen gedoe met een snoer meer, super wendbaar een top product dus.
Pluspunten
  • Goede accu duur
  • Habdzaam en stil goede zuigkracht
R25-08-2017

Ideaal, handzaam, krachtig

Ideaal apparaat, erg handzaam en door de (wasbare) borstel maakt deze stofzuiger gladde vloeren en vloerbedekking super schoon. De kleine opzetstukken zijn fijn om de bank mee schoon te maken of andere kleinere oppervlakken.
Pluspunten
  • lichtgewicht
  • handzaam
  • krachtig
Minpunten
  • prijs
Jeff24-08-2017

Geweldig apparaat

De Dyson V8 steelstofzuiger hebben wij gekocht als 2e stofzuiger voor de bovenverdiepingen. Binnen een week deden we ook de begane grond ermee. Wat een geweldig apparaat! De combinatie van zuigkracht met roterende borstel zorgt voor veel stofopname. Met de kruimeldief-functie hebben we de bank in de woonkamer gedaan: je wilt niet weten wat daar nog vanaf kwam.... Echt een topding!
Pluspunten
  • stil genoeg
  • krachtig
  • innovatief
Minpunten
  • prijs
Willy24-08-2017

Prima stofzuiger, makkelijk in gebruik zonder snoer.

Makkelijk op te pakken apparaat, geen gezeur met snoeren en stopcontacten. Werkt zeer goed. makkelijk te legen en schoon te maken, geen zuig verlies door volle zakken. Blijft goed zuigen
Pluspunten
  • geen snoer
  • makkelijk in gebruik
  • pak je sneller dan een stofzuiger met snoer
Conny24-08-2017

Fijne stofzuiger

Ontzettend blij ben ik met mijn nieuwe dyson. Makkelijk in gebruik. Makkelijk te legen. Vele hulpstukken! Ik vind hem erg duur in aanschaf maar ik denk dat hij dat dubbel en dwars terug verdiend
Pluspunten
  • Handig in gebruik
  • Neemt weinig ruimte in
charlotte longueville24-08-2017

TOP STEELSTOFZUIGER

Moeder van twee kinderen, die elke dag wel 4x stofzuigt!! Dit is een droomobject voor mij, stofzuigen is een plezier en is veeel sneller gedaan. Bukken is verleden tijd en de trap is ook een pure luxe om te onderhouden. Voor mij dus een top uitvinding =) Mijn idee == de beste cadeau voor al de mama's op deze wereld!!! Bedankt Dyson V8!
Pluspunten
  • niet meer bukken
  • niet meer heffen en tillen
  • is goed wendbaar
  • gemakkelijk in onderhoud
  • kan ook voor in de hoeken boven je
C D24-08-2017

Wat een zuigkracht

De Dyson V8 nu voor de 1e keer gebruikt. Ongelooflijk wat een zuigkracht heeft dit apparaat. Er kwam nog veel vuil van de matten die we al gestofzuigd hadden.
Pluspunten
  • Snoorloos
  • Je pakt het apparaat makkelijk
  • Duur maar het geld waard
Minpunten
  • Duur
  • Kleine bak voor stof
  • geen 2 accu's
Harriette24-08-2017

Verbazingwekkend krachtig en handzaam

Handige en tevens krachtige stofzuiger. Eenvoudig te pakken om even snel te stofzuigen. Handige maar veel hulpstukken.
Pluspunten
  • Handzaam
  • Krachtig
  • Eenvoudig in gebruik
  • Veel accessoires
Minpunten
  • Geen handig opbergsysteem voor alle accessoires
Jan23-08-2017

Krachtig, handig.

Na onze eerste Dyson DC35 snoerloze stofzuiger die na jaren intensieve dienst stilaan de geest gaf, heb ik geen seconde getwijfeld om hem te vervangen door het krachtigste en meest complete model. Wij hebben een hond en er wordt in de ruif periodes dus intensief gestofzuigd. Daarom heb ik nu gekozen voor de V8 Absolute omdat hij een veel langere werktijd heeft. Wij gebruiken zelfs onze grote stofzuiger bijna niet meer.
Pluspunten
  • Draadloos
  • Snel klaar voor gebruik
  • Zeer handig om een hoek om te draaien
  • V8 Absolute heeft 40 min werktijd
  • Zeer compleet in accessoires
Erik van T23-08-2017

GEWELDIGE STOFZUIGER

Ik heb voor dit product gekozen omdat de stofzuiger een fraai uiterlijk heeft. Dat was het eerste contact natuurlijk. Na hem te hebben uitgeprobeerd bij de buren was ik verkocht. Wat een fijne ligging in de hand. Het geluid is mooi. En wat een powerrrrr! Komt overal bij. Ik heb gekozen voor de V8 Absolute omdat er meer accessoires bij zitten. Ook de trapzuigmond is erg handig. Kortom, een perfect, compleet pakket met voor elk stofdeel, iedere kruimel en overige vuiligheden wat wils. Een heuse aanrader!!
Pluspunten
  • Zuigkracht
  • Power
  • Uiterlijk (is persoonlijk)
  • Licht in gewicht
  • Zelfs geluid kan mooi zijn
Minpunten
  • Prijs is wellicht niet voor een ieder haalbaar
  • Neigt naar veel gebruik
Goditiabios Tania23-08-2017

Zeer praktisch ,gemakkelijk en licht om te gebruiken prima..

Het is een aanrader voor iedereen .want hij is praktisch en gemakkelijk te gebruiken zeker voor katteharen .Mijn kat verliest enom veel haar en met de day son v8 is mijn probleem opgelost.Want ik gebruikt het dagelijks Neemt niet veel ruimte en je kan er overal mee ondergaan
Pluspunten
  • Licht
  • Praktisch
  • Super
Carlos23-08-2017

Borstels

Leuk toestel voldoet zeker aan de verwachting enkel een minpuntje is dat de omschrijving voor het gebruik van de borstel welke voor wat het beste geschikt is.
March23-08-2017

Goede accuduur en zuigkracht

Deze Dyson gekocht ivm allergie, hij werkt erg goed. Hij heeft een goede zuigkracht en accuduur en er zitten handige mondstukken bij.
Pluspunten
  • Accuduur
  • Draadloos
  • zuigkracht
Minpunten
  • prijs
Vera23-08-2017

Licht gewicht en zeer praktisch

Nooit gedacht dat ik een Dyson zou kopen, dacht altijd dat het een veredelde 'kruimeldief' was, maar ik neem mijn woorden volledig terug. Goede zuigkracht, goede rotatie met zuigen en geen zwaargewicht. De prijs is misschien iets meer, maar rekenen maar eens uit wat 10 jaar stofzuigerzakken kopen kost. Een hoop gebruiksgemak en je huis schoner, omdat je de stofzuiger sneller pakt. Dyson krijgt van mij geen 10, maar om een 9, dit omdat de buis wel snel beschadigd qua lak.
Pluspunten
  • licht
  • wendbaar
  • zuigkracht
  • easy
  • je ziet wat je opzuigt
Minpunten
  • snelle lak/coating beschadiging
de Vries23-08-2017

Verrassend goed

Voor je gevoel koop je een kruimelzuiger met een steel, en naar het geluid te oordelen, krijg je het gevoel dat hij vast niet grondig zuigt. Maar niks is minder waar! Dit is een volwaardige stofzuiger. De meedraaiende borstels in de zuigmonden werken goed! In de normale stand is de zuigkracht sterk genoeg en dan is er ook nog een turbo stand! Veel bijgeleverde hulpstukken (harde vloeren, tapijt, bekleding, kieren en borsteltje). Het legen is eenvoudig en snel. Opladen gaat prima. En ideaal om snel even de trap, de auto, de caravan of de bovenverdieping mee te zuigen. Geen gesjouw meer met zware stofzuigers en gesjor aan het snoer. Het is even wennen, want het voelt anders aan dan een ouderwetse stofzuiger, maar tot nu toe zeer tevreden! Onze vorige Dyson (wel met snoer) ging langer dan 16 jaar mee en zoog nog fantastisch tot de koolborstels een keer doorbrandden, dus we hebben hoge verwachtingen van dit exemplaar.
Pluspunten
  • licht in gebruik
  • snoerloos
  • veel hulpstukken
  • korte oplaadduur (3 uur ongeveer)
Minpunten
  • kleine stofcontainer, soms tussendoor legen
  • best prijzig
Steven23-08-2017

Krachtig maar zwakke batterijduur

Zeer goede zuigkracht. Enkel wordt er 40' batterij beloofd, dit is echter alleen op de laagste stand. Wanneer je dit op de hoogste stand zet, kan er maar een tiental minuten gestofzuigd worden.
Pluspunten
  • krachtig
  • handig in gebruik
  • makkelijk op te bergen
Minpunten
  • batterij
Danielle23-08-2017

Dyson V8 Absolute = Absolute Amazing!!

De vrijheid van de snoerloze dyson is echt helemaal top. Met 3 trappen in huis is dit echt zo fijn, elke licht gewicht stofzuiger weegt na de eerste trap als beton (3 voorgangers!) nu ben ik zo klaar en verder heeft het gewoon alle gemakken, handig ophang systeem, makkelijk verwisselbaar en ook het legen van de stofreservoir is een makkie. Kortom echt een aanrader ( en ik heb er geen aandelen in ;) ) voor de hulpstukken heb ik mooi mandje gekocht bij de action want vind wel handig dat ik dat zo erbij kan pakken.
Pluspunten
  • Snoerloos
  • Lichtgewicht
Minpunten
  • Voor de hulpstukken geen opberg